ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ;

– ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Ελληνικο εθνος ανεκαθεν εδω και αιωνες ειχε μακραν τους περισσοτερους εχθρους απο οποινδηποτε αλλο εθνος στον κοσμο και οι μονιμοι υπερασπιτες του ηταν οι Ελληνες στρατιωτικοι. 

Το ιδιο  συμβαινει μεχρι και σημερα εν ετη 2018 οπου ειμαστε σκλαβωμενοι και σχεδον ολος ο πλανητης ζητα τον αφανιισμο μας.
Εδω και πολλους αιωνες μεχρι και το 1973 μ.χ. οι φυσικοι προστατες του Εθνους ηταν οι Ελληνες στρατιωτικοι. 

Ομως ολα τα πολιτικα αξιωματα του Ελληνικου Εθνους απο τα αρχαια χρονια μεχρι και της ημερες μας εν ετη 2018 παντοτετα
καταλαμβανουν οι αλλοδαποι-φοινικες οι οποιοι ειναι σημιτικης καταγωγης και διαμενουν μονιμα στην Ελλαδα απο το 1519 π.χ. 


Η μακραιωνη παραδοση του να κυβερνουν σε πολιτικο επιπεδο οι εβραιοι το Ελληνικο εθνος και να κατεχουν τα πιο υψηλα αξιωματα ξεκινα επι Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 

Εκτοτε μεχρι και σημερα οι γνησιοι Ελληνες πολιτικοι οι οποιοι ασκησαν εξουσια στα ανωτατα πολιτικα αξιωματα ηταν ελαχιστοι. 

Ακομη χειροτερα οι Ελληνες πολιτικοι κατα την συγχρονη νεοελληνικη ιστορια ηταν μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου που ανελαβαν να κυβερνησουν την Ελλαδα. 


 Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι
οποιοι επεβαλαν δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο, ξεκινα αμεσως η αντιστροφη μετρηση, για την καταστροφή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου και εν συνεχεια ολα αυτα τα τρομερα δεινα τα οποια ζουμε μεχρι και σημερα. 
Διαβαστε σχετικα Ηροδοτο (β βιβλιο Ευτερπη), τον Μενεξενο του Πλατωνα
και τον Ισοκρατη στο εγο του Ελληνες εγκωμιον. 
Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι.
υτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 

Οι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 

 Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες, διοτι καταδικαζαν το ξενοφερτο εωσφορικο δωδεκαθεο.


Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 
Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.


ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 
ΛΑΘΡΕΙΣΒ0ΟΛΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ;

O Υπατος των Φιλοσοφων μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων οτι οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 
Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
Για αυτό το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.
Ο ΜΕΓΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ;


Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69).

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

O τελευταιος πραγματικος Ελληνας που κυβερνησε το Ελληνιικο εθνος ηταν ο Γεωργιος Παπαδοπουλος.

Οτι ηταν πραγματικος Ελληνας μας το δειχνουν δυο πολυ συγκεκριμενα πραγματα.

Το πρωτο οτι ηταν στρατιωτικος και το δευτερο και πιο  σημαντικο ηταν οτι πολεμησε στο Αλβανικο μετωπο για την Ελλαδα.  
Ο μοναδικος Ελληνας που ειπε 4 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΧΙ στους Αμερικανους, ηταν ο Γεωργιος Παπαδόπουλος.


Ουδεποτε υπηρξε η θα υπαρξει άλλος στην συχρονη Ελληνικη ιστορια για να κανει κατι τετοιο, 



Δεν ηταν όμως μονον τα τέσσερα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ τα οποια
ειπε ο Εθνάρχης. 

Αυτό διοτι μαζι με τα τέσσερα ιστορικα όχι εκανε κατι ακομη σπουδαιοτερο όπως θα δειτε στην συνεχεια του αρθρου. 

 Η Ελλαδα μεχρι να αναλαβει την εξουσια ο Εθνάρχης δεν ηταν ελευθερο κρατος. 


Από το την επανασταση του 1821, εμεινε ελαχιστο χρονικο διαστημα ελευθερη. Δυστυχως ηρθαν οι ξενες δυναμεις και μας σκλαβωσαν εκ νεου και μας εκαναν προτετκορατο. 



Για αυτό οι ξενες χωρες εβαλαν αλλοδαπούς δικους τους ως βασιλιαδες να μας κυβερνησουν μαζι φυσικα με την εβραικη πολιτικη “αριστοκρατια” που βρισκεται στην Ελλαδα εδω και πολλους αιωνες.

Τα δεσμα αυτά της νεας εθνικης σκλαβιας για πρωτη φορα από το την επανασταση του 1821 , κατηργησε ο  Γ. Παπαδόπουλος και εκανε την Ελλαδα ανεξαρτητο κρατος. 


Ολοι γνωριζουν το ποσο μεγαλη ανθελληνικη σφηκοφωλιά ηταν το παλατι με τους αλλοδαπούς Βασιλιαδες του. 


