Ντάισελμπλουμ: Τσίπρας και Τσακαλώτος άλλαξαν τη σχέση της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους

“Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και φυσικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, έχουν ολοκληρωτικά αλλάξει την σχέση με τους Ευρωπαίους εταίρους”,
δήλωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στην τελευταία του συνέντευξη ως επικεφαλής του Eurogroup, που δημοσιεύεται σήμερα στους Financial Times.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε ότι παρά τις φήμες ότι οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που ήθελαν ένα Grexit το καλοκαίρι του 2015, όταν τα πράγματα με την Ελλάδα έδειχναν να φτάνουν σε αδιέξοδο, ήταν χώρες της κεντρικής όσο και της νοτιοανατολικής Ευρώπης εκείνες που το ζητούσαν.

“Πίσω από την στάση της Γερμανίας ήταν μια σειρά χώρες που απλώς έλεγαν ‘ως εδώ’. Δεν έχουμε άλλη εμπιστοσύνη. Δεν θέλουμε άλλες συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση” ανέφερε, τονίζοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν υπήρξε υπέρμαχος του Grexit.

loading...

2 thoughts on “Ντάισελμπλουμ: Τσίπρας και Τσακαλώτος άλλαξαν τη σχέση της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους

  1. Εσύ όμως ντάϊσελμπλουμ, άλλαξες στο μεταξύ σκατοκόφτη ή φοράς ακόμα τον ίδιο που φορούσες επί ξερόλα τούρκογλου;

  2. Τα υποτακτικά και υπάκουα παιδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία έκαναν όλη την βρώμικη δουλειά ,που δεν μπορούσε να κάνει κανείς άλλος , μόλις τελειώσουν την διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν την χώρα θα πάρουν τον πούλο

Comments are closed.