Ζουράρις προς Τσίπρα: Ασε με να φύγω σε παρακαλώ…

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο τέως υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνοι δεν ήθελε να τον καρατομήσει αλλά τον παρακαλούσε να μείνει επειδή θεωρούσε ότι ήταν
ένα σημαντικό πρόσωπο στην πολιτική. Σύμφωνα με όσα αφηγείται ο ίδιος, υποχρεώθηκε να κάνει δεκτή την παραίτησή του λόγω της θέσης του για το όνομα της ΠΓΔΜ.

Όπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης» , «αν νομίζετε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν οργισμένος ή στενοχωρημένος από τη χουλιγκανική (και άλλη) συμπεριφορά του Κώστα Ζουράρι και ήθελε να τον καρατομήσει, κάνετε μεγάλο λάθος. Οχι μόνο δεν ήθελε να τον διώξει από την κυβέρνηση, αλλά τον παρακαλούσε να μείνει! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, όπως τα αφηγείται ο ίδιος ο κ. Ζουράρις.

Η συνάντηση του κ. Ζουράρι με τον ερίδματο Πρωθυπουργό έγινε τη Δευτέρα το βράδυ, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, στο πολιτικό γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή. Ο Πρωθυπουργός φαινόταν ικανοποιημένος από τη διεύρυνση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του με την προσχώρηση (ως συνεργαζόμενης) της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και η υποδοχή που έγινε στον κ. Ζουράρι ήταν θερμή.

«Δεν ήθελε να φύγω ο Τσίπρας από την κυβέρνηση» αφηγείται ο κ. Ζουράρις: «Με συμπαθεί πολύ και τον συμπαθώ πολύ. Μου είπε ότι είμαι σημαντικό πρόσωπο στην πολιτική και στη μόρφωση. Του υπενθύμισα ότι είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη του… ΣΥΡΙΖΑ, αφού ήμουν στο ΚΚΕ εσωτ., και επέμενα να εγκαταλείψω τη θέση του υφυπουργού Παιδείας».

Τι ήταν όμως αυτό που έπεισε τον κ. Τσίπρα να εκδώσει ανακοίνωση, λίγο προτού αναχωρήσει για την Κύπρο, με την οποία έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Ζουράρι; Κατά τον κ. Ζουράρι, δεν ήταν ούτε οι ύβρεις κατά των οπαδών του Ολυμπιακού και του Αρη ούτε τα περί… μπουρδέλων στους μαθητές, αλλά το Μακεδονικό.
Ασε με να φύγω…
«Ακου να δεις, σύντροφε πρόεδρε», λέει ότι είπε στον κ. Τσίπρα, «οι θέσεις μου για το Μακεδονικό είναι γνωστές εδώ και καιρό. Δεν συνάδουν με την πολιτική της κυβέρνησης. Εγώ την Κυριακή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης θα είμαι στην εξέδρα και θα φωνάζω ότι “η Μακεδονία είναι μία και ελληνική” και δεν γίνεται να είμαι υφυπουργός της κυβέρνησης και να πηγαίνω κόντρα με την κυβέρνηση. Ασε με να φύγω να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση».
Και προτάσεις για τον αντικαταστάτη του
Εάν νομίζετε ότι η συνάντηση Τσίπρα – Ζουράρι τελείωσε εδώ, κάνετε επίσης λάθος. Ο πρώην υφυπουργός έκανε και… προτάσεις στον Πρωθυπουργό για τον αντικαταστάτη του: «Του πρότεινα δύο ονόματα, δεν θέλω να τα αποκαλύψω για να μη ζηλέψουν οι άλλοι, και του είπα εάν αποφασίσεις να βάλεις κάποιον από τους ΑΝΕΛ, καλόν είναι να βάλεις έναν από τους δύο».

loading...

7 thoughts on “Ζουράρις προς Τσίπρα: Ασε με να φύγω σε παρακαλώ…

  1. στην ελλαδα πρεπει να γινεται παρελαση τρελων
    αλλιως πωςθα μπορουσαν να εχουν βαλει το ζουραρι
    σε υπουργικη θεση ασε τους υπολοιπους δεν το συζητω

  2. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ ΟΣΤΙΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΥ ΜΟΥΣΙΚΑΝΤΕΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΝΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΧΟΟΠ ΧΟΟΠ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ…ΜΑΣΤΑΚΟΥΛΙΑ ΜΑΣΤΑΚΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ!!!

  3. ΛΑΘΟΣ! Δεν είπε ο ζουρ στον τσίπρα «Ακου να δεις, σύντροφε πρόεδρε», αλλά «Ακου να δεις, σύντροφε σαρσέμη» !

