Ότι και να λέτε για ένα πράγμα παραδέχομαι την αριστερά και την Αχτσιόγλου, δεν κωλώνει.

Δεν συμφωνώ με όλα αυτά που ψηφίζουν, που κάνουν. Αλλά μπράβο Αχτσιόγλου , είπες ΟΧΙ σε συνδικαλιστές. Κάτι που έπρεπε να κάνουν αρκετά χρόνια πριν υπουργοί , πρωθυπουργοί .
Να έλεγαν όχι όταν πήγε ο Γιανίτσης να εφαρμόσει νέο συνταξιοδοτικό, να έλεγαν όχι όταν κατέβαζαν τους διακόπτες οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, όταν απεργούσαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς , όταν απεργούσε η Ολυμπιακή, ο ΟΣΕ κλπ. Να έλεγαν όχι στο κλείσιμο των δρόμων από τους αγρότες, δεν θα φθάναμε στο σημερινό χάλι. Από αυτή την άποψη μπράβο Αχτσιόγλου. Φοράς παντελόνια. Θα πέσουν διάφοροι τώρα και θα με φάνε αλλά δεν είναι όλα το ίδιο, κάποτε πρέπει να λέγονται όλα με το όνομά τους

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Ότι και να λέτε για ένα πράγμα παραδέχομαι την αριστερά και την Αχτσιόγλου, δεν κωλώνει.

  1. Ναι αρθρογράφε. Η πλάκα όμως τώρα είναι, πως λέει "όχι" το νιάνιαρο θέλοντας και μη, γιατί αν πει "ναι" θα την φάει η μαρμάγκα και την άλλη μέρα θα πάρει σουτ απ΄την καρεκλίτσα της, λόγω "ανωτέρας"(ευρωπαϊκής) βίας.
    Η διαφορά από "τότε", που τα τομάρια οι πολιτικοί κάνανε το χατήρι του καθενός αρχισαρσέμη συνδικαλιστή (φτάνει αυτοί να δίναν "γραμμή" για να τον (ξανα)ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, είναι πως και οι ίδιοι ήταν στο κόλπο. Ποιο ήταν το "κόλπο"; Μα να ξαναπάρουν την κουτάλα. Τι άλλο; Τώρα που στέρεψαν οι κουτάλες και όλοι είναι εναντίον όλων, λέμε και κανένα "όχι"…!

  2. Βγάλτε φωτοτυπία το παρακάτω για να το θυμηθείτε.

    Η Αχτι-όγλου με το πρωσυμφωνημένο(!)ΟΧΙ κράτησε τη καρέκλα της στον επερχόμενο ανασχηματισμό.

  3. Politikosindikalistes TOSA xronia ketestrepsan tin kaliteri xora tu kosmu. Apo to 1974 kai meta. Fuck you mother facker.

Comments are closed.