ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΧΥΛΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΙΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΧΥΛΟ ΣΤΟΝ 
ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ.
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ 
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΧΙ. 

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ 
ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΝ 
ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 
ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ. 

ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ  
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 
ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 
ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 
ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 
ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. 



ΘΗΣΕΑΣ.


Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 


Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ.

O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.


Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.

Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.

ΤΟ ΙΕΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι        ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες στρατιωτικοι της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν  για την Ελλαδα. 


Γνωριζαν οι προγονοι μας, οι Ελληνες στρατιωτικοι οτι
οι εβραιοι πολιτικοι ειναι αυτοι που θα κατεστρεφαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια εαν αναλαμβαναν την 
διοικηση του κρατους. 


Απο την ημερα που ανελαβαν την διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας οι Ελληνες, οι εβραιοι θα προσπαθησουν να τους αποσπασουν την διοικηση της αυτοκρατοριας. 

Απο την εποχη του Λεοντα του γ και μεχρι την πτωση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας καταλαμβανουν ολα τα υφηλα πολιτικα αξιωματα στην Κωνσταντινουπολη.

Ολα αυτα με εναν και μοναδικο σκοπο να διαλυσουν εκ των εσω το Ελληνικο αυτοκρατορικο κρατος και τον Ελληνισμο.

Πολυ ενδεικτικα ειναι αυτα που ειπε ο Κωνσταντινος 
Παλαιολογος : 


Oτι οσα χρονια κυβερνουσαν οι Ελληνες στρατιωτικοι την αυτοκρατορια το κρατος μεγαλουργουσε και επιβιωνε. 

Μολις ομως ανελαβαν την εξουσια οι αλλοδαποι πολιτικοι αξιωματουχοι τοτε καταστραφηκε και κατακτηθηκε η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια απο τους γερμανους το 1204 μ.χ.


Κατα τον μεσιαωνα τους αλλοδαπους πολτικους αξιωματουχους και ολους
οσους εκαναν διαδηλωσεις, συγκεντρωναν υπογραφες και  αλλες παρομοιες ενεργειες τους θεωρουσαν ανθελληνες, δειλους και θηλυπρεπεις.

Αυτο ηταν απαραβατο ηθικο αξιωμα των Ελληνων του μεσαιωνα της Ελληνικης ρωμαικης αυτοκρατοριας και ολων των υπολοιπων Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και την 17η Νοεμβριου του 1973.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι και μετεπειτα μετα οπλα  δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα, οι Ελληνες στρατιωτικοι.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

Ενα ακομη πολυ ενδεικτικο της Ελληνικης συνεχειας και το περασμα απο την κλασικη αρχαιοτητα στον μεσαiωνα και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν οτι ολοι οι Ελληνες πολεμουσαν διπλα σε συγγενεις τους. 

Ο Ηρωας Αισχυλος πολεμησε διπλα στα αδελφια του Κυναιγειρο και Αμεινια κατα τους περσικους πολεμους.  

Το ιδιο ακριβως γινοταν κατα την μεσαιωνικη εποχη οπου ολοι οι Ελληνες στρατιωτικοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας πολεμουσαν διπλα σε συγγενικα τους προσωπα. 

Ο στρατηγος-καισαρας Νικηφορος Βρυεννιος πολεμουσε μαζι με τον γιο του, τον αδελφο του και αλλους συγγενεις του επι Αλεξιου του α Κομνηνου.



Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου. 



Εδωσαν τους πιο γενναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη για την Ελληνικη αυτοκρατορια. 

Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονίμως τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.


Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.


Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος κλπ).


