Αποκάλυψη-«βόμβα» – Ο Τ.Σόρος θέλει άμεση λύση στο «Σκοπιανό» – Έρχεται το σχέδιο «τυφώνας»

του Ανδρέα Μουντζουρούλια….

Τον ρόλο του Μάθιου Νίμιτς αλλά και τον σύνδεσμό του με τον Σόρος στην νέα διαπραγμάτευση για το «Σκοπιανό» αποκαλύπτει ο γεωπολιτικός αναλυτής, καθηγητής κ. Ι. Μάζης.

Ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη προτείνει το όνομα Κεντροβαλκανική Δημοκρατία για τα Σκόπια.

«Προτείνω μια Κεντροβαλκανική Δημοκρατία, εθνότης αλβανική, εθνότης Ρομά, εθνότης, σλαβική, ελληνική κ.λ.π, όλοι έχουν δικαίωμα στο διαβατήριό τους να δηλώνουν την εθνική τους ταυτότητα.

Κανένας έτσι δεν θα καπελώνει κανέναν. Η ονομασία αυτή θα είναι erga omnes, που θα την αποδεχθούν όλα τα κράτη, ένα προς ένα», είπε και συνέχισε:

«Ο κ. Νίμιτς είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου κέντρου που χρηματοδοτείται από Οπεν σοσαιτι φαν – Μακεδόνιαν του κ. Σόρρος με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το οποίο χρηματοδοτείται από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο οποίος κάλεσε τον κ. Ζάεφ προσφάτως. Οταν τα συνδέεις όλλα αυτά αντλαμβάνεσαι ότι κάτι όζει εις το βασίλειον της Δανιμαρκείας. Νομίζουμε ότι τώρα θα περάσουμε μία σκόπελο, αλλά η επόμενη μας περιμένει μέσα στο ΝΑΤΟ , όταν τα Σκόπια μπουν στην Συμμαχία», αποκαλύπτει (9:20΄) μεταξύ άλλων ο γεωπολιτικός αναλυτής κ. Ι. Μάζης.

Το σχέδιο «Τυφώνας»

Μόλις διαλύσουν τα Σκόπια, οι Αλβανοί πάνε στη Μεγάλη Αλβανία, οι Σκοπιανοί θα ενωθούν με την Ελλάδα και θα το περάσουν αυτό για νίκη. Το σχέδιο είναι να ενώσουν τα Σκόπια με την Ελλάδα. Αλλά στη Βόρειο Ελλάδα έχουμε 1 εκατομμύριο αναγνωρισμένους Μακεδόνες οι οποίοι τι θα είναι μετά.

Θα έχεις μια συμπαγή «μακεδονική μειονότητα» ,ψευτομακεδόνων, θα έχεις τη Θράκη τους τουρκογενείς αλλά και τους άλλους γενίτσαρους που γίναν Τούρκοι και η Β. Ελλάδα, χάθηκε φίλες και φίλοι…Τη χάσαμε εθνολογικά, φυλετικά», καταγγέλει γνωστός πολιτικός.

Ο ρόλος του Σόρος

Είναι τοις πάσι γνωστό οτι, όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία και ξεπήδησαν από το πολύκροκο αυγό της τα διάφορα κρατίδια, μεταξύ των οποίων και τα Σκόπια, ο πρώτος που έσπευσε αρωγός του Γκλιγκόροφ, ήταν ο δισεκατομμυριούχος από την Αμερική Τζώρτζ Σόρος (Σβάρτζ Γκιόργκι -Schwartz György -το κανονικό όνομα). Τότε που ο Ελληνισμός σύσσωμος αγωνιζόταν να υπερασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια, αντίπαλός μας δεν ήταν ο Γκλιγκόροφ, αλλά ο Σόρος.

