ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Πλήθος Παλαιστίνιων διαδηλωτών επιτέθηκε στο αυτοκίνητο του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου γ’, την ώρα που προσερχόταν για την λειτουργία των Θεοφανείων στη Βηθλεέμ.
Οι διαδηλωτές,διαμαρτύρονται για την απόφαση του πατριαρχείου να πουλήσει γη σε εβραϊκές κοινότητες, επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο πετώντας μπουκάλια και πέτρες, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών χτυπούσαν το όχημα με τις μπουνιές τους, φωνάζοντας του “Προδότη, Προδότη”! προτού απομακρυνθούν από τις παλαιστινιακές δυνάμεις ασφαλείας.
Τριών αυτοκινήτων από το κονβόι, αλλά όχι εκείνου που μετέφερε τον πατριάρχη, έσπασαν τα τζάμια.
Όπως σχολιάζει το Reuters, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων αποτελεί έναν εκ των σημαντικότερων ιδιοκτητών γης στους Αγίους Τόπους και τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί επικρίσεις τόσο από Ισραηλινούς, όσο κι από Παλαιστινίους μετά την απόφαση του να πουλήσει “φιλέτα” γης σε επενδυτές.
Ενας εκ των διαδηλωτων ο Ελιέφ Σαγέχ αναφερει οτι : Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ένα μήνυμα προς την Παλαιστινιακή Αρχή και την Ιορδανία ότι δεν θα επιτρέψουμε αυτός ο προδότης να παραμείνει στην Εκκλησία”
Πως αλλαζουν οι καιροι. 
Πριν απο χρονια οι νεοταξιτες για να εκθρονισουν τεελιως παρανομα τον νομιμο Ελληνα πατριαρχη Ειρηναιο τον κατηγορησαν μεταξυ αλλων οτι πουλησε μερος απο την περιουσια του πατριαρχειου στο Ισραηλ.  
Οι Παλαιστίνιοι χριστιανοι αντιτίθενται στην πώληση γης σε εβραϊκές και ισραηλινές κοινότητες και το θεωρούν προδοσία.
Οι διαδηλωτές ήταν χριστιανοί από την Βηθλεέμ, την Ναζαρέτ και άλλες πόλεις εντός του Ισραήλ.
Θυμός και αποτροπιασμός στην Αθήνα.
Στην Αθήνα, η επίθεση εναντίον της αυτοκινητοπομπής που μετέφερε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄ αντιμετωπίστηκε με θυμό και αποτροπιασμό. 
Στον αντιποδα για τον Ελληνα χριστιανο πατριαρχη δεν εχει γινει καμια απολυτως ενεργεια απο την ημερα που τον εκθρονισαν παρανομα
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΕ 
ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ 
ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ “ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ” ΟΙ ΡΩΣΟΙ.


 Για οσους Ελληνες δεν γνωριζουν ο Χριστιανος; Πουτιν αναγνωρισε τον παρανομο νεοταξιτη επισκοπο ως “πατριαρχη” Ιεροσολυμων, εις βαρος του Ελληνοχριστιανου Πατριαρχη του αγιου Ειρηναίου του α.
Ολοι πλεον γνωριζουν ότι οι νεοταξιτες ολου του πλανητη,, εστησαν αυτην την αισχρη πλεκτανη, εις βαρος του Ελληνα Πατριαρχη Ειρηναίου, κατά κοσμον Εμμανουηλ Σκοπελιτη ,ο οποιος γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Σαμο.
Γιατι συναινεσε ο χριστιανος; Πουτιν και η ρωσια στο μεγαλυτερο θρησκευτικο εγκλημα του αιωνα.
Αδικα, παρανομα είναι κλεισμενος μεσα σε ένα δωματιο, εδώ και 11 συναπτα ετη, ο νομιμος Ελληνας Πατριάρχης, ο Αγιος Ειρηναιος ο α.
Είναι αυτή η πραξη Χριστιανικη και φιλελληνικη;
Eiναι δυνατον ενας χριστιανος ηγέτης, να αναγνωριζει έναν νεοταξιτη παρανομο κατά γενικη ομολογια “πατριαρχη”.
Γιατι δεν ηθελε ο Πουτιν και η υπερδυναμη χριστιανικη ρωσια, έναν γνησιο Ελληνα χριστιανο στον πατριαρχικο θρονο στα Ιεροσόλυμα ;
Γιατι αναγνωρισε ο πουτιν και η ρωσικη ομοσπονδια έναν παρανομο, νεοταξιτη επισκοπο ως “πατριαρχη”, στον επι αιωνες Ελληνοχριστιανικο πατριαρχικο θρονο της Ιερουσαλήμ; 
Μαζι με όλες αυτές της ανθελληνικες και αντιχριστιανικες ενεργειες η Ρωσια εχει αναγνωρισει τα Σκοπια ως “Μακεδονια”, ενώ και ο ιδιος ο Πουτιν αποκαλει τα Σκοπια ως “Μακεδονια”.
Εκκατομυρια Ελληνες, είναι τα θυματα των εωσφοριστων στο περασμα των αιωνων. 




Όμως τα μεγαλύτερα θυματα της σύγχρονης Ελληνικης ιστοριας είναι ο Αγιος Ειρηναιος με τον εθναρχη Παπαδοπουλο. 



Είναι ολοφανερο πλεον τι εγινε στην περιπτωση του Αγιου Ειρηναίου. 


Για πρωτη φορα στα 2000 χρονια της Ελληνορθοδοξης Εκκλησιας καθαιρειται ο επικεφαλης της και εγκλειεται στο κελί του για 11 χρόνια.

Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΙ
ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΕΠΕΦΕΡΕ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ.
TA ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΧΡΙ
ΣΗΜΕΡΑ.

Ο Aγιο Ειρηναiος είναι αρρωστος ενώ ζει παρανομα, μεσα σε ένα κελι. Εκει προσπαθεί να επιβιωσει. 


Δεν υπαρχει γιατρος που να μπορει να τον δει. Βγάζει τα δοντια του μονος του με τα χέρια του, κανει μπάνιο με κρυο νερο, σε ηλικια 78 ετων.

Κάθε ημερα βγαινει στο παραθυρο για να παρει, με το γνωστό καλαθι, για να παρει το λιγο φαγητο που του δινουν καποιοι άραβες ενώ ο αγιος το τραβάει με ένα σκοινί.

Με τον Aγιο Ειρηναίο κλειδωμένο, αρωστο και φιμωμένο σε κελi του Πατριαρχεiου ηταν πιο εύκολο κάποιοι να επιτύχουν τους σκοπους τους. 



Αλλωστε η ελπιδα οτι κάποια στιγμη ο Ειρηναίος θα πεθάνει απο της κακουχιες και τις αρρώστιες τους δινει κουραγιο στο έργο τους.