Είναι γνωστος σε ολους ο βρωμικος και προδοτικος του ρολος του παλατιου εις βαρος της Ελλαδος. 


Μια λοιπον ακομη πραξη εθνικης ευεργεσίας από τον Παπαδοπουλο προς την Ελλαδα, ηταν που εδιωξε δια παντος τον αλλοδαπο ανθελληνα κατά γενικη ομολογια βασιλια. 


Σε αντiθεση όμως με τον Ε. Βενιζελο , ο Παπαδόπουλος δεν εγινε τραγουδι, (Της αμυνης τα παιδια). 



Την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήται δια λαϊκού (πραγματικου) δημοψηφίσματος η Βασιλεία και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε ο Παπαδόπουλος. 


Όταν μια χωρα είναι προτεκτορατο είναι σκλαβωμενη μερικα από τα    οπλα των κατακτητών είναι η προπαγανδα η αλλαγη της ιστοριας και η παραποιηση των γεγονοτων, η καταργηση της παιδειας και των ηθικων αρχων.




Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΗΘΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ 
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΞΑΝ Ο ΘΗΣΕΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΙ 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ 
ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-
ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.


ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΔΙΣΕ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 
(ΡΩΜΑΝΟΣ Δ ΔΙΟΓΕΝΗΣ) ΚΑΙ   ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 
ΤΟΥ, ΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. 
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Στην Ελλαδα του Γεωργιου Παπαδοπουλου, οταν ακομη εκεινος ηταν πολυ νεος ειχε αρχισει η παρακμη και η σηψη να απειλουν με αφανισμο το ιερο Ελληνικο εθνος. 


Ηδη απο τις αρχες του 1960 ειχε ερθει η νεοταξικη μοδα στην Ελλαδα με τα “παιδια των λουλουδιων”, τους Μπιτλς, τα παρτυ σε σπιτια, τα ναιτ κλαμπ, τα μαγιο μπικινι και την χαλαρωση των ηθων. 

Την νεοταξικη μοδα και την χαλαρωση των ηθων την  προωθουσαν με απιστευτους ρυθμους μεσα απο τον Ελληνικο και ξενο κινηματογραφο.

Ολη αυτην την παρακμη και την βεβαιη καταστροφη του Ελληνικου εθνους απο τις αρχες του 1960 την προεβλεψε πολυ σωστα ο Παπαδοπουλος .

Για αυτο ο Γεωργιος Παπαδοπουλος ανελαβε και την εξουσια ωστε να επαναφερει τα Ελληνοχριστιανικα ηθη ( Ελλας, Ελληνων, Χριστιανων- Πατρις, θρησκεια και οικογενεια).   


Η πνευματικη και ηθικη εξαθλιωση ειχε παρει παρα πολυ ασχημες διαστασεις κατα την δεκαετια του 1960. 

Για αυτο ο Παπαδοπουλος ο οποιος ηταν ενας απο τους πιο  εξυπνους ανθρωπους της νεοελληνικης ιστοριας γνωριζε πολυ καλα οτι η πλειοψηφια των Ελληνων εξαιτιας της παρακμης δεν ειναι σε θεση να ψηφιζει και να αποφασιζει για κρισιμα και οχι μονον εθνικα ζητηματα. 

Μεχρι να επαναφερει τα Ελληνοχριστιανικα ηθη ωστε να ειναι ικανοι ξανα οι περισσοτεροι Ελληνες να ψηφιζουν,
επαιρνε ο Παπαδοπουλος της αποφασεις, διοτι ηταν ο ικανοτερος ολων των Ελληνων.

Ο Γεωργιος Παπαδοπουλος ως γνησιος Ελληνας στρατιωτικος ο οποιος πολεμησε στο Αλβανικο μετωπο για την Ελλαδα εφαρμοσε το ιερο αξιωμα του Θησεα. 


ΘΗΣΕΑΣ.


Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 


Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ.


Το γεγονος οτι οι στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας εφαρμοζαν πιστα και κατα γραμμα το ιερο αξιωμα του Θησεα ειναι αλλη μια ιστορικη αποδειξη οτι ηταν Ελληνες.

Σε περιπτωση που δεν ηταν Ελληνες δεν θα πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη του καθε πολεμου εδω και αιωνες αλλα θα εδιναν εντολες απο το πισω μερος της μαχης και του καθε πολεμου οπως κανουν οι στρατηγοι ολων των λαων οι οποιοι πιστευουν στον εωοσφορο και δεν ανηκουν στο Ελληνικο γενος. 


Ο Παπαδοπουλος σε μια τοσο κρισιμη εθνικη στιγμη πηρε ολες της ευθυνες επανω του μεχρι να ξαναγινουν εκογες και να σταθουν ξανα οι Ελληνες στα ποδια τους.

Ακομη ο Γεωργιος Παπαδοπουλος οπως και ολοι οι γνησιοι Ελληνες στρατιωτικοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας γνωριζαν ποιες ειναι οι ικανοτητες τους και οτι ειναι ανωτεροι εναντι ολων των υπολοιπων.