Οι προγονοι μας για να επιβιωσουν εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, εκαναν συμμαχιες με ξενους λαους. 
Στα πλαισια των συμμαχιων αυτων παντρευοταν αλλοδαπες ηθικες χριστιανες γυναικες. 
Οι γαμοι μεταξυ Ελλήνων και αλλοδαπών είναι μια παναρχαια επιτυχημενη συνταγή, που βοηθα τα μεγιστα στην επιβίωση του Ελληνικου εθνους. 
Με αυτους που εκαναν την μεγαλυτερη συμμαχια, οι προγονοι μας, ηταν οι αρμενιοι.
 Ενα μικρο μερος των αρμενιων, που ειχαν γινει χριστιανοι, για αρκετους αιωνες ηρθε εζησε μαζι μας, και πολεμησε γενναια διπλα μας στα πεδια των μαχων, για την ελευθερια, για την δοξα, για την προστασια,της Ελληνοχριστιανικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
 Μετα από τοσο καιρο διπλα μας οι Αρμενιοι, απεκτησαν το δικαιωμα να κανουν γαμους με τα μέλη των Ελληνικών στρατιωτικών οικογενειών. 
Οι Αρμενιοι ειχαν αποδειξει επανειλημμένα, την γενναιοτητα τους στα πεδια των μαχων.
 Απο τετοιου είδους γαμους μεταξυ Ελλήνων και Αρμενιων ευγενών και αριστων πολεμιστων, προεκυψαν οι γνωστοι Ελληνοαρμενιοι, Ιωαννης Τζιμισκης, ανηψιος του Ελληνα αγιου του Νικηφορου του β Φωκα, και ο Βαρδας Σκληρος. 
Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, εδιναν τεραστια σημασια στο να κανουν γαμους μεταξυ τους, ωστε να εξασφαλισουν, οτι θα συνεχισουν να βγαζουν ηρωες στο περασμα των αιωνων. 
Υστερα από αυτους τους γαμους των αριστοκρατικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, αναμεταξύ τους, ειχαμε πλεον όλα τα εχεγγυα, για την δημιουργια τοσων πολλών Ελλήνων ηρωων, διοτι εκτος από το αναλοιωτο dna, το οποιο προστατευαν ως κορη οφθαλμου, ειχαν πολύ σημαντικους συμμαχους οι Ελληνες εκεινης της εποχης, τον Χριστιανισμο μαζι με τον Πλατωνα.

Ο τροπος ζωης με τον οποιο ζουσαν ολοι εκεινοι οι Ελληνες εξαιτιας του Χριστου και του Πλατωνα, μαζι με τα αριστα γονιδια, εδινε στην Ελλαδα το δικαιωμα να εξασφαλιζει μονιμα χιλιαδες ηρωες σε κάθε εποχη κατα τους μεσαιωνικους αιωνες.

 Με αυτους τους τροπους επιβιωναν οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, οι οποιοι πολεμουσαν καθημερινα παρα πολύ γενναια, ολους εκεινους τους αιωνες, για να ειμαστε ελευθεροι, και να εχουμε την Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Στα πλαισια της ΙΕΡΗΣ εθνικης επιβιωσεως το ιδιο ακριβως εκαναν και καποιοι Ελληνες αυτοκρατορες, οι οποιοι παντρευοταν αλλοδαπες ώστε να εχουμε συμμαχους και με αλλους λαους εκτος των αρμενιων, καθως οι εχθροι που μας επιτεθοταν ηταν αμέτρητοι. 
Σε σχεση με την δικη μας εποχη που οι περισσοτερες γυναικες είναι τελειως σαπισμένες από την σεξουαλικη διαφθορα, οι προγονοι μας ειχαν παρα πολύ ηθικες γυναικες, πραματικες Ελληνοχριστιανες οι οποιες τιμουσαν τον Χριστο και την Ελλαδα. 
Εντούτοις αυτοι οι τέλειοι Ελληνες χριστιανοι, θα αναγκαστουν να κανουν γαμους με ηθικες αλλοδαπες, ώστε να επιβιώσουμε ως Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
O MEΓΑΛΟΣ ΗΡΩAΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ.



Στην μαχη του Μαραθωνα το 490 Π.Χ. ο Αισχυλος πολεμησε με γενναιοτητα εναντιον των Περσων. 


Ο Ηρωας Αισχυλος σε κατασταση λιποθυμιας και με αρκετα τραυματα μεταφερθηκε απο την μάχη.


Την ιδια στιγμη ο αδελφος του Αισχυλου ο Κυναιγειρος, οταν οι Περσες τραπηκαν σε φυγη και κατευθυνονταν εντρομοι στα πλοια τους, εκεινος κρατησε ενα περσικο πλοιο με τα χερια του. 
Ομως ενας Περσης του εκοψε τα χερια και τοτε εκεινος εκεινος προσπαθησε να το κρατησει με τα δοντια του, για αυτο και οι περσες τον αποκεφαλισαν.


