ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Β

– ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
























ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΞΕ
ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΕΧΕΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ.



ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ 
ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.


ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.




Στην Ρωσια εδω και αιωνες εχουμε μερικα πολυ κοινα χαρακτηριστικα ολων οσων την κυβερνουν ειτε ειναι χριστιανοι ; Ειτε ειναι κουμμουνιστες.

Ακομη και στην ρωσια οι κουμμουνιστες ειχαν επεκτατικη και πατριωτικη εξωτερικη πολιτικη. Οι μοναδικοι κουμουνιστες στον κοσμο που επιχειρουν να αφανισουν με καθε τροπο την πατριδα μας ειναι αυτοι που ανηκουν σε διαφορα “Ελληνικα” κομματα.



Υπαρχουν εθνικιστες πατριωτες κουμμουνιστες, οι οποιοι δεν είναι θανάσιμοι εχθροι των χωρων τους και δεν επιθυμουν διακαως να αφανισουν τα εθνη τους.

Μαλιστα αγαπουν παρα πολύ της πατριδες τους.  

Επισης ολοι αυτοι οι ξενοι κουμμουνιστες αγαπουν την ιστορια  της πατριδας και δεν επιθυμουν την αλλαγη των σχολικων βιβλιων της ιστοριας. 

Μαλιστα δεν επιθυμουν καμια από της αλλαγες της νεας ταξης , οι οποιες θα αλλοιωσουν τον εθνικο χαρακτήρα.
Παντοτε σε κάθε χωρο, σε κάθε τομεα, σε κάθε λαο, σε κάθε ομαδα υπαρχουν εξαιρέσεις εστω και σε πολύ μικρο βαθμο. 
Δεν γινεται να είναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι . Όλα αυτά με βαση της παγκοσμιες Ελληνικες μαθηματικες σταθερες ,μηδεν αγαν  και ,μετρον αριστον. 
Φυσικα αυτοι οι πατριωτες κουμμουνιστες , δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με την Ελλαδα. 

Αυτοι οι πατριωτες εθνικιστες κουμμουνιστες είναι από την Βουλγαρια και την ρωσια. 

Αυτοι οι πατριωτες κουμμουνιστες ειχαν στα σχολικα τους βιβλια και προωθουσαν με μεγαλο ζηλο την Βουλγαρικη ιστορια , με προεξέχων του Βουλγαρο Σαμουηλ, και τους πολεμους τους εναντια στον ιερο Βασιλειο τον β. 

Μαλιστα είναι τοσο παθιασμένοι, που εχουν τον Σαμουηλ μεχρι και σε γραμματοσημα. 
Βουλγαρικα γραματοσημα με τον Σαμουηλ και τους πολεμους του. 

Οι Βουλγαροι Κουμουνιστες πολιτικοι, επεδειξαν παρα πολύ μεγαλο ζηλο σχετικα με τα εθνικα Βουλγαρικα θεματα.        


Οι πατριωτες Βουλγαροι και οι ρωσοι Κουμμουνιστες , είναι τελειως ανιτθετοι με αυτους τους κουμμουνιστες ,που κατοικουν στην Ελλαδα. 
 



ΡΩΣΙΑ


Παντοτε οποιος και να κυβερνουσε ειτε οι τσαροι ειτε ο Λενιν με τον Σταλιν μονιμος στοχος της ρωσικης αυτοκρατοριας ηταν η εξοδος στο Αιγαιο.


Εδω και αιωνες προσπαθουν οι ρωσοι να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια με στοχο την εξοδο στο Αιγαιο. 

Απο την εποχη τοιυ Κωνσταντινου του πορφυρογενννητου ειχαν κανει οι ρωσοι πολεμους εναντιον των Ελληνων με σκοπο την κατακτηση της  Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας. 


Επι Κωνσταντινου του προρφυρογεννητου η Ρωσιδα Ολγα η γυναικα του Τσαρου εγινε χριστιανη στην Κωνσταντινουπολη. 

Εντουτοις αυτο δεν εμποδισε τους ρωσους να συνεχιζουν τις προσπαθειες για να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια με τρομερες πολιορκιες και πολεμους. 
 



Στα πλαισια της ρωσικης αυτοκρατορικης πολιτικης με βασικους αξονες τον επεκτατισμο αρχικά στις γειτονικές χωρες, με απωτερο σκοπο την πολυποθητη εξοδο στο Αιγαιο.


Αυτο ηταν κατι το οποιο δεν ειχαν επιτυχει οι τσαροι.

Ενας ακομη μεγαλεπιβολος ρωσικος στοχος ηταν και ειναι Η επέκταση στην Ευρώπη.

Στις αρχες του προηγουμενου αιωνα με εντολη των ρωσων
ο Κολλαρωφ, ειχε εκφρασει την επιδίωξη αυτονόμησης της Μακεδονιας και της Θρακης από την Ελλάδα, με στόχο να προσαρτηθουν στην Βουλγαρία.


Ολα αυτα για να παραδωθουν τα εδαφη εν συνεχεια στην ρωσια ωστε να επιτευχθεί η επιθυμια αιωνων να εχουν οι ρωσοι τον απολυτο έλεγχο του Αιγαίου. 

Το ετος 1924 η δηθεν ανυποψιαστη και “αμετοχη”  Μοσχα σχετικα με τα τεκτενομενα στην βαλκανικη επικυρωσε τις αποφασεις ολων των κουμμουνιστικων βαλκανικων κομματων για την αποσπαση της Μακεδονιας απο την Ελλαδα.                                                                                             

Η εναρξη του β Παγκοσμιου Πολέμου έδωσε την ευκαιρια
στον κουμμουνιστη ηγετη της Γιουγκοσλαβιας Τίτο στο να προχωρησει σε αυτονομηση  των Σκοπιων, το οποιο ηταν 
δηθεν το “πραγματικο Μακεδονικο εθνος.”  

Οταν κατα τον β παγκοσμιο πολεμο εισεβαλαν στα Σκόπια οι ναζιστες-εωσφοριστες Γερμανοί απο την γειτονικη Βουλγαρια εγιναν δεκτοι απο τους Σλαβους των σκοπιων ως απελευθερωτες του “Ελληνικου-Μακεδονικου εθνους” 


Τα Σλαβικα Σκοπια ήταν τοτε η πρωτευουσα της νοτιας Σερβιας, γνωστης ως Βαρδαρσκα. 


Η γερμανικη ναζιστικη επιθεση κατα της Ελλαδας  εγινε στις  6 Απριλιου  του 1941.

Σε περιπτωση που η Ελλάδα, δεν δεχοταν να πολεμησει οπως επραξε  η Γιουγκοσλαβία, τοτε η εκβαση του πολεμου θα ηταν διαφορετικη.



Οι ναζιστες  εωσφοριστες γερμανοι θα ειχαν επιτυχει να κατακτησουν την Μοσχα πριν να έλθει ο χειμώνας και θα ηταν εντελως διαφορετικη η εκβαση του πολέμου.

Τελικα αποδειχτηκε οτι η επίθεση της ναζιστικης-φασιστικης Ιταλίας εναντια στην Ελλάδα υπήρξε καταλυτικη για την εκβαση του β παγκοσμιου πολεμου. 

Αλλη μια πολυ σημαντικη συνεπεια της Ιταλικης επιθεσεως ειναι οτι εαν δεν επιτεθοταν οι ιταλοι-λογγοβαρδοι (γερμανικο φυλο) στην Ελλαδα,το πιο πιθανο θα ηταν να   
μην κυριαρχουσε  ο επεκτατικος αυτοκρατορικος ρωσικος
κομμουνισμός στην τεως Γιουγκοσλαβια και δεν θα υπηρχε αυτην την στιγμη το προβλημα με τους ψευδομακεδονες τους Σλαβους Σκοπιανους. 

Ο Σερβος ; Τίτο ως γνησιος κομμουνιστης και πιονι της ρωσικης αυτοκρατορικης πολιτικης, εξουδετέρωσε τον Σερβο Εθνικιστή Μιχαηλοβιτς, στις 2 Αυγούστου 1944, με εντολη του Στάλιν.

