Βάσια Παναγοπούλου: «Εγώ αποφάσισα να διώξω τον Μάνο Παπαγιάννη από το θίασο»

To επεισόδιο ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς έχει αναστατώσει τη showbiz.

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες στο Χυτήριο μετά το θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου. Η γνωστή ηθοποιός κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βίας και ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη, ενώ εκείνος έσπευσε να δηλώσει λίγες μέρες αργότερα πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ακολούθησαν μηνύσεις και από τις δυο πλευρές και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Ωστόσο, τα πράγματα έμειναν μετέωρα για την παράσταση “Πετάει Πετάει” και τη συνέχισή της ή μη στο Χυτήριο.

Ενώ, λοιπόν, αρχικά η στάση της διοίκησης του θεάτρου ήταν πως καταδικάζει κάθε μορφή βίας, αλλά δεν μπορεί να πάρει θέση στο περιστατικό μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, οι διαστάσεις που πήρε η υπόθεση οδήγησαν στην απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη. “Η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε να συνεχιστούν οι παραστάσεις με αντικατάσταση του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, από άλλον ηθοποιό”, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου.

Πώς οδηγηθήκαμε ως εκεί; Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε ανοιχτά στην Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη: “Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, έχω να κοιμηθώ πέντε μέρες, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου, από την πρώτη στιγμή που έγιναν τα γεγονότα να τα διαχειριστώ ψύχραιμα και όσο πιο συμβιβαστικά μπορούσα. Δυστυχώς δεν βρέθηκε συμβιβαστική λύση. Η υπόθεση θα τραβήξει το δρόμο της Δικαιοσύνης”.

Και συνεχίζει: Εγώ δεν μπορώ να βγάλω απόφαση, γιατί δικαστήριο δεν είμαι, οφείλω όμως, πρώτον να ακούσω την Σοφία Παυλίδου, η οποία μου δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της, διότι δεν μπορεί να βρεθεί στη σκηνή με τον Παπαγιάννη… Η δήλωση του Μάνου ότι όντως υπήρξε κάποιο επεισόδιο, όχι ξυλοδαρμός, όπως ισχυρίζεται εκείνος, όμως και μόνο που έγινε κάποιο επεισόδιο στο θέατρό μου και μόνο που κάποιος ηθοποιός παραδέχεται ότι έγινε ένα φραστικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να εισβάλει στο καμαρίνι και να παραβιάσει τον ιδιωτικό χώρο της συναδέλφου του, εγώ έχω να λάβω υπ’ όψιν μου με βάση αυτά τα δεδομένα το συμφέρον των εργαζομένων του θεάτρου και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους”.

Τέλος, η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: Οφείλουμε να διδάσκουμε πολιτισμό. Τέτοια συμπεριφορά για εμένα είναι μη αποδεκτή”.

loading...