Αυτη η πραξη του Κυναιγειρου εκανε τους Αθηναιους να τον ανακηρυξουν Ηρωα. 

Ο Αισχυλος ελαβε μερος και στην ναυμαχια της Σαλαμινας το 480 (Π.Χ.), οταν οι εωσφοριστες Πέρσες για δεύτερη φορά προσπάθησαν να κατακτήσουν την Ελλαδα με εντολη της εβραιας Εσθηρ.

Επισης ο Ηρωας Αισχυλος ελαβε μερος και στην μεγαλη μαχη των Πλαταιων ενω ο Παυσανίας μας αναφερει οτι ελαβε μερος και στην ναυμαχια του Αρτεμισιου (480 Π.Χ.).
Ο ετερος αδερφος του Αισχυλου ο Αμεινιας, διακριθηκε και αυτός στην Σαλαμινα καθως ηταν ενας απο τους γενναιοτερους της μαχης ενω ηταν ενας εκ των τριων που πηραν αριστείο για την προσφορα του, διοτι ηταν ο πρωτος που επιτεθηκε και εμβολισε περσικο πλοιο. 

ΑἰσχύλονΕὐφορίωνοςἈθηναῖοντόδεκεῦθει
μνῆμακαταφθίμενονπυροφόροιο Γέλας·
ἀλκὴν δ’ εὐδόκιμονMαραθώνιονἄλσοςἄνεἴποι
καὶβαθυχαιτήειςΜῆδοςἐπιστάμενος. 
Tον γιο του Ευφορίωνα τον Αθηναίο Αισχύλο
κρύβει νεκρόν το μνήμα αυτό της Γέλας με τα στάρια·
την άξια νιότη του θα ειπεί του Μαραθώνα το άλσος
κι ο Μήδος ο ακούρευτος οπού καλά την ξέρει




Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ

Μετα την μαχη του Μαραθωνα ο Ηρωας Αισχυλος ελαβε μερος σε ποιητικο διαγωνισμο για το ποιος θα γραψει την καλυτερη ελεγεια για την μνημη των Ελληνων πεσοντων του Μαραθωνα.  

Τελειως “συμπτωματικα” αδικηθηκε ο Αισχυλος που ηταν πολυ ικανος και ειχε πολεμησει στον Μαραθωνα για να  προτιμηθει ο Σιμωνιδης ο Κειος που δεν ειχε πολεμησει. 

Φυσικα πισω απο αυτην την αδικια ηταν για μια ακομη φορα οι Φοινικες εωσφοριστες-δωδεκαθειστες. 


Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΥΕΝΝΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ 
ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ.
  
Ο αυτοκράτορας Αλεξιος Κομνηνος εκτιμώντας την μόρφωση και την μεγαλη γεναιοτητα του Bρυενιου για του  έδωσε ως σύζυγο την κόρη του Αννα Κομνηνη ενώ στην συνεχεια τον τίμησε με το αξίωμα του καίσαρος
Ο Νικηφόρος Βρυενιος πολεμομησε  γεναια όλα εκεινα τα χρονια, εναντια στους εχθρούς του Ελληνισμού.  
Μεταξυ αλλων ο στρατηγος Νικηφορος ηταν επικεφαλης στην άμυνα της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.εναντίον του στρατού του εωσφοριστη  Γοδεφρεικου της Μπουγιον κατά την διάρκεια της πρωτης εωσφορικης σταυρονφοριας το 1097 μ.χ.

Επισης το 1116 μ.Χ.,  ηγήθηκε της εκστρατείας των Ελληνικων
-Ρωμαικων στρατευμάτων  εναντίον του εωσφοριστη Σουλτανου του Ικονιου.

