ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ





«Αντιμετωπίσαμε το θέμα των Σκοπίων
με δειλία και ωσάν να είμεθα
εμείς οι ένοχοι
και οι πλαστογράφοι της Ιστορίας»

Μανόλης Ανδρόνικος

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Κύριοι Αρχηγοί των Κομμάτων,

Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας ορισμένες σκέψεις σχετικά με την ονομασία του βορεινού μας γείτονα που ελπίζω να τις βρείτε χρήσιμες εν όψει των τελικών σας αποφάσεων.

α. Είναι βέβαιον ότι η πρωτοβουλία για την επανενεργοποίηση του κατεψυγμένου σκοπιανού προβλήματος κινείται έξωθεν. Δεν προέρχεται από εμάς. Εμάς μας χρειάζονται για να πληρώσουμε το … μάρμαρο.

β. Το σκοπιανό δεν είναι πρόβλημα της Ελλάδος. Είναι πρόβλημα των Σκοπίων, αν είναι και εκείνων. Η Ελλάδα δεν εμποδίζεται στις διακρατικές της σχέσεις και στην άσκηση ενός πρωταγωνιστικού ρόλου στην περιοχή από το σκοπιανό.

Αν δεν τον διαδραμάτισε, οφείλεται στις εγγενείς αδυναμίες των ελλαδικών ηγεσιών. Δεν εμποδίζει επίσης τους σκοπιανούς, αφού τους παραχωρούμε δωρεάν το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πνεύμονα αναπνοής τους, και μπαινοβγαίνουν ανεμπόδιστα στην Ελλάδα με ΜΚ, τα καζίνα τους πλουτίζουν από τους Έλληνες θαμώνες τους – υπολογίζεται ότι το 2017 εισέπραξαν εξ Ελλήνων πάνω από 30 εκατ. ευρώ, κ.λ.π.

Προς τι λοιπόν να σπεύσει η Ελλάς να αναγνωρίσει τίτλους ιδιοκτησίας στους σφετεριστές της ιστορίας και διεκδικητές των εδαφών της, με βάση το κλοπιμαίο όνομα;

Θα το έκανε ποτέ αυτό νουνεχής πολίτης να παραχωρήσει το σπιτικό του και τα τιμαλφή του σε οιονδήποτε σφετεριστή, καταπατητή, καταχραστή, άρπαγα, ληστή, λωποδύτη, διεκδικητή εκ του μη όντος της περιουσίας του; Όχι βέβαια. Χίλιες φορές όχι!

γ. Οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με συνθετικό το Μακεδονία θα είναι στιγμιαίας χρήσεως. Πριν προλάβει να στεγνώσει η μελάνη της υπογραφής θα μεταπέσει αυτομάτως και νομοτελειακά στο σκέτο Μακεδονία. Οπότε η εσχάτη πλάνη θα είναι χείρων της πρώτης. Άρα πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους απαγκίστρωσης από την παγίδα της σύνθετης.

δ. Η παραχώρηση με δική μας υπογραφή του κατάφορτου από ελληνικήν ιστορία ονόματος Μακεδονία υφ’ οιανδήποτε μορφή, εγγράφει δουλείες και υποθήκες εις βάρος των μελλοντικών μας γενεών που θα υπονομεύουν στο διηνεκές την ασφάλεια της Ελλάδος αλλά και την σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής, για την οποία υποτίθεται κόπτεται ο επιπολαίως πάντοτε επισπεύδων διεθνής παράγων.

ε. Ακόμη και την απαράδεκτη σύνθετη οι «διαπραγματευτές», επίσημοι και ανεπίσημοι, την θέλουν κολοβή, αφήνοντας για την τελευταία στιγμή το εύρος εφαρμογής και του συνθέτου ονόματος.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ







loading...

2 thoughts on “ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

  1. Από τους προδότες της Ελλάδος ο πιο γνωστός είναι ο Εφιάλτης. Μπορεί ένας προδότης, ένα αποτρόπαιο πρόσωπο, όπως ο Εφιάλτης, να γίνει πρότυπο μίμησης ;;;

  2. Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΠΙ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΡΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΒΕΡΚΩΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΣΕ 8 ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΠΟΡΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΛΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΟΡΡΟΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΠΑΑΥΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΛΑΘΡΟΚΟΠΡΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΕΛΕΩ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥΖΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥΤΣΑΡΕΣ ΜΠΛΕ ΕΛΕΩ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΗΝΕΣ…ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΞΥΠΝΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΚΟΠΡΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΗΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ….ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΠΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΓΗΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΠΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΑΣΑ ΕΝΑΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΞΑΦΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΜΟ …ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΟΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ…..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ!!!

    ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΟΛΑ!!!!!

Comments are closed.