Αμεσως μετα ο κουμμoυνιστης Τιτο προχωρησε στην δημιουργια του ψευδοκρατους με την ονομασια “σοσιαλιστικη δημοκρατια της Μακεδονιας», υλοποιώντας μια ρωσικη επιθυμια αιωνων.



Στα Πλαισια αναγνωρισεως τηςψευδομαδονικης εθνότητας
δημιουργησαν ενα ξεχωριστο κρατικο μορφωμα με ξεχωριστη υπόσταση, διαφορετικη ως ενα βαθμο γλωσσα ενω εκαναν ανεξάρτητη εκκλησία και νεες ιστορικες και πολιτιστικες παράδοσεις. 

Μεσα απο αυτα τα κατασκευασμενα στοιχεια του ανυπαρκτου-ψετομακεδονικου κρατους οι εωσφοριστες νεοταξιτες και αισχροι πλαστογραφοι της ιστοριας της Μακεδονιας μας εκαναν το τερατουργημα των Σκοπιων. 


Το 1945 εκαναν κυβερνηση και Βουλη “Μακεδονικη”.

Οι νεοταξτες και οι Σλαβοι σκοπιανοι ονομασαν ως “Μακεδονικη” γλωσσα το προφορικο  Κουμανικο- Βουλγαρικο ιδιωμα, που ομιλείτο στα Σκοπια το 1945. 


Κατοπιν το Βουλγαρικο αυτο ιδιωμα το οποιο εγινεγλωσσα
μια απο τις επισημες γλωσσες της Γιουγκοσλαβιας. 


Επισης οι νεοταξιτες εγραψαν και  Γραμματικη για την ψευδομακεδονικη σκοπιανη γλώσσα το 1961.

Ακομη μεταξυ αλλων ο Τίτο, ίδρυσε το 1968 την ανεξαρτητη Εκκλησια της Μακεδονίας», την οποια ομως  δεν την αναγνωριζει καμια Ορθοδοξη Εκκλησια.



 Με τον φαιδρο και αστειο ισχυρισμό, ότι οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες, επινόησαν ότι ως Σλάβοι, ενώθηκαν τον 6ο αιώνα με τους μη Έλληνες Μακεδόνες και έγιναν αυτοί Μακεδόνες.

 Εν συνεχεια οι ψευτομακεδονες συγκέντρωσαν από όλα τα αρχεία του κόσμου, σχετικα με την Μακεδονία και οικειοποιήθηκαν όλα τα ιστορικα γεγονότα.


Ενδεικτικο ειναι οτι το ετος 1969  εθεσαν σε κυκλοφορια την “Ιστορια του ψευδομακεδονικου σλαβικου εθνους”, το οποιο αποτελει παγκοσμιο ιστορικο, πολιτικο, και κοινωνικο εξευτελισμο.

Εκατονταδες εωσφοριστες νεοταξιες “επιστημονες” δούλεψαν επι δεκαετίες και κυκλοφορησαν βιβλία και περιοδικά για να πείσουν ότι υπάρχει “Μακεδονικο εθνος”στα σλαβικα Σκοπια.
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Εδώ και αρκετα χρονια κυκλοφορουν στο διαδικτυο διαφορες “ιστορικες μελετες” ,σχετικα με την καταγωγή των αρχαιων Μακεδόνων.


 Μεσα σε αυτές της κατά φαντασιαν ” ιστορικες εργασιες”, εντεχνα αλλα, και με δολο ταυτόχρονα , εβαλαν μεσα σε “αρθρα”, καποιες ιστορικες αληθειες.


Ολα αυτά με σκοπο να εξαπατησουν οσους  δεν γνωριζουν, με αποτέλεσμα να τους περασουν την αισχρη και καταπτυστη θεωρια ότι και οι Μακεδόνες Δωριεις είναι “ινδοευρωπαικης” καταγωγης.


Στην συνεχεια αλλαξαν γνωη οι νεοταξιτες και  παρουσιαζουν τους Μακεδονες ως Σλαβους Σκοπιανους.


Αρχικα να περασουμε να δουμε τι μας αναφερει σχετικα με τους Δωριεις ο Ηρόδοτος,ο πατερας της ιστοριας o Ηρόδοτος αναφερει (Κλειω , 56-57), ότι οι Δωριείς αρχικά κατοικούσαν στη Φθιώτιδα. 


Κατά την εποχη του βασιλιά Δώρου, οι Δωριείς διωκόμενοι από τους αλλοδαπούς Καδμειους, πήγαν στις πλαγιές της Όσσας και του Ολύμπου, στην χώρα που ονομάζεται Ιστιαιώτιδα. 


Από εκεί τους κυνηγησαν οι αλλοδαποι βάρβαροι οι Καδμείοι , για αυτό αναγκαστηκαν να πανε στην Πίνδο. Οσοι από τους Δωριεις παρεμειναν στην Μακεδονια , εγιναν γνωστοι με το όνομα έθνος Μακεδνό. 



Οι υπολοιποι Δωριεις αποφασισαν να περασουν στην αντεπιθεση, με τελικο σκοπο να παρουν πισω τα εδάφη τους , από τους αλλοδαπούς σκλαβους Σημιτικης, Αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης .



 Οι Ελληνες Δωριεις(Ηρακλειδεις), καταλαβαν ότι εξαιτιας της υποχωριτικοτητας τους θα ειχαν παρα πολύ ασχημο τελος από τους αλλοδαπούς σκλαβους, 


Αντιληφθηκαν οι Δωριεις ότι η Πινδος , δεν θα ηταν ο τελικος τους προορισμος . Αυτό διοτι οι αλλοδαποι Καδμείοι σκλαβοι, θα τους κατεδίωκαν μεχρι να τους πεταξουν μεσα στον Δουναβη. 


Τοτε οι Ελληνες Δωριεις πηραν την αποφαση να σταματησουν, να πολεμησουν και να κερδισουν πισω την ζωη τους, και την πατριδα τους ( Η κάθοδος των Δωριεων). 


Στην ανυψωση του ηθικου για την αντεπιθεση των Δωριεων συνεβαλε και η νικη των Ελλήνων επι των βαρβαρων Τρωων, Όπως μας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :

«Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις» (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 



Ενσωματωμένη εικόνα 3





ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ 
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

Επισης ο Ισοκράτης, σχετικά με τους Ηρακλειδεις (Δωριεις) μας αναφέρει ότι όταν πέθανε ο Ηρακλής, οι γιοί και οι απόγονοί του (οι καλούμενοι Ηρακλείδες), φοβούμενοι μήπως τους δολοφονήσει ο Ευρυσθέας (ο σφετεριστής του Θρόνου των Αργείων), κατέφυγαν στη Στερεά Ελλάδα. 


Αργότερα ήρθε εκεί ο Ευρυσθέας, για να τους βρει και να τους σκοτώσει, φοβούμενος και εκείνος μήπως γυρίσουν εκείνοι και του πάρουν την βασιλεία.



 Ωστόσο οι Αθηναίοι βοήθησαν τους Ηρακλείδες και σκότωσαν τον Ευρυσθέα. Στην συνέχεια οι Ηρακλείδες μαζί με Δωριείς κατέβηκαν από την Β. Ελλάδα στην Πελοπόννησο και κατέλαβαν όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου ( Σπάρτη, Μεσσήνη, Άργος κλπ.), με το αιτιολογικό ότι η περιοχή αυτή ήταν βασιλική κληρονομιά των Ελλήνων Δωριεων γιων του Ηρακλή.



 Ακολούθως και αφού οι Δωριείς εγκατέστησαν τους απόγονους του Ηρακλή στο Θρόνο, Παρεμειναν στην πατριδα τους. (Ισοκράτης, Αρχίδαμος 16 – 19).


 Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι, οι Δωριείς που εισέβαλαν στην Πελοπόννησο ήταν τρεις φυλές, οι Πάμφιλοι, οι Υλλείς και οι Δυνάμεις. 


Μόλις οι Δωριείς κατέλαβαν την Πελοπόννησο, οι Ηρακλείδες την μοίρασαν μεταξύ τους με κλήρο διαιρώντας την σε τρία μέρη:


 Στο Άργος, που δόθηκε στον Τήμενο, στη Μεσσήνη, που έλαβε ο Κρεσφόντης και στη Λακεδαίμονα που πήραν τα δυο αδέλφια Ευρυσθένης και Πρόκλης. 