Ο πολύ γεναιος Νικηφόρος Βρυεννιος πολεμησε μεταξυ πολλων αλλων εχθρων και τους εωσφοριστες Γερμανους, κατά την πρωτη εωσφορικη σταυροφορια.
ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΩΤΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ.
Οι γερμανοι παρουσιαζουν μια ιστορικη συνεπεια 1700 ετων, σε γενοκτονίες ,πολεμους εις βαρος του Ελληνικου λαου.
Κατά την διαρκεια των σταυροφοριων, οι γερμανοι εσφαζαν ,εκαιγαν, εκλεβαν βιαζαν ,σκλαβωναν Ελληνιδες. 
Οι γερμανοι δεν σταματουσαν ουτε της ημερες της Μεγαλης εβδομάδας να σκοτωνουν και να καταστρεφουν, παρα τα παρακαλια του Αλεξιου του α, να σεβαστουν την Μεγαλη εβδομαδα, που είναι τα παθη του Σωτηρα Χριστου. 
Κατά την εισοδο τους στην Κωνσταντινουπολη, στις 13 Απριλιου του 1204 μ.Χ., όπως και σε ολη την Ελληνικη αυτοκρατορια, την οποια κατεκτησαν οι γερμανοι, κατεστρεψαν την Ελλαδα. 
Εκαψαν ναους, και μοναστηρια, εσφαξαν καλογερους, βιαζαν Ελληνιδες μοναχες μεσα στα ιερα των ναων, εκλεψαν τα παντα σε χρυσο νομισμα , εκλεψαν τα αγαλματα, ότι πολυτιμο ειχαν οι ναοι και τα εστειλαν στην γερμανια και την ιταλια
Κατά την διαρκεια των βιασμων, οσοι Ελληνες πηγαιναν να σταματησουν τους βιασμους των Ελληνιδων γυναικων τους εσφαζαν επι τοπου. Τρεις ολόκληρες μερες εσφαζαν βιαζαν, εκαιγαν, εκλεβαν ,και σκλαβωναν Ελληνιδες στην Βασιλευουσα.
  
Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΥΕΝΝΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
ΓΕΝΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΟΣ.
Για αυτό εκτος από το να πολεμα γεναια στα πεδια των μαχων συνέχισε την ενασχολησή του με τα γραμματα, καθως εγραψε το ιστορικό έργο για τον Αλέξιο Κομνηνό, καθως και φιλοσοφικες και ρητορικες πραγματείες.
Το κυριοτερο εργο του είναι η Υλη Ιστοριας, χωρισμενη σε τεσσερα βιβλια.
Η ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΓΕΝΑΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΣΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ (ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ). 


Για οσους δεν γνωριζουν ο Ηρωας στρατηγος Νικηφορος Βρυεννιος πεθανε απο τις κακουχιες πολεμωντας για την Ελληνικη-Ρωμαικης αυτοκρατορια. 




Ο ΕΛΛΗΝΟΙΣΠΑΝΟΣ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΜΑΒΙΛΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ.
Ο Λορέντζος Μαβίλης (Lorenzo Mavili) γεννήθηκε το 1860 στην Ιθάκη και είχε Ισπανική καταγωγή. 
Ο παππους του ήταν προξενος της Ισπανιας στην Κερκυρα, οπου η οικογένειά του είχε εγκατασταθει μονιμα στο νησι. 
Ο Λορεντζος Μαβιλης πήγε στην γερμανία για να σπουδασει φιλολογος και φιλοσοφος.  
Κατα την παραμονη του στη Γερμανία, ασχολήθηκε με την συνθεση λυρικων ποιηματων. 