  4. Φυσικά και δεν τον έδιωξε με τις κλωτσιές όπως θα ήθ3λε και θα του άξιζε κι αυτό γιατί δεν του περισεύουν και πολλοί ψήφοι στη βουλή, άλωστε βολευτής του Μπο6λη είναι και τον Μπούλη πρός το παρόν τον χρησιμοποιεί γιά να του στηρίζει την καρέκλα που είναι ούτως ή άλλως κουτσή (κάτι σαν τακάκι δηλαδή)

  5. Ζουράρις Προς Τσίπρα: Ασε Με Να Φύγω Σε Παρακαλώ,
    όλο και πιο λίγο θέλω να γαμώ…

  6. Και τώρα τι θα κάνει ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ και όλοι οι Κυβερνητικοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δίχως τον ΖΟΥΡΑΡΙ , Παναγιά μου βοήθα μας από τα δεινά που έρχονται λόγω απουσίας του ΕΡΙΔΜΑΤΟΥ

  7. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    Οι γνωρίζοντες πολύ καλά το τι ποιούσι… πεφωτισμένοι Αρχιερείς της Ιουδαίας της Ελλάδος γνωρίζουν πως ο Έλλην είναι Χριστός.
    Ένα με Αυτόν Θεός κατά Θεό,
    και του διδάσκουν πως ο Χριστός που κοινωνούν είναι ένας άλλος από το εγώ του ανθρώπου.
    Γνωρίζουν πως ο Έλλην είναι ο Αλέξανδρος και ο των Ανδρείων πατέρων Λεωνίδας.
    Γνωρίζουν πως εις Χριστός είναι ο αδελφωμένος Ελληνισμός.
    Γνωρίζουν πως Ελληνισμός είναι η οικογένεια Ναός του Θεού ανθρώπου.
    Για αυτό φροντίζουν οι βασιλείς του αντίχριστου ιμάμη πατριάρχη ποτέ οι Έλληνες να μην γνωρίζουν το φως του Χριστού.
    Μα δεν λογάριασαν καλά οι σκηνοθέτες των θεών του κόσμου τούτου πως ο συγγραφέας του έργου άλλα γράφει για το τέλος….

    Και το τέλος είναι εδώ.

    Ιω

    ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

    Με χαρτιά ζωγραφισμένα ως χρήματα…
    έδεσαν τις ψυχές με το αν δεν τα έχεις αυτά δεν περνάς καλά… και ο έρωτας έγινε αγάπη.

    Και την αγάπη δεν αγάπησε κανείς· γιατί δεν γνώρισαν την ανθρωπιά και τις αξίες του συνανθρώπου.

    Και όλα αυτά γιατί υπάρχουν απάνθρωποι δαίμονες… φωστήρες που ξευτίλισαν την ανθρωπότητα έτσι για πλάκα τους και καπρίτσιο…
    Αυτούς που ο Θεός της αλήθειας αποκαλεί γουρούνια έχιδνες…
    και σήμερα οι Έλληνες τους έχουν για μεσσία τους μέσα στην Ελληνική Βουλή.

    Ιω
    ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ ΓΚΕΪ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΙΕΡΟ-ΟΣΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ ΣΩΤΗΡ ΗΜΩΝ.

    Όταν τον νόμο του «αγίου» τους Κορανίου προσκυνούν, είναι Δαίμονες και όχι λειτουργοί Ιησού Χριστού.
    Δεν είναι Έλληνες, αλλά τουρκο-ορθόδοξοι.

    Όποιος τους προσκυνά δεν είναι Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός,
    αλλά Έλλην σκλαβωμένος στην ΣΙΩΝ Χριστός στον Γολγοθά του στην κόλαση του άδικου μαρτυρίου του… από τον άσωτο πατέρα του σατανά.

    Ιδού το βδέλυγμα της σατανικής σέχτας των ιερέων της γκέι βασιλείας του φαλοπρωκτού τους· το πνεύμα προς τα μικρά παιδάκια των νηπιαγωγείων, εις τα τέκνα της Ελλάς του Κυρίου Ιησού Χριστού.
    Ιδού η Μάνα όλων των συμφορών του σώματος του Χριστού Ελληνικού λαού.
    Ιδού οι του «ου φονέψεις» οι δολοφόνοι υιοί.
    Ιδού του «ου κλέψεις», οι κλέφτες της ουράνιας αιώνιας βασιλείας πάσης των Ελλήνων της γης.
    Ιδού ο Ιερώνυμος αρχιεπίσκοπος των γκέι παναγιώτατων απατεώνων ρασοφόρων καλικαντζάρων σταυρωτών του Ελληνισμού… των παιδεραστών βασιλεύς.
    Στον λευκό Πύργο κρέμασμα από τα πετραχήλια σας .. τσαρλατάνοι…. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
    Αμήν!!! Αμήν!!! Αμήν λέγω υμίν!

    Ιωάννης βασιλεύς των Αγίων της εν Άθω Πολιτείας.

    Καλώ τους ιερείς όλους και τα μοναστήρια στον λευκό Πύργο μπροστάριδες!!!
    Με τον σταυρό στο χέρι να ψάλλουν για την μετάνοια των απίστων… διότι Ελλάς εστί ελεύθερη…μα αν τα ιερά μου τάρατε ουαίιι!!
    Τότε αδελφώνει η ιχώρ δια της Θείας Χάριτος τον Ελληνισμό και πολεμά και ο Ουράνιος Θεός παρών και Αυτός μαζί τους.

    Αμήν.

Comments are closed.