ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΤΡΟΦΙΣΑ ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ

Μεγάλωσα σε ενα δημοκρατικό - καπιταλιστικό - Ελευθερο σύστημα που  για μένα κομμουνισμός - φασισμος - χούντα  ειναι το ιδιο πράγμα.
Μπορεί ενας καπιταλιστής να ειναι   χουντοφασιστοκομμουνιστής ?????


Αυτό που ήθελα να επισημάνω  ειναι η   ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ   των κομμουνιστών.   Που τα τελευταία  50-60  χρόνια  μας παραμυθιάζουν για τους αγώνες - θυσίες που κάνουν για την Δημοκρατία.
Και ερχετε η Μπετυ  Μπαζιανα  που αντιπροσωπεύει τον κομμουνισμό  και μας λέει οτι ιδαλμά τους ειναι ο Κάστρο.  Και οχι μόνο ο Κάστρο αλλα και ο Καντάφι - ο Ασαντ - ο  Κιμ  ο  Ιντι Αμιν και ασφαλώς  ο Στάλιν.
Και αναρωτιέμαι ??? Τέτοια Δημοκρατία  ονειρεύονται ????? Οι πολίτες των χωρών  του Καστρο - Ασαντ - Κιμ  δεν εχουν δικαίωμα για Δημοκρατία.????

Το δεύτερο που είπε  ειναι οτι το ΣΥΡΙΖΑ  πήρε την κυβέρνηση αλλά οχι την εξουσία.......
Με λίγα λόγια μας αρέσει ο Κάστρο διότι εχει απόλυτη  εξουσία.   Να γιατί οι κομμουνιστές  λιβανίζουν ολα τα κομμουνιστικά καθεστώτα.  Ιδαλματά τους    κομμουνιστές δικτάτορες.δολοφόνοι.......
Πιος εχει την εξουσία στην Ελλάδα ??   Η κυβέρνηση ο Στρατός  η δικαιοσήνη και τα  ΜΜΕ .
Πως θα κατορθώσεις να κάνεις μια Δημοκρατία  - Δικτατορία ?? Ακριβώς οπως  σκέπτεται και πράττει ο ΣΥΡΙΖΑ....
Θα καταργήσουμε τα  ΜΜΕ που εχουμε  και θα τα αντικαταστήσουμε με νεα που θα τα διοική το κόμμα.
Θα καταργήσουμε την Δικαιοσύνη που εχουμε και θα την αντικαταστήσουμε με μια καινούργια στα μέτρα του κόμματος.
Ο Στρατός ? Πιος Στρατός ?  Αυτή την αγγαρία την εχει αναλάβει ο Ρουβίκωνας.

Πολλοί μου απάντησαν αλλά θα αναφερθώσε δυό.
Η κυρία  Ειρήνη  Μαρ....... Γραφει.
 Αυτά να τα πείτε στον πατέρα μου  κυριε Τριαντάφυλλε  που το  1967  ηταν εξορία....    Αλλά  συμφωνώ ομως για οτι λέτε για τον Τσίπρα ειναι ισως ο χειρότερος πολιτικός που πέρασε απο την εξουσία την περίοδο της μεταπολίτευσεις.
Οπως λέω .  Η χούντα εφυλάκισε  εστειλε κάποιους εξορία.   (  δεν το εγκρίνω )  αλλά δεν σκότωσαν......Μην μου πει κάποιος οτι η χούντα σκότωσε κάποιον αντιστασιακό  και δεν το εχουν κάνει οι κομμουνιστές  εθνική  ορτή !!!!

Ο κυριος  Παναγιωτης  Παπ..........Γραφει...
Καλά θα κάνει να ρωτήσει η κυρία του Τσίπρα  πότε πήγε το νερό στο χωριο της και φτιάχθηκε ο δρόμος οχι μόνο εκεί αλλά και σε ολη την περιοχή  δεδομένου οτι ειχα την τύχη να υπηρετήσω το  1971-1972 στην  ΜΟΜΑ  εφεδρος ανθ/γος ως πολιτικός μιχανικός και γνωρίζω . Επίσης να πληροφορηθεί απο τους πιο παλαιούς εαν υπήρχαν  τότε διακρίσεις μεταξύ αριστερών και δεξιών και με πόση αγάπη μας δέχθηκαν  οι συμπατριώτες της και προς επιβεβαίωση επειδή μάλλον αυτή να μην ειχε γεννηθεί τότε να της αναφέρω και ονόματα αριστερών που συνεργάσθηκαν μαζί μας για το καλό της οικονομίας της περιοχής  και αυτό γιατί οπως και οι ιδιοι το ειχαν αναγνωρίσει δεν υπήρχαν κόμματα και κομματόσκυλα να τους εκμεταλεύονται.
Και ολα αυτά τα εργα υπάρχουν ακόμη και σήμερα τα βλέπεις οταν επισκέπτεσαι την  Ελλάδα.

