Μπακογιάννη για το Σκοπιανό: Τα καραγκιοζιλίκια του Καμμένου οδήγησαν την κυβέρνηση σε διαπραγματεύσεις εν κρυπτώ- ΒΙΝΤΕΟ

Κριτική για τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έκανε από τον “αέρα” του Σκάι η Ντόρα Μπακογιάννη. Χρησιμοποιώντας για ακόμα μία φορά σκληρή “γλώσσα”
κατά του υπουργού ‘Αμυνας Πάνου Καμμένου, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η στάση που ακολουθείται στο Σκοπιανό, δίχως, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση να ενημερώνει για τις κινήσεις της τα υπόλοιπα κόμματα σ’ ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα, οφείλεται “στα προβλήματα που είχαν και τα καραγκιοζιλίκια με τον Καμμένο”.

Μάλιστα, η κα. Μπακογιάννη ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Όσο αφορά τον κ. Καμμένο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιόν του. Όλοι ξέρουμε ότι ο κ. Καμμένος “τρώει” τις κόκκινες γραμμές του, όπως τρώει το ψωμί του κάθε μέρα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ακολουθήσει, γιατί η καρέκλα της εξουσίας είναι πάρα πολύ γλυκιά και είναι πάρα πολύ δύσκολο να την ξαναδεί, κατόπιν τούτου, ο κ. Καμμένος δεν θα είναι πρόβλημα. Αυτό που ήτανε πρόβλημα και δικαιώθηκε η Ν.Δ. είναι ότι έδινε επί ένα μήνα η κυβέρνηση, δύο διαφορετικά μηνύματα στη διαπραγμάτευση. Κι εμείς μεν στην Ελλάδα γνωρίζουμε ποιος είναι ο υπουργός Αμύνης, στο εξωτερικό όμως, μιλάνε για τον υπουργό Άμυνας, άρα ήταν αδιανόητο ο υπουργός Άμυνας και ο υπουργός Εξωτερικών να έχουνε δύο διαφορετικές γραμμές. Διότι με τέτοιες προϋποθέσεις δεν μπορείς να διαπραγματευτείς. Άρα νομίζω ότι μετά τις τελευταίες του δηλώσεις αυτό το θέμα έληξε…”, τόνισε η κα. Μπακογιάννη, για να συμπληρώσει:
“Θα είναι ολέθριο λάθος εάν η λύση αυτή δεν είναι ολική. Εάν πάμε σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές να λύσουμε τα θέματα, θα είναι τεράστιο λάθος. Θέλω εγκαίρως να προειδοποιήσω την κυβέρνηση ότι όποια λύση διαπραγματεύεται πρέπει να είναι μια λύση στην οποία θα έχουν λυθεί όλα τα θέματα που ταλανίζουν τη σχέση μας με τα Σκόπια όλα τα τελευταία χρόνια”, είπε η κα. Μπακογιάννη.
“Δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση όποια διαπραγμάτευση κάνει, την κάνει εν κρυπτώ, με απόλυτη άγνοια του ελληνικού λαού, της ελληνικής βουλής και των κομμάτων που εκπροσωπούνται μέσα σε αυτήν. Είναι θλιβερό αυτό. Διότι η μάχη για την Μακεδονία είναι μια μάχη την οποία δίνουμε όλοι μαζί. Είναι εθνικό το θέμα. Δεν είναι κομματικό. Είναι πρωτίστως ελληνικό θέμα που έχει βαρύνει πάρα πολύ την εξωτερική μας πολιτική. Άρα, κακώς, κατά τη γνώμη μου, ακολουθούν αυτήν την τακτική. Την ακολουθούν μόνο και μόνο επειδή είχαν τα προβλήματα και καραγκιοζιλίκια με τον Καμμένο. Αλλά δεν επιτρέπεται ποτέ, ένα τέτοιο θέμα, να πέσει σε επίπεδο μικροκομματικής εκμετάλλευσης”, είπε κλείνοντας η κα. Μπακογιάννη.
Δείτε τη συνέντευξη:

loading...

17 thoughts on “Μπακογιάννη για το Σκοπιανό: Τα καραγκιοζιλίκια του Καμμένου οδήγησαν την κυβέρνηση σε διαπραγματεύσεις εν κρυπτώ- ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΦΟΛΑ! ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ? ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ! ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!!!