Τόσο στον Καναδά όσο και στην Νέα Υόρκη, στις μεγάλες εκείνες διαδηλώσεις, η πρόκληση από την άλλη πλευρά έφερε την υπογραφή Τζώρτζ Σόρος. Οπως έλεγαν τότε οι ομογενείς μας, άνθρωποί του ναύλωσαν αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από τις συγκεντρώσεις των Ελλήνων και έσερναν στην ουρά τους διαφημιστικά πανό με το προκλητικό σύνθημα των Σκοπιανών: «Η Μακεδονία στους Μακεδόνες».

Από τότε που αναγνωρίστηκαν τα Σκόπια από τον ΟΗΕ -με πάντα σε εκκρεμότητα το θέμα της ονομασίας τους- ο Τζώρτζ Σόρος ήταν ο καλός θείος από την Αμερική που απλόχερα έδινε ηθική και υλική βοήθεια στους «γιαλαντζί Μακεδόνες» όπως ευστόχως τους είχε χαρακτηρίσει ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ζαμπέτας. Στην αρχή τους έδωσε βοήθεια 25 εκ. δολαρίων και κατόπιν αλλα τόσα σε δάνειο. Την χειρονομία αυτή την εκτίμησαν δεόντως και οι Σλαβομακεδόνες της διασποράς, και κυρίως στον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Ο Σόρος που έχει Ίδρυμα στο όνομα του στην Αμερική, ίδρυσε παράρτημα του και στα Σκόπια -όμοιο με εκείνο της Ουγγαρίας- το οποίο εμφανίζεται ως Ευρωπαϊκό Φιλελεύθερο και με δραστηριότητες υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των μειονοτήτων κ.λ.π. Αυτό, λοιπόν, το Ίδρυμα συνεργάζεται αλλά και χρηματοδοτεί διάφορες οργανώσεις που δρουν μέσα στην Ελλάδα σε βάρος της Ελλάδος, ψάχνοντας και κατασκευάζοντας δήθεν μειονότητες που καταπιέζονται.

Η δραστηριότητα του λεγόμενου «Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι» στον ελληνικό χώρο είναι γνωστή. Η Οργάνωση αυτή έσπευδε και σπεύδει σε κάθε περίπτωση στην Φλώρινα σε εκδηλώσεις της οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο» Σκοπιανών συμφερόντων και προπαγάνδας στις οποίες παίρνουν μέρος σκοπιανές οργανώσεις και η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης». Εκεί αναπτύσσουν τις αλυτρωτικές βλέψεις τους με την ανθελληνική τους προπαγάνδα περί «καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Παρά το γεγονός οτι η «Ενδιάμεση Συμφωνία» που υπέγραψε η Ελληνική και η Σκοπιανή κυβέρνηση στις 13-9-1995 στην Νέα Υόρκη και σε ένα από τα 23 άρθρα της, το άρθρο 7 αναφέρεται ρητώς οτι «κάθε μέρος θα λάβει σύντομα αποτελεσματικά μέτρα για να απαγορεύσει εχθρικές ενέργειες ή προπαγάνδα από κρατικά ελεγχόμενες υπηρεσίες και να αποθαρρύνει ενέργειες από ιδιωτικές οντότητες που θα είχαν ως πιθανό αποτέλεσμα να υποδαυλίσουν βία, μίσος, ή εχθρότητα αμοιβαίως», η Σκοπιανή κυβέρνηση τον τομέα αυτό τον… ανέθεσε να τον διαχειριστεί -κατά παράβαση της συμφωνίας- το Ίδρυμα Σόρος. Πέραν των διαφόρων προπαγανδιστικών φυλλαδίων στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, στα Σκόπια εκδίδεται από το Ίδρυμα Σόρος το αγγλόφωνο περιοδικό «Macodonian Times». Ένα καθαρά προπαγανδιστικό και ανθελληνικό μηνιαίο περιοδικό.

