ΟΥΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
















Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ 
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΤΑΘΗΚΕ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ 
ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ (ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ, ΜΑΥΡΗ 
ΜΑΓΕΙΑ, ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ-ΣΗΜΤΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. 
Το Ελληνικο εθνος εχει αποκοπει απο τις αξιες του και τις παραδοσεις του, για αυτο ειναι ερμαιο στα χερια των εχθρων του.

Φημες αναφερουν οτι το πιθανοτερο ονομα των κρατους των Σλαβων των Σκοπιων θα ειναι δημοκρατια της νεας “Μακεδονιας”. 

Δυστυχως επειτα απο τοσους αιωνες δοξας και ιστοριας οι σημερινοι κατοικοι στην Ελλαδα αδυναμοι και παρακολουθουν το αργο και βασανιστικο αφανισμο τους χωρις καμια απολυτως δυναμικη αντιδραση. 

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα
για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. Ομως αυτος ο τροπος ειναι θηλυπρεπης και αναξιος του εθνους των Ελληνων.


Ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 



ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ 
ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.


Η Ολυμπιάδα γεννηθηκε το 373 π.χ. στην Πασσαρωνα της Ηπειρου.
Ηταν  προικισμενη με ικανοτητες.Ειχε είχε μια μεγαλύτερη αδελφή την Τρωαδα και ένα μικροτερο αδελφο τον Αλέξανδρο τον α’  που το 334 π.χ. επετυχε ως βασιλιάς της Ηπείρου την κατάκτηση της Ιταλικής χερσονήσου.
Ο πατερας της Ολυπμιαδος ηταν ο βασιλιας Νεοπτολεμος ο β’ και της εδωσε το ονομα Πολυξένη. 
Ομως διοτι ηταν  η δευτερη κόρη, του Νεοπτολεμου όταν πέθανε το 362 π.χ, εκεινος, ο θειος  της ο Αρρύβας, ως γνησιος εωσφοριστης παντρευτηκε την μεγαλυτερη αδερφή της Τρωάδα και κατόπιν αφιέρωσε την Πολυξενη στο αρχαιότερο εωσφορικο-φοινικικο μαντειο, το οποιο βρισκοταν στην Δωδώνη.
Στο εωσφορικο μαντειο της εδωσαν  το ονομα Μυρταλη.
Η Μυρταλη εζησε  στο μαντείο 7 χρόνια υπηρετώντας τους ξενοφερτους δαιμονες απο την Αιγυπτο. Παραλληλα διδασκοταν όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζει μια ιέρεια-μαυρη μαγισσα βασιλικής καταγωγής. 
Από τα παναρχαια χρονια ολοι αυτοι που πιστευουν στον εωσφορο, σφαζουν, κλεβουν,
βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως ,σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια κλπ. 


Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.

