ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ; Η ΔΡΑΧΜΗ Ή ΤΟ ΕΥΡΩ;

ΚΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ Ή ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ;

2 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Νίκος Καραβαζάκης

Στην ακόλουθη δέσμη-πρόταση:
1)Ίδρυση δημοσίας Τράπεζας επενδύσεων και δανείων επιχειρήσεων με εγγυημένο κεφάλαιο και αντίκρισμα σε δημόσια ακίνητη περιουσία.

Εκδίδει ανταλλάξιμες ομολογίες αγοράς παγίων και για αμοιβές.

Χρηματοδοτεί μικρές και μεσαίες παραγωγικές μονάδες.

Τα εισαγόμενα κεφαλαιουχικά καλύπτονται από τα κρατικά συναλλαγματικά αποθέματα.

2) Αύξηση μισθών και συντάξεων του δημόσιου με διατακτικές που ανταλλάσσονται μόνο με εγχώρια παραγόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, με τελικό αποδέκτη το ελληνικό δημόσιο (φόροι κλπ).

3) Φορολογούνται τα καθαρά υπόλοιπα εισοδημάτων αφού αφαιρεθούν όλες οι δαπάνες εγχωρίων αγαθών με αποδείξεις, οπότε δηλούται και εισπράττεται όλος ο ΦΠΑ. 4) Τιτλοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων στο 10% της πιθανής αξίας τους και με διπλάσιο επιτόκιο του διατραπεζικού.

Προκειμένου να χρηματοδοτηθεί άμεσα η οικονομία μας και οι επενδύσεις και η κατανάλωση, τι μπορεί να αντιταχθεί; Δεδομένου πως τίποτε εξ αυτών δεν απαγορεύεται από την ΕΕ στην Ευρωζώνη.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

28 thoughts on “ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ; Η ΔΡΑΧΜΗ Ή ΤΟ ΕΥΡΩ;

  1. τοπαμε και ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μπορει να μην ειναι ικανη, αλλα ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ.!! Tο νομισμα απηχει ΣΧΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΧΕΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ, ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. !! Αν δεν λυσουμε το ΜΕΓΑ θεμα του ποιος εκδιδει το νομισμα, το ποιος ελεγχει τη νομισματικη κυκλοφορια, ολα τα μεσα παραγωγης να παρεις στα χερια σου, δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.!!!

    ΜΟΠΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΑΜΠΑ, ΑΝ ΤΟ ΤΥΠΩΝΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΜΑ ΣΤΟ ΤΥΠΩΝΠΥΝ ΑΛΛΟΙ….ΛΟΙΠΟΝ, ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.!!!

  2. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Η πτώχευση οφείλεται στα τομάρια τους πολιτικούς μας. Μην το ψάχνετε αλλού. ΟΛΑ περνούσαν και περνάνε απ΄αυτούς.

  3. MAS PTOXEFSAN I EBREOMASONI POLITIKI ME TA PLASTA ONOMATA OS ELLINES k OLI ESIS POY EXETE PARI PTIXIA MORFOSIS APO TIS CAFETERIES KOLONAKIOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSO GIA TIN DRAXMI, DEN INE ETHNIKO ELLINIKO NOMISMA, INE EBRAIKO AFOY TO KATASKEBASAN I EBREOMASONI POY DOLOFONISAN TON ETHNARXI IOANNI KAPODISTRIA POY IXE EKDOSI TO FINIKA!!!!!!!!!! O F I N I K A S INE TO GNISIO ELLINIKO ETHNIKO NOMISMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GIA NA SOTHI I ELLADA XRIAZETE ENAN ELLINA KOPIA TOY BLADIMIR POYTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Ο 11:14 τα ειπε ολα.Κανενα νομισμα δεν φταιει. Οι απατεωνες επαγγελματιες πολιτικαντηδες ειναι οι εκτελεστες των εντολων.Ειναι οι φταιχτες οι δολοφονοι της χωρας.
    Κρεμαλα στα βρωμοσκυλα τους πολιτικους.