Τον κλείδωσαν μέσα εκρυψαν τις αποφάσεις των δικαστηρίων που τον αθωωσαν και απεδειξαν οτι δεν εκανε τίποτα απο οσα τον κατηγόρησαν . 


Ο αγιος δεν πούλησε ούτε μια σπιθαμή γης από το Πατριαρχείο. 

Επισης ενημερωθηκε το υπουργειο εξωτερικών για την αθωοτητά του και για την πλεκτάνη που του εστησαν ενημερώθηκε και για τις αποφάσεις των δικαστηριων σε Παλαιστινη-Ισραήλ που τον αθωώνουν αλλά η ελληνική κυβέρνηση κάνει ότι δεν εμαθε απολυτως τιποτα.

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΦΙΛΗ” ΡΩΣΙΑ.

Για οσους Ελληνες δεν γνωριζουν ο Χριστιανος; Πουτιν αναγνωρισε τον παρανομο νεοταξιτη επισκοπο ως “πατριαρχη” Ιεροσολυμων, εις βαρος του Ελληνοχριστιανου Πατριαρχη του αγιου Ειρηναίου του α.


Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ.

Στα Αγια Προσκυνήματα και στην περιουσια του Πατριαρχειου για να αντιληφθούμε γιατι μεγεθη μιλαμε και τι συμφεροντα διακυβευονται. Στον μοναδικο αυτον χωρο το 60% των προσκυνηματων ανηκουν στο Ελληνορθοδοξο Πατριαρχειο. 

Ο Πανάγιος Τάφος, ο Γολγοθας, ο τοπος ευρεσης του Τιμίου Σταυρου, τα Παρεκκλησια του Αδαμ, του Ακανθινου Στεφανου, των Κλαπων, του εκατονταρχου Λογγίνου, της λιποθυμιας της Θεοτοκου, ο χωρος με την Πλακα της Αποκαθηλωσης και το μεγαλύτερο όλων το Καθολικό του Ι.Ν. της Ανάστασης .


Ακόμη η μεγάλη Βασιλικη της Θειας Γεννησης στην Βηθλεέμ, η εκκλησία της Γεσθημανης στο Όρος των Ελεων και άλλα πολλά λιγοτερο γνωστα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ισραηλινων αρχων το Ελληνορθοδοξο Πατριαρχειο ηταν ο δευτερος μετα το Ισραηλινο κρατος ιδιοκτητης ακινητων και γης, ειχε το 30% περίπου της ακινητου περιουσιας της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων και συνολικα το 1/5 της χωρας του Ισραηλ. 


Επισης διαθετει ακινητη περιουσια σε Ιορδανια, στο Παλαιστινιακο κρατος στην Δ. Οχθη και την Λωριδα της Γαζας , την Ελλαδα , την Κυπρο, την Τουρκια και στις ΗΠΑ. Μονο στην Αθηνα διαθετει 143 ακινητα, μεταξυ αυτων τα θεατρα Αμιράλ, Διάνα , Διονύσια, Ορφέας κ.α. 


Το Ισραηλ, ενδεικτικα εχει κτισει σε Πατριαρχικη εκταση στα Ιεροσολυμα το παρκο της ανεξαρτησιας, το Ισραηλινο μουσειο, την μεγαλη συναγωγη, την συναγωγη Χεισαλ Σλόμο, την Κνεσετ (το Ισραηλινο κοινοβουλιο) , το προεδρικο μέγαρο , την οικια του πρωθυπουργου και πολλά άλλα , καθώς και σε άλλες περιοχές. 


Στο σημειο αυτό να αναφερω οτι στο Ισραήλ , που δεν έχει ακομη Σύνταγμα, ισχυει το αγγλοσαξονικό δίκαιο, οπου η γη δεν πωλειται, αλλα νοικιαζεται για 50 ή 99 χρονια. 


Η αποκαλούμενη μητερα ολων των Εκκλησιων, υπολογίζεται ότι διαθέτει ακίνητη περιουσια σε τρεις ηπειρους , με αξια πολλων δισεκατομμυρίων ευρω.


Στις συγκεκριμένες εκτάσεις, ορισμενες εκ των οποιων αποτελουν τμημα η συνολο πολυ ακριβων συνοικιών οπως η talabiya, η rehavia, η baka και η katamon, έχουν ανεγερθεί τις τελευταίες δεκαετiες εκατονταδες κτiρια καθως και σημαντικα οικοδομικά -εμπορικα συγκροτηματα , οπως οι πυργοι wolfson, η συνοικία neve granot, o ‘κήπος της καμπάνας’ (gan hapaamon), η μεγάλη συναγωγή και ο σιδηροδρομικος σταθμός της Ιερουσαλήμ. 


Η συμφωνία υπεγράφη, εκ μέρους του Πατριαρχείου και προσωπικά από τον “πατριάρχη” Θεόφιλο και τον βοηθο του σε οικονομικα θέματα. 

Από το ενθετο the marker της εφημερίδας haaretz, δημοσιεύθηκε ενα αποκαλυπτικο άρθρο της δημοσιογραφου ranit nahoum – halevi με τίτλο ,το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο εδωσε σε ομαδα επενδυτων τα οικοπεδα του στην Ιερουσαλημ και υπότιτλο, το υψος της συναλλαγης υπολογιζεται σε 80 εκατομμυρια ΝΙΣ (περί τα 16 εκατομμυρια ευρώ). 


ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ;  

Η Μπακογιάννη έφερε τα πάνω κάτω στην Ιορδανια και με τις ισχυρές της σχέσεις με το παλάτι φρόντισε να εισχωρήσει στο πατριαρχείο Ιεροσολύμων μέσω του Αρίσταρχου Κωνσταντίνης αρχιγραμματέα του πατριαρχειου, για να είναι εις γνώση της ότι έγγραφο κινείται έτσι ώστε να μπορεί να παρέμβει όταν θα ερχόταν εκείνη η ώρα.


Επίσης εχοντας πολύ καλές σχέσεις με το παλάτι της Ιορδανίας λόγω συναλλαγών και συνεργασιών φρόντισε να στρέψει και από εκεί το κλίμα εναντίον Ειρηναίου ώστε να μη βρει ποτέ το δίκιο του για τις αγοραπωλησίες που τον κατηγορούσαν ότι έκανε.

Τον έκλεισε σε ένα κλουβί ρίχνοντας μεσα του νεοταξικα λιονταρια να τον κατασπαράζουν. 

Ο απεθαντος πατέρας της , ειχε αδελφικες σχέσεις του με τον Σιμόν την εποχή που ήταν πρωθυπουργός. Τότε αναγνωρίστηκε το κράτος του από την Ελληνική κυβέρνηση και ο Πέρες ορκίστηκε αιώνιος φίλος του. Η Ελλαδα εγινε το πρωτο κρατος που αναγνωρισε το Ισραηλ.