Το 357 π.χ. αφού  πλέον είχε αποκτησει πολλα εφοδια και εξαιρετιικη για ιερεια-μαυρη μαγισσα μορφωση της εδωσαν προαγωγη.
Η μαυρη μαγισσα Μυρταλη θα εξελιχθει ,με αποτελεσμα να παιρνει μερος στις μυστηριακες δαιμονικες γιορτές της Σαμοθράκης, τα  Καβείρια.  
Στα δαιμονικα Καβειρια μυστηρια γνωρισε τον Φίλιππο. 
Οι μαυροι μαγοι Φοινικες ιερεις της Δωδώνης της εδωσαν την αδεια να παντρευτεί  με τον βασιλιά Φίλιππο της Μακεδονιας, κάνοντάς την συνβασίλισσα με τις άλλες γυναίκες του. 
Η Μυρταλη γινεται νομιμη και μοναδικη πλεον βασίλισσα με το ονομα  Ολυμπισδα.
Στην συνεχεια η Ολυπμιαδα γεννα τον πρωτότοκο γιο του Φίλιππου, Αλεξανδρο το 356 π.χ. 
Παραλληλα ο Φιλιππος την ίδια χρονια κερδιζει στους ολυμπιακους αγωνες.
Η μαυρη μαγισσα Ολυμπιαδα ηταν μονιμα δυναμικη και φιλόδοξη και εγωιστρια οπως ολοι οι εωσφοριστες. 
Αυτο εγινε η αιτια να την οδηγησει  σε ρηξη με τον Φίλιππο με αποτελελσμα  να ζήσει το μεγαλύτερο μερος της βασιλειας της, αναμεσα στην  Σαμοθρακη σαν Ιέρεια, και στην Ηπειρο διοτι  το 330-317 π.χ., εκτος απο μαυρη μαγισσα ειναι βασίλισσα και πάλι στην Ήπειρο μετά από το θάνατο του αδελφού της.
Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ.
Η Ολυμπιαδα εκτος απο τα δαιμονικα Καβειρια μυστηρια ειχε μυηθει σε ολες τις υπολοιπες δαιμονικες τελετες.οπως ηταν τα Διονυσιακα,
Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Τρομερη γενοκτονία προξενησαν για αιώνες στην Ελλάδα οι λατρεις του φρυγικου δαιμονα Σαβαζιου, ο οποίος μετονομάστηκε σε Διόνυσος και υιοθετήθηκε ως γιος του Δία.
Η οργιαστικη διονυσιακη λατρεια, αναμειχτηκε με αλλα τοπικα εωσφορικα στοιχεια, οπου δημιουργηθηκε ο ορφισμος, μια νεα θρησκεια, η οποια άρχισε να εξαπλωνεται σε ολη την Ελλαδα, από τον 8ο π. Χ. αιωνα.
Οι φανατικοι λατρεις του φρυγικου δαιμονα των οργίων και της κραιπαλης, διέδιδαν τη νέα θρησκεια με πρωτοφανή βιαιότητα.
Ο εκστασιασμένες δαιμονικες πορνες του μεθυσου δαιμονικου Διονυσου, οι οποιες ετρεχαν τις νυχτες στις ερημιές ουρλιάζοντας, καταβρόχθιζαν ωμά τα ατυχα ζώα που έβρισκαν μπροστά τους, αλλά και τους ανδρες που τυχαινε να συναντήσουν. 
Αναφέρεται ότι μαιναδες κατασπάραξαν και εφαγαν τον Ορφεα. Επίσης οι λατρεις του Διονυσου ηταν υποχρεωμενοι να παιρνουν μέρος στα εμετικά “ιερα οργια”.
Εκει στις αισχρες Διονυσιακες εορτες εκαναν ανειπωτες ηθικές αθλιοτητες. 
Η καθε γυναίκα, εγγαμη η μη, ήταν υποχρεωμενη στο ονομα του δαιμονικου θεου, να ανεχτει τις σεξουαλικες βρωμερες και διεστραμμενες ορεξεις του καθε εωσφοριστη του δωδεκαθεου. 
Οι βιασμοι γυναικων και η ασκηση καθε είδους βίας κατά την διάρκεια των εορτων, όχι μόνο δεν θεωρουνταν έγκλημα, αλλά ηταν μερος της λατρειας του μεθυσου και εωσφορικου “θεου”. Η “ιερη” πορνεια επισης ήταν λατρευτικη απαιτηση των δαιμονων.
Οσοι αρνουνταν να τη δεχτουν και να συμμετασχουν στα εμετικα οργια κατασφαζονταν ως εχθροι του νέου δαιμονα. 

Μια μικρή εικόνα αυτης της τρομερης γενοκτονιας μας δίνει ο μεγαλος τραγικος ποιητης Ευριπιδης στην τραγωδια του «Βάκχες».
Επισης η μαυρη μαγισσα Ολυμπιαδα ειχε γνωσεις για ολα τα εωσφορικα μυστηρια και τις οποιες διεθεταν ελαχιστοι μαυροι μαγοι. 