Παντοτε οι Ελληνες στατιωτικοι υπερασπιζοταν την Ελλαδα απο ολους τους εσωτερικους και εξωτερικους εχθρους οπως εκανε με την σειρα του και ο εθναρχης.
Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 
ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΕΘΝΑΡΧΗ.

Ο Γεωργιος Παπαδοπουλος για να επαναφερει τα ιερα Ελληνοχριστιανικα ηθη εκανε εντελως δωρεαν παιδεια για ολους τους Ελληνες. 

Αυτο εγινε για μια και μονον φορα στην ιστορια του Ελληνικου εθνους απο την ημερα που δημιουργηθηκε. 

Ακομη και στις σχολες των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων
για να σπουδασεις επρεπε να εισαι αρκετα πλουσιος και να καταβαλεις υψηλα διδακτρα. 

Οχι μονον εκανε για μια και μοναδικη φορα στα Ελληνικα 
χρονικα εντελως δωρεαν την παιδεια αλλα ταυτοχρονα εδινε υποτροφιες στους φοιτητες των πανεπιστημιων και στους μαθητες των εξαταξιων γυμνασιων.

Ακομη και ο πολιτικος αντιπαλος της κυβερνησεως του Γεωργιου Παπαδοπουλου ο καθηγητης Φαιδων Βεγλερης κατεθεσε το μεγαλο αυτο ιστορικο γεγονος. 

Ο Φαιδων Βεγλερης κατεθεσε στην επιμαχη δικη εναντιον του Παπαδοπουλου παραδεχτηκε στο δικαστηριο οτι την μονον κατα την εξαετια με την Εθνοσωτηριο κυβερνηση Παπαδοπουλου υπηρχε πραγματικα δωρεαν παιδεια στην Ελλαδα και δεν υπηρξε ποτε ξανα.

Ηταν εθνικη αναγκη να αποφασιζει μονος του για καποιο χρονικο διαστημα εξαιτιας της πνευματικης και ηθικης εξαθλιωσεως. 

Ολα αυτα ηταν οπως αποδειχτηκε προσωρινα μεχρι να ειναι ξανα σε θεση οι Ελληνες μεσα απο την επιστροφη στα ελληνοχριστιανικα ηθη για να αποφασιζουν εκ νεου σε ολα τα κρισιμα εθνικα ζητηματα. 

Να επαναλαβω οτι η επαναφορα του πολιτευματος εγινε τον Ιουλιο του 1973.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ 
ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ 
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. 

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ. 


Ο Γεωργιος Παπαδοπουλος ηταν θυμα της παναρχαιας διαμαχης μεταξυ της ενδοξης Ελληνικης στρατιωτικης αριστοκρατιας της Μικρας Ασιας και των εβραιων ευνουχων πολιτικων αξιωματουχων του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.

Απο την ημερα που ανελαβαν την διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας οι Ελληνες, οι εβραιοι θα προσπαθησουν να τους αποσπασουν την διοικηση της αυτοκρατοριας. 

Απο την εποχη του Λεοντα του γ και μεχρι την πτωση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας καταλαμβανουν ολα τα υφηλα πολιτικα αξιωματα στην Κωνσταντινουπολη.




Ολα αυτα με εναν και μοναδικο σκοπο να διαλυσουν εκ των εσω το Ελληνικο αυτοκρατορικο κρατος και τον Ελληνισμο.

Πολυ ενδεικτικα ειναι αυτα που ειπε ο Κωνσταντινος 
Παλαιολογος : Oτι οσα χρονια κυβερνουσαν οι Ελληνες στρατιωτικοι την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια το κρατος μεγαλουργουσε και επιβιωνε. 

Μολις ομως ανελαβαν την εξουσια οι αλλοδαποι πολιτικοι αξιωματουχοι τοτε καταστραφηκε και κατακτηθηκε η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια απο τους γερμανους το 1204 μ.χ.

Οι εβραιοι που κατοικουν μονιμα στην Ελλαδα απο το 1519 π.χ., απο τον μεσαιωνα μεχρι και το ετος 1973 μ.χ. εκαναν οτι περνουσε απο το χερι τους ωστε να μην
κυβερνουν οι Ελληνες στρατιωτικοι την Ελλαδα. 

Παντοτε απο την αρχαια εποχη μεχρι και σημερα επαιρναν τα υψηλοτερα πολιτικα αξιωματα στην Ελλαδα.
Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.
Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.
Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.
Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.
Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας. 
Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. 
Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. 
Επισης καποια απο τα μελη των οικογενειων αυτων εμεναν αναπηροι σε ολη τους την ζωη.

Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών.

Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι.

Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια.
Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς,
ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.
Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης “αριστοκρατιας” της Κωνσταντινουπόλεως.
Εκεινοι  χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια, για να διαλυσουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Ηθελαν οι αλλοδαποι πολιτικοι ευνούχοι, πολιτικοι. να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ωρα που οι Ελληνες ,ματωναν, εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι ,και επεφταν αιχμάλωτοι ,στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα.
Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων “πολιτικων “.