Όταν ήρθε η ώρα να εκθρονισουν τον Ειρηναίο επειδή όπως είχε πει ο ίδιος ο απέθαντος, ο Ειρηναιος είναι κουτσό “άλογο” και δεν πουλάει στους εβραίους έστειλε τον Παναγιώτη Σκανδαλάκη υφυπουργό εσωτερικών της Ελλαδος και δικό του παιδί να πάει στα Ιεροσόλυμα. 


Σε συνεργασία με την Ελένη Σουραν διπλωματη, ανακάτεψαν τους αγιοταφίτες και έριξαν τον Ειρηναίο παραδίδοντας τα πάντα μέσω του νέου Πατριάρχη Θεόφιλου στους εβραιους. 

Τότε στην προσπάθεια αυτή μπήκε και ο Θέρος που με την ισχυρή του δυναμική στην Αμερική και τις πρακτορικές του σχέσεις εξασφάλισε την κυριαρχία των εβραίων στο Πατριαρχείο .
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.

Ο ιερας αλεξανδρος καρλουτσος από το οικουμενικό πατριαρχείο. Ο άνθρωπος με τις ισχυρές σχέσεις και άρρηκτους δεσμούς με την Κοντολίζα Ράις τον Μπους, τον ομπαμα και άνθρωπος της CIA. Έχει τη δύναμη να ανεβάζει να κατεβάζει και να εξαφανίζει όποιον πνευματικό ηγέτη προσφέρει στην ορθοδοξία.


Ήταν αυτός που διέταξε να γίνει οικουμενικός Πατριάρχης ο Βαρθολομαιος . 


Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην θέση που τήρησε ο οικουμενικός, στο θέμα της έκπτωσης Ειρηναίου και αμέσως σταμάτησαν να τον μνημονεύουν ως Πατριάρχη οπότε και άρχισε το ξέφτισμα της εικόνας της ορθοδοξιας σε ένα από τα πιο νευραλγικες της θεσεις.
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ.
Ο αγιος Ειρηναιος, μετα από τοσα πολυ σκληρα χτυπηματα, αγαπησε ακομη περισσοτερο τον Ιησου Χριστο. 
Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Θεο. 
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες. 
Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. 
Αντίθετος ο πολύ ξεχωριστος Ελληνας πατριαρχης Ειρηναιος ηρθε ακομη πιο κοντα στον σωτηρα Χριστο και στην σωτηρια της ψυχης.
Διοτι ο αγιος Πατριαρχης αγαπησε τον Χριστο, αγαπα πολυ και τους ανθρωπους, οπως κανουν ολοι οι γνησιοι χριστιανοι αλλα πανω απο ολα οι αγιοι της Εκκλησιας.
Παρα τα απανθρωπα χτυπήματα που δεχτηκε ο Ελληνας Πατριαρχης θα γινει ακομη καλυτερος ανθρωπος και χριστιανος.
Αυτό το πραγμα μας δειχνει ξεκάθαρα το ποσο ξεχωριστος Ελληνας ειναι ο Αγιος Ειρηναιος.
Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει ανυποχωρητος, τοτε μονον γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει.
Το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη, την πιστη  την σωτηρια της ψυχης και την ελευθερια. 

Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, και ολων των ξεχωριστων  ανθρωπων από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες. 
To ιδιο ακριβως ισχυει σχετικα με την πιστη στον Χριστο. 
Όταν οι Ελληνες οι οποιοι εχουν δεχτει απανθρωπα χτυπήματα από την ζωη, διοτι ειναι ξεχωριστοι ανθρωποι, επιτυχουν να διατηρησουν την πιστη τους, την αγαπη τους και της Ελληνοχριστιανικες αρχες τους, τοτε όχι μονον δεν απαρνουνται τον Χριστο αλλα ταυτόχρονα μεγαλουργουν.
Επισης καποιοι απο αυτους θα αξιωθουν να φτασουν στο μεγιστο των αξιωματων και των τιμων διοτι γινονται αγιοι της ορθοδοξιας. 
Όλα αυτά βεβαια διοτι ολοι οι αγιοι διαθετουν την απαραιτητη Ελληνοχριστιανικη παιδεια από το ξεκίνημα της ζωης τους. 
Οι ξεχωριστοι ανθρωποι ειχαν και εχουν παντοτε τις σωστες βασεις και τα καταλληλα εφοδια. 
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. 

Μεσα σε αυτην την τρομερη ηθικη και πνευματικη παρακμη. 
Μεσα στην απολυτη καταπτωση ο Ιησους Χριστος μας αξιωσε ως εθνος να εχουμε αυτην την εποχη μια ακομη  παρα πολυ μεγαλη τιμη. 
Την εποχη του οικουμενισμου και της πανθρησκειας που τα παντα εχουν ισοπεδωθει, εντουτοις παρα την φοβερη παρακμη ο τελευταιος γνησιος πραγματικος πατριαρχης προερχεται απο το Ελληνικο ορθοδοξο εθνος. 
Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ. 



ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ, ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ. 



Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΘΕΩΡΕΙ , ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ,ΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 79 ΕΤΩΝ. 

ΟΜΩΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ, Η ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. 



ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ,ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΜΕΛΗ, ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΖΩΗ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ. 



ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ, 


ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΗΡΕΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. 


Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, Ο ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΤΟ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. 




Κλεινοντας σας υπενθυμιζω για μια ακομη φορα, οτι γνήσιοι Ελληνες χριστιανοι πατριωτες, είναι μονον οσοι ζητουν σε καθημερινη βαση την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος την καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.



Ακομη γνήσιοι Ελληνες Χριστιανοι είναι οσοι στηριζουν , ο ενας τον άλλο σε όλα τα επιπεδα, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο.



Oι γνήσιοι Ελληνες χριστιανοι παντοτε πηγαινουν τα παιδια τους σε μουσικα σχολεια, στην εκκλησια, στο καταχητικο, στο αθλημα του παγκρατιου και ειναι συμφωνοι να υπηρετουν οι γυναικες στον Ελληνικο στρατο. 

Πανω απο ολα οι γνησιοι Ελληνες μαθαινουν στα παιδια τους την πραγματικη Ελληνικη ιστορια, διοτι ενας λαος που δεν γνωριζει την πραγματικη του ιστορια δεν εχει ουτε παρον ουτε μελλον, ουτε ηθικη-πνευματικη δυναμη. 
 

Επισης ολοι οι γνησιοι χριστιανοι μονιμα προστατευουν
προστατευουν, ολους τους ηλικιωμένους που πουλανε καστανα, χορτα, κουλουρια, λιβανι, σκορδα για να επιβιωσουν.  

