Λεβέντης «καρφώνει» Τσίπρα: Μου είπε για εκλογές και ότι στο ΥΠΕΞ είναι βλάκες που τα έβαλαν με την Εκκλησία

Χαρακτήρισε μειοδοσία και προδοσία την παραχώρηση του όρου Μακεδονία στα Σκόπια – «Κλεπταποδόχος» ο Τσίπρας που πήρε την Μεγαλοοικονόμου

«Προδοτική», χαρακτήρισε την ενδεχόμενη υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα για το όνομα των Σκοπίων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο Θέμα 104,6 και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη.

«Η υπογραφή αυτή είναι προδοτική. Δεν είναι εύκολο πρωθυπουργός της Ελλάδας να δώσει το όνομα Μακεδονία. Θα μπλέξουν. Θα έχει το στίγμα του προδότη η οικογένειά του αιωνίως», ανέφερε ο κύριος Λεβέντης και όπως είπε πρότεινε στον πρωθυπουργό να αφήσει να το κάνουν οι επόμενοι.
Αναφερόμενος στην συνάντηση που είχαν το περασμένο Σάββατο με τον πρωθυπουργό είπε ότι «αυτό που τον ρώτησα τον Τσίπρα είναι, γιατί πήγες και έδωσες το όνομα Μακεδονία. Και αυτός μου είπε, ότι ο Καραμανλής το έδωσε. Έπρεπε να πει αφήστε τι έγινε το 2008 και να πάμε να συνεχίσουμε από μηδενική βάση».

Ο κ. Λεβέντης επέμεινε ότι ο Τσίπρα στην συνάντησή τους, του είπε ότι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή. «Όταν έφευγα του είπα να σε ρωτήσω κάτι, γιατί είμαστε ένα κόμμα νέο και πρέπει να ξέρουμε νωρίτερα. Μου λέει, άκου Βασιλάκη μου. Η προοπτική μου είναι για Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές. Με τούτο το θέμα, το Σκοπιανό, μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή».

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, με τον πρωθυπουργό, συζήτησαν και το θέμα για τις διαρροές του υπουργείου Εξωτερικών γα την εκκλησία… και την Χρυσή Αυγή. «Τους κύκλους του υπ. Εξωτερικών που είπαν την εκκλησία Χρυσή Αυγή, όταν τον ρώτησα ποιος το έκανε, μου είπε κάτι βλάκες του υπ. Εξωτερικών».

Αναφερόμενος στην συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του συλλαλητηρίου, είπε «μου είπε, πώς εσύ θα είσαι στο συλλαλητήριο δίπλα με την Χρυσή Αυγή, εσύ ένας από το κέντρο; Mε ρώτησε τρεις φορές. Εγώ τον ρώτησα, πώς εσύ είσαι με τον Καμμένο… και έσκυψε την κεφάλα του».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας για την «μεταγραφή» της κυρίας Μεγαλοοικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι είπε στον Τσίπρα ότι είναι κλεπταποδόχος, με τον πρωθυπουργό, όπως αναφέρει να κατεβάζει το κεφάλι. «Τι να μιλήσει όταν κλέβει την έδρα ενός κόμματος», σχολίασε.

Τέλος κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατίας για αλλαγή στάσης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. «Ο Τσίπρας είναι ένα κέντρο διερχόμενων.. ψηφίζεται και από άθεους. Η ΝΔ,ψηφίζεται από πατριώτες, δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει ο Δένδιας και η Μπακογιάννη. Αυτά είναι μειοδοσία», τόνισε.

loading...