Το ερώτημα ειναι αν θα παράξει νέο κόμμα!

Στην Θεσσαλονίκη έγινε η πρωτη συγκέντρωση μετά από χρόνια που δεν ειχε ΜΑΤ και απέναντι κουκουλοφόρους ή μπλοκ και ροπαλοφόρους, να κάνουν μια προβοκάτσια να βάλουν ένταση να δοθεί αφορμή και να την φλομώσουν στα χημικά και να την διαλύσουν.

Δεν έτυχε; πέτυχε; ποιος ξέρει!

Ίσως να γίνονται προβοκάτσιες.

Ίσως στα αριστερά κάποιοι να θεωρούν ότι ειναι πιο καλό πέσει ξύλο και χημικά και να φτιάξουν έτσι ένα πρόσωπο για ένα πολύ μικρο ακροατήριο. Όμως δεκάδες μεγάλες διαδηλώσεις στο Σύνταγμα διαλυθήκαν με αυτόν τον τρόπο.

Πίσω στην Θεσσαλονίκη όπου έγινε μια καλή συγκέντρωση ως προς τον όγκο.

Σαφώς αρκετοί εθνικιστές, δεξιοί και μετριοπαθείς πολίτες. Συνολικά πλήθος ετερόκλητο παθιασμένο και ανήσυχο.

Πλήθος με πολιτική μήτρα που δεν υπάκουσε σε κάποια κομματική γραμμή αλλά την ξεπέρασε.

Το θέμα δεν ειναι αν θα μπλοκάρει την συμφωνία με την FYROM και την είσοδο της στο ΝΑΤΟ.

Μια διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη δύσκολα αλλάζει τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στους οποίους συμμετέχει η Ελλάδα και έχει υποταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ.

Το μείζον θέμα της διαδήλωσης και το ερώτημα που πλανάται πλέον ειναι αν θα οδηγήσει σε νέο κόμμα και ποιον θα πλήξει αυτό.

Βοηθούν και τα ΜΜΕ που όσο φουσκώνουν μια διαδήλωση τόσο φουσκώνουν και μυαλά!

Δεδομένου ότι η ΝΔ δεν υποστήριξε και η ΧΑ και τα άλλα κομματα είναι λίγα για να χωρέσουν αυτόν τον κόσμο που ήταν χθες στο συλλαλητήριο καταγράφηκε πολιτικό κενό.

Τα κρίσιμα ερωτήματα για την συνεχεία είναι:
Πως θα επηρεάσει τις εξελίξεις ένα μεγαλύτερο στην Αθήνα;
Ποιος έχει λόγο να χάνει τον ύπνο του ενόψει επομένων εκλογών αν οι διαδηλώσεις παράξουν πολιτικό αντίκτυπο. Ποιος θα χάσει αν φτιαχτεί κάποιο νέο κόμμα. Ο Τσιπρας ή ο Κυριακός;

Γενικά πάντως η παρέμβαση του Λαού δεν είναι κάλο μαντάτο για την πολιτική «τραμπάλα» που πάει να λειτουργήσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει το μέγεθος του πλήθους που συγκεντρώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

loading...

1 thought on “Το ερώτημα ειναι αν θα παράξει νέο κόμμα!

  1. Το θέμα δεν είναι εάν κυοφορείται κάποιο νέο κόμμα.Στην πληθώρα των μικρών κομμάτων που συνεχίζουν να ξεφυτρώνουν καθημερινά,ένα πάνω,ένα κάτω,δεν κάνει την διαφορά.
    Το θέμα είναι εάν μπορεί ή όχι να δημιουργηθεί ένα πατριωτικό εθνικό μέτωπο που βαζει υπεράνω Σόρρος ΗΠΑ και σία,την Ελλλάδα και τους πολίτες της.
    Μία μάχη κερδήθηκε.Η φωνή και η θέληση του λαού ακούστηκε.Το κατά πόσον υπολογίζει η καθεστηκυία τάξη την θήληση του λαού έχει αποδειχθεί με κριτήριο το δημοψήφισμα.
    Είναι αποφασισμένη να φέρει με κάθε τρόπο εις πέρας την βρώμικη αποστολή να εξοντώσει τους Έλληνες μέχρις ενός και να διαμοιράσει την χώρα και τα ιμάτια της στους επίδοξους βιαστές και πλιατσικολόγους.
    Γι αυτό προστατεύει με επιμέλεια κάθε εγκληματικό στοιχείο,αναρχικούς,αντιεξουσιαστές,ΜΜΕ.ΜΚΟ πράττοντας πάντα εις βάρος των Ελλήνων που τους κατέστησε ήδη ξένους στην χώρα τους.
    Ας μην αυταπατώμεθα.Θα ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια.Αν νικηθούμε και στο μόνο μέτωπο που μπορεί να μας ενώσει,χαθήκαμε οριστικά και δια παντός.

Comments are closed.