Φυσικα προστατευουν παντοτε της Ελληνιδες από τους λαθρο , για να μην εχουν την τυχη της Μυρτους.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ.


Ευχομαι να αναστηθεί ο Χριστος πραγματικα μεσα στις καρδιες ολων των Ελληνων, για να εχουμε δικαιωμα στην Εθνικη και ατομικη επιβίωση.


Επαναλαμβανω είναι τραγικη ειρωνια και παρα πολύ μεγαλη προσβολή προς τον Χριστο αυτην την εποχη οι σατανιστες να στηριζουν ο ενας τον άλλο σε όλα τα επίπεδα οικονομικο, ηθικο, κοινωνικο.
Στον αντιποδα αυτοι που δηλωνουν χριστιανοι να
αδιαφορει ο ενας για τον άλλο ,ειτε να κανει κακο ο ένας στον άλλο.


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν



ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ 
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ. 


ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ 

ΜΕΓΙΣΤΩΝ 

ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ 

ΣΕ 

ΕΝΑΝ 

ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ 

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ 

ΛΑΘΗ ΤΟΥ 

ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ 

ΔΙΘΟΡΘΩΝΕΙ. 



ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.



loading...

141 thoughts on “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

  2. ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ
    ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ
    12ΘΕΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ
    ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ.

    ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΙΤΑΝΟΙ
    ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ
    ΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

    ΠΙΟ ΧΑΛΗΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΖΑ.

  3. Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 3:52 μ.μ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 3:55 μ.μ.
    ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 3:57 μ.μ.
    1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 4:01 μ.μ.
    δωσε απατεωνα σε μαθαμε
    elen manesh

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 4:15 μ.μ.
    ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 4:26 μ.μ.
    μαθε ρε βοδι πατερακη να μιλας μονος σου
    σκραπας εισαι δωδεκαθειστικη καποτα

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 4:39 μ.μ.
    ελα πατερακη στησε κωλαρακι

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 5:06 μ.μ.
    Στηστο στην εισαγγελια μασονικο ψωλοχυμα νεοπαγανιστη………………
    ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 5:12 μ.μ.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
    ΠΕΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ Η ΣΑΤΑΝΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΩ!!!!!

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 5:14 μ.μ.
    1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 6:58 μ.μ.
    Εσένα 3:06 μ.μ. σε τρώει ο … σόρος σου.

    Απάντηση

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 3:20 μ.μ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ¨ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ¨ΜΚΟ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΛΑΣΕ 38.000 ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΠΟΡΝΤ….

    Απάντηση

  4. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 9:14 μ.μ.

    Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα;

    Για να θυμόσαστε τι «εορτάζουν» και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους.

    Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά η οποία
    γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η απατη των εβραίων εις βαρος του Ελληνικου λαου , καθως μας εσειλαν εναν αγραμματο χιμπατζη απατεωνα και μας παρουσιαζοταν ως δισεκατομμυριουχος που θα γλυτωσει την Ελλαδα.

    Τελικα ο γυφτοεβραιος ψωρρας αποδειχτηκε απατεωνας και οι ελληνες αυτοκτονουν, ειτε μενουν αστεγοι διοτι τους παιρνουν τα σπιτια οι εβραιοι.

    Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces»…

    Ακομη η Χανουκα αναφέρεται στην απατη του ψωρρα υπό την οπτική ενός ραβίνου.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 11:01 μ.μ.
    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 9:57 μ.μ.
    Η ΧΑΝΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΥ. ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΝΟΥΚΟΠΙΤΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ…ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΠΡΟΚΣΥΛΑ ΠΟΥ ΒΡΘΕΗΚΑΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΤΗΝΗ ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΖΕΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΓΥΦΤΟ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΦΑΓΕ….ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ….

  5. ΤΙ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΕΟΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ? ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΛΟΙΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΝΕ Ο ΧΡΗΜΑ

  6. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΦΑΝΕ… ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟΟΟ…..

  7. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:36 μ.μ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ, ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΡΗΝΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ
    ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΛΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ
    ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:40 μ.μ.
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:59 μ.μ.
    ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΓΥΦΤΟ.

    Α ΠΟΥ ΕΙΣΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΠΙΣΩ
    ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ
    ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 5:10 μ.μ.
    ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ!!!!ΕΝΩ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ

  8. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 2:52 μ.μ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΑΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΜΕ ΤΑ
    ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑΡΕΣ
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:38 μ.μ.
    Πολλοί πιστεύουν ότι τσιγγάνοι και γύφτοι είναι το ίδιο πράγμα και απλώς ο όρος "τσιγγάνος" είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος για να χαρακτηρίσεις έναν "γύφτο", καθώς ο όρος αυτός έχει αποκτήσει και υβριστικό περιεχόμενο.

    Δύο τσιγγάνες όμως, η Ειρήνη και η Μαριάννα ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ υποστηρίζουν ότι είναι άλλο πράγμα να είσαι γύφτος και άλλο τσιγγάνος. Μας εξήγησαν μάλιστα τις διαφορές λέγοντας:

    " Οι τσιγγάνοι μένουν σε σπίτια, ενώ οι γύφτοι μένουν σε παράγκες και τσαντίρια. Οι τσιγγάνοι κάνουν δουλειές και έχουν λεφτά για να ζήσουν, ενώ οι περισσότεροι γύφτοι κανουν απατες με πλαστα ομολογα λεγοντας οτι εχουν στην κατοχη τους 600 δις, ενω κάνουν κλεψιές και ζητιανεύουν τσαπελες απο τους ραββινους"

    Όσο για το επίκαιρο θέμα των ημερών, τις αρπαγές παιδιών, και τα τρις που θα σωσουν την ελλαδα οι δύο τσιγγάνες τόνισαν: "Οι τσιγγάνοι δεν αρπάζουν παιδιά, ούτε αγοράζουν παιδιά. Οι γύφτοι του ψωρρα είναι αυτοί που ασχολούνται με πλαστα ομολογα και απαγωγες παιδιων."

    Με λίγα λόγια, αν πιστέψουμε όσα μας είπαν η Ειρήνη και η Μαριάννα, οι γύφτοι είναι οι κακοί τσιγγάνοι!

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:23 μ.μ.
    Τόσες λέξεις, για μια φυλή, η καταγωγή της οποίας αποτελούσε μυστήριο και μόνο τους τελευταίους αιώνες ξεκαθάρισε.

    Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την καταγωγή των Ρομά και τους πρώτους αιώνες της διαδρομής τους στην Ευρώπη. Η χρήση των άλλων όρων γι’ αυτούς (Αθίγγανοι, Τσιγγάνοι και, κυρίως, Γύφτοι) δεν έχει κανένα μειωτικό σκοπό, απλά γίνεται για να δοθούν απαντήσεις στην ετυμολογία των όρων αυτών.

    Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες εικόνες που έρχονται στο μυαλό μας και αφορούν τη φυλή αυτή, δεν έχουν και τα καλύτερα «χρώματα»! Και πώς να έχουν όταν καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για εγκλήματα,+ οπως εκαναν ο ψωρρας με τον γυφτοντινα. Εγκληματα μικρά ή μεγάλα που έχουν διαπράξει άτομα της φυλής αυτής. Ναρκωτικά, συμπλοκές, απαγωγές παιδιών, πλαστα ομολογα με 600 δις, τεχνολογια απο τους αεχαιους ολυμπιους θεους, απατες και κλεψιμο χρηματων απο αφελεις οι οποιοι νομιζουν οτι θα τους πληρωσουν την εφορια,ξυλοδαρμοί, παραεμπόριο και πολλά ακόμη συνθέτουν ζοφερές εικόνες, δυστυχώς, της καθημερινότητας.

    Φυσικά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν χιλιάδες τσιγγάνοι με πολύ καλά πρότυπα ζωής, τακτοποιημένα σπίτια, παιδιά σε σχολεία που ούτε προβλήματα δημιουργούν και αντιθέτως προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι τσιγγανοι αυτοι δεν εχουν πλαστα κωλοχαρτα για ομολογα ειναι σοβαροι γυφτοι.

    Απάντηση

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 2:56 μ.μ.
    ΜΠΑΤΙΡΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΒΡΑΙΕ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ.

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 1:36 π.μ.
    ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;
    ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΑ ΠΕΤΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ '13 ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;
    ΑΠΕΦΑΝΘΗ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.

    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  9. *******ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ********

    ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=qTz8-ubS04A

    ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ??

    Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΨΕΜΑ…

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ??

    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ,ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=FZPdIO4VRhg

  10. ΟΝΤΩΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ
    ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ

    ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟ ΚΑΙΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

    ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ

    ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ
    ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ

  11. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 10:15 π.μ.
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ>>

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_531.html#more

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 8:10 μ.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

  12. Η αληθεια ειναι μια ………
    εισαστε νεοπαγανιστες σατανολατρες αθεοι αντιχριστοι μασονοι και εβραιοχαφιεδες γυφτοκαθαρματα

  13. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  14. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  15. ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ
    ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ
    12ΘΕΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ
    ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ.

    ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΙΤΑΝΟΙ
    ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ
    ΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

    ΠΙΟ ΧΑΛΗΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΖΑ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 8:47 μ.μ.,

    ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΤΕΩΝΑ
    ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ
    ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΕΜΕΙΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Η ΕΦΟΡΙΑ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΞΥΝΙΣΜΕΝΟ
    ΤΖΑΤΖΙΚΙ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΧΟΜΠΤΙΤ ΨΩΡΡΡΑ.

    Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΛΛΛΑΔΑ . Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΟΠΟΣ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΜΠΤΙΤ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ
    ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
    ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.

  16. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  17. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ….

    ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ…

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  18. ΥΠΟΧΙΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΟΝΑΧΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ…

    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟΙ,ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΛΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ…

    Giannis Paterakis26 Δεκεμβρίου 2017 – 10:45 μ.μ.
    ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ,ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ" ΑΥΤΟΙ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ,ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ…

    https://www.youtube.com/watch?v=dQ5hoLjnX9Y&feature=share&app=desktop

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ…!!!
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΟΒΙΖΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ…

  19. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΖΟΜΠΙ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ
    ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ???

    Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ….

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…

    Ανώνυμος

  20. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  21. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  22. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  23. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  24. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  25. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  26. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑ-ΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ…ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ…!!!

    ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΛΠ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΙΣΕΙ "ΑΣΗΜΑΝΤΟ" ΓΜΤ…???

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/…/uplo…/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ….

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ??

    ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ 50.000,ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ

    ΟΥΣΤ ΣΑΠΙΛΕΣ ΜΑΚΡΥΑ.ΟΥΣΤ…!!!!

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:40 μ.μ.
    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 120.000 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΥΟΜΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 200.000,ΗΔΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΔΙΩΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17 ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΣ 30/12 ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ..
    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ…

    ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΛΕΝΕ:

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ…!!!

    "Π Ο Σ Ο" ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…???

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

  27. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑ-ΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ…ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ…!!!

    ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΛΠ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΙΣΕΙ "ΑΣΗΜΑΝΤΟ" ΓΜΤ…???

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/…/uplo…/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ….

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΚΑΜΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ??

    ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ 50.000,ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ

    ΟΥΣΤ ΣΑΠΙΛΕΣ ΜΑΚΡΥΑ.ΟΥΣΤ…!!!!

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:40 μ.μ.
    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 120.000 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΥΟΜΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 200.000,ΗΔΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΔΙΩΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17 ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΣ 30/12 ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ..
    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ…

    ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΛΕΝΕ:

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ…!!!

    "Π Ο Σ Ο" ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…???

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

  28. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  29. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….

    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΕΙΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΣΕΙΣ ??

    ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΛΕΝΕ??

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ,Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ,Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ…

  30. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  31. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  32. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  33. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  34. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….

    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΕΙΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΣΕΙΣ ??

    ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΛΕΝΕ??

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ,Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ,Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ…

  35. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  36. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  37. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  38. -ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΞΥΝΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΨΩΡΑ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΙΨΕΙ ΤΗ ΨΥΛΟΣ ΣΤΟΚΟΡΦΟ ΣΑΣ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΝΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝΠΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  39. ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ Η CIA ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ,ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ , Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΕΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΟΛΟ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ

  40. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  41. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜAΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  42. ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΣΩΡΡΑ Ε.ΣΥ
    ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΣΤΙΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ
    ΤΩΡΑ Η ΣΩΡΡΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΞΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗ

  43. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  44. ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ

    Αγαπητέ κ.Γιαννόπουλε

    Σήμερα δέχτηκα άλλη μια πληροφορία απο αξιόπιστη πηγή που δυστυχώς παρά τις προσπάθειές μου δεν μπόρεσα να τη διασταυρώσω.

