Κουρουμπλής: Το πολυνομοσχέδιο δεν φέρνει νέα μέτρα και κατανάλωσα αρκετό χρόνο για να το διαβάσω – ΒΙΝΤΕΟ

“Το πολυνομοσχέδιο δεν φέρνει νέα μέτρα και κατανάλωσα αρκετό χρόνο για να το διαβάσω» δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής…

«Όταν η χώρα είναι υπό οικονομική κατοχή, κάνεις ό,τι μπορείς για να βγεις από αυτό. Κατανάλωσα αρκετό χρόνο για να το διαβάσω, αν και δεν έχω θέματα του δικού μου υπουργείου, για να έχω μια γενική εικόνα. Το καλό είναι ότι δεν φέρνει νέα μέτρα. Έχουμε πολλές σημαντικές θεσμικές παρεμβάσεις» υποστήριξε στη συνέντευξη στο κανάλι “Ε”.

«Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία», πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την κυβέρνηση και χαρακτήρισε «αστειότητες» τις αντιδράσεις κάποιων βουλευτών.

«Σέβομαι το ΚΚΕ και τους αγώνες του, αλλά το κομμάτι αυτό το υπερασπίζουν με έναν υπερβολικό τρόπο», συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, αναφερόμενος στις αντιδράσεις για τις αλλαγές στις απεργίες. Αναγνώρισε ότι μειώνονται τα επιδόματα των τριτέκνων και πολυτέκνων, αλλά συμπλήρωσε ότι αυξάνονται σε οικογένειες με 1-2 παιδιά.

«Πρέπει να στηρίξουμε την οικογένεια με δομές. Η Ελληνίδα μάνα δεν κάνει δεύτερο παιδί», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

loading...

6 thoughts on “Κουρουμπλής: Το πολυνομοσχέδιο δεν φέρνει νέα μέτρα και κατανάλωσα αρκετό χρόνο για να το διαβάσω – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ
    ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ…

  2. Τελικά σηκώνει πολύ δούλεμα η καμπούρα μας , ρε , μαλααααααάκες που είιιιιιιιιμαστε , μας πήραν χαμπάρι και οι αόμματοι .

  3. ωραια λογια του κωλου χεζει ο κυκλωπας

  4. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΒΟΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ;

  5. O ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΣ ΑΝΕΜΟΜΝΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ Ο ΠΟΙΗΣΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑΝ Ο ΚΥΤΤΑΖΩΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ. ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

Comments are closed.