Η Ολυμπιαδα ειχε τεραστιες γνωσεις στα Ελευσινια, τα Ορφικα, τα Πυθαγορεια, και φυσικα την πρωην εδρα του φοινικικου εωσφορικου δωδεκαθεου την Αιγυπτο και τα Αιγυπτιακα μυστηρια.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 

Οι μεγαλυτεροι Ελληνες σοφοι και επιστημονες εχουν κανει αναφορες για το ξενοφεερτο δωδεκαθεο απο την Αιγυπτο. Μεταξυ αυτων ηταν οι Αριστοκλης, Ηροδοτος, Ισοκρατης, Εκαταιος κλπ.


Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.

Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες διοτι καταδικαζαν το  εωσφορικο δωδεκαθεο. 

Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 

Στο εργο του Πλατωνα με την επωνυμια Τιμαιος, καταλαβα ότι γεωμετρια σε τοσο υψηλο επιστημονικο επιπεδο δεν ειχε ξαναγραφτει παγκοσμίως. Τοτε για πρωτη φορα στην ζωη μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: 

Πως ηταν δυνατον οι Αρχαιοι προγονοι, οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν όλα αυτά, τα αριστουργήματα, που κανενα εθνος δεν μπορει να δημιουργησει, ταυτόχρονα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 

Ηταν αδυνατον  οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, σε φαγωμα των θυσιασμένων, σε θυσιες ζωων, σε ευνουχισμο νεων αγοριων, σε εκπορνευση κοριτσιων, σε “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και σε απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.


Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.



Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ


Οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
Για αυτό το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.

Ο ΜΕΓΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ;

Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69).



Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 


Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι. (2)

 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 

Οι Ελληνες φιλοσοφοι  σοφιστες, ποιητες, ιστορικοι δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την
ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 


Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.
 Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες, ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 

Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 

Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. 

Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 

Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες.

Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.

 Ο Παυσανίας στο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 


Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι, ο σηθ(Τυφωνας).


Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας.

Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 


Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 

Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 

Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.



 Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 
Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 



Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. 

Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτη

Επανεχρομενος στην μαυρη μαγισσα την Ολυμπιαδα-Μυρταλη-Πολυξενη, 
μεσα σε ολες τις χαρες τις διαμονικες ηταν να εξουσιαζει και τα φιδια.

 
Την λατρεια των  φιδιων την αναγαγουν καποιοι την μοναδική στην θρησκευτική λατρεία των Μυκηναίων (Δαναο)
 

ΟΙ μυστες γνωριζαν ειτε πιστευαν οτι τον Αλέξανδρο η μαυρη μαγισσα  τον γέννησε, οταν συνευρεθηκε  μια βραδια μαζι με τον Αιγυπτιακο διαμονα τον Δια ο οποιος προς τιμην του Εωσφορου ειχε μεταμορφωθει σε ερπετο. 


Η ίδια η μαυρη μαγισσα η Ολυμπιαδα το είχε παραδεχτει οταν την ρωτησε ο Φίλιπποες.

Τοτε εκεινος  την κατηγόρησε για μοιχεία και την έστειλε στη Ήπειρο. 


Ομως οπως φαινεται ο ο Φίλιππος  ηταν εξαρτημενος απο τηνπαρουσια της μαυρης μαγισσας Ολυμπιαδας για αυτο την ανακαλεσε απο την Ηπειρο. 

Εντουτοις οι σχεσεις τους έιχαν πλεον διαταραχθει από το γεγονός της μοιχείας και ο Φίλιππος ξαναπαντρεύετε με την Μακεδόνισσα Κλεοπάτρα που του χαρίζει ένα ακόμα αρτιμελή γιό τον Κάρανο και που προοριζόταν για βασιλιάς της Μακεδονίας. 


Η Ολυμπιάδα έιδε τον ορατο πλεον κίνδυνευε με την γέννηση του αγοριού της Κλεοπάτρας., να μην γινει ο Αλέξανδρος βασιλιάς της Μακεδονίας, διότι ηταν μισος Μακεοδονας.