Οι αλλοδαποι ευνούχοι της πολιτικης “αριστοκρατιας” εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την Ελληνικη αυτοκρατορια,και το Ελληνικο εθνος.

Ακομη μαζι με της προσπαθειες καταστροφης του Ελληνικου εθνους παντοτε επιδιδοταν σε αδικο, σε παρανομο πλουτισμο, εις βαρος του Ελληνικου λαου.
Είναι φανερο ,ότι αυτό το εχει η φυλη τους,απο τα αρχαια χρονια, να πλουτιζουν αδικα.

Οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν να θυσιάζονται, επι τοσους αιωνες για την Ελλαδα και να τους κυβερνουν ανθέλληνες εβραιοι αλλοδαποι προδοτες,οι ευνουχοι πολιτικοι ¨αριστοκρατες” από την πολη-
Κωνσταντινουπολη,οι οποιοι το μονον που ηθελαν ολους εκεινους τους αιωνες ηταν να καταστρεψουν ολοσχερως το Ελληνικο εθνος του μεσαιωνα, μαζι με την αυτοκρατορια του.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ
(ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ
ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, μια αυτοκρατορια όπως η παγκοσμια Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα , τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.
 Ολα αυτά μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β.,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.
Η πολιτικη “αριστοκρατια”, ειχε διαλυσει ολοσχερως τον Ελληνικο στρατο ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους. 
Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον Ελληνικο αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα. 
Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.
Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι, με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες.
 Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι οποιοι επεβαλαν δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο, ξεκινα αμεσως η αντιστροφη μετρηση, για την καταστροφή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.
Διαβαστε σχετικα Ηροδοτο (β βιβλιο Ευτερπη), τον Μενεξενο του Πλατωνα
και τον Ιστοκρατη στο εγο του Ελληνες εγωμιον. 


Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.



Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι        ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες στρατιωτικοι της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν  για την Ελλαδα. 


Γνωριζαν οι προγονοι μας, οι Ελληνες στρατιωτικοι οτι
οι εβραιοι πολιτικοι ειναι αυτοι που θα κατεστρεφαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια εαν αναλαμβαναν την 
διοικηση του κρατους. 

Αυτο ηταν κατι το οποιο το γνωριζε παρα πολυ καλα και ο Γεωργιος Παπαδοπουλος.

Κατα τον μεσιαωνα τους αλλοδαπους πολτικους αξιωματουχους και ολους
οσους εκαναν διαδηλωσεις, συγκεντρωναν υπογραφες και  αλλες παρομοιες ενεργειες τους θεωρουσαν ανθελληνες, δειλους και θηλυπρεπεις.

Αυτο ηταν απαραβατο ηθικο αξιωμα των Ελληνων του μεσαιωνα της Ελληνικης ρωμαικης αυτοκρατοριας και ολων των υπολοιπων Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και την 17η Νοεμβριου του 1973.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι και μετεπειτα μετα οπλα  δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα, οι Ελληνες στρατιωτικοι.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

Το Ελληνικο εθνος ανεκαθεν εδω και αιωνες ειχε μακραν τους περισσοτερους εχθρους απο οποινδηποτε αλλο εθνος στον κοσμο και οι μονιμοι υπαρασπιτες του ηταν οι Ελληνες στρατιωτικοι. 

Το συμβαινει μεχρι και σημερα εν ετη 2018.

Για αυτους τους λογους ανελαβε την εξουσια και ο Εθναρχης Παπαδοπουλος. 

Ουδεποτε στα παγκοσμια χρονικα επιτεθηκαν τοσοι πολλοι λαοι επι τοσους αιωνες σε οποιοδηποτε αλλο εθνος., οπως συνεβη με την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
Ουδεποτε προσπαθησαν επι τοσους αιωνες να αφανισουν οποιοδηποτε αλλο εθνος. 

Μονον το Ελληνικο εθνος προσπαθουν να το εξαφανισουν εδω και αιωνες.


Αυτο το πραγμα εγινε  οταν οι Ελληνες απελευθερωθηκαν απο τους  ειρηνικα απο τα ρωμαικα δεσμα με “οπλα” τον Χριστο και τον Πλατωνα.

Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο ειχε ως αποτελεσμα να εξελιχθουν οι Ελληνες ηθικα και πνευματικα και μεσα απο τα χρηστα ηθη, τον ηθικο τροπο ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.,να επιτυχουν την απελευθερωση της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.
Αυτη ειναι μια ακομη παγκοσμια Ελληνικη πρωτια την οποια δεν επετυχε ουτε θα επιτυχει οποιοδηποτε αλλο εθνος. 

