Άναψαν τα «αίματα» στο λιμάνι της Πάτρας – Παράνομοι μετανάστες ορμούν σε φορτηγά! (βίντεο)

Να εκμεταλλευτούν την απεργία της ΠΝΟ, η οποία λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα, θέλουν να εκμεταλλευτούν οι παράνομοι μετανάστες στην Πάτρα,
καθώς πλήθος από νταλίκες έχει συγκεντρωθεί στο λιμάνι, περιμένοντας τη λήξη της απεργίας που θα τους επιτρέψει να επιβιβαστούν σε πλοίο για την Ιταλία.

Οι παράνομοι μετανάστες προσπαθούν να μπουν κρυφά σε κάποια από τις νταλίκες για να περάσουν και αυτοί μαζί στην Ιταλία. Στο λιμάνι επικρατεί αναστάτωση, με τους οδηγούς να βγάζουν τους μετανάστες από τις νταλίκες τους βρίζοντας. «Δεν υπάρχει κράτος» φωνάζουν, ενώ απειλείται σύρραξη, καθώς ο αριθμός των μεταναστών είναι πολύ δύσκολο να ανακοπεί από τους οδηγούς ή τους λιμενικούς εξαιτίας και του αριθμού των φορτηγών αλλά και των καιρικών συνθηκών.

loading...

2 thoughts on “Άναψαν τα «αίματα» στο λιμάνι της Πάτρας – Παράνομοι μετανάστες ορμούν σε φορτηγά! (βίντεο)

  1. ΜΑΖΕΨΤΕΤΟΥΣ ΡΕΕΕ!!! ΦΟΡΤΩΣΤΕΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΠΙΣΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

  2. ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ…ΤΩΡΑ ΑΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΘΗΝΑ ΣΚΑΤΟΤΡΥΠΑ ΥΠΟΔΟΧΕΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΩΣ ΕΟΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΄΄ΠΡΟΘΥΜΟΥ'' ΤΣΙΠΡΑ ΟΣΤΙΣ ΕΔΗΛΩΣΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ''ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ΄΄ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 60.000 ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ (ΧΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο GO BACK MRS MERCHEL GO BACK!!!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΑΣΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΠΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΕΕ??

    ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ"

Comments are closed.