Στους δυο τελευταίους ανήγαγαν την καταγωγή τους οι βασιλιάδες της Σπάρτης και γι αυτό, άλλωστε, ήσαν δύο στον αριθμό. 


Μετά την καταστροφή των Μυκηνών και της Τίρυνθας από τους εισβολείς, το Άργος έγινε η βάση των εξορμήσεων του μυθικού Δωρικού ήρωα Τέμενου, απόγονου του Ηρακλή, και ο μεγαλύτερος των τριών αδελφών, του Κρεσφόντη και Αριστόδημου, οι οποίοι κυρίευσαν την Πελοπόννησο. 
Οι γιοι και οι γαμπροί του διαδοχικά (Δειφόντης, Φαλκής, και Κεισός) κατέλαβαν την Τροιζήνη, Επίδαυρο, Αίγινα, Σικυών και Φλιούντα, οι οποίες έγιναν Δωρικές αποικίες. 



Οι Δωριείς μέχρι να καταλάβουν την Πελοπόννησο προκειμένου να επανέλθουν οι Ηρακλείδες στον θρόνο του Άργους, αλλά και για να βρουν οι Δωριείς καλύτερες συνθηκες ζωης σε σχεση με τα μέρη που έμεναν στα βουνά του Ολύμπου, έκαναν αρκετές επιχειρήσεις. 

Αυτες της πολεμικες επιχειρησεις της  εκαναν οι Ηρακλειδεις Κρεσφόντης, Τέμενος και Αριστόδημος. 


Ο Αριστόδημος πέθανε στην Ναύπακτο, χτυπημένος από κεραυνό, αφήνοντας πίσω του τα δίδυμα παιδιά του, Ευρυσθένη και Πρόκλη. 


Τα αδέλφια του, πέρασαν τον κόλπο και αποβιβάστηκαν στην Αχαΐα, όπου και πολέμησαν νικώντας τον άρχοντα της Πελοποννήσου, Τισαμένη . 


Όταν η Δωρική φάλαγγα έφθασε στην περιοχή της Λακωνίας και Μεσσηνίας, επικεφαλής ήταν ο Κρεσφόντης, ο οποίος κατοίκησε την εύφορη πεδιάδα της Πάμεσου.

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Να περασω τωρα στα κατά γενικη ομολογια ανθελληνικα σχολεια. 


Δυστυχως στα ανθελληνικα σχολεια , διδασκουν , αισχρα πραγματα. 


Στο σχολικό βιβλίο της Α’ τάξης Γυμνασίου ,στις σελίδες 8 και 60) διαβαζουμε τα εξής: 

«Τα πρώτα ελληνικά φύλα υπολογίζεται ότι έφτασαν στον ελληνικό χώρο γύρω στις αρχές της 2ης χιλιετίας π.Χ. 



Τα ελληνικά φύλα που έφτασαν στην Ελλάδα ήταν τμήμα της “ινδοευρωπαϊκής” γλωσσικής οικογένειας στην οποία ανήκαν και οι βάρβαροι Κέλτες, οι Γερμανοί Σλάβοι, οι Μήδοι και οι Πέρσες, μαζι με τους Ινδους. 


Οι Μυκηναίοι ανήκουν στα ινδοευρωπαϊκά φύλα που με αφετηρία τα Ουράλια όρη εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη και μέχρι την Ινδία». 



Ακομη οι εωσφοριστες αναφερουν ότι οι Δωριείς ήρθαν στην Ελλάδα από το βορρά, από τις πεδιάδες της σημερινής Ουγγαρίας ή τα Ουράλια όρη, το 1100 “κατασφάζοντας” όσους λαούς βρήκαν στο διάβα τους, καθώς και ότι μετά τη κατάκτηση της Ελλάδας από τους Δωριείς δημιουργήθηκε ο πρώτος ελληνικός πολιτισμός. 


Ακομη ισχυριζονται ότι όταν οι Δωριείς κατέβηκαν στην Kρήτη, οι Kρήτες αντιστάθηκαν, μπροστά όμως στα σιδερένια όπλα των αντιπάλων, αντί των χάλκινων δικών τους,ηττηθηκσαν.

Αμεσως μετα την ηττα οι νικητες Δωριρις επεβαλλαν στην Κρητη
τα πρότυπα της Κοινωνίας της Σπάρτης, χώρισαν τους κατοίκους της σε διάφορες κατηγορίες υποτελών κατά τα Σπαρτιατικά έθιμα, τους περίοικους, μνωίτες, αφαμιώτες ή κλαριώτες κ.λπ. 


Ομως όλα αυτά είναι ψεματα των νεοταξιτων , δεν τα αναφερει κανενας αρχαιος Ελληνας πανεπιστήμονας. 


Το ελληνικό έθνος, όπως μας αναφερουν οι αρχαιοι προγονοι , μετά την Τροια εκτος από τους αυτόχθονες Δωριείς, τους Ίωνες, τους Αχαιούς και τους Αιολείς ), ειχε πλεον στην συνθεση του και μερικά άλλα βάρβαρα φύλα, απο την Αιγυπτο. τους Καδμείους ή Θηβαίους, τους Δαναούς, τους Πέλοπες, τους Χεμιτες κλπ.).



Ενσωματωμένη εικόνα 1




 Οι περισσοτεροι εξ αυτων ήρθαν σκλαβοι από την Αιγυπτο. 



Αλλοι βάρβαροι ηρθαν από την Ασια κλπ. Επομένως αυτά τα περί Ινδοευρωπαϊκής γλωσσικής οικογένειας απο όπου κατάγονται οι Έλληνες είναι αν μη τι άλλο Κατάπτυστες νεοταξικες εωσφορικες προδοσιες. 


Μην ξεχνατε Ελληνες ότι ο Ηρόδοτος (Α 56-58, Ε 17 και Η 43) λέει ότι η κάθοδος των Δωριέων δεν έγινε από τα Ουράλια ή την Ουκρανία, αλλά από τον Ελληνικό βορά ,από την Πίνδο της Μακεδονίας .


 Ολα αυτά ενώ προηγούμενος , οι Ελληνες Δωριεις ,έκαναν άνοδο, δηλαδή πήγαν από τη Δωρίδα της Θεσσαλίας στη Μακεδονία.


 Όλα αυτά γιατι τους κυνηγουσαν οι εωσφοριστες αλλοδαποι σκλαβοι οι Καδμιοι. Επαναλαμβανω όπως μας αναφερει ο Ηρόδοτος μερικοί μετά κατέβηκαν στην Πελοπόννησο, ενω ,καποιοι απεμειναν στην Πινδο οπου δημιουργησαν το Μακεδονικο εθνος. 



Ενσωματωμένη εικόνα 2




Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.





 Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 





Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος.


Πως ηταν δυνατον οι Αρχαιοι προγονοι, οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν όλα αυτά, τα αριστουργήματα, που κανενα εθνος δεν μπορει να δημιουργησει, ταυτόχρονα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 




Πως ηταν δυνατον οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, σε φαγωμα των θυσιασμένων, σε θυσιες ζωων, σε ευνουχισμο νεων αγοριων, σε εκπορνευση κοριτσιων, σε “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και σε απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.




 Την απαντηση μας εδωσε ο ιδιος ο Πλατωνας στο εργο του Μενεξενος. 




Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.

 Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 

Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι.

 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 




Οι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 


Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.

 Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες, ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 



Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 
Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 




Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες. Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.



 Ο Παυσανίας στο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 


Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι, ο σηθ(Τυφωνας).



 Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας. Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 



Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 

Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 



Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.



 Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 

Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 



Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτης.
Ολοι οι γνήσιοι Ελληνες θα πρεπει να διαβασουν το ιερο εργο του Αριστοκλή με την επωνυμια Τιμαιος,ωστε να δουνε μεταξυ αλλων με ποση μεγαλη δεξιοτεχνια αποφευγει τις διωξεις από τους εβραιους δωδεκαθειστες.
Αναφερει λοιπον σε ένα σημειο του εργου ο υπατος των φιλοσοφων τους δαιμονες του δωδεκαθεου ως θεους” κατωτερους, τους οποιους δημιουργησε ο ενας  και μοναδικος θεος δημιουργος.

