Στο “σφυρί” τα γραφεία της ΛΑΕ! – Τι λέει ο Λαφαζάνης

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν αύριο τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας. Τα γραφεία, που μισθώνει η ΛΑΕ, στεγάζονται σε κτίριο που βρίσκεται στη Στοά Φέξη επί της οδού Πατησίων 14 και εκπλειστηριάζονται για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη.

Παναγιώτης Λαφαζάνης 
“Τα γραφεία μας εκπλειστηριάζονται διότι έχει οφειλές ληξιπρόθεσμες ο ιδιοκτήτης των γραφείων μας. Εμείς ενοικιάζουμε τα γραφεία. Είμαστε στον 8ο όροφο στην Πατησίων 14, στο ύψος της Ομόνοιας. Σπεύδουν χωρίς να μας ενημερώσουν καθόλου, κινούν τις διαδικασίες εκπλειστηριασμού και έρχονται εκ των υστέρων να μας πουν ότι δεν γνώριζαν από την πλευρά της τράπεζας ότι εμείς ήμασταν οι ενοικιαστές. Αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να βασιστεί, και ακόμα κι αν συμβαίνει δείχνει ότι βαδίζουν στα τυφλά χωρίς κανέναν επαγγελματισμό. Δεν μπορείς να εκπλειστηριάζεις ένα ακίνητο χωρίς να ξέρεις τι είναι μέσα. Είναι κάποιος ανάπηρος; Είναι ορφανοτροφείο; Είναι ένα ίδρυμα; Είναι μια επιχείρηση; Είναι ένα πολιτικό κόμμα; Αν και νομίζω ότι το γνώριζαν και εκ των υστέρων έκαναν την προσπάθεια να μας πουν ότι δεν το ήξεραν για να καλυφθούν από τον σχετικό θόρυβο” δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

“Ο ιδιοκτήτης από όσο γνωρίζω έχει κάνει μια προσπάθεια για ρύθμιση, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Και αυτό μας εκπλήσσει λιγάκι, γιατί συνήθως οι τράπεζες συμβιβάζονται σε ρυθμίσεις, έτσι ώστε να έχουν αποπληρωμή. Φαίνεται όμως ότι εδώ ήθελαν σώνει και καλά το ακίνητο. Δεν ξέρω γιατί… Συλλέγουν ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας; Δεν ξέρω τους λόγους τους δικούς τους, διότι κατά πάσα πιθανότητα, όπως καταλαβαίνετε, το ακίνητο θα το πάρει η τράπεζα η ίδια. Έχουμε φτάσει στο σημείο να εκπλειστηριάζουν ακίνητα οι τράπεζες, τα οποία ύστερα έρχονται και τα αγοράζουν. Είναι εντυπωσιακό αυτό. Εκεί θα πάει και αυτό το ακίνητο, διότι από ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει άλλη προσφορά. Δύσκολα αγοράζονται ακίνητα σε αυτή τη φάση” συμπλήρωσε.

“Όταν συμπεριφέρονται απέναντι σε ένα πολιτικό κόμμα έτσι, καταλαβαίνετε τι γίνεται όταν έχουν απέναντι τους έναν φτωχό άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει δυνατότητες και προσβάσεις. Εμείς δεν το πάμε προσωπικά, κινούμαστε για όλους τους πλειστηριασμούς, που θεωρούμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι άδικη. Κάνουμε συνολικό αγώνα, αύριο θα έχουμε αντιδράσεις μεγάλες. Αύριο θα είμαστε στο Ειρηνοδικείο και από εκεί και πέρα θα δούμε” κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

loading...

2 thoughts on “Στο “σφυρί” τα γραφεία της ΛΑΕ! – Τι λέει ο Λαφαζάνης

  1. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ,
    ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.
    ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ.
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

    ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΘΡΕΦΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Comments are closed.