    Νεαρός έμπορος λαϊκής αγοράς με τη σύζυγό του επισκέφθηκαν τα κινέζικα καταστήματα της οδού Σαπφούς Θεσ/νίκης προς αναζήτηση ειδών ρουχισμού.Σε ένα τεράστιο υπόγειο κινέζικο κατάστημα ειδών ρουχισμού ο σύζυγος έχασε τη σύζυγο και πανικοβλημένος βγήκε απο αυτό ρωτώντας τους περαστικούς δείχνοντάς τους τη φωτογραφία της απο το κινητό του τηλέφωνο.
    Μπήκε-βγήκε πολλές φορές στο κατάστημα αλλά μάταια.Τελικά κάλεσε τη αργοπορημένη πάντα αστυνομία η οποία βαριεστημένα άκουγε τον σύζυγο που ήταν σε κατάσταση τρέλας να τους εξιστορεί το συμβάν.Οι αστυνομικοί με νωχελικότητα δέχθηκαν να ερευνήσουν το υπόγειο κινέζικο κατάστημα μήπως και βρούνε κάποιο προσωπικό της αντικείμενο.Καθώς εξερευνούσαν τον χώρο άκουσαν πίσω απο το φράγμα της γυψοσανίδας βογκητά.Μετά απο επισταμένη έρευνα βρήκαν μια μυστική πόρτα που όταν την άνοιξαν βρήκαν μια νεαρή κοπέλα φιμωμένη και δεμένη πάνω σε μεταλικό inox κρεβάτι τάβλα ως και ένα τραπεζάκι με χειρουργικά εργαλεία.Οταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους κινέζους ιδιοκτήτες του καταστήματος δεν βρήκαν κανέναν.Εν τω μεταξύ είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου εξω απο το κατάστημα που ρωτούσε να μάθει.Αστυνομικοί με πολιτικά παρέλαβαν το εν λόγω ζευγάρι και αφού κλείδωσαν το κατάστημα έφυγαν.Το σοκαριστικό περιστατικό διήρκεσε λιγότερο απο τριάντα λεπτά και δεν κατεγράφηκε σε κανένα αστυνομικό βιβλίο αδικημάτων,ούτε του Τμήματος της οδού Δωδεκανήσου ούτε του Λευκού Πύργου όπου έβαλα γνωστούς αστυνομικούς να ερευνήσουν,που σημειωτέον είχαν δείξει μεγάλη προθυμία όταν τους εξιστορούσα το γεγονός που είχα πληροφορηθεί απο αετομάτη σοβαρό φίλο που ήταν εξω απο το εν λόγω κινέζικο κατάστημα την ώρα που είχε γίνει το προαναφερθέν.Εκ των υστέρων υπέθεσα οτι η έρευνα των αστυνομικών γίνεται εν κρυπτώ για προφανείς λόγους,διαφορετικά δεν εξηγείται….Τι άλλο να πω!Είμαι συγκλονισμένος!

    Χριστός και η Παναγιά να φυλάει τον κόσμο απο τους σατανικούς χασάπηδες εμπόρους ανθρωπίνων οργάνων.

    Υ.Γ.Κύριε Γιαννόπουλε, οι λόγοι που έγραψα το προαναφερθέν περιστατικό στο άρθρο σου είναι οι ίδιοι όπως και στη προηγούμενη χθές εξιστόρησή μου με το χειρούργο χασάπη γιατρό έμπορο ανθρωπίνων βρεφικών οργάνων.

  45. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  46. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  47. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  48. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  49. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  50. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  51. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  52. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  53. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  54. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  55. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  56. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  57. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  58. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  59. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  60. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  61. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  62. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  63. Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

  64. Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

  65. Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

  66. Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

  67. Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

  68. Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

  69. ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΟΚΟ ΑΡΧΙΔΙ??????
    ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΒ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ? ΚΑΝΕΝΑΣ

  70. Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

  71. Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

  72. Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

  73. αχαχαχα

    το ζωο που ειναι κρυμμενο στην τρυπα του, με τεσσερα κακουργηματα και οχτω χρονια καθειρξη, μας ρωταει που θα βρουμε τρυπα να κτυφτουμε

    αλλα απο ηλιθιο γερομαλακα που το 'χει χασει τελειως τι αλλο περιμενεις ν' ακουσεις …εκτος απο μπουρδες

  74. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ????
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ??????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΟΤΙ Η Α Ω ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

  75. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ????
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ??????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΟΤΙ Η Α Ω ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

  76. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ

  77. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ????
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ??????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΟΤΙ Η Α Ω ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

  78. ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ

  79. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ????
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ??????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΟΤΙ Η Α Ω ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

  80. αχαχαχα

    ετοιμαζονται για καρναβαλικη εκδηλωση στην Λαρισα, θα γελασουν και οι Λαρισαιοι μετα τους Θεσσαλονικεις με τους γυφτοκαρναβαλους, θα φορεσουν και τα μεσοφορια απο χαρτονι που θα ενημερωνουν τους Λαρισαιους για τα τρισεκατομμυρια του γυφτου
    δειτε ρε Ελληνες στο Θεο που πιστευετε, ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να σας ενημερωσουν για τα αμυθητα τρισεκατομμυρια του γυφτου και των γυφτοκαταπιστευματων, ενα βοδι εχει περισσοτερες οικονομικες γνωσεις απο αυτα τα σουργελα

    Ιωάννης Τσανακαλιώτης ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΆΖΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ ΚΣΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΗ Τ ΑΥΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΗΚΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΎΣΗΜΑ ΕΞΩ !!!

  81. Τετοια γιδια αγραμματα εχουνε βρει οι νεοπαγανιστες μασωνοι του ψωριαρη κ τους μασανε τα 200αρια κ τα 300αρια το μηνα!

  82. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ????
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ??????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΟΤΙ Η Α Ω ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

  83. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ????
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ??????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΟΤΙ Η Α Ω ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

  84. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ????
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ??????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΟΤΙ Η Α Ω ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

  85. ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΝΤΖΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ 3 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΕΣΚΕΣΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΗΣ Α Ω ???

  86. ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΝΤΖΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ 3 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΕΣΚΕΣΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΗΣ Α Ω ???

  87. ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΝΤΖΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ 3 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΕΣΚΕΣΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΗΣ Α Ω ???

  88. ρε ηλιθιε γερομαλακα εκατο φορες σου το εχω εξηγησει με τις δικαστικες αποφασσεις, που σενεχεια μας τσαμπουνας και με λεπτομερειες για το τι σημαινει αναιρεση υπερ του νομου αλλα κι αλλες πεντακοσιες να στο εξηγησω δεν προκειται να το καταλαβεις

    σαλτα και πηδηξου ρε πουστογερε, εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως λογω ελλειψεως εγκεφαλου

  89. ρε ηλιθιε ηλιθιε γερομαλακα, η ολομελεια του αρειου παγου που ψηφισε την αναιρεση υπερ του νομου παμψηφει και ο εισαγγελεας που του απηγγειλε το κατηγορητηριο με 21.000 σελιδες και του κοπανησε τα τεσσερα κακουργηματα και το ενταλμα συλληψης στο κεφαλι τι ειναι ρε πανηλιθιε;
    δεν ειναι θεσμος της δικαιοσυνης;
    τοτε ποιος ειναι θεσμος; τα εξωδικα του σκατογυφτου που τα εστελνε ουθε του σφυριζε ο κωλος του και μας τα τα παρουσιαζει σαν εγγραφα απο θεσμους;
    πιο μαλακας πεθαινεις

  90. ποια μπλοκς ρε σατανολατρη?????????????/
    επισημη καταθεση στην εισαγγελια απο το πρωην δεξι χερι του γυφτομπαμπουινου για το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ειναι!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο τον λογο δεν τον εδιωξε ο γυφτοχιτλερισκος λεγοντας τον προδοτη???????????
    αλλα παλι δεν βγαζεις αχνα για την σατανικη οργανωση Α Ω των πεφωτισμενων ιλλουμινατι του κομπζαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μηπως δαγκωνει εβραικη καποτα????????????