Το δαιμονικο δωδεκαθεο ηταν λοιπον εντελως αναξιο μπροστα στον κορυφαιο πολιτισμο του κοσμου που ηταν ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος. Αυτό μας το δειχνει πρωτα από όλα, το κορυφαιο εργο του Πλατωνα για την δημιουργια του σύμπαντος. 



Οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 


Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 



Το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα. 


Ο Υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης-Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών. 


Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται , ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν. ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ- ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 



Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.





loading...

32 thoughts on “ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Β

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΣ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ
    ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ
    ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ δηλαδη, ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΟΡΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΞΥΠΟΛΥΤΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΥΔΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΒΑΛΕ ΣΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. χαχαχαχαααα

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ.

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ>>
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ………. ΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  2. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 11:32 μ.μ.
    Δεν καταλαβες ρε μαλακα αναπηρε εβραιορουφιανε, ο γυφτος καλει τον κοσμο να παει στα σατανογραφεια που κλεινουν ενα ενα να τους τα ξαναπαρει παλι γιοτι η στοα του Καναδα δεν παιζει!θελει λεφτα!!Αλλιως ο γυφτος παει για ισοβια!

  3. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ
    ΟΠΩΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ.

  4. Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:18 μ.μ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ!!!

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:17 μ.μ.
    Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:03 μ.μ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:23 μ.μ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ,

    ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ
    ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ
    ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ :

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 8:36 μ.μ.
    Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  5. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:50 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ..ΜΠΙΙΠ ΠΕΡΙΜΝΕ…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Κου ΛΕΠΙΔΑ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ….salom….salom..

    ΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?….. ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ

  6. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:48 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχαχαχαχααααα ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΥΔΕΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΒΕΡΚΟ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
    Ο ΜΠΑΤΗΡΟΩΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΜΕΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΚΟΛΟΥΜ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕ ΠΡΕΣΙΑΣΣΣΣΣ
    ΑΙΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΩΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕΕ ΧΕΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝΕ 45,000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΗΛΙΘΙΟ ΕΒΡΙΣΚΕ, ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ…..

  7. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:46 μ.μ.
    Nasos Stathopoulos Του πασαραν τα χωρις αντικρυσμα ΙΒΟΕ του Wosny και ο βεβαιωμενα απο τα ελληνικα δικαστηρια απατεωνισκος και παντελως απενταρος ρομα απο την πατρα προσπαθουσε να τα σπρωξει απευθειας με προτασεις σε κυβερνησεις αλλα κανεις δεν του εδινε σημασια γιατι τον θεωρουσαν ψυχοπαθη και απλα τον αγνοησαν (το να εισαι ακακος ψυχοπαθης δεν ειναι ποινικο αδικημα). Μετα, εβαλε μπροστα τον Λαμπρακη (EI END) να λεει τις πιτουριες για απολλωνιες τεχνολογιες που πουλησαν στον Obama κλπ, αλλα ουτε αυτο του κατσε και στο τελος ο Λαμπρακης εγινε καταπτυστος προδοτης. Ετσι αποφασισε να χτισει μια σεκτα με επικλησεις σε θεους και νερακια των 50ml απο το περιπτερο που θεραπευουν τον καρκινο η οποια ηταν στοχευμενα βασισμενη στην αρχαια ελλαδα και το πατριωτικο συναισθημα/θυμικο των υπερχρεωμενων Ελληνων (Ε.ΣΥ). Το πρωτο και βαρυγδουπο κατορθωμα του ηταν να οδηγησει εναν συνελληνα φουκαρα (μπαλαντινας) που τον πιστεψε, να γινει ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ στο ονομα της Ε.ΣΥ γιατι εβλεπε προδοτες και πρασινους δρακους και να σαπιζει πλεον στην φυλακη για ολη του την ζωη. Πιστευε λοιπον με το λιγο και λειψο μυαλο που εχει οτι ετσι θα μπορουσε να εκβιασει το συστημα με ενα κομμα. Εδω ο Τσιπρας εταζε λεφτοδεντρα με 10 δις και το προγραμμα της Θεσσαλονικης και εγινε κυβερνηση θα σκεφτηκε, εγω με τα 600 δις και αντιπροεδρος (που θα γινω προεδρος οταν πεθανει ο προεδρος) του "παγκοσμιου κρατους" Golden Axis που ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενος ρωσσου απατεωνα ονοματι Vladimir στο Long Island στην Καλιφορνια (κλαιω με λυγμους) μπορω γινω πλανηταρχης-και-βαλε! Ετσι, ο αφραγκος τρισεκατομμυριουχος σας εβαλε να πληρωνετε απο την ΔΙΚΗ ΣΑΣ τσεπη και να ανοιγετε γραφεια διαφημιζοντας την μουρη του. Σας εβαλε να λετε "Χωρις κομμα χωρις δογμα κλπ" ενω σας εκανε μελη του κομματος του πειθωντας σας για μια φορα ακομα οτι δεν ειναι κομμα αλλα πολιτικος φορεας (οχι γιαννης γιαννακης). Και εκει σαλταρε τελειως. Ευτυχως καποιοι απο εσας αρχιζετε να συνερχεστε σιγα σιγα και γινεστε και εσεις "προδοτες" πλεον. Αυτο βλεπει και για αυτο και τρεχει με τα υστερικα υπερ-ηχητικα μπας και μαντρωσει να γιδια που του απεμειναν ξανα μεσα στο μαντρι. Παρεμπιπτοντως, μην αρχισετε τα reply με τα 600, τα δικαστηρια και τους ισολογισμους γιατι αυτα εχουν απαντηθει πολλακις και θα σας αγνοησω. Και για να σας προλαβω, σας επιτρεπω να συνεχισετε να κανετε ελευθερα αυτο που κανετε καλυτερα. Να με πειτε πληρωμενο, τσιρακι, οργανο του καθεστωτος, προδοτη, χαζαρο, εβραιο, μασωνο, ζωο, ζωντοβολο, αντινοο και τα συναφη που σας διδαξε να παπαγαλιζετε ο απατεωνισκος απενταρος ρομα απο την πατρα. Το διασκεδαζω αφανταστα. Φιλια!

  8. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:40 π.μ.
    Απατη τετελεσμενη κατα του δημοσιου και συσταση εγκληματικης συμμοριας σατανιστη ειναι δις ισοβια

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:42 π.μ.
    Για το δωρο της εισαγγελιας στη σατανο-
    συμμορια με τα 4 κακουργματα δεν μας ειπες ρε
    μασονικο πτωμα

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 11:29 μ.μ.
    Εδω κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλειμελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  9. Nikos Salonitis

    Δεν φαντάζεστε πόσο με χαροποιεί να βλέπω τα άθλια ΜΜΕ να βγαίνουν συντονισμένα και να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.

    Αυτό αποδεικνύει πολύ απλά ότι δεν έχουν καμία άλλη επιλογή. Αυτό αποδεικνύει αυτό που ξέρουμε όλοι καλά:
    ότι τελειώνουν τα ψωμιά τους.

    Η εντολή ήταν ξεκάθαρη προς όλα τα ΜΜΕ: να αντιστραφεί το νόημα του ηχητικού μηνύματος του Σώρρα (όπως πάντα), που μιλούσε ξεκάθαρα για την ξεχρέωση των οφειλών μέσω της εντολής αποπληρωμής, και να παρουσιαστεί εντελώς αντίθετα… ότι δλδ ζητάει από τον κόσμο να πάει στα γραφεία και να δώσει τα λεφτά του (;;;) για να κάνουν την διαδικασία της πληρωμής τα γραφεία…. (Η γελοιότητα τους έχει τερματίσει έτσι κι αλλιώς…)

    Ωστόσο είναι τόσο ηλίθιοι που ούτε αυτό μπόρεσαν να κάνουν σωστά !!