Πέραν των ανθελληνικού περιεχομένου άρθρων του, το περιοδικό εμφανίζει τον γνωστό χάρτη των Σκοπιανών με τα… αλύτρωτα εδάφη που φτάνουν ως τον Όλυμπο και τα οποία -άκουσον, άκουσον- «κατακρατούν οι Έλληνες και καταπιέζουν τους Μακεδόνες κατοίκους»!

Αλλά και μέσα από τα άρθρα του περιοδικού το σκοπιανό κράτος ψάχνει στα θολά γεγονότα της περιόδου της Τουρκοκρατίας και των δύο παγκοσμίων πολέμων να δημιουργήσει ιστορία του «μακεδονικού κράτους», επαναστάσεις και αγώνες. Και σημειώνει οτι κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσα από αίμα και διαπραγματεύσεις και σε μια στιγμή ευρωπαϊκής φιλανθρωπίας, οι Έλληνες άρπαξαν περισσότερο από τη μισή έκταση της μακεδονικής γής των προγόνων τους, οδηγώντας μακριά εκατοντάδες χιλιάδες Μακεδόνες!

πηγη

loading...

67 thoughts on “Αποκάλυψη-«βόμβα» – Ο Τ.Σόρος θέλει άμεση λύση στο «Σκοπιανό» – Έρχεται το σχέδιο «τυφώνας»

  1. Ο ΣΟΡΡΟΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΠΑΘΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.

    ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Από πάμφτωχη οικογένεια μεταναστών από την Ουγγαρία.
    Με την εργατικότητα και ευφυία του, έγινε ένας πό τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου.
    Χαίρει μεγάλης εκτίμησης παγκόμια.
    Σεμνός, απλός και λιτοδίαιτος,
    είναι σύμβουλος σε θέματα οικονομίας
    πρωθυπουργών και κυβερνήσεων.

    Σίγουρα ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος.
    Εκατομμύρια κάτοικοι φτωχών χωρών έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό, την εκπαίδευση και την ιατρική περίθαλψη με δαπάνες του Ιδρύματος Σόρος.

  3. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ¨ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ¨ΜΚΟ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΛΑΣΕ 38.000 ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΠΟΡΝΤ….

  4. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  5. ………..
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  6. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ

  7. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΖΑΡ

  8. ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ

  9. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?

  10. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ ΦΙΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ
    ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΣΨΩΡΡΑ

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ
    ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ

    ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ

  11. δωσε απατεωνα σε μαθαμε
    elen manesh

  12. ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ

  13. μαθε ρε βοδι πατερακη να μιλας μονος σου
    σκραπας εισαι δωδεκαθειστικη καποτα

  14. ελα πατερακη στησε κωλαρακι

  15. Στηστο στην εισαγγελια μασονικο ψωλοχυμα νεοπαγανιστη………………
    ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ

  16. ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ¨ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ¨ΜΚΟ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΛΑΣΕ 38.000 ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΠΟΡΝΤ….ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ ΦΙΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ
    ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΣΨΩΡΡΑ

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ
    ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ
    ΟΥΓΚΛΙΟΥ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  17. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΖΟΜΠΙ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ
    ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ???

    Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ….

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…

  18. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΖΟΜΠΙ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ….

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΣΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ…

    ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΑΔΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Ε.ΣΥ.

    https://www.e-synews.gr/wp/2018/01/04/%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BC%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BE%CE%B5/

  19. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  20. Από πάμφτωχη οικογένεια μεταναστών από την Ουγγαρία.
    Με την εργατικότητα και ευφυία του, έγινε ένας πό τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου.
    Χαίρει μεγάλης εκτίμησης παγκόμια.
    Σεμνός, απλός και λιτοδίαιτος,
    είναι σύμβουλος σε θέματα οικονομίας
    πρωθυπουργών και κυβερνήσεων.

    Σίγουρα ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος.
    Εκατομμύρια κάτοικοι φτωχών χωρών έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό, την εκπαίδευση και την ιατρική περίθαλψη με δαπάνες του Ιδρύματος Σόρος.

