Σαμαράς: «Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα»

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κατηγορήσει τον πρώην πρωθυπουργό ότι επέλεξε να οικοδομήσει την πολιτική του καριέρα, από το να συμβάλει στην επίλυση του σκοπιανού ζητήματος

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στα όσα του καταλόγισε ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε την εξής δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα».

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε σημειώσει ότι «υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας ώστε να λυθεί οριστικά ένα ζήτημα που φορτώθηκε στη χώρα από το 1992». Σε αυτό το σημείο ανέφερε ότι τότε ως υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Σαμαράς «προτίμησε να οικοδομήσει την προσωπική πολιτική του καριέρα, παρά να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος, όπως όριζε το εθνικό συμφέρον».

Πρόσθεσε ότι και σήμερα «υπάρχουν πάλι κάποιοι συνεχιστές αυτής της παράδοσης του κ. Σαμαρά, αρκετοί εξ αυτών στη ΝΔ, που προσπαθούν, χωρίς επιχειρήματα να αγγίξουν ευαίσθητες χορδές, σηκώνοντας το λάβαρο της πατριδοκαπηλίας».

loading...

3 thoughts on “Σαμαράς: «Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα»

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ…. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ

  2. ΕΣΥ ΑΛΗΤΑΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΗΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΡΥΨΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΘΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΝΤΗΝΤΗ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ…

  3. Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ"…

    Πράξη 1η:
    Υπήρχε το 1993 ένας τυχοδιώκτης πολιτικός από την Καλαμάτα, το όνομά του Αντώνης Σαμαράς,ο οποίος,αφού πρώτα, ως υπουργός εξωτερικών,έφερε στην Ελλάδα όλους τους φυλακισμένους Αλβανούς, ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ και έρριξε την κυβέρνηση τού Κ.Μητσοτάκη, επειδή δεν του έφθανε το αξίωμα του υπουργού. ΄Ηθελε την αρχηγία τού κόμματος, ώστε να γίνη ο ίδιος πρωθυπουργός.

    Πράξη 2η:
    ΄Υστερα από αρκετά χρόνια, κατάφερε να γίνη ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ (!!!) και, ενώ είχε ήδη υπογραφεί το 1ο μνημόνιο,ως αντιπολίτευση διαλαλούσε πώς αυτός έχει τον τρόπο για να μας βγάλη από τα μνημόνια. Ο τρόπος ήταν τα «ΖΑΠΠΕΙΑ», τα οποία παρουσίαζε κάθε λίγο, ώστε να πείση τους αφελείς ψηφοφόρους!

    Πράξη 3η:
    Προεκλογικά, τον Ιούνιο του 2012, προκειμένου να πείση τους αφελείς «δεξιούς», διερρήγνυε τα ιμάτιά του πώς δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να συνεργαστή με το Πασόκ!
    Η ακριβής δήλωσίς του:
    <<….. Και το λέω ρητά και κατηγορηματικά:
    ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΄Οσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
    Δεν μπορούμε να βγούμε απ΄ την ύφεση μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση…>>

    Πράξη 4η:
    Μ΄αυτά και με άλλα ψέμματα, κατάφερε και κέρδισε τις εκλογές και έγινε επί τέλους πρωθυπουργός. Τύποις όμως, επειδή στην ουσία τον έσερνε από την μύτη ο υπέρβαρος αρχηγός του Πασόκ (με το οποίο δεν θα συγκυβερνούσε…)Τούρκογλου (Βενιζέλος).
    Και ώ τού θαύματος! Εφαρμόζοντας τα «Ζάππεια» έσωσε την Ελλάδα, υπογράφοντας το 2ο μνημόνιο!!
    Και επειδή κάποιο κόμμα του έμπαινε πολύ..στη μύτη και του έπαιρνε τους δεξιούς ψηφοφόρους που κατάλαβαν πως τους κορόιδεψε, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, χειραγωγώντας την Δικαιοσύνη, ΔΙΩΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ το τρίτο κόμμα της Βουλής, γράφοντας στους γεννητικούς του αδένες και το Σύνταγμα των Ελλήνων και την ίδια (την υποτιθέμενη) Δημοκρατία!!
    Με τηλεφωνήματά του στον εισαγγελέα Ντογιάκο, γνωστό και ως «παναθηναϊκάκια», φυλάκισε τον αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αυτού (Χρυσή Αυγή)!!

    Πράξη 5η:
    Αφού απέτυχε παταγωδώς και ο κόσμος τον καταψήφισε εκλέγοντας ως πρωθυπουργό τον διεθνιστοκομμουνιστή Τσίπρα, περιμένοντας την «ελπίδα», ο πολιτικάντης από την Καλαμάτα βρέθηκε στην αντιπολίτευση.
    Από εκεί, ως ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ,ΕΓΙΝΕ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ψηφιζοντας:
    το 3ο μνημονιο..
    την χορήγηση της Ελληνικής..Ιθαγενείας (!!!) στους λαθροεισβολείς αφροασιάτες..
    το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφύλων..
    την ανέγερση απανταχού της χώρας, μουσουλμανικών τεμενών…
    και αρκετά άλλα αντεθνικά νομοσχέδια.

    Κι όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που νοσταλγούν αυτόν τον ΑΛΗΤΗΡΙΟ!!
    Και φυσικά, αδυνατώ να πιστέψω πώς αυτοί είναι τόσο ηλίθιοι. Όχι, το αποκλείω.
    Προφανώς, επί των ημερών Σαμαρά, θα λάδωσαν καλά το εντεράκι τους!
    Μάλλον τύπους σαν κι αυτούς, εννοούσε το παχύδερμο του Πασόκ όταν δήλωνε πώς «μαζί τα φάγαμε»….

Comments are closed.