    Ενώ τα περισσότερα κανάλια έπιασαν το μήνυμα του «εντολοδόχου» τους και παρουσίασαν το θέμα όπως τους ζητήθηκε, δλδ ότι ο Σώρρας έκανε «κωλοτούμπα», κάποια ΜΜΕ (το ΑΝΤ1 και ένα άλλο, μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) δεν το κατάλαβαν και το παρουσίασαν όπως ήταν, δλδ ότι μίλησε για ξεχρέωση μέσω των εντολών αποπληρωμής από τον κληρονομικό πλούτο των Ελλήνων….

    Εδώ γελάμε μετά δακρύων…

    Προφανώς κάποιοι θα χάσουν την δουλειά τους γιατί δεν κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν… και αντ’ αυτού έκαναν διαφήμιση και πάλι στην Ελλήνων Συνέλευση…

    Τελικά Έλληνα, εσύ που τους ακούς τι κατάλαβες;
    Και αν κατάλαβες αυτό που θέλουν, τότε γιατί τα δύο ΜΜΕ που το παρουσίασαν χωρίς «κωλοτούμπα» Σώρρα, δεν κατάλαβαν το ίδιο;

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ. ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΗΔΗ. ΌΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΊΧΑΤΕ ΨΗΣΕΙ ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ…
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΤΕ !!!

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

    (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ)
    ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

  10. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑ-ΓΕΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ…!!!!

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…!!!

    1. ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,

    2. ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ,

    3. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ,

    4. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, I. ACTUS REUS ΚΑΙ II. MENS REA

    5. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    6. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

    7. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    8. ΑΠΑΤΗΣ ,

    9. ΑΞΙΑΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,

    10. ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ,

    11. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ,

    12. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,

    13. ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,

    14. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΧΡΕΗ (Α.Φ.Μ. ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΕΡΗΜΗΝ..)

    15. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ,

    16. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    17. ΑΠΑΤΗΣ

    18. ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ,

    19. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ

    20. ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    21. ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    22, ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    23. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

    24. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ,ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

  11. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ…

    ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:

    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KYMzGlbUXgI

  12. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..������

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  13. Γιατί άραγε τα περισσότερα νομίσματα είναι στρογγυλά;
    Θα μου πείτε υπάρχουν τριγωνικά, οβάλ, πολυγωνικά ή ακόμη και τετράγωνου σχήματος κέρματα, αλλά τα πιο πολλά έχουν αναμφισβήτητα στρογγυλό σχήμα.

    Αυτό το χαρακτηριστικό έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα. Από τα πρώτα νομίσματα που φτιάχτηκαν στη Μ. Ασία.
    Τα πρώτα νομίσματα της ιστορίας που κατασκευάστηκαν στη Λυδία της Μικράς Ασίας, και στην Αίγινα της Αρχαίας Ελλάδας ήταν στρογγυλά. Σίγουρα δεν ήταν και ο τέλειος κύκλος, αλλά ήταν εμφανώς στρογγυλά.

    Ο λόγος εντοπίζεται στη διαδικασία κατασκευής. Πιο συγκεκριμένα, για να κατασκευαστεί το νόμισμα έπαιρναν ισοβαρή μπαλάκια ζεστού μετάλλου (π.χ. χαλκό ή ασήμι) και τα πίεζαν για να γίνουν επίπεδα.

    Σκεφτείτε σαν να παίρνουμε ένα μπαλάκι ζύμης και να το πιέζουμε για να γίνει στρογγυλό.

    Όπως είναι λογικό, όσο βελτιώνονταν οι διαδικασίες κατεργασίας μετάλλων, τόσο πιο επίπεδα και στρογγυλά έβγαιναν τα νομίσματα. Στις μέρες μας, τα νομίσματα εξακολουθούν να βγαίνουν κυρίως στρογγυλά, γιατί το σχήμα αυτό ευνοεί την μαζική παραγωγή τους.

    Μαζική παραγωγή κερμάτων
    Συν τοις άλλοις, τα στρογγυλά κέρματα φθείρονται λιγότερο και εμφανίζουν λιγότερες χαρακιές κατά τη χρήση. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το κυκλικό σχήμα έναντι των άλλων, είναι ότι ευνοεί την κύλιση των νομισμάτων. Το γεγονός αυτό βοηθάει στην αναγνώριση και στην καταμέτρησή τους από τα αυτόματα μηχανήματα!

  14. Όποιος έχει πρόβλημα με το κάπνισμα, τα παράπονά του στον Κολόμβο. Διότι αυτός έφερε τον καπνό από την Αμερική στην Ευρώπη και τα έκανε όλα στάχτη και μπούρμπερη…

    Μια παλιά ιστορία

    Ωστόσο η προέλευση του καπνίσματος πρέπει να αναζητηθεί στο πολύ μακρινό παρελθόν. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι προϊστορικοί άνθρωποι εισέπνεαν καπνό για να φτάσουν σε μια κατάσταση έκστασης (π.χ. στο πλαίσιο θρησκευτικών τελετών). Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς άρχισε ο άνθρωπος να χρησιμοποιεί τον καπνό, αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι οι πρώτοι καπνιστές ήταν οι Ινδιάνοι και αυτό γιατί, πριν τον μεταφέρει ο Κολόμβος στην Ευρώπη, το φυτό ευδοκιμούσε μόνο στην Αμερική.

    Τα παλαιότερα αρχαιολογικά τεκμήρια όσον αφορά τη συνήθεια του καπνίσματος στους Ινδιάνους έχουν ηλικία 4.700 ετών. Επίσης στην πολιτεία Αλμπέρτα του Καναδά οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μια λίθινη πίπα που χρονολογείται στο 2.700 π.Χ. Πάντως οι απόψεις των ερευνητών σχετικά με το αν η πίπα αυτή χρησιμοποιούνταν για κάπνισμα διίστανται.

    Ένα αρκετά μεταγενέστερο εύρημα προέρχεται από το νησί Marajo της Βραζιλίας. Εκεί οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν πολλές κυλινδρικές πίπες, που χρονολογούνται περίπου στο 1000 π.Χ. Στην περίπτωση αυτή οι επιστήμονες είναι βέβαιοι ότι οι πίπες χρησίμευαν για κάπνισμα καπνού. Αλλά και οι Μάγια του Μεξικού κάπνιζαν καπνό πριν από δύο και πλέον χιλιάδες χρόνια.

    Το κάπνισμα έφτασε στην Ευρώπη με την ανακάλυψη της Αμερικής από τον Κολόμβο το 1492. Ο Κολόμβος είδε τους Ινδιάνους να καπνίζουν καπνό και επιστρέφοντας στην Ευρώπη έφερε μαζί του το φυτό.

  15. H υπέρτατη αξία στην Ελλάδα δεν είναι η πατρίδα, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια, ούτε o πολιτισμός ή η ιστορία μας.

    Είναι το Ελληνικό Δημόσιο. Μπορεί η χώρα να σαρώνεται απο την οικονομική κρίση, να μειώνονται μισθοί και εισοδήματα, να δίνουμε λόγω των συνεχών περικοπών μηνιαίως μεταβαλλόμενες συντάξεις, οι έλληνες να υπομένουν καρτερικά κεφαλικούς και κάθε λογής εξοντωτικούς φόρους, τα νοσοκομεία να γονατίζουν από τις ελλείψεις, αλλά πάνω απο όλα και όλους, η μοναδική αρχή που καταφέραμε να προστατέψουμε αποτελεσματικά στη διάρκεια της κρίσης είναι το Δημόσιο.

    Η χώρα αποσυντίθεται: Περίπου 500.000 νέοι και μορφωμένοι Ελληνες τα μάζεψαν κι εφυγαν για το εξωτερικό, μεγάλες επιχειρήσεις μετέφεραν την έδρα τους κι όσες δεν το έκαναν ακόμη έχουν στρέψει το βλέμμα, επενδύσεις στην πραγματική οικονομία δεν γίνονται κι όσοι έχουν εμπλακεί επενδυτικά (πχ Ελληνικό) προκοπή δεν είδαν.