  21. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  22. ΚΡΥΨΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ!!!!!!
    1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  23. ι Έλληνες πιστεύουν ότι ζουν χειρότερα από ότι στην δεκαετία του 1960. Αυτό καταγράφει έρευνα του αμερικανικού ερευνητικού κέντρου Pew Research Center την οποία ανήρτησε στο twitter η διαNEOσις.

    Το ερευνητικό κέντρο Pew έθεσε αυτό το ερώτημα σε περίπου 43.000 άτομα σε 38 χώρες σε όλο τον κόσμο την περασμένη άνοιξη.

    Στην κατάταξη των χωρών αυτών η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση από το τέλος με ποσοστό 53% επί των ερωτηθέντων να θεωρούν ότι ζουν χειρότερα και μόλις 28% να λένε ότι ζουν καλύτερα.

    Από τις πιο θετικές εκτιμήσεις της προόδου που σημειώθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια βρίσκονται στο Βιετνάμ (88% λένε ότι η ζωή είναι καλύτερη σήμερα), την Ινδία (69%) και τη Νότια Κορέα (68%). Σε ορισμένες από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες, οι πολίτες αναφέρουν επίσης ότι η ζωή είναι καλύτερη σήμερα, συμπεριλαμβανομένων 65% στην Ιαπωνία και τη Γερμανία και 64% στην Ολλανδία και τη Σουηδία.

    Αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι η σημερινή ζωή είναι μια βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν. Οι Αμερικανοί χωρίζονται σε αυτό το θέμα : το 41% ​​λέει ότι η ζωή είναι χειρότερη, ενώ το 37% λέει καλύτερα. Εν τω μεταξύ, μισές ή περισσότερες σε χώρες που κυμαίνονται από την Ιταλία (50%) και την Ελλάδα (53%) στη Νιγηρία (54%) και την Κένυα (53%) στη Βενεζουέλα (72%) και το Μεξικό (68%).

    Σε γενικές γραμμές, οι χώρες που είναι πιο αισιόδοξες για την εθνική τους οικονομία είναι πιο πιθανό να πούμε ότι η ζωή σήμερα είναι καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν.

    Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαίου του 2017.

  24. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  25. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  26. ΚΡΥΨΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ!!!!!!
    1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  27. Στην κατάταξη των χωρών αυτών https://www.e-synews.gr/wp/2018/01/04/%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BC%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BE%CE%B5/η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση από το τέλος με ποσοστό 53% επί των ερωτηθέντων να θεωρούν ότι ζουν χειρότερα και μόλις 28% να λένε ότι ζουν καλύτερα.

    Από τις πιο θετικές εκτιμήσεις της προόδου που σημειώθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια βρίσκονται στο Βιετνάμ (88% λένε ότι η ζωή είναι καλύτερη σήμερα), την Ινδία (69%) και τη Νότια Κορέα (68%). Σε ορισμένες από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες, οι πολίτες αναφέρουν επίσης ότι η ζωή είναι καλύτερη σήμερα, συμπεριλαμβανομένων 65% στην Ιαπωνία και τη Γερμανία και 64% στην Ολλανδία και τη Σουηδία.

    Αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι η σημερινή ζωή είναι μια βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν. Οι Αμερικανοί χωρίζονται σε αυτό το θέμα : το 41% ​​λέει ότι η ζωή είναι χειρότερη, ενώ το 37% λέει καλύτερα. Εν τω μεταξύ, μισές ή περισσότερες σε χώρες που κυμαίνονται από την Ιταλία (50%) και την Ελλάδα (53%) στη Νιγηρία (54%) και την Κένυα (53%) στη Βενεζουέλα (72%) και το Μεξικό (68%).

    Σε γενικές γραμμές, οι χώρες που είναι πιο αισιόδοξες για την εθνική τους οικονομία είναι πιο πιθανό να πούμε ότι η ζωή σήμερα είναι καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν.

    Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαίου του 2017.
    1.500.000

    ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  28. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  29. Πέφτει η κατανάλωση και μαζί η ποιότητα στα ρούχα, στο φαγητό, στη διασκέδαση, στις παροχές όλων των υπηρεσιών. Άνευ χρημάτων πρέπει να είσαι «ικανοποιημένος» και με λιγότερο φαγητό και με χειρότερη ποιότητα σε όλα τα πράγματα. Μην περιμένεις σπουδαία μόρφωση ή περίθαλψη. Ίσα ίσα τα απαραίτητα.

    Τα τελευταία τρία χρόνια ο Τσίπρας οδήγησε τη σκέψη και τις συνήθειες των Ελλήνων στη πλήρη Αλβανοποίηση ή Βουλγαροποίηση. Έγινε καθημερινή και επίμονη πλύση εγκεφάλου για να δεχθεί ένα μέρος του κόσμου ότι τα γενόσημα, οι λίστες για χημειοθεραπεία, η ουρά έξω από τα χειρουργεία, οι κενές οργανικές θέσεις στα σχολεία είναι κάτι το σύνηθες, κάτι που πρέπει να είναι μέσα στη ζωή μας.

    Θεωρείται λογικό πλέον από το Αριστερό Υπουργείο Παιδείας να καταργούνται οι εκπαιδευτικές εκδρομές των ιδιωτικών και δημοσίων σχολείων στο εξωτερικό, για να μην αισθάνονται άσχημα τα παιδιά που δεν μπορούν να μετάσχουν οικονομικά σε αυτές. Δεν πρέπει να υπάρχει ο «ρατσισμός» των διαφορετικών … πορτοφολιών. Ένας φτωχός, όλοι φτωχοί. Ο Πατερούλης Τσίπρας (υπάκουος ως Φιλιπινέζα υπηρέτρια στους ξένους) σπρώχνει τους πάντες σε Ισότητα και Δικαιοσύνη … φτώχειας και εξαθλίωσης. Γι΄ αυτό δεν χρειάζεται να υπάρχει η Αριστεία, ο Έλληνας σημαιοφόρος, η απαραίτητη πρωινή προσευχή, η έπαρση της σημαίας και οι παρελάσεις.

    Η πολιτική Τσίπρα είναι ο μηδενισμός κάθε εθνικού και πατριωτικού στοιχείου. Θέλει μια κοινωνία που να αποτελείται από άθεους, απάτριδες – διεθνιστές, υπάκουους, ξεζουμισμένους φορολογούμενους, χωρίς αποταμίευση, με απόλυτη εξάρτηση από το κράτος και τα … fake «μερίσματά» του.

    Ο σημερινός πρωθυπουργός, κατά την ταπεινή άποψή μου, θα περάσει στην ιστορία -το λιγότερο- ως ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης μετά τη λήξη του Εμφυλίου. Εκτός αν η μοίρα μας επιφυλάσσει να τον «απολαύσουμε» και στον «εκσυγχρονισμό» της Λωζάνης, δηλαδή στην παράδοση νήσων και βραχονησίδων στην Τουρκία. Θα προηγηθεί βέβαια η αναγνώριση των Σκοπίων. Και επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, φαίνεται ότι για αυτό το λόγο τον κρατάνε στο Μαξίμου, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί. Για να τελειώσουν αυτή τη χρονίζουσα ιστορία, την οποία μπλοκάρισε με το ΒΕΤΟ στο Βουκουρέστι ο Κώστας Καραμανλής.

    Ξεκίνησα σήμερα, αυτό το σημείωμα, με την απαγόρευση των εκδρομών στο Εξωτερικό, γιατί το 2018 αναμένεται πολλά πράγματα να επιδεινωθούν ( και να απαγορευτούν) στο προτεκτοράτο. Δεν το λένε, αλλά εκτιμώ ότι αυτό το μήνα θα ακούσουμε να περιορίζονται έτι περισσότερο τα εργατικά δικαιώματα.

