ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Αγαπητοί  φίλοι 
Εάν  την  Κυριακή  πάμε  στην  Θεσσαλονίκη  και  φωνάξουμε   εναντίον  των  Σκοπίων  θα  είμαστε  εκεί  ακριβώς  που  μας  θέλει  η  Νέα   Τάξη  .
Διαβάστε  το  γιατί  :

ΣΚΟΥΖΕΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ . Και ο Καμμένος , μετά το έκτο γαλακτομπούρεκο , ανάβει και κορώνει το αίμα του και ξεσπαθώνει εκ του ασφαλούς .
Ανόητα ανθρωπάκια , αν θέλατε να μην διεκδικεί κανείς το όνομα αρκούσε να κάνετε καμμιά δεκαριά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ( οχι ρωμέϊκα ) χωριά κατά μήκος των βορείων συνόρων . Εκεί θα αναβίωνε η αρχαία θρησκεία και γλώσσα , θα φοριόταν η αρχαία ενδυμασία και θα ήταν σε χρήση τα αρχαία ονόματα . Κόσμο είχατε ( και έχετε ) πρόθυμο για κάτι τέτοιο .
Ακόμα και ο πλανητάρχης θα δίσταζε να ενθαρρύνει τα Σκόπια για να διεκδικούν το όνομα . Θα κινδύνευε να γίνει περίγελως παγκοσμίως διότι θα ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣ το ποιός είναι απόγονος των αρχαίων Μακεδόνων .
Τώρα δύο άθλια ορθόδοξα κρατίδια-μπανανίες διεκδικούν το ίδιο όνομα . Ποιός θα ακούσει με προσοχή την ελληνική άποψη ; Κανείς .
Αλλά ήσασταν κολλημένοι με την ελληνορθοδοξία . Με το Βυζάντιο . Φοβόσασταν μην ξυπνήσει το αρχαίο πνεύμα . Ήταν “ειδωλολάτρες” οι πραγματικοί Έλληνες . Δεν σας βόλευαν . Τώρα ας έρθει να σας σώσει ο Ιουστινιανός και ο Θεοδόσιος και ο “μέγας” Κωνσταντίνος !

Και μια και τόφερε η κουβέντα ας δούμε μια άλλη πτυχή : Η περίφημη Νέα Τάξη αν ήταν πραγματικά παντοδύναμη , θα άναβε ένα σκαμπίλι στον Σκοπιανό πρωθυπουργό και θα τούλεγε “ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΓΕΣΤΕ VARDARSKA ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΑΣ . ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ” . Και ο Σκοπιανός θα υπάκουε όπως υπακούουν και οι δικοί μας . Και οι δικοί μας θα ήταν ευχαριστημένοι και υπάκουοι ( όπως πάντα ) . Ή απο την πρώτη στιγμή θα έρριχνε σε εμάς ένα σκαμπίλι και οι Σαμαρομητσοτάκηδες θα είχαν παραχωρήσει , ήδη απο το 1992 , το όνομα και θα είχε λήξει η υπόθεση . Για να αναγκάζεται τόσα χρόνια να κλωθογυρίζει αυτή την υπόθεση με το όνομα και να προσπαθεί να συμβιβάσει τα δύο άθλια κρατίδια φαντασθείτε πόσο ΑΔΥΝΑΜΗ πρέπει να είναι ( η Νέα Τάξη ) .

Υπάρχει όμως και το άλλο σενάριο : οτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν έρριξαν σκαμπίλια . Αν με βίαιο τρόπο μας ανάγκαζαν να παραχωρήσουμε το όνομα δεν θα θυμώναμε με τους Σκοπιανούς . Θα θυμώναμε με την Νέα Τάξη . Ενώ τώρα φαίνεται ( στους πολλούς ) οτι τα Σκόπια ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ( μετά απο μακρόχρονη πάλη ) και μας πήραν το όνομα . Θα μισούν ( οι πολλοί ) τους Σκοπιανούς . Και οι Σκοπιανοί ( μετά τόσων ετών αντιπαράθεση ) θα μας βλέπουν πάντα σαν αντιπάλους . Και αφού τα βαλκανικά κρατίδια θα μισούνται η Νέα Τάξη θα τα κουμαντάρει ανενόχλητη . Αυτό το κόλπο λέγεται “βαλκανιοποίηση” .

Οπότε , αν θέλουμε να φερθούμε έξυπνα και να της έρθει “μπούμερανγκ” της Νέας Τάξης , θα πρέπει στο συλλαλητήριο της Κυριακής τα συνθήματα να μην στρέφονται κατά των “γυφτοσκοπιανών” και άλλα τέτοια τετριμμένα . Θα πρέπει να στρέφονται αποκλειστικά κατά της Νέας Τάξης ! Έτσι και την συμπάθεια όλου του κόσμου ( και των Σκοπιανών ) κερδίζουμε και στρέφουμε όλη την πλεκτάνη της Νέας Τάξης εναντίον της . Είναι κάτι που δεν το περιμένει .

Pythagoras Pythagoridis

loading...

1 thought on “ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

  1. Θα πάμε μόνο και μόνο γιατί την αλήθεια και το δίκαιο οφείλουμε να το υπερασπιζόμαστε μέχρι θανάτου.

Comments are closed.