Ζουράρις: Με χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι – Υποθέτω πως ήταν κάτι φασισταριά

Για την επίθεση που δέχθηκε χθες από άγνωστους, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις, ο οποίος ήταν καλεσμένος ιδιωτικού ΙΕΚ για διάλεξη σε φοιτητές δημοσιογραφίας.

Ο κ. Ζουράρις, απαντώντας σε σχετική ερώτηση φοιτητών, δήλωσε ότι δέχτηκε χτύπημα με καδρόνι, το οποίο χτύπησε και έναν αστυνομικό, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από την ενέργεια. Χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την αστυνομία, υπέθεσε ότι μάλλον προήλθαν από ομάδα ακροδεξιών που -όπως είπε- ήταν συγκεντρωμένοι σε συγκεκριμένο χώρο, ενώ το περιστατικό συνέβη αφού ο ίδιος ήταν ήδη 3,5 ώρες στον χώρο του συλλαλητηρίου.

«Υποθέτω ήταν κάτι φασισταριά», είπε . «Εγώ, πάντως, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής τούς χαιρετώ όταν τους συναντάω γιατί η μαμά μου μου έμαθε τρόπους και γιατί το Σύνταγμα τους θεωρεί βουλευτές…Είναι το συναμφότερο του ελληνικού πολιτισμού. Και τους χαιρετώ και τους λέω ότι είναι δολοφόνοι» τόνισε.

Αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν αποδέχεται καμία από τις προτάσεις που περιέχουν τον όρο «Μακεδονία» και δεν θα τις ψηφίσει, ενώ εκτίμησε ότι ούτως ή άλλως η διαδικασία πιθανώς να μην προλάβει να ολοκληρωθεί από την υπάρχουσα κυβέρνηση.

«Την άποψή μου περί Σκοπίων τη λέω από το 1992. Το όνομα “Μακεδονία” είναι επιθετικό, όχι οι δευτερεύουσες διατάξεις. Το όνομα είναι βαρύ και ζητά αλυτρωτισμό, λόγω της κινητικής και επεκτατικής ιδιότητας που ενυπάρχουν σε αυτό. Δεν θα ψηφίσω καμία τέτοια πρόταση» υπογράμμισε, ενώ, απαντώντας σε άλλη ερώτηση για το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, απάντησε: «(Ο πρωθυπουργός) δεν θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, αλλά και να το κάνει εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, θα κάνω ό,τι μου κατέβει».

Ερωτηθείς για τα προβλήματα υποχρηματοδότησης της Παιδείας, που «συνεχίζονται και επί των ημερών της σημερινής αριστερής κυβέρνησης, παρά τις εκ του αντιθέτου προεκλογικές τοποθετήσεις της» σχολίασε: «Είμαστε νικημένοι (υπό κατοχή) και προσπαθούμε να κάνουμε αντάρτικο ως αριστερή κυβέρνηση».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν θα είναι υποψήφιος σε επόμενες εκλογές και με ποιο κόμμα απάντησε: «Το μεν αστάθμητον του μέλλοντος ως επί πλείστων κρατεί πάντων δε σφαλερότατον».

Πηγή πληροφοριών: AΠΕ

Δείτε τη στιγμή της επίθεσης

loading...

10 thoughts on “Ζουράρις: Με χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι – Υποθέτω πως ήταν κάτι φασισταριά

  1. Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΚΙ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
    Κάποτε, στη ζούγκλα, τα μυρμήγκια αποφάσισαν να σκοτώσουν τον ελέφανταγιατί τους χάλαγε συνέχεια τη φωλιά τους.
    Μαζεύτηκαν λοιπόν χιλιάδεςο μυρμήγκια, ανέβηκαν όλα μαζί πάνω σε ένα δέντρο και περίμεναν τον ελέφαντα να περάσει από κάτω.
    Μόλις εμφανίζεται ο ελέφαντας, τα μυρμήγκια, πέφτουν όλα στην πλάτη του και τον τσιμπάνε με τις δαγκάνες τους.
    Ο ελέφαντας χωρίς κόπο κουνάει λίγο τον ώμο του και όλα τα μυρμήγκια πέφτουν κάτω…εκτός από ένα που με τη βία κρατιέται στον λαιμό του.
    Τότε το πλήθος των μυρμηγκιών από κάτω του φωνάζει : “Πνίξτον Μητσάρα, πνίξτον!!!!!”
    ************************

    ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ & ΗΛΙΘΙΟΣ
    Ένας άντρας πηγαίνει σε ένα μπαρ και βλέπει τον κολλητό φίλο του στεναχωρημένο και μόνο του, να τα πίνει.
    – Ρε Κώστα του λέει, τι έγινε γιατί πίνεις τόσο πολύ ;
    – Άσε με ρε Μπάμπη, γύρισα νωρίς στο σπίτι και βρήκα την γυναίκα μου με άλλον στο κρεβάτι.
    Έτσι μου έρχεται να πηδήξω από το παράθυρο…

    – Έλα ρε, ηρέμησε! Κέρατα έβγαλες…. όχι φτερά!!!

  2. και ποιος δεν εβαλε νταλκα
    στο κεφαλι του φωτια
    και δεν γεμισε φαρμακια την φτωχη του την καρδια
    και ποιος δεν περασε στοες και μαρτυρια στην ζωη
    ποιος δεν γνωρισε Εβραιο και δεν μπηκε στο δαφνι
    ποιος δεν γνωρισε μασονο και δεν μπηκε φυλακη

    με μασονους μην τραβιεσαι
    παντα μονος να γυρνας
    και μποεμικα να πινεις και την ζωη σου να γλεντας{δις}

  3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ;…
    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ;

  4. και τραγουδα ολη την ωρα
    εκλασε η ρουγκλιου με το σωρρα

  5. ΜΠΑΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΚΤΙΣΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΕΤΑΣΘΕΙΣΑΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΗΝΙΑΚΟΝ ΟΣΤΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΣ ΕΛΑΦΡΟΝ ΟΙΔΗΜΑ !! ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  6. μπορει να ητο εκεινο το μελαμψο παλουκαρι που με το βαρβατο του κονταρι το επηγεν γ@μιωνταs το φιλωνταs το μεχρι τον πυργο του αιφελ το κουφιον μεζεολογιον……

  7. Εάν δεις ένα ζώο μπροστά σου με ότι βρεις το χτυπάς…….πόσα νησιά είπες να μας πάρουν οι Τούρκοι??????

  8. Τους βουλευτες της Χρυσης Αυγης…ναι τους χαιρετας οταν τους βλεπεις Ζουραρι,αλλα δεν τους αποκαλεις "δολοφονους",οπως ψευδως ειπες.Αν αποκαλουσες ετσι εστω εναν απο αυτους μπροστα τους,θα σε ειχαν παει με ερωτικη συνευρεση βουντου βουντου με μια καρφιτσα μαυρη σε μεγαλυτερη αποσταση απ αυτη που σε πηγε με ζευξη ο μαυρος στο Παρισι.
    Το ατομο εχει λαλησει εντελως,ειναι το απολυτο υποδειγμα πανεθνικου γελωτοποιου,ο νεος Καραγκιοζης,ο συνδιασμος του Εθνικου μας Σταρ και του μιστερ Εθνικα Μπουτια.
    Πιο ξευτιλα και απο την ξευτιλα.

  9. ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΟΥΛΙΑΚΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  10. Και μόνο ρε βλάκα που σε έτρεχαν οι αστυνομικοί για να μην φας το ξύλο της χρονιάς σου, αν είχες ίχνος αξιοπρέπειας επάνω σου, από την ντροπή σου δεν θα άνοιγες το στόμα σου να μιλήσεις, ξεφτίλα…

Comments are closed.