    Στις 31 Ιανουαρίου, μια ημέρα που ειδησεογραφικά πολλά μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για την κοινή γνώμη, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος "Εργάνη", του συστήματος δηλαδή που καταγράφει τις ροές των μισθωτών που δουλεύουν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου, είτε αυτές υπογράφονται στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Από τα στοιχεία της "Εργάνη" λοιπόν πληροφορηθήκαμε για την τριετία 2015-2017 τα εξής:

    – Οι επιχειρήσεις του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα αυξήθηκαν από τις 227 το 2015, στις 374 το 2017. Δηλαδή προστέθηκαν 87 νέες επιχειρήσεις ή αύξηση 24%.

    – Τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) έφτασαν το 2017 τα 1.211, από 1.068 που ήταν το 2015. Αυξήθηκαν δηλαδή κατά 143 ή αν προτιμάτε κατά 11%. Συνολικά, προστέθηκαν 230 νέες δημόσιες επιχειρήσεις και ΝΠΔΔ αριθμός που ισοδυναμεί με αύξηση κατά 14,5%. Επιπλέον αυξήθηκαν και οι αποδοχές των εργαζόμενων στα ΝΠΔΔ.

    -Τα στοιχεία, πάντα για την τριετία 2015-2017, δείχνουν αύξηση 3,3% στο πλήθος των αμειβομένων στο Δημόσιο, αύξηση που αποδίδεται στους συμβασιούχους που εργάζονται σε δημόσιες ή δημοτικές επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπά τους.

    Οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών που έρχονταν στην Αθήνα και μας κουνούσαν το δάκτυλο για τις σπατάλες, την κατάσταση του Δημοσίου και τη φοροδιαφυγή, αυτοί οι άνθρωποι που αναμασούσαν συνεχώς την ανάγκη να κάνουμε μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα διαπιστώνουν πρόοδο στο ελληνικό πρόγραμμα; Αυτοί όμως δεν νοιάζονται για τη χώρα και τους έλληνες. Δανειστές είναι και θέλουν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

    Μετά απο τόσα χρόνια σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής και τόσες θυσίες που επιβλήθηκαν στους ελληνες πολίτες, αυτό επιτύχαμε; Να συνεχίζουμε να δημιουργούμε δημόσιες υπηρεσίες; Να αυξάνουμε τον αριθμό των συμβασιούχων-εξαρτημένων από το Δημόσιο; Πετάξαμε στο καλάθι των αχρήστων δικαιώματα πολιτών που είχαν εργαστεί σκληρά και πληρώσει εισφορές για μια ολόκληρη ζωή, ανατράπηκε βίαια η ζωή χιλιάδων πολιτών που υποχρεώθηκαν να βυθιστούν στην μιζέρια, για να διατηρήσει η Κυβέρνηση το δικαίωμα να "παράγει" δημόσιο τομέα για να αποκτήσει πολιτικά ερείσματα;

  16. Μπορεί η χώρα να σαρώνεται απο την οικονομική κρίση, να μειώνονται μισθοί και εισοδήματα, να δίνουμε λόγω των συνεχών περικοπών μηνιαίως μεταβαλλόμενες συντάξεις, οι έλληνες να υπομένουν καρτερικά κεφαλικούς και κάθε λογής εξοντωτικούς φόρους, τα νοσοκομεία να γονατίζουν από τις ελλείψεις, αλλά πάνω απο όλα και όλους, η μοναδική αρχή που καταφέραμε να προστατέψουμε αποτελεσματικά στη διάρκεια της κρίσης είναι το Δημόσιο.

    Η χώρα αποσυντίθεται: Περίπου 500.000 νέοι και μορφωμένοι Ελληνες τα μάζεψαν κι εφυγαν για το εξωτερικό, μεγάλες επιχειρήσεις μετέφεραν την έδρα τους κι όσες δεν το έκαναν ακόμη έχουν στρέψει το βλέμμα, επενδύσεις στην πραγματική οικονομία δεν γίνονται κι όσοι έχουν εμπλακεί επενδυτικά (πχ Ελληνικό) προκοπή δεν είδαν.

    Στις 31 Ιανουαρίου, μια ημέρα που ειδησεογραφικά πολλά μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για την κοινή γνώμη, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος "Εργάνη", του συστήματος δηλαδή που καταγράφει τις ροές των μισθωτών που δουλεύουν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου, είτε αυτές υπογράφονται στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Από τα στοιχεία της "Εργάνη" λοιπόν πληροφορηθήκαμε για την τριετία 2015-2017 τα εξής:

    – Οι επιχειρήσεις του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα αυξήθηκαν από τις 227 το 2015, στις 374 το 2017. Δηλαδή προστέθηκαν 87 νέες επιχειρήσεις ή αύξηση 24%.

    – Τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) έφτασαν το 2017 τα 1.211, από 1.068 που ήταν το 2015. Αυξήθηκαν δηλαδή κατά 143 ή αν προτιμάτε κατά 11%. Συνολικά, προστέθηκαν 230 νέες δημόσιες επιχειρήσεις και ΝΠΔΔ αριθμός που ισοδυναμεί με αύξηση κατά 14,5%. Επιπλέον αυξήθηκαν και οι αποδοχές των εργαζόμενων στα ΝΠΔΔ.

    -Τα στοιχεία, πάντα για την τριετία 2015-2017, δείχνουν αύξηση 3,3% στο πλήθος των αμειβομένων στο Δημόσιο, αύξηση που αποδίδεται στους συμβασιούχους που εργάζονται σε δημόσιες ή δημοτικές επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπά τους.

    Οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών που έρχονταν στην Αθήνα και μας κουνούσαν το δάκτυλο για τις σπατάλες, την κατάσταση του Δημοσίου και τη φοροδιαφυγή, αυτοί οι άνθρωποι που αναμασούσαν συνεχώς την ανάγκη να κάνουμε μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα διαπιστώνουν πρόοδο στο ελληνικό πρόγραμμα; Αυτοί όμως δεν νοιάζονται για τη χώρα και τους έλληνες. Δανειστές είναι και θέλουν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

    Μετά απο τόσα χρόνια σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής και τόσες θυσίες που επιβλήθηκαν στους ελληνες πολίτες, αυτό επιτύχαμε; Να συνεχίζουμε να δημιουργούμε δημόσιες υπηρεσίες; Να αυξάνουμε τον αριθμό των συμβασιούχων-εξαρτημένων από το Δημόσιο; Πετάξαμε στο καλάθι των αχρήστων δικαιώματα πολιτών που είχαν εργαστεί σκληρά και πληρώσει εισφορές για μια ολόκληρη ζωή

  17. Μια πραγματικά εντυπωσιακή φωτογραφία! Η παρουσιάστρια ανήρτησε μια πολύ όμορφη λήψη αρχείου στην οποία ποζάρει ολόγυμνη, με το τοπίο γύρω της να δημιουργεί ένα ξωτικίσιο. Η Μαίρη συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

    ”Είναι τώρα που γεμίζει το instagram με απολογισμούς και αποχαιρετισμούς και επιτεύγματα. Σκέφτομαι πώς είναι να βλέπεις τις ζωές των άλλων μέσα από φωτογραφίες και λόγια και να μπαίνεις σε συγκρίσεις και να νιώθεις λιγότερο επιτυχημένος ή λιγότερο χαρούμενος ή λιγότερο ικανός. Το παθαίνουμε ολοένα και περισσότερο κοιτάζοντας μέσα από τις «κλειδαρότρυπες». Όμως θέλω να σου πω κάτι. Για όσα κατάφερες φέτος να είσαι υπερήφανος. Ήταν αρκετά!

    Για όσα δεν κατάφερες, να είσαι σίγουρος ότι αποτελούν πολύτιμα μαθήματα και εμπειρία για το μέλλον σου και να είσαι υπερήφανος. Από αυτά που είχα πει πέρυσι τέτοια εποχή ότι θέλω να κάνω, έκανα λιγότερα από τα μισά. Όλα τα υπόλοιπα που έγιναν ούτε τα περίμενα, ούτε τα σχεδίαζα. Και τελικά ήταν ακριβώς αυτά που χρειαζόμουν.