  2. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ' ΕΣΥ ΜΑΝΤΑΜ….

    ΟΣΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΤΟΣΟ ΚΙ΄ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ " Α Ν Α Ρ Ρ Υ Θ Μ Ι Σ Η Χ Ρ Ε Ω Ν " ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΠΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ " ΓΕΡΟ ΤΗΣ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ " ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ Δ Ι Α Γ Ε Γ Ρ Α Μ Μ Ε Ν Α ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΣΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΆΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ 1964.

    ΤΑ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ, ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΚΟ 155% ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΗΓΑΝ ??

    ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΕΠΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΝΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ ….

    Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ μαντάμ….

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ " ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ", ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΝΤΑΜ ΝΤΟΡΟΥΛΑ……..

    ΕΜΠΡΟΣ !! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΟΥ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΕΤΟΙΟΝ ΘΥΜΟ .

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ " ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ", ΝΤΟΡΑΚΙ….ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ….

    ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( ΠΑΠΠΟΥ), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΙ' ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΩ.

    ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. μην κανετε ετσι για ενα ονομα , σε δεκα χρόνια θα εχει ξεχαστει…

  4. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ.

    Η ΠΟΤΑΜΙΑ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΓΝΩΣΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΗΤΡΕΣ.

    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ, ΣΕ ….ΜΑΧΜΟΥΤΑΙΟ Ή, ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ….

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ " ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ.

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑΝ ΣΩΡΟ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΟΙ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΑΚΑ ''αυτια'' ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ

  6. δυστυχώς φιλτατη αγγελικη..ο κοσμος ειναι ανημερωτος..τα διαπλεκομενα μμε δεν παιζουν τιποτα απο τις διαπραγματευσεις εκεινης της εποχης,αν ειναι δυνατόν …στην εποχη μας να παπαγαλιζει αυτο γύναιο και να μην βγαινει κανεις να της κοψει την γλωσα

  7. Μιλάμε γιά το Μακεδονικό και όχι γιά το πρωπατορικό αμάρτημα για το οποίο συμφωνώ ότι φταίει το Μητσοτακέικο. Ημέθοδος των προσψπικών επιθέσεων όταν τίθε ται εθ ικά θέματα από τους πράκτορες ξενων συμφερόντων είναι γνωστή.Ανθέλληνες τύπου Αγγελική κλπ που εμφανίζονται *ως λύκοι με ενδύματα προβάτων* αλλάζοντας ονόματα είναι γνωστοί ,αγνοήστε τους περιφρονήστε τους και ξεφωνήστε τους μέχρι να βγάλουν τον σκασμό.

  8. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ,ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ,ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ,ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΒΡΩΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΛΗΤΑ.

  9. Εσένα μωρή μπακογιάννενα, δεν σου έχουμε πει πως δεν θα εμφανίζεσαι γιατί μας θυμίζεις θάνατο; Πότε μωρή θα καταλάβεις πως γέρασες και έγινες πατσούρα; Γιατί να μας χαλάς μόλις σε βλέπουμε; Πότε θα πάρεις δρόμο επιτέλους;

  10. Ρε μπας και είσαι καψουρης με την Τασία? Γιά ψάξτο ,συριζαίος και πτωματολάγνος? κορυφαίος συνδυασμός !!!

  11. Η << ΑΓΓΕΛΙΚΗ >> ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

  12. Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ Ο ΣΑΤΑΝΟΛΆΤΡΗΣ ΤΗΣ ΑΩ ΙΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ

  13. Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ Ο ΣΑΤΑΝΟΛΆΤΡΗΣ ΤΗΣ ΑΩ ΙΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ

  14. Η Αγγελική είναι ο Γιαννης Πατεράκης

  15. Τι σαίνια είστε εσείς ρε (9:45, 11:45 και 12:23). Αμέσως το βρήκατε ποιος και τι είμαι…! Είχαμε τόσους Κλουζώ στο Ξ/Ρ και δεν το ξέραμε;

  16. ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΔΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!! ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΒΡΩΜΑΤΕ ΕΒΡΑΙΛΑ

  17. Ρε λαγωνικό 6:29, που επιμένεις στις παπαριές σου, μπας και ήταν οι πορδές σου;

Comments are closed.