Η Τουρκία θέτει θέμα νησιών παρόλο που έχει λυθεί με συνθήκη !!! Η Αλβανία θέτει θέμα Τσαμουριάς που επίσης έχει λυθεί με συνθήκη !!! Εμείς σε άλυτο θέμα υποχωρούμε !!!

Για όσους γελάνε και λεν ότι τα Σκόπια διεθνώς λέγονται < Μακεδονία > πρέπει να ξέρουν πως σε μια διένεξη δεν παίζει ρόλο η γνώμη κάποιου από μακριά αλλά οι διεκδικήσεις των αντιμαχομένων !!!!!
Πολλά κράτη έχουν αναγνωρίσει τους παλαιστίνιους όμως το Ισραήλ δεν καταλαβαίνει τίποτα !! Πολλά κράτη δεν αναγνωρίζουν τους Κούρδους του Ιράκ όμως αυτοί συνεχίζουν να μάχονται !!! Αν αναγνωρίσουμε κράτος με το όνομα Μακεδονία τελείωσε η υπόθεση !! Ένας Καναδέζος η αυστραλός η αμερικανός θα πιστεύει ότι αυτοί είναι οι απόγονοι των μακεδόνων !! Δεν θα κάτσουν να διαβάσουν ιστορία πότε ήρθαν οι σλαβοσκοπιανοι στην περιοχή !!!! Αν δεν αναγνωρισουμε εμείς η κατάσταση συνεχίζεται χωρίς άμεση βλάβη μας !!Επίσης απορώ με κάποιους αριστερούς που διατυμπανιζουν οτι οι σκοπιανοι είναι μακεδόνες ενώ ταυτόχρονα αμφισβητούν την ελληνικότητα μας !!

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Η Τουρκία θέτει θέμα νησιών παρόλο που έχει λυθεί με συνθήκη !!! Η Αλβανία θέτει θέμα Τσαμουριάς που επίσης έχει λυθεί με συνθήκη !!! Εμείς σε άλυτο θέμα υποχωρούμε !!!

  1. Μάθανε ότι πηδιόμαστε και πλάκωσαν και οι γύφτοι

Comments are closed.