Συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών με έναν νεκρό στη Σκάλα Λακωνίας

Η αστυνομία συνέλαβε συνολικά 13 Πακιστανούς
Συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Σκάλα Λακωνίας.

Εννέα Πακιστανοί εισέβαλαν σε σπίτι που διέμεναν 8 ομοεθνείς τους, κρατώντας αυτοσχέδια ρόπαλα. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 28χρονος. Ενας 49χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η αστυνομία συνέλαβε συνολικά 13 Πακιστανούς. Οι πέντε, ηλικίας από 24 έως 39 ετών, συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει και ακόμη δύο άτομα.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλοι 8 Πακιστανοί, από 18 έως 49 ετών, για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άλλων δύο.

loading...

2 thoughts on “Συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών με έναν νεκρό στη Σκάλα Λακωνίας

  1. χαχαχαχαχαχαχαχα πολλα ευθημησαμεν παλιν

  2. ΡΕ ΜΑΖΕΨΤΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΤΟΠΟΣ..
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΟΠΡΑΝΑ ΣΤΥΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΛΥΤΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΥΛΑΚΑΚΟΣ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΣΤΕΙΛΤΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ 5-10 ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΠΡΟΣ ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ 30-40 ΕΥΡΩ ΑΝ ΚΑΙ 40 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΙΓΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙΣ 20-30? ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ 10ΑΡΙΚΟ ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Comments are closed.