Πρέπει να βουλιάξει η Αθηνά ! ! !

Nα επανέλθουμε στη θέση του Κωνσταντίνου Καραμανλή και των πολιτικών αρχηγών του 1992. Καμία παραχώρηση του όρου Μακεδονία ούτε ως παραγώγου ή συνθέτου.

 

loading...

7 thoughts on “Πρέπει να βουλιάξει η Αθηνά ! ! !

  1. Να είστε όλοι εκεί.

    Γιατί; Εσείς που το γράψατε αυτό πού θα είστε; Δε θα είστε εκεί; Γιατί το δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο;

  2. Ολοι θα ειμαστε.Οσοι ειναι ελληνες και αγαπανε την πατριδα τους θα πρεπει να ειναι εκει.

  3. ta pao ke ego gati gennhuika edo i gonis moy ine apo th botsuana ala ego eime ellinas tora

  4. Θα εχει περισσοτερο κοσμο απο το πρωτο.Γιατι θα πανε ολοι οι αγανακτισμενοι Αθηναιοι πρωτα απ ολα.Και γιατι δεν προκειται ν αφησει ο λαος να ξεπουλησουν αυτη τη φορα τα παντα.

  5. πρέπει να μάθει ο Ελληνικός λαός να διακρίνει τούς ηγέτες απ'τά λαμόγια. Όταν τα λαμόγια ,οι μισέλληνες, οι απάτριδες δεν παίρνουν τον δρόμο νωρίς, δημιουργούν ανεπανώρθωτες καταστάσεις για το έθνος και τον Ελληνισμό. Ας διαβάσουν λίγο ιστορία να δουν το τέλος του Λυκίδη που προσπαθούσε να πείση τους Αθηναίους να μηδίσουν. σήμερα μας έχουν κυριεύσει οι Λυκίδες.Είναι παντού και μας βομβαρδίζουν απ'το πρωί μέχρι το βράδυ. και έχουμε αρχίσει να αναρωτιώμαστε ζούμε στην Ελλάδα ή στα Σκόπια. Βλέπε, τσιρώνης (υπουργός γεωργικής ανάπτυξης) μπουτάρης τσίπρας κτλ(δεν αξίζουν να τους γράφω με καφαλαίο).Το μεγάλο το πρόβλημά μας είναι ότι ο λαός τιμωρεί ,αλλά τιμωρεί πολύ αργά, με το κακό να έχει γίνει.

  6. θα παω αλλα αν δω οτι ξανα καπελωνουν παλι οι Φραγκοι και κατι παπαδοτραγοι γνωστοι για τις υπουλες τακτικες τους θα γυρισω στο σπιτι μου

Comments are closed.