Παυλόπουλος: Η Ελλάδα επιδιώκει την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ αλλά…

«Όσο υπάρχουν δείγματα αλυτρωτισμού από την ΠΓΔΜ, είναι αδύνατον να γίνει αποδεκτή (η χώρα) στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.».

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος για το Σκοπιανό, στο πλαίσιο των δηλώσεών του στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την υποδοχή του Ισραηλινού ομολόγου του κ. Ρ. Ριβλίν.

«Η Ελλάδα επιδιώκει την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ», διευκρίνισε ο κ. Παυλόπουλος, κάτι τέτοιο προϋποθέτει όμως τη χρησιμοποίηση ονόματος που δεν θα αφήνει περιθώριο για αλυτρωτισμούς, επέμεινε, εξηγώντας ότι ο αλυτρωτισμός είναι αντίθετος στο Διεθνές Δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Παράλληλα, ο βόρειος γείτονας της Ελλάδας θα πρέπει να κάνει όλες εκείνες τις αναγκαίες αλλαγές στο Σύνταγμα, αλλαγές που θα ανοίξουν το δρόμο προς την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

Νωρίτερα με την κατάθεση στεφάνου στον άγνωστο στρατιώτη ξεκίνησε η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ Ρούβεν Ριβλίν.

Πριν από την είσοδό του στο προεδρικό μέγαρο ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι των δύο χωρών και ακολούθως ο Ισραηλινός Πρόεδρος εισήλθε στο προεδρικό μέγαρο για να συναντηθεί με τον Έλληνα Πρόεδρο Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Ριβλίν, στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώ μετά θα μεταβεί στην ισραηλινή πρεσβεία όπου θα βραβευτούν προσωπικότητες που συνέβαλαν στην εμπέδωση της ελληνο-ισραηλινής φιλίας. Τα βραβεία θα αποδοθούν στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στον προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη, στον μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο καθώς και στον αείμνηστο επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το βραβείο του οποίου θα παραλάβει ο γιός του, πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύριο, ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα στη Θεσσαλονίκη.

loading...

10 thoughts on “Παυλόπουλος: Η Ελλάδα επιδιώκει την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ αλλά…

  1. Γιατί να επιδιώκουμε εμείς την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ δεν μπορώ να το καταλάβω.
    Το ίδιο κάναμε και με την αλβανία και είδαμε τα αποτελέσματα.

  2. O PROKOPIS PABLOPOYLOS SAN POYSTARA POY INE OTA MILAI INE TO IDIO OPOS KE OTAN GAMIETE ANIGI KE TON KOLO TOY, OPOS OLI I POYSTIDES TIS KATIGORIAS TOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TA LEI DIOTI TOY TA EDOSAS GRAFTA NA TA PI!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ο γλειωδης Πακης αποκαλεσε τα Σκοπια "φιλη χωρα"!!!!!!!!
    Ελεος………

  4. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ?ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΠΟΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΜΑΣ?

  5. Όφελος θά έχουμε μόνο όταν κρεμαστούν στό Σύνταγμα αυτός καί οί όμοιοί του.
    Όχι οί τωρινοί 300 αλλά καί όλοι οί 300 τών τελευταίων δεκαετιών.

  6. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ======================
    Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν

    ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ

    καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι.

    ============================

    Ὦ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ᾿ ἐλευθεροῦτε δέ παῖδας, γυναἰκας, θεῶν τε πατρώων ἔδη, θῆκας τε προγόνων· νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.

  7. ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ «ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ» και ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο

    ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΠΕΣΚΕΣΙ» ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ… ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ…!!!