  91. ποια μπλοκς ρε σατανολατρη?????????????/
    επισημη καταθεση στην εισαγγελια απο το πρωην δεξι χερι του γυφτομπαμπουινου για το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ειναι!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο τον λογο δεν τον εδιωξε ο γυφτοχιτλερισκος λεγοντας τον προδοτη???????????
    αλλα παλι δεν βγαζεις αχνα για την σατανικη οργανωση Α Ω των πεφωτισμενων ιλλουμινατι του κομπζαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μηπως δαγκωνει εβραικη καποτα????????????

  92. ποια μπλοκς ρε σατανολατρη?????????????/
    επισημη καταθεση στην εισαγγελια απο το πρωην δεξι χερι του γυφτομπαμπουινου για το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ειναι!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο τον λογο δεν τον εδιωξε ο γυφτοχιτλερισκος λεγοντας τον προδοτη???????????
    αλλα παλι δεν βγαζεις αχνα για την σατανικη οργανωση Α Ω των πεφωτισμενων ιλλουμινατι του κομπζαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μηπως δαγκωνει εβραικη καποτα????????????

  93. ποια μπλοκς ρε σατανολατρη?????????????/
    επισημη καταθεση στην εισαγγελια απο το πρωην δεξι χερι του γυφτομπαμπουινου για το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ειναι!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο τον λογο δεν τον εδιωξε ο γυφτοχιτλερισκος λεγοντας τον προδοτη???????????
    αλλα παλι δεν βγαζεις αχνα για την σατανικη οργανωση Α Ω των πεφωτισμενων ιλλουμινατι του κομπζαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μηπως δαγκωνει εβραικη καποτα????????????

  94. ποια μπλοκς ρε σατανολατρη?????????????/
    επισημη καταθεση στην εισαγγελια απο το πρωην δεξι χερι του γυφτομπαμπουινου για το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ειναι!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο τον λογο δεν τον εδιωξε ο γυφτοχιτλερισκος λεγοντας τον προδοτη???????????
    αλλα παλι δεν βγαζεις αχνα για την σατανικη οργανωση Α Ω των πεφωτισμενων ιλλουμινατι του κομπζαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μηπως δαγκωνει εβραικη καποτα????????????

  95. ζηταει ''αποδειξεις'' η νεοπαγανιστικη καποτα οταν οταν ο γυφτοχιμπατζης και η σατανοσυμμορια των νεοπαγανιστων εχει 4 κακουργηματα απο την εισαγγελια και εχουν γινει απο 18 χωρια χωριατες τα γιδια!!!!!!!!!!!!!!!!
    ασε που η γυφτομαιμου κρυβεται μη του τσαλακωσουν τη κωλαρα στο κορυδαλλο!!!!!!!!!!!!
    εδω δεν ειναι ουτε αλφειος ουτε φβ μαονοσκυλο να πουλας τρελα!
    τερμα τα ευρωπουλα στη στοα του καναδα!!!!!!!!!!!!!

  96. ζηταει ''αποδειξεις'' η νεοπαγανιστικη καποτα οταν οταν ο γυφτοχιμπατζης και η σατανοσυμμορια των νεοπαγανιστων εχει 4 κακουργηματα απο την εισαγγελια και εχουν γινει απο 18 χωρια χωριατες τα γιδια!!!!!!!!!!!!!!!!
    ασε που η γυφτομαιμου κρυβεται μη του τσαλακωσουν τη κωλαρα στο κορυδαλλο!!!!!!!!!!!!
    εδω δεν ειναι ουτε αλφειος ουτε φβ μαονοσκυλο να πουλας τρελα!
    τερμα τα ευρωπουλα στη στοα του καναδα!!!!!!!!!!!!!

  97. ρε ηλιθιε ηλιθιε γερομαλακα, η ολομελεια του αρειου παγου που ψηφισε την αναιρεση υπερ του νομου παμψηφει και ο εισαγγελεας που του απηγγειλε το κατηγορητηριο με 21.000 σελιδες και του κοπανησε τα τεσσερα κακουργηματα και το ενταλμα συλληψης στο κεφαλι τι ειναι ρε νεοπαγανιστη μασονε?
    δεν ειναι θεσμος της δικαιοσυνης;
    τοτε ποιος ειναι θεσμος; τα εξωδικα του σκατογυφτου που τα εστελνε ουθε του σφυριζε ο κωλος του και μας τα τα παρουσιαζει σαν εγγραφα απο θεσμους;

  98. ρε ηλιθιε ηλιθιε γερομαλακα, η ολομελεια του αρειου παγου που ψηφισε την αναιρεση υπερ του νομου παμψηφει και ο εισαγγελεας που του απηγγειλε το κατηγορητηριο με 21.000 σελιδες και του κοπανησε τα τεσσερα κακουργηματα και το ενταλμα συλληψης στο κεφαλι τι ειναι ρε πανηλιθιε;
    δεν ειναι θεσμος της δικαιοσυνης;
    τοτε ποιος ειναι θεσμος; τα εξωδικα του σκατογυφτου που τα εστελνε ουθε του σφυριζε ο κωλος του και μας τα τα παρουσιαζει σαν εγγραφα απο θεσμους;

  99. ρε ηλιθιε ηλιθιε γερομαλακα, η ολομελεια του αρειου παγου που ψηφισε την αναιρεση υπερ του νομου παμψηφει και ο εισαγγελεας που του απηγγειλε το κατηγορητηριο με 21.000 σελιδες και του κοπανησε τα τεσσερα κακουργηματα και το ενταλμα συλληψης στο κεφαλι τι ειναι ρε πανηλιθιε;
    δεν ειναι θεσμος της δικαιοσυνης;
    τοτε ποιος ειναι θεσμος; τα εξωδικα του σκατογυφτου που τα εστελνε ουθε του σφυριζε ο κωλος του και μας τα τα παρουσιαζει σαν εγγραφα απο θεσμους;

