Μπουτάρης: Ούτε εγώ, ούτε ο Μητροπολίτης Άνθιμος εκφράζουμε την εξωτερική πολιτική της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

Στην τελετή Αγιασμού των Yδάτων στην παλιά παραλία παραβρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Άνθιμου πως “Μακεδονία είναι Ελλάδα”, τόνισε ότι “ούτε εγώ ούτε ο Μητροπολίτης εκφράζουμε την εξωτερική πολιτική της χώρας, ούτε την χαράσσουμε. Εγώ ξέρω ότι με τους γείτονές μας πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις.”

Επανέλαβε επίσης, πως διαφωνεί με το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην 21 Ιανουαρίου αλλά και τις υπογραφές που συγκεντρώνονται για τον όρο “Μακεδονία”. “Διαφωνώ και έχω πει κακές λέξεις για τα συλλαλητήρια. Αυτά τα συλλαλητήρια δεν εκφράζουν την κοινή γνώμη. Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους. Δεν μπορεί σε μία τέτοια φάση να υπάρχουν ακραίες αντιλήψεις. Στα Σκόπια δεν κάνουν συλλαλητήρια”, δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Δείτε το βίντεο:

loading...

2 thoughts on “Μπουτάρης: Ούτε εγώ, ούτε ο Μητροπολίτης Άνθιμος εκφράζουμε την εξωτερική πολιτική της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει στους δρόμους εκτός και αν είναι πούστης λεσβία και παντός είδους ανώμαλος οπότε μπορεί να κάνει αυτά και πολλά άλλα σε πορείες διαδηλώσεις κλπ πάντα με επικεφαλής τον ανεκδιήγητο δήμαρχο και την ξεφωνισμένη συμμορία του.Ο άνθρψπος έχει ξεκουτιάνει τελείωςκαι καρφώνετε μόνος του! Δεν είναι αλτσχάιμερ είναι καθαρή απόδειξη ότι η εξουσία τελικά αποβλακώνει άτομα χωρίς ηθικό υπόβαθρο.

Comments are closed.