    Αυτό το καταγέλαστο «πολιτικό βλαχάκι» πού κακή τη μοίρα έγινε Πρωθυπουργός Ελλάδος, φέρεται και ενεργεί σαν να έχει πάρει «εργολαβικά» τον Εθνικό διαμελισμό της Πατρίδος μας.
    Πράγματι, οι κατσαπλιάδες της αριστεράς πού ανέκαθεν στα Εθνικά μας θέματα ενεργούσαν σαν συμμορίτες και Εθνοπροδότες , τώρα με τη Πρωθυπουργία Τσίπρα έχουν πάρει φόρα καί ξεπουλάνε τά πάντα.

    Η αρχή έγινε από την άφρονα- πλήν όμως σαφώς εσκεμμένη-πρόσκληση επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα με πρόθεση να του δώσουν στο Προεδρικό Μέγαρο ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΗΜΑ και κατάμουτρα στον Έλληνα όμολογό του Π.Παυλόπουλο να ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ διεκδίκησης του Αιγαίου και μάλιστα σε δημόσια θέα όπως και σε παγκόσμιο επόπεδο.
    ********
    Αυτό πού στις Διεθνείς σχέσεις αναζητούν εναγωνίως οί εχθροί, το έδωσαν οι γενναιόδωρα οι Τσίπρας-Παυλόπουλος την μέθοδο του Fast Track.
    ********
    Έτσι με την επιστροφή του, ο Ερντογάν στην Άγκυρα εξέδωσε NOTAM και δεσμεύει το μισό Αιγαίο για Τουρκικές ασκήσεις για… ένα (1) χρόνο…!!!
    ********
    Αν αυτό δεν είναι σε πρώτη φάση «κεκαλυμμένη» παράδοση του Αιγαίου –σιωπηρή και άνευ αντίδρασης, από πλευράς Τίπρα–, τότε τι είναι…;;;
    ********
    Ή μήπως μόλις χθές ο κοκορόμυαλος ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένος, δεν ταπείνωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας , με την αποφασή του να ρίξει δάφνινο στεφάνι στη περιοχή πού «έπεσαν» οι 3 ήρωες πιλότοι μας το 1996 στα ΙΜΙΑ , όταν έντρομος ό ίδιος έριξε το στεφάνι στη θάλασσα σαν να έριχνε κρίκους σε τσίρκο (τρομάξανε οι τσιπούρες) και κάτω από τη πίεση Τούρκικων ελικοπτέρων και πολεμικών πλοίων τις υποχρέωσε σε άτακτη και ταπεινωτική οπισθοχώρηση, δίνοντας στους Τούρκους το δικαίωμα να πανηγυρίζουν για την… «κατάκτησή» τους…;;;
    ********
    Προχθές το Τσίπρα, σε διάγγελμά του από την εγκάθετη ΕΡΤ το είπε ρητά και απερίφραστα:
    —————–
    «Δεσμεύομαι ότι το επόμενο διάστημα θα επιδιώξω με πατριωτική ευθύνη μια αμοιβαία αποδεκτή λύση».
    ********
    Δηλ. το κουτοπόνηρο βλαχάκι ομολόγησε εν ψυχρώ ότι είναι «δεσμευμένο» για ΛΥΣΗ…όπωσδήποτε…!!!
    ********
    Δηλ. η παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είναι δεδομένη.
    ********
    Όπως άλλωστε είναι ανέκαθεν η πάγια θέση της Εθνοπροδοτικής αριστεράς και μάλιστα «άνευ ετέρου»…
    ********
    Λένε οι Εθνοπροδότες σαν δικαιολογία στον λαό ότι από το 1995 (Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου) η Ελλάδα δέχτηκε τα Σκόπια να ονομάζονται Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
    ********
    Έστω όμως και έτσι, ήταν μία Ενδιάμεση Συμφωνία, η οποία επέβαλε ένα Δεσμευτικό Κώδικα Συμπεριφοράς, για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
    ********
    Όμως τα Σκόπια, καθ’ όλη τη διάρκεια μέχρι σήμερα συστηματικά παραβιάζουν συστηματικά το γράμμα και το πνεύμα της συμφωνίας.
    ********
    *– Προβάλλουν μεγαλοϊδεατικές εδαφικές βλέψεις κατά της Ελλάδας.
    Χρησιμοποιούν την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στους Διεθνείς Οργανισμούς.
    Ακόμα και στα Ηνωμένα Εθνη.
    Παρά το γεγονός ότι έχουν προσχωρήσει σε αυτά με την προϋπόθεση να χρησιμοποιεί την προσωρινή ονομασία Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας
    ********
    *– Χρησιμοποιεί σύμβολα, όπως ο Ηλιος της Βεργίνας. Και άλλα σύμβολα που ανήκουν στην Eλληνική πολιτιστική κληρονομιά. Προβαίνει ή ανέχεται προκλητικές ενέργειες που υποδαυλίζουν εχθρότητα και φανατισμό.
    ********
    Οπως η παραποίηση της Ελληνικής σημαίας και η αντικατάσταση του Χριστιανικού σταυρού με τη Ναζιστική Σβάστικα.
    ********
    Σε χάρτες. Σε σχολικά εγχειρίδια. Σε βιβλία Ιστορίας. Ενισχύει αλυτρωτικές διεκδικήσεις και υποδαυλίζει εθνικιστικά αισθήματα μέσα στα σύνορά μας.
    Μέσα στα εδάφη μας!
    ********
    Αυτά δεν αναφέρονται από τη Κυβέρνηση Τσίπρα η οποία επιδιώκει λύση για τη λύση, δηλ. λύση και όποια νάναι, σύμφωνα με τις διαταγές των αφεντικών τού Τσίπρα, πού για να παραμείνει στη καρέκλα σαν γνήσιο «ξεπουλητάρι» της αριστεράς ξεπουλάει τα πάντα.
    ********

