ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ – Και πάλιν ντροπή σε όλους σας.

Κύριοι Βουλευτές Μακεδόνες και μη, και Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας

·      Γνωρίζετε κανένα κόμμα που στις  προεκλογικές του δεσμεύσεις (αν και όπως γνωρίζετε και αυτές όταν είναι υπέρ του Ελληνισμού  αναιρούνται, επιεικής έκφραση), δήλωσε ότι θα έδινε στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία;    Όχι βέβαια

·      Μπορεί αν δοθεί το όνομα από τους ΣυριζΑνελ, με (κ. Ντόρα και άλλοι) ή χωρίς άλλους, και  να λεχθεί ότι θα το κρίνει ο λαός στις εκλογές;   Προφανώς όχι.

·      Γιατί δεν μπορεί να ανατραπεί η αντεθνική και συνεπώς προδοτική  πρόσδοση του ονόματος με εκλογές, αφότου θα έχει ήδη  δοθεί. Ούτε η  κομματική εκλογή πού άφορα πλείστα θέματα μπορεί να κρίνει ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα.

·       Και δεν μπορεί να λεχθεί αυτό που έχει λεχθεί για μνημόνιο του κ. Τσίπρα (που όμως σχεδόν  όλοι μαζί είχατε ψηφίσει και μάλιστα κάνοντες,  ως λέει η παροιμία μας  για τη χήρα στο ..…) ότι δήθεν έκρινε ο λαός στις εκλογές;  Που όμως και τότε ο λαός όταν ψήφιζε υπό την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ σας (όλων σας) δεν ήξερε τι τον περίμενε όταν ψήφιζε στις άψε – σβήσε εκλογές σας; 

·      Γνωρίζετε καμιά χώρα μικρή (πχ η Κύπρος,  προ του μοιράζοντα για να επανεκλεγεί τσεκ-κούθκια, υμετέρου Αναν-στάς) ή μεγάλη (πχ η νυν και πάλιν Μεγάλη Βρετανία), όπου τεράστια Εθνικά θέματα δεν τίθενται σε δημοψήφισμα;;

·      Η απάντηση είναι μόνον σε χώρες «ακταρμά»  που δεν αποτελούν έθνος. Και δεν ξέρω καμιά τέτοια χώρα. Ούτε ξέρω αν πετύχατε  ακόμα εσείς οι «όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί»,   το αποτέλεσμα αυτό.

·      Που το επιδιώκετε φανερά ή  κρυφίως και πραξικοπηματικά, ερήμην του Ελληνικού λαού, από το 1995 ή και ενωρίτερον.

·      Θα αποτελεί όνειδος για τον Ελληνισμό αν εσείς και πάλιν πραξικοπηματικά και με τις ευλογίες του Προέδρου, δώσετε το ιερό όνομα της Μακεδονίας του απανταχού Ελληνισμού, στα Σκόπια.

·       Που ειρήσθω εν παρόδω,   ότι για να αποδεχθούν την «εθνική» σας μειοδοσία, θα  κάνουν δημοψήφισμα.

·       Ντροπή άλαλε κύριε Γκιουλέκα  και  άλλοι άλαλοι Μακεδόνες Βουλευτές.

·       Που ξεχνάτε ότι για την απελευθέρωση της Μακεδονία μας χύθηκαν ποταμοί αίματος στους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13 και πριν (ξέχασα όμως ότι εσείς εορτάζετε μόνον το Πολυτεχνείο).

·      Που ο Σύριζα δια του Αντιγόνου του Νάσου Θεοδωρίδη τους αποκαλεί κατακτητικούς!! Προαναγγέλλοντας την «νεοταξική» πρόσδοση του ονόματος.

·       Και πάλιν ντροπή σε όλους σας.

·      Και στο ΚΚΕ μετά τις φαρισαϊκές δηλώσεις του κ. Κουτσούμπα. 

Που ακόμα δεν κατάφερε να απεμπλακεί από την Σταλινική διεθνιστική επιδίωξη της δήθεν ενοποίησης της Μακεδονίας. Τη σημερινή δηλαδή πανομοιότυπη παγκοσμιοποιημένη νεοταξική επιδίωξη.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

10 thoughts on “ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ – Και πάλιν ντροπή σε όλους σας.

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.

  2. Ἐπίκαιρο χειρόγραφο τοῦ θρυλικοῦ Στρατηγοῦ τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως Ἰωάννη Μακρυγιάννη: «Καί ἐπῆγα πάλιν εἰς τούς φίλους μου τούς Ἁγίους. Ἄναψα τά καντήλια καί ἐλιβάνισα λιβάνιν καλόν ἁγιορείτικον. Καί σκουπίζοντας τά δάκρυά μου τούς εἶπα, δέν βλέπετε ποῦ θέλουν νά κάμουν τήν Ἑλλάδα παλιοψάθα; Βοηθεῖστε, διότι μᾶς παίρνουν, αὐτοί οἱ μισοέλληνες καί ἄθρησκοι, ὅ,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν ἔχομεν»
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ. ΟΙ ΔΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ

  3. Διάβασα τις θέσεις όλων των κομμάτων. Ξεχώρισα τη θέση της Χρυσής Αυγής ως γνήσια και εθνική.

  4. Εγώ θα πω μόνο αυτό, με αυτούς που έχουμε πλέξει ,ΜΝΗΣΤΗΤΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ,φύλαξε μας από τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ

  5. ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  6. ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

  7. ΓΙΝΗΚΑΤΕ ΚΟΝΤΖΑΜ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΚΙ' Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΑΣ?
    ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ? ΤΙ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ?
    ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ…ΣΩΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ?
    Α ΡΕ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΒΟΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ…ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

  8. 8.37
    Εσύ που ξέρεις ότι χρηματοδοτείται από εκεί που λες η Χρυσή Αυγή,γιατί δεν μας δίνεις τα στοιχεία, για να μάθουμε κι εμείς την πραγματικότητα;
    Ένας λογικός άνθρωπος θέλει στοιχεία, για να πεισθεί, οι πορδές, όσο θόρυβο και να κάνουν, δεν πείθουν.
    Έχω άδικο; Πες μου.

  9. Η Μακεδονία είναι η δόξα της Ελλάδος.
    Ο Αλέξανδρος έκανε γνωστή την Ελλάδα στα πέρατα της Ανατολής.

  10. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:37 ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΟΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΒΟΔΙ : ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ;;;;; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΙΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΚΑΨΗΜΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ;;;;;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ- ΕΚΤΗ ΘΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Comments are closed.