Εκτοτε με την αναληψη της διοικησεως της ρωμαικης αυτοκρατοριας απο τους Ελληνες, ολα τα υπολοιπα εθνη μας επιτεθηκαν.
Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες ηγετες απο τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ειχαν δυο πλευρες μια θετικη και μια αρνητικη. 

Οι μοναδικοι οι οποιοι εχουν μονον μια πλευρα και αυτη ειναι η αρνητικη ειναι οι ψευδοπολιτικοι απο την στημενη μεταπολιτευση μεχρι και σημερα.

Το ιδο ισχυει και για τον Γεωργιο Παπαδοπουλο, ο οποιος ειχε δυο πλευρες στην διακυβερνηση του μια θετικη και μια αρνητικη. 

Ομως τα θετικα ηταν πολυ περισσοτερα απο οποιαδηποτε αλλη “κυβερνηση”.


Δυο φορες στην Ελληνικη ιστορια πηραν πισω οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι την εξουσια απο τους εβραιους πολιτκους και τις δυο φορες τους ανετρεψαν Ρωμανος δ Διογενης, Ματζικερτ 1070 μ.χ. και Γ. Παπαδοπουλος, 17 Νοεμβεριου 1973 μ.χ. 




Aπο την στιγμη που εχουν εκλειψει πλεον οι ηρωικες αυτες Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες η λυση σχετικα με την πολιτικη εξουσια ειναι μονον αυτοι που σας προτεινω εδω και 12 χρονια.(1)

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.


Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.   




(1) ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.


Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.

Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 


Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .

Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.

Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.

Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 



Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.

Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.


Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.


 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 


Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 

Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.

Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 

Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 


Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.

Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

Για αυτο δεν θελουν οι νεοταξιτες την στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.




Ενσωματωμένη εικόνα 1


loading...

14 thoughts on “ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ;

  1. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΤΣΑΠΕΛΑ…

    ΣΩΡΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΜΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΩΡΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ…

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ …

    «Οι Ε ΣΥ είναι κτήνη, τα γραφεία τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
    Λούθηρος

    «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των τουρκομογγόλων ή του ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ , πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
    Βολταίρος

    «…δεν θα βρείτε στους ΣΤΑΓΑΚΗΔΕΣ παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
    Βολταίρος

    «Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    «Οι ΣΩΡΡΑΣ πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ είναι οι αρχιληστές ΦΟΝΙΑΔΕΣ των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
    Μέγας Ναπολέων

    «Οι ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΔΕΣ είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  2. EΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?…Ε ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΧΜΜ ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΚΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΥ ΦΟΥΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ….ΕΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ…ΑΑ ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΤΡΟΓΓΥΕΨΕΙ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΘΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΔΕΛΦΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΩΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΥΦΡΙΔΙΩΝ ΤΟΥ…ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΑΑΑ ΑΑΧΧΧ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ….ΕΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?… ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΚΟΥΩ ΑΚΟΥΩ ΦΤΑΝΕΙ ΜΗ ΑΛΛΟ ΦΩΝΑΖΕΙ…ΕΙΔΕΣ? ΑΠΛΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΨΩΛΑΡΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΑΚΟΥΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ!!!…ΑΑ ΧΑ ΧΑΣΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΟΛΟ ΕΥΥΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΓΕΛΙΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΠΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΑΧΧΧ …ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ Α ΒΓΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ''ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ….. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΕΒΡΑΙΚΙΑ Α ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ ΑΝΤΕ avenusalom melehem salom…..salom..

  3. Ανώνυμος14 Ιανουαρίου 2018 – 9:34 π.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΕΠ ΕΛΑ…ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΑ? ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΩΡΙΣ Ε.ΣΥ? Ε Ε.ΓΩ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 07.00 ΝΤΡΙΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ….ΕΤΥΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ?….ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡaΓΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΛΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ''ΣΜΑΡΙ" ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΕΣ ΤΟΙΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΕΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΡΕΚΛΑΝΕ ΦΥΣΑΓΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΕΡΑΣ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Π.Χ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΕΣ Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ….ΓΙΑ ΠΕΣ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΠΛΑΝΩΔΙΟΣ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΜΕΤΑΝΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΛΗΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ….ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Ε?….ΣΟΥΒΛΑΚΙ? ΑΚΟΥ ΥΤΙ ΛΕΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Δ.Μ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ….Δ.Μ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? …ΑΑΧΧ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Δ.Μ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΟΣ Ε ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΩΜΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΠΕΜΠΛΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΩΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΑ ΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΚΟΥ ΛΕΜΠΕΜΠΛΙΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΧΙ ΧΙ ΧΙΙΙΙΙ…..ΓΕΛΑΣ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ''ΠΛΗΘΟΣ'' ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ….ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΛΙΛΑ ΠΑΟΥΖΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΑΑΑ Κ'ΈΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΚΙ'ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΞΑΓΡΥΠΝΟΣ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12.00 ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ…..ΟΥΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΕΝ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΓΑΜΑΤΟ ΟΧΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΙ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 12 ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ…salom….salom..