Τοτε η Ολυμπιαδα φαινεται οτι ακολουθησε για μια ακομη φορα τα βηματα της μεγαλυτερης μαυρης μαγισσας ολων των εποχων της Μηδειας.(1)


Ο Φίλιππος και ο γιος του δολοφονουνται και το ετος το 336 π.χ., μεγας 
Αλέξανδρος ’ ανακηρυσσετε βασιλευς των Μακεδόνων.

Η μαυρη μαγισσα Ολυμπιαδα αφησε την τελευταία της πνοή στη πόλη Πύδνα που ο Κάσσανδρος έβαλε τους ανθρώπους του να την σκοτώσουν με φρικτό τρόπο και για πολλές ημέρες το κορμί της παρέμεινε άταφο.



ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 
ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.



Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 


Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 



Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας


ΑΜΑΘΕΙΑ : Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 


Για αυτό ο Σωτηρας Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον υπατο τον Φιλοσοφων τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε τὴν ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.


ΟΛοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.


Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.


Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.

Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.
Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .

Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 



Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολύ οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αγνοιας και της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε πολυ καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους ενώ στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.
Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 
Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 
Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.
 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 

Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι-ηρωες χριστιανοιτης
Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 

Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
Η σωστη προσευχη χρειαζεται καθαρη καρδια-ηθικη και παιδεια διαφορετικα δεν μπορεις να επιτυχεις τιποτα., παρα μονον την καυαστροφη σου.
Όμως το πιο βασικο το οποιο τονιζει ο υπατος των φιλοσοφων στο εργο του Αλκιβιάδης, είναι ότι ολοι οσοι είναι αμαθεις και διακατέχονται από εωσφορικη αλαζονεια, τοτε τις προσευχες τους τις κανουν αποδεκτες οι εβραιοι δαιμονες του εβραικου δωδεκαθεου με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην καταστροφή.
 
Στο εργο του Αλικιβιαδης μεταξυ αλλων ο μεγας Αριστοκλής κανει αναφορα και για την μεγαλη ελειψη ικανοτητων ολων οσων επιζητουν αξιωματα τα οποια δεν τα αξιζουν.
Φυσικα ο υπατος των φιλοσοφων δεν ξεχνα να αναφερει στο εργο του και την αιωνια Ελληνικη μαστιγα τους εβραιους εωσφοριστες του δωδεκαθεου οι οποιοι ολους οσους πολεμουσαν για την Ελλαδα τους έστελναν στην εξορια στις φυλακες, και στον θανατο μεσω της θανατικης ποινης για το “αδίκημα” της προδοσίας.




Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .


Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

(3) Το Σκοπιανο ειναι και παλι στην επικαιροτητα μετα απο χρονια.  



Αρχιζουν εκ νεου τα συλλαλητηρια, οι διαμαρτυριες κλπ. 


Δυστυχως σχεδον οι περισσοτεροι κατοικοι κανουν οτι δεν γνωριζουν τι ακριβως  εχει συμβει στην Ελλαδα. Αλλοι το κανουν αυτο σκοπιμα διοτι ειναι πιονια των νεοταξιτων, αλλοι εξαιτιας της αμαθειας και της πολυ μεγαλης παρακκμης.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΞΕ
ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΕΧΕΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ.



ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ 
ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.


ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
kasimatis george – Το Κουτί της Πανδώρας

 
 
 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

Απο την στιγμη που εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα και ισχυει μονον το αρθρο 120, οσοι ακομη και χωρις να εχουν
κακες προθεσεις ενημερωνουν εγγραφως μεσω εξωδικων ειτε μεσα απο αιτηματα, ψηφισματα και συγκεντρωση χιλιαδων ειτε εκτατομμυριων υπογραφων, εν αγνοια τους ειτε με 
προθεση νομιμοποιουν εν μερη για μια ακομη φορα τους αισχρους πραξικοπηματιες προδοτες να  ξεπουλησουν την Μακεδονια μας, και να διαμελισουν την Ελλαδα. 