    Ο έχων αγωνία για την παράταση της παραμονής του στο Μαξίμου Αλέξης, θα επιχειρήσει να αλλάξει και να δυσχεράνει τη διαδικασία απόφασης για απεργία στα εργατικά σωματεία. Ο περίφημος πρώην «καταληψίας» πρωθυπουργός που καλούσε όλους τους πολίτες, όλων των κλάδων και επαγγελμάτων να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν κατά του μνημονίου, τώρα θέλει να τους έχει κλεισμένους στα σπίτια! Πετσοκόβει καθημερινά τα δικαιώματα των πολιτών, διαλύει τους θεσμούς και γκρεμίζει τους αρμούς της Δημοκρατίας.

    Είμαι σίγουρος, ότι θα προχωρήσει σε ένα πλήθος «Απριλιανών» απαγορεύσεων. Δεν μπορεί να προβεί στην υπερφορολόγηση που του ζητάνε και ταυτόχρονα στις εθνικές παραχωρήσεις χωρίς να βάλει σε «γύψο» τα περισσότερα στοιχειώδη δικαιώματα των Ελλήνων. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην οργίζεται και να μην μισεί τους Ιαβέρηδες, τους Κοτζαμπάσηδες και τους Υπηρέτες των Ξένων.

    Ήδη σε όλη την Ελλάδα η πλειοψηφία των πολιτών αναρωτιέται έως που θα φτάσει αυτή η «κόλαση»;

    Έως πότε θα βασανίζεται ο λαός και θα ακούει ψέματα και ηλιθιότητες περί Αυγουστιάτικων αποδράσεων και περί εξόδου σε οικονομικούς παραδείσους; Από την αρχή που μας εισήγαγε ο ολετήρας Παπανδρέου στο μνημόνιο ακούμε όλους τους πρωθυπουργούς να βγαίνουν πότε στις αγορές, πότε να υλοποιούν success story και πότε να δραπετεύουν.

  30. Αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι η σημερινή ζωή είναι μια βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν. Οι Αμερικανοί χωρίζονται σε αυτό το θέμα : το 41% ​​λέει ότι η ζωή είναι χειρότερη, ενώ το 37% λέει καλύτερα. Εν τω μεταξύ, μισές ή περισσότερες σε χώρες που κυμαίνονται από την Ιταλία (50%) και την Ελλάδα (53%) στη Νιγηρία (54%) και την Κένυα (53%) στη Βενεζουέλα (72%) και το Μεξικό (68%).

    Σε γενικές γραμμές, οι χώρες που είναι πιο αισιόδοξες για την εθνική τους οικονομία είναι πιο πιθανό να πούμε ότι η ζωή σήμερα είναι καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν.

    Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαίου του 2017.
    1.500.000

    ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  31. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  32. https://www.e-synews.gr/wp/2018/01/04/%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BC%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BE%CE%B5/η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση από το τέλος με ποσοστό 53% επί των ερωτηθέντων να θεωρούν ότι ζουν χειρότερα και μόλις 28% να λένε ότι ζουν καλύτερα.

    Από τις πιο θετικές εκτιμήσεις της προόδου που σημειώθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια βρίσκονται στο Βιετνάμ (88% λένε ότι η ζωή είναι καλύτερη σήμερα), την Ινδία (69%) και τη Νότια Κορέα (68%). Σε ορισμένες από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες, οι πολίτες αναφέρουν επίσης ότι η ζωή είναι καλύτερη σήμερα, συμπεριλαμβανομένων 65% στην Ιαπωνία και τη Γερμανία και 64% στην Ολλανδία και τη Σουηδία.

    Αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι η σημερινή ζωή είναι μια βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν. Οι Αμερικανοί χωρίζονται σε αυτό το θέμα : το 41% ​​λέει ότι η ζωή είναι χειρότερη, ενώ το 37% λέει καλύτερα. Εν τω μεταξύ, μισές ή περισσότερες σε χώρες που κυμαίνονται από την Ιταλία (50%) και την Ελλάδα (53%) στη Νιγηρία (54%) και την Κένυα (53%) στη Βενεζουέλα (72%) και το Μεξικό (68%).

  33. ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ

  34. https://www.e-synews.gr/wp/2018/01/04/%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BC%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BE%CE%B5/η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση από το τέλος με ποσοστό 53% επί των ερωτηθέντων να θεωρούν ότι ζουν χειρότερα και μόλις 28% να λένε ότι ζουν καλύτερα.

    Από τις πιο θετικές εκτιμήσεις της προόδου που σημειώθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια βρίσκονται στο Βιετνάμ (88% λένε ότι η ζωή είναι καλύτερη σήμερα), την Ινδία (69%) και τη Νότια Κορέα (68%). Σε ορισμένες από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες, οι πολίτες αναφέρουν επίσης ότι η ζωή είναι καλύτερη σήμερα, συμπεριλαμβανομένων 65% στην Ιαπωνία και τη Γερμανία και 64% στην Ολλανδία και τη Σουηδία.

    Αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι η σημερινή ζωή είναι μια βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν. Οι Αμερικανοί χωρίζονται σε αυτό το θέμα : το 41% ​​λέει ότι η ζωή είναι χειρότερη, ενώ το 37% λέει καλύτερα. Εν τω μεταξύ, μισές ή περισσότερες σε χώρες που κυμαίνονται από την Ιταλία (50%) και την Ελλάδα (53%) στη Νιγηρία (54%) και την Κένυα (53%) στη Βενεζουέλα (72%) και το Μεξικό (68%).

  35. ίλιππος Ηλιάδης: "Έχει συμφωνηθεί η νέα ονομασία των Σκοπίων και είναι …….."
    Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Φίλιππος Ηλιάδης παραθέτει την άποψή του σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της ον…
    Ανεκδοτάρα! Πεθαίνει ένας χασικλής και πάει στην κόλαση…
    Πεθαίνει ένας χασικλής και πάει στην κόλαση. Δεν ήταν όμως έτσι όπως την είχε φανταστεί, αλλά ένας μακρύς και περίεργος διάδρομος γεμάτος…
    Τεράστια προσοχή: Αν παρατηρήσετε αυτό το χρώμα στα κόπρανά σας τότε έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!
    Η ματιά στη… λεκάνη αποτελεί καλό τρόπο διάγνωσης πιθανής νόσου από το χρώμα των κοπράνων. Ειδικός αναφέρει ότι

  36. 8 Ιανουαρίου 2018 – 5:38 μ.μ.

    ίλιππος Ηλιάδης: "Έχει συμφωνηθεί η νέα ονομασία των Σκοπίων και είναι …….."
    Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Φίλιππος Ηλιάδης παραθέτει την άποψή του σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της ον…
    Ανεκδοτάρα! Πεθαίνει ένας χασικλής και πάει στην κόλαση…
    Πεθαίνει ένας χασικλής και πάει στην κόλαση. Δεν ήταν όμως έτσι όπως την είχε φανταστεί, αλλά ένας μακρύς και περίεργος διάδρομος γεμάτος…
    Τεράστια προσοχή: Αν παρατηρήσετε αυτό το χρώμα στα κόπρανά σας τότε έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!
    Η ματιά στη… λεκάνη αποτελεί καλό τρόπο διάγνωσης πιθανής νόσου από το χρώμα των κοπράνων. Ειδικός αναφέρει ότι
    Απάντηση

    Προσθήκη σχολίου
    Φόρτωση περισσότερων…

    Υγεία
    Άρθρα Αναγνωστών
    Πολιτικά
    Οικονομικά
    Περίεργα – Απίστευτα
    Μυστήρια
    Αρχαία Ελλάδα
    Life Style