  5. Φταίει ο καπιταλισμός σαν πολιτικοοικονομικό σύστημα , η λύση είναι η Άμεση Δημοκρατία με αναφορά στην ισότητα που έρχεται με κατάργηση της ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής πλούτου και αγαθών

  6. Όλα όσα προτείνει ο πονηρούλης αρθρογράφος είναι εκφάνσεις του καπιταλιστικού συστήματος , Εμείς λέμε Άμεση Δημοκρατία , χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς , χωρίς δικαστές , χωρίς δικηγόρους , γιατί η δικαιοσύνη είναι ζήτημα ηθικό και όχι τεχνοκρατικό . Θέλουμε ισότητα που έρχεται από τη κατάργηση της ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής πλούτου και αγαθών , ΟΧΙ άλλους μεγιστάνες , ΟΧΙ άλλος εξευτελισμός του Ανθρώπου , ΟΧΙ άλλη σκλαβιά

  7. ESIS POY IPARXETE STIN ELLADA k PROSKINATE TOYS RASOFOROYS OS "AGIOYS PATERES" DEN AKSIZETE OYTE GIA NA SKOYPIZETE TOYS DROMOYS, ANTHROPI POY SKOYPIZOYN SIMERA TOYS DROMOYS AKSIZOYN POLI DIOTI PROSFEROY IGIA!!! O XRISTIANISMOS k THRISKIA DEN EXOYN APOLITOS KAMIA SXESI ME TON EPOYRANIO THEO DIA I TON KIRIO IMON ISOY XRISTO, XRISTIANISMOS k THRISKIA INE ONOMATA POLITIKON KOMATON k I EKLISIES KATASTIMATA TON EPISKOPON POY ESIS PATE k AGORAZETE KERIA, EAN ONTOS PISTEBETE IS TON EPOYRANIO THEO DIA I TON KIRIO ISOY XRISTO MPORITE OPYDIPOTE SAS BOLEBI NA PROSEFXITHITE k NA MILISETE ME TON DIMIOYRGO TON SINMPANTON GIA OTIDIPOTE SAS APASXOLI k THA LABETE NOERA APANTISI TOY!!!!!!!!! NE! ARKI NA EXETE PISTI MESA SAS k OXI STA LOGIA, PISTI PRAGMATIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Απο που και ως που η Αμεση Δημοκρατια συνδεεται με την μαρξιστικης συλληψης ιδεα για καταργηση της ιδιοκτησιας???Ετσι γινονταν στην Αρχαια Ελλαδα?Γιατι παραπληροφορεις τον κοσμο?Αυτο που λες απλα ειναι Νεοταξικο Μαρξιστικο θεσφατο που δεν εχει καμμια σχεση με την Αμεση Δημοκρατια!!!!!!Παψτε να συγχεετε τις Ελληνικες Ιδεες με τις αποψεις των Νεοταξιτων καθε κατηγοριας!!!!Καλος κουμμουνιστης εισαι!!!

  9. Ioanna Zarkatzia ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ; ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΠΙΣΤΑ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Α ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Α. Σ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ

  10. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  11. Δημητρης Καζαμιας
    Χθες στις 4:53 μ.μ. ·

    "ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ"
    δεν γνωριζα οτι ο σωρας κατηγορηθηκε το 2002 για σοβαροτατο αδικημα αρχαιοκαπηλειας και καταδικαστηκε.

  12. Δημητρης Καζαμιας
    Χθες στις 4:53 μ.μ. ·

    "ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ"
    δεν γνωριζα οτι ο σωρας κατηγορηθηκε το 2002 για σοβαροτατο αδικημα αρχαιοκαπηλειας και καταδικαστηκε.

  13. Δημητρης Καζαμιας
    Χθες στις 4:53 μ.μ. ·

    "ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ"
    δεν γνωριζα οτι ο σωρας κατηγορηθηκε το 2002 για σοβαροτατο αδικημα αρχαιοκαπηλειας και καταδικαστηκε.

  14. Οι πατριώτες θυσιάζονται για την πατρίδα και τον λαό.

  15. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  16. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ ΙΗ' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  17. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-

  18. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-

  19. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΩΡΕ ΣΚΑΤΟΓΙΟΥΦΤΑ??????

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 11:14 μ.μ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Την καμπάνα που έφαγε με 8 χρόνια και στέρηση λέγατε πως είναι Συνομωσία και ότι τον κυνηγούν για να μην ελευθερώσει τον πλανήτη.
    Γιατί δεν αναρωτηθήκατε γιατί έπεσε τόσο βαριά καμπάνα για απάτη;
    Απλά γιατί τα δικαστήρια ξέρουν το τι κουμασι είναι και πόσες φορές έχει απασχόληση την δικαιοσύνη και πόσες υποθέσεις εκκρεμούν εκτός της πολιτικής του και θρησκευτικής του πορείας !!!!
    Και κάτι τελευταίο η καταγωγή του είναι τσιγγανος η Αρβανίτης για να μην στενοχωρηθούν οι ελληναράδες.
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Νίκος Μπαλαντίνης
    Νίκος Μπαλαντίνης Τσιγγάνος είναι