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ 
ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2015.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.  

ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. 






Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις και αμαθεις.

Εντουτοις νομιμοποιουν εν μερη τους προδοτες.

Για οσους δεν γνωριζουν η  Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε 
μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια. 

Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ.  γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει.(4) 

Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. 

Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. 


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :

 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 

Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 

Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …




EKΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ :


Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι λάβαμε ψήφους και σε επτά (7) τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα.




loading...

27 thoughts on “ΟΥΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  1. Ανώνυμος9 Ιανουαρίου 2018 – 12:04 π.μ.
    1.500.000 ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ Ε ΓΥΦΤΟΙ?
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

    Ανώνυμος9 Ιανουαρίου 2018 – 12:20 π.μ.
    Δεν τολμαει το νεοπαγανιστικο καθαρμα να πει κουβεντα για τη σατανικη οργανωση Α Ω του σεσημασμενου "πλανηταρχη" Κομπζαρ.Μονοι τους ξεβρακωθηκαν στο φβ μετα τα 4 κακουργηματα!
    ………………………………………………………………………………
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572

    Ανώνυμος9 Ιανουαρίου 2018 – 12:34 π.μ.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2018377618404525&id=100006969183572
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
    ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ Η ΣΑΤΑΝΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΩ!!!!!

    Ανώνυμος9 Ιανουαρίου 2018 – 12:44 π.μ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ????
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ??????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΟΤΙ Η Α Ω ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

    Ανώνυμος9 Ιανουαρίου 2018 – 3:42 π.μ.
    ποια μπλοκς ρε σατανολατρη?????????????/
    επισημη καταθεση στην εισαγγελια απο το πρωην δεξι χερι του γυφτομπαμπουινου για το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ειναι!!!!!!!!!!!!
    γι'αυτο τον λογο δεν τον εδιωξε ο γυφτοχιτλερισκος λεγοντας τον προδοτη???????????
    αλλα παλι δεν βγαζεις αχνα για την σατανικη οργανωση Α Ω των πεφωτισμενων ιλλουμινατι του κομπζαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μηπως δαγκωνει εβραικη καποτα????????????

    Ανώνυμος9 Ιανουαρίου 2018 – 4:04 π.μ.
    ρε ηλιθιε ηλιθιε γερομαλακα, η ολομελεια του αρειου παγου που ψηφισε την αναιρεση υπερ του νομου παμψηφει και ο εισαγγελεας που του απηγγειλε το κατηγορητηριο με 21.000 σελιδες και του κοπανησε τα τεσσερα κακουργηματα και το ενταλμα συλληψης στο κεφαλι τι ειναι ρε πανηλιθιε;
    δεν ειναι θεσμος της δικαιοσυνης;
    τοτε ποιος ειναι θεσμος; τα εξωδικα του σκατογυφτου που τα εστελνε ουθε του σφυριζε ο κωλος του και μας τα τα παρουσιαζει σαν εγγραφα απο θεσμους;

    Ανώνυμος9 Ιανουαρίου 2018 – 8:36 π.μ.
    ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 10αρικα ΠΙΣΩ . ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ Μ@ΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΄ΚΥΡΗ'' ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΣΥΚΩΤΙ….

    Απάντηση

    Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2018 – 9:11 μ.μ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΦΑΝΕ… ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟΟΟ…..

  2. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:36 μ.μ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ, ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΡΗΝΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ
    ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΛΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ
    ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:40 μ.μ.
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:59 μ.μ.
    ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΓΥΦΤΟ.

    Α ΠΟΥ ΕΙΣΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΠΙΣΩ
    ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ
    ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 5:10 μ.μ.
    ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ!!!!ΕΝΩ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ

  3. τα χρηματα για τοσες μηνυσεις που θα τα βρει ο σωρρας εργαζεται;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος10 Ιανουαρίου 2018 – 5:18 μ.μ.
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ.