  8. ********
    Χωρίς βέβαια να παραμερίζουμε ότι ξεπουλώντας τα πάντα κερδίζει το ίδιο το «ξεπουλητάρι» χρόνο παραμονής στη καρέκλα γιατί τρέμει τα «ειδικά Δικαστήρια», και ξέρει τι τον περιμένει.
    ********
    Άλλωστε πάγια τακτική των ενόχων είναι η αναβολή, με τη προσδοκία ότι μπορεί κάτι έκτακτο εν τω μεταξύ να προκύψει…
    ********
    Εν τω μεταξύ και μέχρι τον Ιούλιο ο Τσίπρας θα κατεβάζει τα παντελόνια του για λύση «ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ» του Σκοπιανού με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης.
    ********
    Μη πάει αλλού ο νούς σας…!!!
    ********
    Κομμάτι –κομμάτι και μέσα από «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης», όπως θα τα ονομάσουν θα δώσουν την δυνατότητα και ευκαιρία σε πρώτη φάση (σαλαμοποίηση) να μπούν στο ΝΑΤΟ ως…παρατηρητές…!!!
    ********
    Με όνομα βέβαια πού θα περιέχει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και θα μας πούν μάλιστα, ότι είναι προσωρινό…
    ********
    Η ολοκλήρωση βέβαια θα είναι το ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, (χρονικός προσδιορισμός), όπως το ίδιο το «κουτοπόνηρο βλαχάκι» μόνο του και πάλι εν τη υπέρμετρη ανοησία του…ομολόγησε…!!!

    https://politikosafari.blogspot.gr/2018/01/fast-track.html?showComment=1517245491555#c754709374653733777

  9. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΚΡΑΜΑ ΦΥΛΩΝ , ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΡΩΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ . ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΤΙΔΡΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ , ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ Η’ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ,ΜΕ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. (μνημοσυνο με ξενα κολυβα). Η’ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ. ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ;;; ΕΣΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;;; Η’ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ;;; ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η’ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΡΠΑΓΑ ΓΕΙΤΟΝΑ , ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;;;;ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο Υ Σ Ι Α ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ . ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ . ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΛΤΣΑΔΟΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΑΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Θ’ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.