  100. ρε ηλιθιε ηλιθιε γερομαλακα, η ολομελεια του αρειου παγου που ψηφισε την αναιρεση υπερ του νομου παμψηφει και ο εισαγγελεας που του απηγγειλε το κατηγορητηριο με 21.000 σελιδες και του κοπανησε τα τεσσερα κακουργηματα και το ενταλμα συλληψης στο κεφαλι τι ειναι ρε πανηλιθιε;
    δεν ειναι θεσμος της δικαιοσυνης;
    τοτε ποιος ειναι θεσμος; τα εξωδικα του σκατογυφτου που τα εστελνε ουθε του σφυριζε ο κωλος του και μας τα τα παρουσιαζει σαν εγγραφα απο θεσμους;

  101. ρε ηλιθιε ηλιθιε γερομαλακα, η ολομελεια του αρειου παγου που ψηφισε την αναιρεση υπερ του νομου παμψηφει και ο εισαγγελεας που του απηγγειλε το κατηγορητηριο με 21.000 σελιδες και του κοπανησε τα τεσσερα κακουργηματα και το ενταλμα συλληψης στο κεφαλι τι ειναι ρε πανηλιθιε;
    δεν ειναι θεσμος της δικαιοσυνης;
    τοτε ποιος ειναι θεσμος; τα εξωδικα του σκατογυφτου που τα εστελνε ουθε του σφυριζε ο κωλος του και μας τα τα παρουσιαζει σαν εγγραφα απο θεσμους;

  102. ποια μπλοκς ρε σατανολατρη?????????????/
    επισημη καταθεση στην εισαγγελια απο το πρωην δεξι χερι του γυφτομπαμπουινου για το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ειναι!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο τον λογο δεν τον εδιωξε ο γυφτοχιτλερισκος λεγοντας τον προδοτη???????????
    αλλα παλι δεν βγαζεις αχνα για την σατανικη οργανωση Α Ω των πεφωτισμενων ιλλουμινατι του κομπζαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μηπως δαγκωνει εβραικη καποτα???????????

  103. ποια μπλοκς ρε σατανολατρη?????????????/
    επισημη καταθεση στην εισαγγελια απο το πρωην δεξι χερι του γυφτομπαμπουινου για το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ειναι!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο τον λογο δεν τον εδιωξε ο γυφτοχιτλερισκος λεγοντας τον προδοτη???????????
    αλλα παλι δεν βγαζεις αχνα για την σατανικη οργανωση Α Ω των πεφωτισμενων ιλλουμινατι του κομπζαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μηπως δαγκωνει εβραικη καποτα???????????

  104. ποια μπλοκς ρε σατανολατρη?????????????/
    επισημη καταθεση στην εισαγγελια απο το πρωην δεξι χερι του γυφτομπαμπουινου για το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ειναι!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο τον λογο δεν τον εδιωξε ο γυφτοχιτλερισκος λεγοντας τον προδοτη???????????
    αλλα παλι δεν βγαζεις αχνα για την σατανικη οργανωση Α Ω των πεφωτισμενων ιλλουμινατι του κομπζαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μηπως δαγκωνει εβραικη καποτα???????????

  105. ζηταει ''αποδειξεις'' η νεοπαγανιστικη καποτα οταν οταν ο γυφτοχιμπατζης και η σατανοσυμμορια των νεοπαγανιστων εχει 4 κακουργηματα απο την εισαγγελια και εχουν γινει απο 18 χωρια χωριατες τα γιδια!!!!!!!!!!!!!!!!
    ασε που η γυφτομαιμου κρυβεται μη του τσαλακωσουν τη κωλαρα στο κορυδαλλο!!!!!!!!!!!!
    εδω δεν ειναι ουτε αλφειος ουτε φβ μαονοσκυλο να πουλας τρελα!
    τερμα τα ευρωπουλα στη στοα του καναδα!!!!!!!!!!!!!

  106. το Χατζηπατερακειο κινδυνευει να κλεισει,φροντιζει παιδια με εγκεφαλικη αναπηρια απο γονεις οπαδους του Σωρρα,στειλτε τσαπελες να ενισχυσετε το ιδρυμα

  107. ΤΑ 150αρικα ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΒΔΕΛΥΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

  108. ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 10αρικα ΠΙΣΩ . ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ Μ@ΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΄ΚΥΡΗ'' ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΣΥΚΩΤΙ….

  109. ΕΑΝ ΛΕΩ ΕΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΕΖΑΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ?
    ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ…ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΚΦΥΛΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΦΥΧΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ Ε?

  110. μονο αν φαμε σαπιες τσαπελες θα κανουμε κατι τετοιο

  111. ΜΩΡΗ ΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΜΩΡΗ ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΗ ΜΩΡΗ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΑ ΜΩΡΗ ΣΑΛΙΑΡΑ ΜΩΡΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΜΩΡΗ ΦΟΔΡΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ
    ΟΛΟ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ, ΠΑΝΕ ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΜΕ IQ ΤΖΙΤΖΙΚΙΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑ
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΡΕ ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΙΑ ΒΩΖΝΥ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ???????????????????

  112. ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΜΑΝΕΣΙΩΤΙΚΑ
    'Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

    ΚΑΡΜΕΝ

  113. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΣΑΠΕΛΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΟΠΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΚΛΑΡΩΤΗ

  114. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΗΝ ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ..??ΓΙΑ ΔΕΣΤΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ…!!!
    ============================
    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 2015 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  115. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ…!!!

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΚΛΥΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΟΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΙΣ 200.000,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ "ΥΠΗΚΟΟΣ" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΙΧΝΟΣ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ….

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΑΚΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ,ΞΕΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ,Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ…!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ…!!!!

  116. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!

    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ,ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ…

    *******ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ********

    ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=qTz8-ubS04A

  117. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ??..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ…
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΕΛΛΗΝΙΚΑ..!!!

    ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ…
    1=ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
    2=ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ…

    ΜΙΑ ΜΙΑ Η ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ…

    ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ…!!!!

  118. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΑΥΡΑΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΑ…

    Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…

    ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΥΒΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΖΩΞΗ ΝΤΥΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ…ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΤΟ ΨΕΜΑ,Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ,Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ "Μ Ι Α" ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ,ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΔΕ,Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΓΚΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…

  119. ωρη μπατηρογενεγη ηλιθια και μαλακια της μαλακιας ΩΩ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΓΑΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΙΟΥΦΤΑ?????
    ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΓΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤςΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΕΧΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ Η ΩΧΡΑ ΚΗΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΟΜΠΙΤ ΚΑΙ ΤΑ 1585 ΤΡΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ…. χαχαχαχαααα

  120. NAI AMESH ΔΡΑΣΗ ΕΚΕΙ ; KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΕΝΑΣ ΔΑΣΥΤΡΙΧΟΣ
    ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΜΟ 1.

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ
    ΣΕΝΤΟΝΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ :

    ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ.

    ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΧΩ 600 ΔΙΣ.

    ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΜΩΣΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8 ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ
    ΑΜΝΕΣΩΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Comments are closed.