    Δημητρης Καζαμιας
    2 ώρες ·
    e-thessalia.gr
    ·

    ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..??.ΡΕ ΖΩΟΟ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία – e-thessalia.gr
    Στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στοιχεία για την υπόθεση του Αρτέμη …
    e-thessalia.gr

    Ανώνυμος10 Ιανουαρίου 2018 – 5:26 μ.μ.
    ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙΤ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΡΕΜΜΥΔΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΙΧΛΑ Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΕΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ..

    Αμορφωσιά, απαιδευσιά και αναλφαβητισμός σε ποσοστά μεγαλύτερα της υποσαχάριας Αφρικής. Δεν είναι κάτι καινούργιο (Καματερός, Φραπελιά κ.α.), πόσοι στις ΗΠΑ συμμετείχαν σε ομαδικές αυτοκτονίες δίπλα σε αντίστοιχους τύπους επιπέδου Αρτέμη, είναι όμως κάτι,ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ …ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΕΧΡΙΔΑ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ …"ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ …ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ …ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ …ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ. ποσοστιαία, εντονότερο στην Ελλάδα του 2017. Ήρθε ο Τσάκας, ήρθε ο Σώρρας, θα έρθει και άλλος… για τον Αρτέμη ούτε λόγος…. έχει ήδη εξαφανιστεί, θα ξεχαστεί… οπαδοί του "επόμενου" σωτήρα θα είναι οι ίδιοι οπαδοί του Σώρρα..

  4. νώνυμος9 Ιανουαρίου 2018 – 1:02 μ.μ.
    NAI AMESH ΔΡΑΣΗ ΕΚΕΙ ; KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΕΝΑΣ ΔΑΣΥΤΡΙΧΟΣ
    ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΜΟ 1.

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ
    ΣΕΝΤΟΝΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ :

    ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ.

    ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΧΩ 600 ΔΙΣ.

    ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΜΩΣΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8 ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ
    ΑΜΝΕΣΩΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

  5. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!

    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ…

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥΣ ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΕΘΝΙΚΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ..

    ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ..??

    Ο ΥΜΝΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ??

  6. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!

    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ…

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥΣ ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΕΘΝΙΚΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ..

    ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ..??

    Ο ΥΜΝΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ??

  7. Ανώνυμος10 Ιανουαρίου 2018 – 5:33 μ.μ.
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ.

    Δημητρης Καζαμιας
    2 ώρες ·
    e-thessalia.gr
    ·

    ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..??.ΡΕ ΖΩΟΟ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία – e-thessalia.gr
    Στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στοιχεία για την υπόθεση του Αρτέμη …

  8. Ναι αλλα ο καραφλας σε εκανε και χανεις τον υπνο σου γυφτο χιμπατζη!!!!!!
    Και το 1.500.000 ευρω ειπε στην εισαγγελια που εστειλες στους πεφωτισμενους ιλλουμινατι της
    Α Ω του κομπζαρ και το ραντεβου με τους ραββινους στην αγγλια το 2015!!!!!!!

  9. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ

    http://attikanea.blogspot.gr/2018/01/blog-post_309.html

    Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018
    Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…(διαβαστε το, γιατί είναι οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ που θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι)

    Όλα αυτά που θα διαβάσετε στην παρούσα ανάρτηση, δεν απέχουν ούτε χιλιοστό από την ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Δυστυχώς, οι αποκαλύψεις, θα σας θορυβήσουν, αλλά είναι προτιμότερο να γνωρίζετε, για να προετοιμαστείτε, από το να μείνετε στην άγνοια και να βρεθείτε σε κατάσταση πανικού, όταν τα γεγονότα θα αρχίσουν να τρέχουν.

    Καλή ανάγνωση και… ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    Καλλιόπη Σουφλή

  10. ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΠΕΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΜΑΚΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ….

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ….ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ…!!!

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ….

    ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ…!!!

    ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ..!!!

    ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ Ο ΜΟΥΤΑΡΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ??

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΨΟΦΗΣΕ ??

  11. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ…..

    ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…

    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΗΡΕ ΑΚΟΥΣΑ ΧΡΥΣΟ ΟΣΚΑΡ ΞΑΝΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΙΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΕΤΣΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ…??

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ "ΧΕΣΙΜΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΩΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ….

    ΠΟΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΧΤΙΚΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ,ΠΟΝΑΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ…

    http://www.tilestwra.com/wp-content/uploads/2016/11/7a40bf87222e63af5ac78b9731864b33-1200×630.jpg

  12. ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ..

    ΕΚΕΙ ΧΤΙΚΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΟΥΤΡΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ….

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….

    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…!!!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

  13. ΧΘΕΣ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΕΛΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΤΙΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΤΟΦΑΝΗ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ..

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ,Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Ξ/Ρ…

    ΕΞΩ ΕΣΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΟΤΙ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ,ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕΣΤΕ…

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΑΣ…

    ΕΥΓΕ ΣΤΟ Ξ/Ρ…

  14. Ανώνυμος10 Ιανουαρίου 2018 – 5:33 μ.μ.
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ.

    Δημητρης Καζαμιας
    2 ώρες ·
    e-thessalia.gr
    ·

    ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..??.ΡΕ ΖΩΟΟ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία – e-thessalia.gr
    Στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στοιχεία για την υπόθεση του Αρτέμη …

  15. GYFTO SE AUTO EXEIS DIKIO.

    EINAI TO MONO SOSTO POU EIPES
    ESY MAS DIASKEDAZEIS DEN EINAI
    ORAIO NA SOU TA AFAIROUN.

  16. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΣΑΠΙΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΣΥΦΙΛΙΑΡΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΟ.
    ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΛΟΓΙΣΤΟ.
    ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΕ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ.

  17. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΦΙΛΗ Σ' ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ. ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
    ΟΥΣΤ !!! ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΛΕΧΡΙΤΗ ΣΙΧΑΜΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ

    Δημητρης Καζαμιας
    2 ώρες ·
    e-thessalia.gr
    ·

    ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ..ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..??.ΡΕ ΖΩΟΟ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία – e-thessalia.gr
    Στην πρόεδρο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στοιχεία για την υπόθεση του Αρτέμη …

  18. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ… ΣΑΠΙΟ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ

  19. ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΟΜΠΙΧΛΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΑΚΗ, ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΚΙΕΣΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΑ 8583 ΤΡΙΣ, ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ, ΕΙΜΙΑ ΜΠΑΤΗΡΗΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΡΕ ΔΡΑΠΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΗ??????
    ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΣ ΜΠΟΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ, ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ ΚΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ.. χαχαχαχαχαααααα

  20. ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΡΑΓΚΩΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ;

  21. ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ, ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΚΟΝΤΗ ΡΕ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ? ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜ/ΦΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΗΝΟ ΜΩΡΗ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙΤ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΟΡΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΙΑΙΡΟ??
    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΧΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΑΣΕ ΠΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΚΙΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΒΕΡΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,
    ΠΟΥΣΑΙ ΜΠΑΤΗΡΑΚΗ..ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΟΕ ΟΛΕ ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
    αληθεια ποσα ειναι σημερα τα κωλοχαρτα του ισλαμοπηθηκου ειπαμε? 750000 τρις??? χαχααχααααα

  22. ΑΣΕ ΓΥΦΤΕ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΨΕΥΤΟΟΜΟΛΟΓΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Η ΣΤΟΑ ΝΑ ΛΕΣ ΖΩΟ!

  23. Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  24. Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  25. Καλογερόπουλος
    22 ώρες ·
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ
    ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ….
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  26. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ….ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ …ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΜΛΚΙΑΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΡΘΡΑ….ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Η ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ…ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!!! ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

  27. ασε ρε το δουλεμα!!!!
    διαχειριστης του ξυπνηστε και γραφεις με κεφαλαια???? 12θεος εισαι!!

Comments are closed.