  4. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 8:47 μ.μ.
    SILVER ALERT !!!
    ΑΠΩΛΕΣΘΗ Ο ΠΑΤΕΡ ΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΨΩΡΡΑ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 8:51 μ.μ.
    NAI AMESH ΔΡΑΣΗ ΕΚΕΙ ; KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΕΝΑΣ ΔΑΣΥΤΡΙΧΟΣ
    ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΜΟ 1.

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ
    ΣΕΝΤΟΝΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ :

    ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ.

    ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΧΩ 600 ΔΙΣ.

    ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΜΩΣΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8 ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ
    ΑΜΝΕΣΩΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 9:24 μ.μ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤAΣΣΟΜΕΝ- Γ

  5. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 8:53 μ.μ.
    Ανώνυμος10 Ιανουαρίου 2018 – 5:33 μ.μ.
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ.

    Δημητρης Καζαμιας
    2 ώρες ·
    e-thessalia.gr
    ·

    ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..??.ΡΕ ΖΩΟΟ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία – e-thessalia.gr
    Στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στοιχεία για την υπόθεση του Αρτέμη …

    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2018 – 10:43 π.μ.
    ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ, ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΚΟΝΤΗ ΡΕ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ? ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜ/ΦΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΗΝΟ ΜΩΡΗ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙΤ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΟΡΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΙΑΙΡΟ??
    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΧΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΑΣΕ ΠΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΚΙΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΒΕΡΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,
    ΠΟΥΣΑΙ ΜΠΑΤΗΡΑΚΗ..ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΟΕ ΟΛΕ ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
    αληθεια ποσα ειναι σημερα τα κωλοχαρτα του ισλαμοπηθηκου ειπαμε? 750000 τρις??? χαχααχααααα

    Απάντηση

    Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 9:01 μ.μ.
    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2018 – 11:48 π.μ.
    ΑΣΕ ΓΥΦΤΕ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΨΕΥΤΟΟΜΟΛΟΓΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Η ΣΤΟΑ ΝΑ ΛΕΣ ΖΩΟ!

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Ιανουαρίου 2018 – 8:41 μ.μ.
    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:36 μ.μ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ, ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΡΗΝΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ
    ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΛΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ
    ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:40 μ.μ.
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:59 μ.μ.
    ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΓΥΦΤΟ.

    Α ΠΟΥ ΕΙΣΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΠΙΣΩ
    ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ
    ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 5:10 μ.μ.
    ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ!!!!ΕΝΩ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ

  6. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 9:42 μ.μ.
    ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ :

    Το Ε.ΠΑ.Μ. για το Σκοπιανό πρόβλημα
    11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
    Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι δεν υπάρχει καμία σχέση των Σλάβων με το χώρο και τον πολιτισμό της μιας και μοναδικής Μακεδονίας, της Ελληνικής. Η εμμονή σε όνομα που ούτε τους ανήκει και ούτε σχέση έχει ακόμα και με την αρχαία Δαρδανία στο χώρο της οποίας τα Σκόπια ήταν μια εκ των τριών βασικών πόλεων, η εμμονή αυτή είναι τουλάχιστον ύποπτη[1].

    Αφού λοιπόν, έτσι έχουν τα πράγματα, ποιός λόγος υφίσταται να γίνει και μάλιστα υπό την αιγίδα του διεθνή παράγοντα η ονοματοθεσία του κρατιδίου αυτού με το όνομα Μακεδονία;; Απολύτως κανένας!!!.

    Η πολιτική της δημιουργίας κράτους στα βόρεια σύνορά μας μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ήταν προϊόν της παγκόσμιας διευθυντικής ελίτ στο πλαίσιο πολυδιάσπασης κρατών και της δημιουργίας μικρών προτεκτοράτων που θα εξυπηρετούσαν την πολιτική της παγκοσμιοποίησης, αλλά και την ασφάλεια τους με την προσχώρησή τους στο ΝΑΤΟ, απέναντι σε κάθε εξ ανατολών κίνδυνο. Ενόψει του κινδύνου όμως να μην μπορεί να σταθεί, ένεκα εσωτερικών κεντρόφυγων τάσεων εκ της ιδιομορφίας του πληθυσμού του, το κρατίδιο αυτό – και προκειμένου να μπορεί να παίξει το ρόλο του ως προτεκτοράτο- το πριμοδότησαν με το όνομα Μακεδονία .

    Έτσι, και το στόχο τους πετυχαίνουν και σε διαρκή τριβή βάζουν το κρατικό αυτό μόρφωμα με την Ελλάδα, ώστε η Ελλάδα, ως αναπτυσσόμενη δύναμη των Βαλκανίων, να μην γίνει ποτέ δυνατή και να μην μπορεί να παίξει τον ιστορικό της ρόλο. Οι συνθήκες κατοχής που της επέβαλαν ακόλουθα, που την αναγκάζουν να αποδεχτεί τετελεσμένα γεγονότα de jure ή defacto, προσφέρουν επιχειρήματα στο ενδοτικό πολιτικό σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα, που κόπτεται για λύση με σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία erga omnes ( έναντι όλων).

