Στάση εργασίας στην ΕΡΤ για τη Χρυσή Αυγή

“Δεν συμφωνούμε να γίνει τεχνική προετοιμασία και να μεταδοθεί από όλα τα μέσα της ΕΡΤ και με οποιοδήποτε τρόπο, ο ρατσιστικός, διχαστικός, φασιστικός, μισαλλόδοξος λόγος της Χρυσής Αυγής καθώς και η εικόνα της”!

Στάση εργασίας πραγματοποιείται σήμερα στην ΕΡΤ, από τις 16:00 έως τις 18:00, για τη μη προβολή των εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής. Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «τα εγκλήματα της φασιστικής και ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι διαρκή και όχι στιγμιαία»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/01/2018

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε να πραγματοποιήσει στάση εργασίας – σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ Ρ/Φ, Τ/Ο, διαδικτυακά μέσα, καθώς και τη μη διάθεση οπτικοακουστικού υλικού (pool),  σήμερα Τετάρτη 31/01/2018 και ώρα από 16:00 έως 18:00 για τη μη προβολή των εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Δεν συμφωνούμε να γίνει τεχνική προετοιμασία και να μεταδοθεί από όλα τα μέσα της ΕΡΤ και με οποιοδήποτε τρόπο, ο ρατσιστικός, διχαστικός, φασιστικός, μισαλλόδοξος λόγος της Χρυσής Αυγής καθώς και η εικόνα της, σύμφωνα και με το σύνταγμα, το καταστατικό μας, τον ιδρυτικό νόμο τη ΕΡΤ και τη συνυπηρέτηση στην ΕΡΤ πολλών εθνικοτήτων λόγω της φύσης του παραγόμενου έργου της.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τη δημοκρατία, τους θεσμούς, την πολιτιστικότητα, την πολυπολιτισμικότητα, την ανεξιθρησκεία και εναρμονίζεται με την κοινωνία.

Τα εγκλήματα της φασιστικής και ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι διαρκή και όχι στιγμιαία και δεν ξεχνάμε ότι συντηρεί εγκληματικά τάγματα εφόδου και ότι ο Γ.Γ. της έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα κι επομένως δεν μπορεί να μεταδίδεται αυτός ο διχαστικός λόγος.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς επιβουλές, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

loading...

15 thoughts on “Στάση εργασίας στην ΕΡΤ για τη Χρυσή Αυγή

  1. DEN IPARXOYN SXOLIA DIOTI DEN OPARXOYN ELLINES NA SXOLIASOYN KATA TIS ERT KE NA STIRIKSOYN TIN X.ABGI! OLI ISASTE GENIMATA APO EBREOIERODOYLES MOYLOSPORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ή χρυσή Αυγή είναι τρίτη δύναμη καί
    ή μόνη πού αντιπροσωπεύει τά ελληνικά συμφέροντα στήν Βουλή τής
    Ελληνικής (Δημοκρατίας).
    Είστε αριστεροί φασίστες καί ότι καί νά κάνετε λίγος καιρός σάς μένει ακόμα,θά πληρώσετε γι'αυτά πού κάνετε καθίκια αριστεροσοσια(ληστικά)

  3. Η Ερτ καλα θα κανει να συνελθει δεν εδειξε την συγγεντωση στην Θεσσαλονικη δεν δειχνει την χρυση αυγη……εχει ξεφυγει εντελως, με τα καμοματα της τελικα το φασισταριο ειναι οι ιδιοι, εαν νομιζουν οτι τους βαλαμε εκει για την διαπεδαγογηση μας στο τι ειναι η οχι φασισμος….Τελικα λαμογια και απο εμας που θελουμε να ξερουμε τι συμβενει γυρο μας πληρωνεστε ουσσσσττττ

  4. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΤ ΜΕΣΩ ΔΕΗ , ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΟΚΚΕΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ , ΗΔΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 1 – 3 % ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΥΣ

  5. Κουμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει
    να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

  6. ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

  7. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ. ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΞΩΛΙΑΡΗ ΑΛΒΑΝΕ

  8. Τη λέτε ρε μαλάκ@@@@ μαγαζάκι σας είναι, τη στο διάολο μια ζωή πληρώνω ΕΡΤ και ως ψηφοφόρος της χρυσής αυγής δεν με επιτρέπετε με τον φασιστικό αυτόν τρόπο να δω της εργασίες στο κόμμα μου…φασιστόμουτρα γλυφοκολάδες τον πουλημένων αριστερών….

  9. ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΛΥΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ….ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΚΑΤΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

    ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ……….ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!!

    ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ!!!!

    ΑΚΟΜΑ ΠΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΡΓΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΡΓΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  10. ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΗΣ Ε Ρ Τ

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ

    ΤΟ ΠΡΩΙ ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 2% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

  11. Τα αριστερο-προοδευτικά φασιστάκια της ΕΡΤ που τα διόρισε ο Αλέξης και οι συνεργάτες της κοκκινης χουντας του, (για να πληρωνουμε εμείς τους μισθούς τους) αποφασιζουν τι θα δείξουν και αν θα το δείξουν.
    Μια χαρά τον ειχαν κλεισει αυτο τον οίκο ανοχής αλλά μετά τον ξανάνοιξαν οι Συριζαίοι για να εχουν ενα χωρο στεγασης τα εργαζόμενα κοκκινα φασιστοειδή και για να μπορει απροκάλυπτα ο Αλέξης και τα "συντρόφια" να κανουν την προπαγάνδα τους.

    Απο την στιγμη που δεν γουστάρουν να δειξουν την Χρυση Αυγή εγω ΑΠΑΙΤΩ να μην ξαναπληρωσω μεσω ΔΕΗ ουτε 1 cent και επιπλέον να μου επιστραφουν και όσα ΠΑΡΑΝΟΜΑ μου εχουν κρατήσει. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ !!!!!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ !!!!!!!!

  12. protos skolios teli gkamisi tsouzos kolontripidos teli psoli thios rakotagkos kani popoydaki toy ena troypas megkalos ta mporesos kanos kakakia tou….poylisos cidios thia maimous stilos leftos feros thios lemourios gkamisi skish kolontripinta sou

  13. ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜ. ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ.

Comments are closed.