Αυτή ειναι η αλήθεια....
Ο Παπαδόπουλος δεν ηταν δολοφόνος  ο Σταλιν  ο Κάστρο και οι υπόλοιποι  ΗΤΑΝ......
Αλλά οπως ειπε ο Νιτσε...
Μερικές φορές οι ανθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια γιατί δεν θέλουν να καταστρέψουν τις ψευδεσθήσεις τους !!!!!!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<ΣΤΗΝ   ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ    ΜΠΕΤΥ   ΜΠΑΖΙΑΝΑ

Αλέξη πολύ θα ήθελα να σε αποκαλώ κύριε Πρωθυπουργέ αλλά !!!!!  Αλλά οπως ειπε κάποιος σοφός. 
Αρσενικός γίνεσαι απο τα γονίδια σου, ανδρας απο την ηλικία σου, κύριος ομως γίνεσαι απο την συμπεριφερά σου.   Και η συμπεριφορά σου λεβέντη δεν είναι κυρίου.

Αυτά εγγραψα στον συντροφό σου Μπέτυ Μπαζιάνα οταν εγινε Πρωθυπουργός  και ισχύει και για σένα.

Παραπονό σου Μπέτυ Μπαζιάνα  δεν πρόλαβες να συναντήσεις το ειδώλό σου τον Φιντελ Κάστρο.    Και εγώ  εμεινα με το παράπονο  δεν πρόλαβα να συναντήσω  ( οχι ειδωλό μου )  τον Συνταγματάρχη  Γεοργιο  Παπαδόπουλο που ηγήθηκε  την επανάσταση την  21η  Απριλίου 1967.

Ε εεεε !!! Πως σου φαίνεται.  Δικτάτορας  ο ενας  Δικτάτορας  και ο αλλος.  Αλλά με μια διαφορά, και να σου εξηγήσω.

Μετανάστευσα  31 Μαρτίου  και 1η Απριλίου  το  1967 ήμουν στον Καναδά.  21 μέρες πριν την επανάσταση των Συνταγματαρχών.  Αφησα πίσω μια Ελλάδα τριτοκοσμική.  Η Μάνα μου ( οχι μόνο η δική μου Μάνα αλλά ολλες οι Μανάδες )  κουβαλούσαν το νερό στην πλάτη 1-2-3 χιλιόμετρα.    Ρέυμα δεν υπήρχε ,τηλέφωνο δεν υπήρχε, δρόμοι δεν υπήρχαν οχι μόνο στο δικό μου χωριό αλλά σε ολα τα χωριά της Ελλάδας.

Οταν επισκεύτηκα  την Ελλάδα για πρώτη φορά  το 1971 ολα ειχαν αλλάξει.  Το νερό το βρήκα μέσα στο σπίτι.  Ολα τα χωριά ειχαν ρέυμα, τηλέφωνο, δρόμους.   Ολες οι επιχηρήσεις δουλευαν  και εγιναν πολλές επενδύσεις. Εγύρισαν οι πολιτικοί το 1974 και σιγα - σιγα τις εκλεισαν ολες.

------ Λέγοντας αυτά  για την χούντα αν τους δίκαζα εγώ θα τους κρέμαγα --- οχι για αυτά που εκαναν αλλά για αυτά που δεν έκαναν  !!!!!!!   Μετά απο 50 χρόνια ξενιτιά οταν επισκέπτομαι την Ελλάδα πολλοί Ελληνες τους ευγνωμονούν ακόμη.

Αλλά ο δικός σου Δικτάτορας Μπέτυ Μπαζιάνα ηταν ενας στιγνός ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. 
Δεν εχεις παρά να επισκεφθείς την Κούβα να δεις τα κατορθωματά του και τη μιζέρια που άφισε πίσω του.  Δάσκαλοι , καθηγητές δουλεύουν καθαριστές στα ξενοδοχεία για φιλοδώρημα, και κοπέλες στην ηλικία σου ( αλλά και κοριτσάκια 12-15 χρόνων ) πωλούνται για λίγα Δολάρια.
Οσο για τους αντιπάλους του οποιος ειχε διαφορετική γνώμη τους φυλάκισε και τους έστειλε εξορία.

------- Δεν λέω και ο δικός μου Δικτάτορας εφυλάκισε και έστειλε κάποιους εξορία.  αλλά οι Μανάδες τους δεν μαυροφόρεσαν εγύρισαν ολοι στα σπίτια τους και διηγούνται πόσες ματσουκές εφαγαν στον κόλο. -----

Αλλά στον παράδεισο του Κάστρο οσοι δεν πέθαναν είναι ακόμη φυλακί !!!!!!

Peter Triantafyllos Toronto
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το Μπέτυ είναι παράγωγο του μπετόβλαξ???Μάλον ναι γιατί ο όλος βίος και τα πεπραγμένα της εκ Κίνας αναγορευθείσης καθηγήτριας συνηγορούν περί αυτού.Η περιστέρα αποτελεί νεα έκδοση του άλλου σούργελου με τον κλέφτη σύζυγο που ταλσιπωρεί την αισθητική των Ελλήνων με τα καμώματα του τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα γιατί ασχολείσθε με την κ. Μπέτυ , δεν μπορώ να καταλάβω , είπε ότι είπε ή μάλλον είπε τον καημό της ότι θέλει την εξουσία που έχουν όλα τα καθεστώτα και όχι απλά την Κυβέρνηση , είναι ένα παλιό και ξεπερασμένο ιδεολογικό απωθημένο , τι να κάνουμε κ. Μπέτυ μου βλέπετε ζούμε σε Δημοκρατία και γι αυτό λέτε ελεύθερα αυτές τις ηλιθιότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]