Ο Λορεντζος Μαβιλης ηταν μεγαλος εθνικιστης και πατριωτης.
Για αυτο πολεμησε στους βαλκανικους πολεμους για την απελευθερωση της Μακεδονιας μας, την οποια οι προδοτες αυτην την εποχη θελουν να την παραδωσουν σε ξενους λαους.
Επισης πριν απο τους Βαλκανικους πολεμους ο Μαβιλης πηγε ως εθελοντης για να πολεμησει στην Κρητη τους Τουρκους και τραυματιστηκε στο χερι. 
Οταν εγινε  ο Ελληνοτουρκικος πόλεμος ο Ηρωας ποιητης Μαβιλης συγκροτησε σωμα εθελοντων από 70 κερκυραιους, τους οποιους τους εξοπλισε με δικα του χρηματα για να πολεμησουν. 
Η κορυφαια στιγμη στην ζωη του Μαβιλη ηταν ο ενδοξος θάνατός του στο πεδίο της μάχης, ενα πραγμα το οποιο αποτελει την μεγιστη των τιμων για ολους τους Ελληνες.  
Υπαρχει και μια σχετικη φωτογραφία με τον ποιητή να κείτεται στο χώμα και γύρω του, σκυφτοί, να τον φροντίζουν οι συμπολεμιστές του. Ηρωικός θάνατος. 
Κατα την διαρκεια της μαχης μια σφαιρα διαπερασε τις σιαγονες του  και του εσπασε τα δοντια. 
Καθως μεταφέροταν μεσα στα αιματα για τις πρωτες βοηθειες μια δευτερη  σφαιρα τον χτυπησε  στο στομα.
Τατε λιγο πριν αφησει την τελευταια του πνοη ειπε : 
Περiμενα πολλες τιμες απο αυτον τον κοσμο ομως οχι και την τιμη να θυσιασω την ζωη μου για την Ελλαδα..


Ο ποιητής-πολεμιστής Λορέντζος Μαβίλης
                                Ο ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΜΑΒΙΛΗΣ
Οπως ηδη προανεφερα για τον Αισχυλο το μεγαλυτερο επιτευγμα του δεν ηταν τα ποιηματα του αλλα το γεγονος οτι πολεμησε στους Περσικους πολεμους., το ιδιο ακριβως εγινε και με τον Λορεντζο Μαβιλη.
Οι τρεις Ηρωες οι οποιοι ηταν  και ανθρωποι του πνευματος ο Ηρωας Αισχυλος, Ο Ηρωας Νικηφορος Βρυεννιος, και ο Λορεντζος Μαβιλης δοξασαν την Ελλαδα μας και συνεχισαν την ιερη Ελληνικη παραδωση.
Οι Γνησιοι Ελληνες κανουν παντοτε πραξεις μονον οι προδοτες και οι ραγιαδες ειναι θεωριες και κανουν τις “επαναστασεις τους” απο το διαδικτυο, τον καναπε, και το γηπεδο κλπ.

Μεχρι εκει φτανει κατα γενικη ομολογια η “τρομερη” επαναστατικοτητα των ραγιαδων.  
ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.


ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα
 για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.


Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.

Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 


Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .

Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.

Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.

Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 



Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.

Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.


Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.


 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 


Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 

Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.

Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 

Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 


Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.

Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

Για αυτο δεν θελουν οι νεοταξιτες την στηλη ισχυς δια της γνωσεως.



Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; 
Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.
Αναφέρομαι παντοτε στο τμημα του εβραικου λαου που από τα αρχαια χρονια εγκατελειψαν τον θεο και τους προφήτες της Π. διαθηκης και προσχωρησαν στον εωσφορισμο και στους δαιμονες του εβραικου-φοινικικου δωδεκαθεου και όχι σε ολους τους εβραiους. 


loading...

2 thoughts on “ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΧΥΛΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

  1. MIA ZΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ
    ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ.

    εν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε μέσω του Facebook οι πολίτες της Λέσβου.

    Περίπου 30-40 άτομα συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Σαπφους Μυτιλήνης μετά το κάλεσμα που έγινε μέσω των κοινωνικών δικτύων για συλλαλητήριο την Κυριακή στις 17:00….

    Λιγοστοί πολίτες της Μυτιλήνης με Ελληνικές σημαίες παρακολούθησαν την υποστολή της σημαίας από το άγημα της 98 ΑΔΤΕ μπροστά από το παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο με την συνοδεία της μπαντας της 98 ΑΔΤΕ που παιάνιζε το «Μακεδονία Ξακουστή».

    Αμέσως μετά ο κόσμος περίμενε λίγη ώρα πάνω στην πλατεία Σαπφους και τελικά έφυγαν χωρίς να ακουστεί κάποιο σύνθημα η να γίνει κάποια ομιλία.

  2. Δευτέρα, Ιανουαρίου 22, 2018
    ΕΝΑΕΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ DRONE ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Καταρρέει η άθλια προπαγάνδα δημοσιογράφων-αστυνομικών για λίγες χιλιάδες…

    http://perimajestic.blogspot.gr/2018/01/drone.html

Comments are closed.