Έγιναν τα βαφτίσια των Σκοπιανών……και το όνομα αυτών …..


Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Φίλιππος Ηλιάδης έγραψε:

“Από τα τέσσερα ονόματα που πρότεινε ο Μάθιου Νίμιτς τελικά το Republika GornaMakedonija (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας) είναι αυτό που συμφώνησαν και οι δύο χώρες.

Η ονομασία θα είναι σλαβική αλλά και θα εκφωνείται σε μια λέξη «GornaMakedonija», ώστε να μην υπάρξει ποτέ η λέξη «Μακεδονία» σκέτη στο όνομα.

 Η σκοπιανή πλευρά είχε αρχικά ζητήσει την ονομασία Republika Nova Makedonija (Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας), ενώ η ελληνική πλευρά είχε προτείνει η γειτονική χώρα να ονομάζεται Republika Vardarska Makedonija (Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη).”

Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης

Ξέρει κάτι ; ; ;………

loading...

4 thoughts on “Έγιναν τα βαφτίσια των Σκοπιανών……και το όνομα αυτών …..

  1. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΚΑΜΜΙΑ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.ΠΕΤΕ ΟΧΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ.ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΑ ΟΓΚΟΔΕΣΤΑΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ?

  2. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΔΟΝΙΑ Η DALGO MAGARE H KOYRO NA MAGARE.

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ

  4. Πολιτικα ρεμαλια ολων των παραταξεων ερχετε η νυχτα του αγιου βαρθολομαιου !!!!!

Comments are closed.