    Είτε ως μαθήματα, είτε ως χαρές. Θα ακολουθήσω την ροή του 2018 με εμπιστοσύνη. Και θα εκπέμπω αυτό ακριβώς που θέλω να έλκω. Φως και Αγάπη. Και θα θυμάμαι ότι το 2017 ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να ζήσω για μια στιγμή σαν σε πίνακα ζωγραφικής. Εκεί…”.

  18. Η Αποστολία Ζώη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και η ομάδα της Φαίης Σκορδά τη στρίμωξε αρκετά αφού ήθελε να μάθει τα πάντα όσα έγιναν στο Nomads!

    «Εγώ να πιάσω την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Εγώ την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Αφού ξέρετε όλοι… θα κάτσουμε να το πούμε; Αφού το ξέραμε πριν από εσάς, εμείς…» είπε η Αποστολία Ζώη όταν ρωτήθηκε από τη Σκορδά τι τελικά είχε πει στην Δήμητρα Φραντζή για τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Και η Φαίη συνέχισε: «Υπήρχε σχέση ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Κατσινόπουλο, Αποστολία το είπανε, το είπανε ανοιχτά…»! Και η τραγουδίστρια είπε: «Ε αφού το είπανε ανοιχτά, να πω εγώ στην Δήμητρα να πω για τον Κατσινόπουλο; Τι λογική υπάρχει;»! Δείτε το σχετικό βίντεο με την αποκάλυψη της Αποστολίας για τη σχέση των δυο παικτών!
    Labels Life Style

  19. Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές και δημοσιευτούν οι λίστες με τα ονόματα των συμμετεχόντων στο Survivor 2, οι διαρροές συνεχίζονται. Έτσι, μετά τα ονόματα των αγοριών που θα μπουν στην ομάδα των Μαχητών, η εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω παρουσίασε και κάποια από τα sexy κορίτσια που αναμένεται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

    Σύμφωνα με όσα μετέφεραν η Ανθή Βούλγαρη και ο Μαρίνος Βυθούλκας, πρόκειται για τις:

  20. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Α

  21. O Αλεξάνταρ μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ και επικαλούμενος πηγές και από τα Σκόπια, με τα οποία έχει πολλές διασυνδέσεις σε πολιτικό επίπεδο, υποστηρίζει ότι η
    πιθανότερη ονομασία που έχει συμφωνηθεί θα είναι το "Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία".
    Ο Ράκοβιτς-ιστορικός στο Ινστιτούτο της νέας ιστορίας της Σερβίας-υποστηρίζει ότι έχει υπάρχει αποδοχή για τη ονομασία αυτή από τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζάεφ στο πλαίσιο του νέου μοντέλου ομοσπονδιοποίηση της ΠΓΔΜ, όπου στα δυτικά οι αλβανόφωνοι θα αποκτήσουν την αυτοδιοικούμενη "Δημοκρατία της Ιλλυρίας" και η "Δημοκρατία της Μακεδονίας" στα ανατολικά ώστε να ικανοποιούνται όλες οι εθνότητες της χώρας υποστηρίζει ο Σέρβος ιστορικός.

    Αυτό είναι το "τρικ" για να αποφευχθούν και οι ενδοσκοπιανές αντιδράσεις, αφού το όνομα της "Μακεδονίας" θα εξακολουθήσει να υφίσταται, αλλά μόνο στο εσωτερικό της χώρας και σε μια συγκεκριμένη περιοχή, κατά το μοντέλο της Γιουγκοσλαβίας, όταν ο Τίτο έδωσε το όνομα "Μακεδονία" στην περιοχή στο πλαίσιο της Γιουγκοσλαβίας, κάτι που δεν αποτέλεσε σοβαρό πρόβλημα για την ελληνική πλευρά μέχρι το 1990.
    Αλλά σε όλα τα διεθνή φόρα και οργανισμούς και φυσικά σε ΕΕ και ΝΑΤΟ που επιθυμεί να μπει το κρατίδιο χωρίς να υπάρξει ελληνική αντίδραση, η ονομασία που θα χρησιμοποιείται είναι "Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία".

  22. Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας περιγράφεται σε άρθρο της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο οι Έλληνες στηρίζονται σε σημαντικό βαθμό από τις συντάξεις των ηλικιωμένων.

    Αυτή η «εξάρτηση», όπως χαρακτηρίζεται από την εφημερίδα, αποτυπώνει τις θυσίες πολλών Ελλήνων, την ώρα που η κυβέρνηση προετοιμάζεται για ένα νέο γύρο περικοπών των συντάξεων το 2018 και το 2019. Οι συνταξιούχοι αναμένεται να δουν τις συντάξεις τους να μειώνονται κατά ένα πέμπτο και πρόκειται για την 13η μείωση από την αρχή του προγράμματος το 2010.
    «Είναι τόσο μεγάλο το κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που βασίζεται στις συντάξεις, που οι δαπάνες για αυτές έχουν ξεπεράσει σε έκταση άλλες μορφές κοινωνικών δαπανών που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα για να αντιμετωπιστούν οι πληγές που μαστίζουν την Ευρώπη: όπως για παράδειγμα η φτώχεια, τα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων, η ανισότητα εισοδήματος και η μη ετοιμότητα του εργατικού δυναμικού για τη σημερινή οικονομία», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο το οποίο φιλοξενεί αρκετές προσωπικές ιστορίες.

    Οι συντάξεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα της WSJ, αντιπροσωπεύουν σήμερα το 17,4% του ΑΕΠ, όπως αναφέρουν τα τελευταία στοιχεία του ελληνικού υπουργείου Εργασίας, και πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη. Παρά τις διαδοχικές περικοπές, οι συνταξιοδοτικές δαπάνες ως ποσοστό του ΑΕΠ έφθασαν στο υψηλότερο επίπεδό τους κατά την κρίση, καθώς η οικονομία της χώρας συρρικνώθηκε κατά περισσότερο από το ένα τέταρτο, αναφέρει η Καθημερινή.

    «Ενώ η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη στην Ελλάδα, οι συντάξεις εξακολουθούν να στηρίζουν τους πολίτες την ώρα που το υπόλοιπο σύστημα πρόνοιας «λείπει» σε αρκετές χώρες της νότιας Ευρώπης. Η Ιταλία και η Πορτογαλία επίσης δαπανούν περισσότερο από το 15% του ΑΕΠ για συντάξεις, σε σύγκριση με το λιγότερο από 12% στη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Σουηδία. Στην Ισπανία, σχεδόν οι μισοί ηλικίας 65 ετών και άνω, παρέχουν οικονομική βοήθεια σε οικογενειακά μέλη. Στην Ιταλία και την Ελλάδα, οι νέοι συνταξιούχοι ξεπερνούν τους νεοεισερχόμενους σε χώρους εργασίας. Η Ελλάδα αριθμεί σήμερα 2,7 εκατομμύρια συνταξιούχους έναντι ενός ενεργού πληθυσμού 3,5 εκατομμυρίων», επισημαίνει το άρθρο της WSJ και καταλήγει:

    «Με την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και την ανεργία στο 21%, οι συνταξιούχοι παρέχουν την κύρια πηγή εισοδήματος για το ήμισυ των κατοίκων της χώρας».

  23. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
    ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ?

    ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ
    Π Α Ι Δ Ε Ρ Α Σ Τ Ε Σ , 400 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΩΣΟΥΝ ΚΙ'
    ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΕΙ Χ Α Β Ι Α Ρ Ι ΕΝΩ ΟΔΗΓΕΙ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ
    ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΤΟΜΑΡΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ Ο ΝΑΖΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ?? ΑΛΗΤΕΣ !

    ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΝΑΖΙ ΝΤΡΑΓΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ
    ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΕΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΣΑΜΑΡΑ-
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ- ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ
    ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ?

    ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΡΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ?

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

    Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ
    ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ
    ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ Κ Α Τ Α Ρ Γ Η Σ Ε Ι ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο
    ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΦΙΔΙΑ !

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΡΕ
    ΠΑΛΙΟ- ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΔΕΣ !

    ΞΕΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΑ << ΧΡΕΗ >> ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΕΡ- ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΤΕ Α Ν Α Δ Ι Α Ν Ο Μ Η Δ Α Ν Ε Ι Κ Ω Ν, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
    ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ

  24. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
    ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ?

    ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ
    Π Α Ι Δ Ε Ρ Α Σ Τ Ε Σ , 400 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΩΣΟΥΝ ΚΙ'
    ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΕΙ Χ Α Β Ι Α Ρ Ι ΕΝΩ ΟΔΗΓΕΙ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ
    ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΤΟΜΑΡΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ Ο ΝΑΖΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ?? ΑΛΗΤΕΣ !

    ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΝΑΖΙ ΝΤΡΑΓΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ
    ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΕΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΣΑΜΑΡΑ-
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ- ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ
    ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ?

    ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΡΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ?

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

    Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ
    ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ
    ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ Κ Α Τ Α Ρ Γ Η Σ Ε Ι ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο
    ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΦΙΔΙΑ !

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΡΕ
    ΠΑΛΙΟ- ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΔΕΣ !

    ΞΕΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΑ << ΧΡΕΗ >> ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΕΡ- ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ…

  25. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ,ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑ-ΓΕΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ…!!!!

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…!!!

  26. Τζον Σνόου του Game of Thrones έκανε μερικές όχι και τόσο καλές αποκαλύψεις για τον τελευταίο κύκλο (και το τέλος) της σειράς.

    Λέγοντας πως γνωρίζει πως οι φαν της σειράς περιμένουν πως και πως να δουν ένα επικό τέλος του Game of Thrones, ο ίδιος ανέφερε πως όλος αυτός ο ντόρος για το τέλος της σειράς τον αγχώνει και τον πιέζει πολύ.

    «Σε όλες τις σεζόν υπήρχε μία πίεση, αλλά η σεζόν αυτή θα μπορούσε εύκολα να απογοητεύσει τους φαν της», ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Deadline χωρίς να εξηγεί το γιατί.

    Ο Χάρινγκτον προφανώς και δεν έδωσε λεπτομέρειες για την νέα σεζόν, μιλώντας περισσότερη για την δουλειά που γίνεται, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως η παραγωγή ετοιμάζει κάτι πραγματικά μεγάλο για το φινάλε.

    Βέβαια το μόνο γνωστό για την νέα σεζόν που θα επιστρέψει το 2019 είναι πως ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς θα «θυσιαστεί» για καλό….

  27. Ετσι αποφασισε να χτισει μια σεκτα με επικλησεις σε θεους και νερακια των 50ml απο το περιπτερο που θεραπευουν τον καρκινο η οποια ηταν στοχευμενα βασισμενη στην αρχαια ελλαδα και το πατριωτικο συναισθημα/θυμικο των υπερχρεωμενων Ελληνων (Ε.ΣΥ). Το πρωτο και βαρυγδουπο κατορθωμα του ηταν να οδηγησει εναν συνελληνα φουκαρα (μπαλαντινας) που τον πιστεψε, να γινει ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ στο ονομα της Ε.ΣΥ γιατι εβλεπε προδοτες και πρασινους δρακους και να σαπιζει πλεον στην φυλακη για ολη του την ζωη. Πιστευε λοιπον με το λιγο και λειψο μυαλο που εχει οτι ετσι θα μπορουσε να εκβιασει το συστημα με ενα κομμα. Εδω ο Τσιπρας εταζε λεφτοδεντρα με 10 δις και το προγραμμα της Θεσσαλονικης και εγινε κυβερνηση θα σκεφτηκε, εγω με τα 600 δις και αντιπροεδρος (που θα γινω προεδρος οταν πεθανει ο προεδρος) του "παγκοσμιου κρατους" Golden Axis που ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενος ρωσσου απατεωνα ονοματι Vladimir στο Long Island στην Καλιφορνια (κλαιω με λυγμους) μπορω γινω πλανηταρχης-και-βαλε! Ετσι, ο αφραγκος τρισεκατομμυριουχος σας εβαλε να πληρωνετε απο την ΔΙΚΗ ΣΑΣ τσεπη και να ανοιγετε γραφεια διαφημιζοντας την μουρη του. Σας εβαλε να λετε "Χωρις κομμα χωρις δογμα κλπ" ενω σας εκανε μελη του κομματος του πειθωντας σας για μια φορα ακομα οτι δεν ειναι κομμα αλλα πολιτικος φορεας (οχι γιαννης γιαννακης). Και εκει σαλταρε τελειως.

  28. ΡΕ GYFTOULA ΠΟΥΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ GAME OF THRONES

    ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ THE GAME OF GYFTOUS.

    ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΤΑ 150ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 300ΕΥΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ 12ΘΘΕΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ.

  29. ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ? ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

  30. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:30 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ? ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

  31. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  32. Οι περισσότεροι στη χώρα νομίζουν ότι η διαμάχη από ελληνικής πλευράς αφορά μόνο το όνομα της πΓΔΜ, για αυτό άλλωστε αναφέρονται λανθασμένα σε θέμα του ονόματος. Δυστυχώς αγνοούν παντελώς, ότι
    στη διάσταση υπάρχει το λεγόμενο εύρος χρήσης του ονόματος, δηλαδή αν η λύση θα περιλαμβάνει τη συνταγματική αλλαγή του (ισχύς έναντι όλων-erga omnes) όπως θέτει η ελληνική πλευρά, ή αν θα έχει μια πιο χαλαρή εφαρμογή όπως αποκάλυψε και ο πρωθυπουργός της γείτονος κ Ζάεφ, για διεθνή και συνταγματική ονομασία χωρίς παραχωρήσεις στα θέματα της ταυτότητας, όπως επιδιώκει η Σκοπιανή πλευρά. Το δεύτερο ήσσονος σημασίας κομμάτι, αφορά τη χρήση των επιθετικών προσδιορισμών, δηλαδή πως θα ονοματίζονται οι κάτοικοι στα διαβατήρια (υπηκοότητα), ποια θα είναι η εθνικότητα τους, πως θα αναφέρονται τα παραγόμενα στα Σκόπια προϊόντα, η γλώσσα τους, ο πολιτισμός τους, αλλά ακόμα και ποιές θα είναι οι διαδικτυακές καταλήξεις ιστοσελίδων, η σύντμηση της χώρας (alpha code 2-3) κ.α. Mετα λύπης διαπιστώνω ότι από τα ΜΜΕ της χώρας μας και τους αιρετούς μας, δε γίνεται ΚΑΜΙΑ αναφορά στο παραπάνω κομμάτι των επιθετικών προσδιορισμών. Η λύση στο όνομα της χώρας θα πρέπει να εφαρμοστεί πλήρως και στους επιθετικούς προσδιορισμούς και μάλιστα θα προσέθετα, σε όλες τις επίσημες γλώσσες έτσι ώστε να μην έχουμε αλλαγή του ονόματος της χώρας τους μόνο, όμως με Μακεδόνες υπηκόους και Μακεδονική γλώσσα και προϊόντα. Εν κατακλείδι το όνομα των Σκοπίων και οι επιθετικοί προσδιορισμοί, αποτελούν στο σύνολο τους το ονοματολογικό πρόβλημα. Η Ελληνική πλευρά θα πρέπει να συνεχίσει να απαιτεί λύση με γεωγραφικό ή μη προσδιορισμό (όχι πολιτικό) πριν το συνθετικό Μακεδονία με εφαρμογή erga omnes ΚΑΙ για πάσα χρήση αναφορικά με τους επιθετικούς προσδιορισμούς. Θα προσέθετα μάλιστα ότι το νέο όνομα θα πρέπει να υφίσταται ενιαίο σε μια λέξη. Να κατανοήσουμε ότι το το διακύβευμα για τα Σκόπια είναι η εσωτερική συνοχή τους και η οικονομική τους ανάταση μέσω της ένταξης τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Θα είναι τραγικό να διολισθήσουμε σε μια υπαναχώρηση της εθνικής επίσημης θέσης όταν εξαρτάται το μέλλον της γειτονικής χώρας από εμάς. Η αφετηρία της διαπραγματευτικής θέσης μας, επίσης είναι ένα ζητούμενο. Δε νοείται σε μία διαπραγμάτευση να ξεκινάς από το απόλυτα επιθυμητό και να καταλήγεις σε αυτο.

Comments are closed.