Μπούτας: Μας κοροϊδεύουν ότι δεν έρχονται νέα μέτρα, οι αγρότες δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια

Οι αγρότες ετοιμάζονται να κλείσουν δρόμους από τη Δευτέρα
Για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που συνεχίζονταν όλο το χρόνο μίλησε ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Μπούτας με αφορμή την απόφαση των αγροτών να στήσουν μπλόκα από τη Δευτέρα 22
Ιανουαρίου και για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

«Μας δουλεύουν ότι δεν πάρθηκαν μέτρα. Τι θα κάνουμε, θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια; Μαζί με τους εργαζόμενους για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολιτική και να την ανατρέψουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην κριτική ότι οι αγρότες θυμήθηκαν τώρα να βγουν στους δρόμους, ο κ. Μπούτας υποστήριξε ότι «η πανελλαδική επιτροπή μπλόκων δεν σταμάτησε τη δράση όλο το χρόνο αλλά δεν ήταν γαργαλιστικές, δεν είχαν κλείσει οι δρόμοι. Τώρα κλιμακώνουμε να στηθούν σε καίρια σημεία της χώρας μπλόκα».

Ο κ. Μπούτας έκανε λόγο για μια σειρά μέτρων «που κάνουν ακόμα φτωχότερους τους αγρότες σε σημείο που να μην μπορούν να συνεχίσουν την παραγωγική δραστηριότητα» αναφερόμενος στη μείωση του αφορολογήτου, στον ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια, στις κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών κ.α.

«Αν πάει, δε, το πετρέλαιο στα επίπεδα της τιμής της βενζίνης δεν θα καλλιεργήσει κανένας» συμπλήρωσε.

loading...

4 thoughts on “Μπούτας: Μας κοροϊδεύουν ότι δεν έρχονται νέα μέτρα, οι αγρότες δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια

  1. ΦΤΥΣΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑ
    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ

  2. κλεινει τους δρομους κατοπιν εντολης
    για να μην περασουν τα πουλμαν στο συλλσλητηριο
    για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο μεγας λεφτας κομμουνας κατα τα αλλα

  3. ΝΑΙ ΑΠΑΝΩΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ…ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΛΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΒΓΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΟΨΙΔΙΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΝ 120 ΧΙΛΙΑΡΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΔΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΩΔΕΣ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ

    ΑΙΝΤΕ ΚΑΡΑ ΜΠΟΥΥ
    ΜΠΟΟΥΥ ΤΑ ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΑ
    ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ
    ΕΝΑ ΤΣΙ'ΠΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΑΑ ΟΠΟΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΥΟ ΧΑΖΑ ΕΣΥ ΔΥΟ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕ ΠΕΣΚΕΣΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΝΤΑΜΟΥΤΖΑΝΑ ME TO ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΟΔΕΥΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑΝ ΓΗΝ!!! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ OVER !!

Comments are closed.