«Αναδίπλωση» ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο: Δεν πήγαν μόνο ακροδεξιοί, αλλά κάποιοι φανατικοί τους καπηλεύτηκαν

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η κυβέρνηση επιθυμεί λύση με αίσθημα εθνικής ευθύνης μακριά από μικροκομματικούς υπολογισμούς, φραστικούς εξτρεμισμούς και εθνικιστικές κορώνες

Για στοιχεία φανατισμού που κυριάρχησαν στο συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν αμφισβητείται από κανέναν το δικαίωμα των πολιτών να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια. Όπως δεν αμφισβητείται και ότι στο σημερινό συλλαλητήριο συμμετείχαν και πολίτες που δεν έχουν καμία σχέση με την ακροδεξιά και την πατριδοκαπηλεία», αναφέρει. 

«Τη σημερινή συγκέντρωση, όμως, καπηλεύτηκαν, και τελικά σε αυτήν κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας, με αισθητή την παρουσία της Χρυσής Αυγής. Αυτό γίνεται αντιληπτό και από  τον προπηλακισμό του βουλευτή, Κ. Ζουράρη, και από τον εμπρησμό της κατάληψης “libertatia”», προσθέτει η ανακοίνωση. 
Και καταλήγει: «Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών επιθυμεί μια λύση που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα της χώρας και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, απέναντι στους αλυτρωτισμούς και τους εθνικισμούς. Και τη λύση αυτή υπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση, με αίσθημα εθνικής ευθύνης, χωρίς να υποκύπτει σε μικροκομματικούς υπολογισμούς, φραστικούς εξτρεμισμούς, και εθνικιστικές κορώνες».

loading...

10 thoughts on “«Αναδίπλωση» ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο: Δεν πήγαν μόνο ακροδεξιοί, αλλά κάποιοι φανατικοί τους καπηλεύτηκαν

  1. ΠΗΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟΥΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ . Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ

  2. Το μήνυμα που έδωσαν χθες οι Ελληνες,είναι πολλαπλών κατευθύνσεων.
    Εστειλαν μήνυμα στον Νίμιτς,ότι η Μακεδονία δεν θα ξεπουληθεί,έστειλαν μήνυμα προς τα μνημονιακά κόμματα και ιδίως στην κυβέρνηση,ότι πρέπει να αλλάξουν ρότα στα Εθνικά θέματα,εμήνυσαν ότι Ελλάδα είναι πατρίδα,θρησκεία οικογένεια,και έστειλαν επίσης το μήνυμα,ότι όσο συνεχίζονται οι πολιτικές των φοροκαταιγίδων,και της μείωσης των εισοδημάτων,τόσο ο κόσμος θα στρέφεται προς τον εθνικισμό. Και σε τελική ανάλυση καλά θα κάνει,αφού οι πολιτικές της μεταπολίτευσης,μας απογοήτευσαν και συνεχίζουν να μας απογοητεύουν σε όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν στην πατρίδα,και στην επιβίωσή μας.

  3. ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ…ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΡΟΧΑΔΙ ΛΟΥΗΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΝΤΕ.. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ !

  4. οι πολιτικοί όλων των κομμάτων πούλησαν το όνομα , να τους χαιρόμαστε!

  5. Θα σας πάρει ο αδερφός σας ο διάβολος τα σπερματά σας
    που σας έσπειραν προδότες

  6. Πες ποιοι πολιτικοί αρχηγοί ονομαστικά. Συμπεριλαμβάνεις και τον Μιαλιολιάκο;

  7. Ναι ρε και φανατικοί και εθνικιστές είμαστε. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  8. Το ότι κάποιοι αριστεροί έκαναν αντισυγκέντρωση ενάντια σε μια πατριωτική εκδήλωση, ήταν γεγονός ασήμαντο; Καταδίκασαν αυτήν την αντισυγκέντρωση;

  9. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ ΕΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ [ΥΠΈΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ[;] ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ], ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΛΑΓΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΦΙΟΚΑΜΨΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Comments are closed.