    Κατά τούτο λοιπόν, από τη μεριά των Ελλήνων και του Ελληνισμού, κάθε παραχώρηση, με όποια «erga omnes “ σύνθετη ονομασία, με τη λέξη Μακεδονία, είναι ελληνική πολιτική αυτοκτονία, διότι πέρα από το σφετερισμό της ελληνικής πολιτιστικής περιουσίας, αν δοθεί το όνομα Μακεδονία με γεωγραφικό ή άλλον προσδιορισμό, ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη συνάντηση της άλλης Μακεδονίας, της ελληνικής. Ας μην ξεχνά δε το ενδοτικό πολιτικό σύστημα εξουσίας της χώρας μας ότι τα κράτη, διεκδικούν τα συμφέροντά τους εις το διηνεκές! Και η επιδίωξη του κρατιδίου των Σκοπίων είναι, απροκάλυπτα, εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της χώρας μας.

    Τα Σκόπια έχουν υποχρέωση να εγκαταλείψουν ελληνικά σύμβολα και αλυτρωτικές ιδεολογίες σε βάρος του Ελληνισμού και της Ιστορίας των Ελλήνων.

    Το Ε.ΠΑ.Μ., από την αρχή της ίδρυσής του, έχει σταθερή και εκπεφρασμένη θέση για το ζήτημα της Π.Γ.Δ.Μ.

    Εθνική Πάγια γραμμή των Ελλήνων είναι και παραμένει:

    Δεν αναγνωρίζουμε στα βόρεια σύνορά μας κανένα κράτος που η ονομασία του περιέχει τον όρο ”Μακεδονία “ !

    Δεν διαπραγματευόμαστε σε ποιόν βαθμό θα επιτρέψουμε στα Σκόπια να καπηλευθούν την Ιστορία μας!

    Δεν διαπραγματευόμαστε για τις διεκδικήσεις που εγείρουν άλλα κράτη εις βάρος των ελληνικών εδαφών!

  7. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 9:43 μ.μ.
    Το Ε.ΠΑ.Μ., ως πολιτικός και κομματικός φορέας, δεν αναγνωρίζει κανένα υβριδικό κράτος, καμία κρατική οντότητα που κατασκευάζουν τα ξένα θεσμικά κέντρα “κατακερματίζοντας” κράτη και παραχαράσσοντας, μάλιστα, την Ιστορία.

    Το Ε.ΠΑ.Μ., ως πατριωτικό δημοκρατικό Μέτωπο, καταγγέλλει τα κόμματα και τους βουλευτές του Κοινοβουλίου που σπεύδουν ασμένως να αποδεχθούν τις εντολές των ευρωατλαντιστών, της παγκόσμιας ολιγαρχικής πολιτικής ελιτ και ξένων κέντρων, αναγνωρίζοντας το κράτος των Σκοπίων με την ανιστόρητη ονομασία της “Μακεδονίας”, προκειμένου να καταστούν “χρήσιμοι”.

    Οι πράττοντες κατ’ αυτόν τον τρόπο μόνο μειοδότες και πολιτικοί παραχαράκτες της ιστορίας μπορούν να χαρακτηριστούν, η οποία τους περιμένει προς λογοδοσία !!

    Το Ε.ΠΑ.Μ., ως σοβαρή, ρεαλιστική, πατριωτική, πολιτική δύναμη, ζητά την ανατροπή αυτής της εθελόδουλης κυβέρνησης και τη διενέργεια άμεσων εκλογών, προκειμένου ο ελληνικός λαός να δώσει την δική του μοναδική ετυμηγορία και να βάλει τέλος στον κατήφορο, πριν είναι πολύ αργά για την ίδια την Πατρίδα μας.

    Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018

    Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

    [1]. Για την ιστορική αλήθεια βλ. Στράβων Βιβλ. 7 κεφ. 5 : «Δρίλων ποταμός ανάπλουν έχων προς έω μέχρι της Δαρδανικής, η συνάπτει τοις Μακεδονικοίς έθνεσι και τοις Παιονικοίς προς μεσημβρίαν», όπου διακρίνονται και πάλι οι Δαρδάνιοι από τα «Μακεδονικά έθνη». Ο Κλαύδιος Πτολεμαίος στη Γεωγραφία του (βιβλ.3 κ.9) την προσδιορίζει δε την περιοχή ως εξής: «Κατέχουσι δε της επαρχίας… τα προς τη Μακεδονία Δάρδανοι» «της Δαρδανίας δ΄ πόλεις : Ναϊσσός, Αρριβάντιον, Ουλπιανόν, Σκούποι (τα σημερ. Σκόπια)». Επίσης ο Αππιανός στο βιβλ.5, κεφ. 8 είναι ξεκάθαρος: «τους δ΄ επί Δαρδανέας, έτερον Ιλλυριών γένος, αεί Μακεδονίαν επιτρέχοντας». Το ίδιο και ο Κωνσταντίνος ο Πορφυρογέννητος (10ος αι. μ. Χ) στο «περί θεμάτων» έργο του. (P.G. τ.113 στ.145) 8. , όπως και ο

    Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 11:06 μ.μ.
    – Η κατάσταση στην Χώρα ακραία, μόνη λύση η Ανατροπή.