  37. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  38. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  39. πατσας και ποδαρακια του πατερακη-σταγακη τα αρχιδακια καθαρισμενα πετσα κατσικοκερατη ολοφρεσκη πουλαει η ΕΣΥ
    10 ευρω 20 ευρω 100 και 150 ευρω το καφεδακι με φουσκαλες
    στα σκοπια απο τον ταραρομ το διαχειριστη της καλαματιανης συκιας ο μορφεας δωστε και νσωστε το σωτηρα
    του παγανιστικου κινηματος τα τρωμε για να ζει ο τεμπελης ψωρρας μετη βαιτσα τη μου @@@@ νιτσα@@@
    κωλοβακτηρια φτηνιαρικα αρσινοη το πρωτο κωλακι της κυπρουνε οβερ

  40. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  41. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  42. Εσένα 3:06 μ.μ. σε τρώει ο … σόρος σου.

  43. Πάντως φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί πουλημένοι εδώ μέσα που αποσυντονίζουν τα θέματα. Αξιος ο μισθός σας τομάρια.

  44. σε ετσουξε μασονικο αρχιδι????????????δεν πουλατε τωρα ''ελλαδα'' ελλανιοι πεφωτισμενοι σατανολατρες μασονοι γυφτοσυμμοριτες!!!!!!!!!

  45. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
    Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

  46. ο Σωρρας με τον Σορο ειναι τριτα ξαδερφια

  47. ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ!
    ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕΣ

  48. Βρε σας λέω χαμός έγινε…

    Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια…

    Αρτέμη, δεν σε σώζει κανείς απ' τ' αφεντικά σου…

    Θα σε λιντσάρουν τα πρώην … "πρόβατά σου"…

    Ούτε η αστυνομία που κάνει τα στραβά μάτια, δεν θα σε σώσει…

    Καλλιόπη Σουφλή

    Υ.Γ. Μεταξύ μας τώρα, δεν τους λυπάμαι καθόλου… ας πρόσεχαν ποιόν ΑΠΑΤΕΩΝΑ εμπιστεύονταν..
    =====================================
    ΑΥΓΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ
    ΕΦΥΓΑΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΜΠΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ
    ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ
    ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

  49. ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ .ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΥΠΕΡ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΕΡ ΑΛΒΑΝΩΝ ΥΠΕΡ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ .ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑΝΑΙ ????ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ GAY ,ETΣΙ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΡΟΖ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΝΙΣΤΕΣ

  50. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΕ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΚΙ' ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ…"ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ …ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ.
    ….ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΡΟΙΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ…ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ…ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕΣ ΚΙ' ΣΥ …ΚΑΛΛΙΟΠΗ.
    ΜΙΑ …ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ.

  51. Ρε αει στο διαλο νεοπαγανιστη μασονοσκυλο εβραιοχαφιε.
    Αντε να πιεις αγιασμενο νερο απο τον γυφτοχιμπατζη μαλακα και χοροπηδα μετα γυρω απο τις φωτιες τα μεσανυχτα εβραικο ζομπι

  52. Οχι θα την σωσετε οι νεοπαγανιστες σατανολατρες γυφτοχιμπατζηδες μασονοι ρε ζωο.αντε να πιεις θεραπευτικο νερο απο το γυφτο να θεραπευσεις τη μασονια σου γιδι

  53. ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΡΜΑ

  54. ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΩ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΡΜΑ

  55. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΡΟΓΥΦΤΟΙ

  56. 1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

  57. 7:23 μ.μ. και η παρέα σου είστε τα πληρωμένα αρχίδια που δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε η είστε βαλτοί για να χαλάτε τα άρθρα που αφορούν την Ελλάδα και να ασχολείτε με τον άλλο βαλτό βαρεμένο.

Comments are closed.