Γέμισαν αφίσες εθνικιστών τα Σκόπια: «Το όνομά μας είναι Μακεδονία»

Καμπάνια για τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ξεκίνησε η ακραία εθνικιστική οργάνωση «”Μακεδονική” Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (MHRMI) που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά.

Υπεύθυνη μια ακραία εθνικιστική οργάνωση που εδρεύει στον Καναδά και έχει αναρτήσει γιγαντοαφίσες σε κεντρικά σημεία της πόλης των Σκοπίων

Με moto: “Το όνομά μας είναι η ”Μακεδονία”” το MHRMI, ξεκίνησε εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών, ενώ τοποθέτησε σχετικές γιγαντοαφίσες σε κεντρικά σημεία της πόλης των Σκοπίων. Οι καταχωρήσεις αναφέρoυν προκλητικά: «Μην ξεγελιέστε από τους όρους”διεθνείς”, “διμερή” και “συνταγματική”. Εάν το όνομα της “Μακεδονίας” αλλάξει για οποιαδήποτε χρήση, θα αλλάξει παντού και για πάντα». Και σε άλλο σημείο: «Θέλετε να αποκαλείστε “Nεομακεδόνες”, “Βορειομακεδόνες”,”Σκοπιανοί”,”Βαρντατσιώτες” ή απλά “Μακεδόνες”;»

Το MHRMI, επιτίθεται κατά της κυβέρνησης Ζάεφ ζητώντας τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, τις οποίες χαρακτηρίζει «ρατσιστικές και αντι-”μακεδονικές”»

«Αυτό που προειδοποιήσαμε επανειλημμένα τώρα ανακοινώνεται δημόσια πως το όνομα, η ταυτότητα, η γλώσσα και η ιστορία μας αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεων για να ικανοποιηθούν οι καταπιεστές μας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της πλέον ακραίας εθνικιστικής οργάνωσης Σκοπιανών του Καναδά, που βασικό της έμβλημα έχει τον Ήλιο της Βεργίνας και τον χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας».

loading...

5 thoughts on “Γέμισαν αφίσες εθνικιστών τα Σκόπια: «Το όνομά μας είναι Μακεδονία»

  1. ΟΣΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ,ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ"ΒΑΡΔΑΡΣΚΑ",ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΣΛΑΥΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΛΑΥΙΚΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΛΑΥΟΙ,ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΑΣ.ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΟΣ.ΑΝ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΣΑΝ"ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ",ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΚΑΣΤΩΡ-ΙΟΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

  2. Ανόητοι υπάρχουν και στις δύο πλευρές των συνόρων.

    Η χρυσή αυγή δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο.
    Να θυμηθούμε το βυζάντιο των σαράντα και πλέον λαών, που το παπαδαριό το θέλει ελληνικό
    και που με την βοήθεια της……στρατηγού Παναγίας και του……μαρμαρωμένου βασιλιά (που θα ξεμαρμαρώσει), θα ξαναγίνει ελληνικό!
    Ανόητοι Τούρκοι διεκδικούν ελληνικά νησιά.

    Το θέμα είναι να μην παρασυρόμαστε και μπαίνουμε το παιχνίδι τους. Μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά.
    Τα Σκόπια δεν είναι η απειλή.
    Εάν όμως δεν γίνουν αποδεκτά στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., θα κλονισθεί η ασφάλειά τους,
    πιθανότατα να συμμαχήσουν με την Τουρκία
    (η οποία τους παρέχει οικονομική και στρατιωτική βοήθεια)
    και τότε κινδυνεύουμε να κυκλωθούμε!
    Χρειάζεται υπευθυνότητα και ψυχραιμία.

    Έχουμε πολλά και σοβαρά προβλήματα.
    Μην προσθέσουμε και άλλα.

  3. Ρε εβραικο αποβλητο η τουρκια δεν ειναι στο νατο που τους εξοπλιζει???αει στο διολο εβραιοχαφιε μασονε που βαζεις χ.α. βυζαντιο σκοπια λογω εντολης ραββινων

  4. ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΛΠ!

  5. σταγακη………..εβραικο αποβλητο………εβραιοχαφιε σατανολατρη….μονο οι εβραιοι και μασονοι του στυλ καλοπουλου αμφισβητουν την χριστιανικοτητα και την ελληνικοτητα του βυζαντιου!!!!!!
    Πουλημενη εβραικη χολερα

Comments are closed.