    – Χώρα υπό κατοχή, το πολιτικό προσωπικό, απλοί διαχειριστές.

    – Η μόνη Χώρα στον κόσμο, υπό την εκμετάλλευση των λεγόμενων "hedge funds".

    – Νέο πολυνομοσχέδιο υπό ψήφιση, ως επικύρωση της κατοχής στην Χώρα.

    – Κυβερνητικό θέατρο του παραλόγου και εθνικά θέματα.

    – Προοπτική Ένωσης Πατριωτικών Δημοκρατικών Δυνάμεων για την Απελευθέρωση.

    Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στο Syrostv1 και στην εκπομπή «Μπροστά από τις κάμερες», Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018.
    https://www.youtube.com/watch?v=QyULJSWJ2gA

    Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2018 – 11:17 μ.μ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ
    ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ
    ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΨΩΡΡΑ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΜ

  8. Εχουν κατουρηθει απανω τους οι ψωρρογυφτοι απο το φοβο της προφυλακισης!Το ξυπνηστε 6 στις 12 το μεσημερι ειχε 42 σχολια ,στις 3 ειχε 27,στις 5 ειχε 22 κ τωρα εχει 16 !!!Γυφτοδιαχειριστη φοβασαι τη ΔΗΕ???????χα αχ αχ αχ χα αχ αχα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η μηπως σε παιρνει ο Σταγακης τηλεφωνο να κρυψεις τα σχολια να μη φαινονται τα χαλια της γυφτοσυμμοριας????

  9. Ανώνυμος14 Ιανουαρίου 2018 – 8:36 μ.μ.
    Εχουν κατουρηθει απανω τους οι ψωρρογυφτοι απο το φοβο της προφυλακισης!Το ξυπνηστε 6 στις 12 το μεσημερι ειχε 42 σχολια ,στις 3 ειχε 27,στις 5 ειχε 22 κ τωρα εχει 16 !!!Γυφτοδιαχειριστη φοβασαι τη ΔΗΕ???????χα αχ αχ αχ χα αχ αχα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η μηπως σε παιρνει ο Σταγακης τηλεφωνο να κρυψεις τα σχολια να μη φαινονται τα χαλια της γυφτοσυμμοριας????

    ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΑΦΑΙΕΘΗΚΑΝ 56 ΣΧΟΛΙΑ.

    ΕIΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ;

  10. για τον 8:36 μ.μ. …. ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ …και απο εδω και περα τους ηλιθιους σαν τον ΠΑΤΕΡΑΚΗ και εσενα θα τους φερομαστε οπως ακριβως τους πρεπει…ολοι οι διαχειριστες πλεον θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΧΟΛΙΑ !

  11. ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ
    Ο ''ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ'' ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ@@@@Σ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΕ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΡΡΑ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ
    ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ

  12. ΣΩΣΤΟΣ !!!

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΣ (ΑΛΦΕΙΟΣ) ΣΤΟ YOUTUBE ΟΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΒ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΥΒΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.

    ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΠΑΝΔΙΖΕΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ν' ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    Markos Stagakis
    11 Οκτωβρίου 2017 ·

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΠΙΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΓΝΩΣΤΑ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 50 Η 100 ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΙ'ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ,ΜΗ ΠΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ…..

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ….

    ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΘΟΛΟΓΙΕΣ,ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΨΕΜΑ…

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ…

  13. Μου αρεσει η συνενοησει ο διαλογος δεν μου αρεσουν οι τυποι σαν τον πατερακη – μανεση και οτι αλλο εστι με το ονομα αυτο
    εγω ειμαι εβραιος και το εχω καμαρι μου δεν εχω πειραξει
    ποτε ουτε μυγα εχω ελληνικη παιδεια και φιλους ελληνες που μαζι μεγαλωσαμε παιξαμε ερωτευτηκαμε καναμε οικογενειες αγαπω την ελλαδα περισσοτερο απο τους κλεφτες απατριδες που την ξεπουλανε καθε μερα
    μα δεν ειναι δυνατον μια συμμορια να μας απειλει κ να μας βριζει μεσα απο το μπλογκ σας
    καλα κανατε και πηρατε αυτες τις αποφασεις
    και πιστευω ν τις κρατησετε
    οφειλω να σας πω πως οι παντες γνωριζουν
    τον δηθεν πατερακη καλη σας νυχτα

  14. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ΠΟΥ ΕΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΔΩ ΝΙΩΘΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΝΑΣ
    ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΥΧΕ
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΜΕ
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

Comments are closed.