  20. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-

  21. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-

  22. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ:Βαλανε στο"καλαποδι"τουs…βαψωμαλλιαδεs!
    τι να πει κανειs για μια πρωην(Γιωργοs Π)πορδοκλανορουφηχτρα μιαs πολιτικηs ποντικομαμηs του νυν καταδικασμενου οφσορ ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ ψευτομποντυμπιλντερ….τα κουραδοπρωκτο-περιστεροχεσμενισταs!
    O νυν πρωκτογλυφτηs(Giannis proktokavlatsis)του βαψωμαλλια μπιρμπιλοματη καταδικασμενου φυγοδικου φυγοποινου ελεεινου βρωμιαρη αρχιαπατεωνα τα psorokoyradotsirlistas!
    XOAX:Η REAL NEWS ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!
    Οταν δεν πουλαs φυλλα φτιαχνειs ενα πανηγυρικο πρωτοσελιδο του Αρτεμη και στελνειs στα περιπτερα τα γνωστα σιγουρακια.
    Τουs…φυγομυαλουs ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!
    kinima-ypervasi.gr/2017/12/hoax-real-news.html

  23. Hera Baziotopoulou Επειδή ξέρετε περισσότερα από μένα, αληθεύουν τα εξής; Σε κάποιο (μάλλον προσωπικό) δικαστήριο είπε στην έδρα ότι δεν την αναγνωρίζει, έφυγε και πήγε απέναντι σε καφετέρια και φυσικά καταδικαστηκε; Επιπλέον και αυτό αφορά τις Ε.ΣΥ. Δεν πήγε να καταθέσει στον εισαγγελέα ως μάρτυρας όταν τον κάλεσε για την μήνυση προς τους 300, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και μηνύεται για ψευδή καταμήνυση; Αυτός θεωρείται ορκισμένος; Ή προδότης;
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

  24. Hera Baziotopoulou Επειδή ξέρετε περισσότερα από μένα, αληθεύουν τα εξής; Σε κάποιο (μάλλον προσωπικό) δικαστήριο είπε στην έδρα ότι δεν την αναγνωρίζει, έφυγε και πήγε απέναντι σε καφετέρια και φυσικά καταδικαστηκε; Επιπλέον και αυτό αφορά τις Ε.ΣΥ. Δεν πήγε να καταθέσει στον εισαγγελέα ως μάρτυρας όταν τον κάλεσε για την μήνυση προς τους 300, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και μηνύεται για ψευδή καταμήνυση; Αυτός θεωρείται ορκισμένος; Ή προδότης;
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

  25. Hera Baziotopoulou Επειδή ξέρετε περισσότερα από μένα, αληθεύουν τα εξής; Σε κάποιο (μάλλον προσωπικό) δικαστήριο είπε στην έδρα ότι δεν την αναγνωρίζει, έφυγε και πήγε απέναντι σε καφετέρια και φυσικά καταδικαστηκε; Επιπλέον και αυτό αφορά τις Ε.ΣΥ. Δεν πήγε να καταθέσει στον εισαγγελέα ως μάρτυρας όταν τον κάλεσε για την μήνυση προς τους 300, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και μηνύεται για ψευδή καταμήνυση; Αυτός θεωρείται ορκισμένος; Ή προδότης;
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

  26. Hera Baziotopoulou Επειδή ξέρετε περισσότερα από μένα, αληθεύουν τα εξής; Σε κάποιο (μάλλον προσωπικό) δικαστήριο είπε στην έδρα ότι δεν την αναγνωρίζει, έφυγε και πήγε απέναντι σε καφετέρια και φυσικά καταδικαστηκε; Επιπλέον και αυτό αφορά τις Ε.ΣΥ. Δεν πήγε να καταθέσει στον εισαγγελέα ως μάρτυρας όταν τον κάλεσε για την μήνυση προς τους 300, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και μηνύεται για ψευδή καταμήνυση; Αυτός θεωρείται ορκισμένος; Ή προδότης;
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

  27. Hera Baziotopoulou Επειδή ξέρετε περισσότερα από μένα, αληθεύουν τα εξής; Σε κάποιο (μάλλον προσωπικό) δικαστήριο είπε στην έδρα ότι δεν την αναγνωρίζει, έφυγε και πήγε απέναντι σε καφετέρια και φυσικά καταδικαστηκε; Επιπλέον και αυτό αφορά τις Ε.ΣΥ. Δεν πήγε να καταθέσει στον εισαγγελέα ως μάρτυρας όταν τον κάλεσε για την μήνυση προς τους 300, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και μηνύεται για ψευδή καταμήνυση; Αυτός θεωρείται ορκισμένος; Ή προδότης;
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

Comments are closed.