Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Α

– ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



















Στα πλαισια της ρωσικης αυτοκρατορικης πολιτικης με βασικους αξονες τον επεκτατισμο αρχικά στις γειτονικές χωρες, με απωτερο σκοπο την πολυποθητη εξοδο στο Αιγαιο.


Αυτο ειναι κατι το οποιο  δεν ειχαν επιτυχει οι τσαροι.

Ενας ακομη μεγαλεπιβολος ρωσικος στοχος ειναι επέκταση στην Ευρώπη.

Στις αρχες του προηγουμενου αιωνα με εντολη των ρωσων
ο Κολλαρωφ, ειχε εκφρασει την επιδίωξη αυτονόμησης της Μακεδονιας και της Θρακης από την Ελλάδα, με στόχο να προσαρτηθουν στην Βουλγαρία.


Ολα αυτα για να παραδωθουν τα εδαφη εν συνεχεια στην ρωσια ωστε να επιτευχθεί η επιθυμια αιωνων να εχουν οι ρωσοι τον απολυτο έλεγχο του Αιγαίου. 

Το ετος 1924 η δηθεν ανυποψιαστη και “αμετοχη”  Μοσχα σχετικα με τα τεκτενομενα στην βαλκανικη επικυρωσε τις αποφασεις ολων των κουμμουνιστικων βαλκανικων κομματων για την αποσπαση της Μακεδονιας απο την Ελλαδα.                                                                                             

Η εναρξη του β Παγκοσμιου Πολέμου έδωσε την ευκαιρια
στον κουμμουνιστη ηγετη της Γιουγκοσλαβιας Τίτο στο να προχωρησει σε αυτονομηση  των Σκοπιων, το οποιο ηταν 
δηθεν το “πραγματικο Μακεδονικο εθνος.”  

Οταν κατα τον β παγκοσμιο πολεμο εισεβαλαν στα Σκόπια οι ναζιστες-εωσφοριστες Γερμανοί απο την γειτονικη Βουλγαρια εγιναν δεκτοι απο τους Σλαβους των σκοπιων ως απελευθερωτες του “Ελληνικου-Μακεδονικου εθνους” 


Τα Σλαβικα Σκοπια ήταν τοτε η πρωτευουσα της νοτιας Σερβιας, γνωστης ως Βαρδαρσκα. 


Η γερμανικη ναζιστικη επιθεση κατα της Ελλαδας  εγινε στις  6 Απριλιου  του 1941.

Σε περιπτωση που η Ελλάδα, δεν δεχοταν να πολεμησει οπως επραξε  η Γιουγκοσλαβία, τοτε η εκβαση του πολεμου θα ηταν διαφορετικη.



Οι ναζιστες  εωσφοριστες γερμανοι θα ειχαν επιτυχει να κατακτησουν την Μοσχα πριν να έλθει ο χειμώνας και θα ηταν εντελως διαφορετικη η εκβαση του πολέμου.

Τελικα αποδειχτηκε οτι η επίθεση της ναζιστικης-φασιστικης Ιταλίας εναντια στην Ελλάδα υπήρξε καταλυτικη για την εκβαση του β παγκοσμιου πολεμου. 

Αλλη μια πολυ σημαντικη συνεπεια της Ιταλικης επιθεσεως εναι οτι εαν δεν επιτεθοταν οι ιταλοι-λογγομβαρδοι (γερμανικο φυλο) στην Ελλαδα,το πιο πιθανο θα ηταν να   
μην κυριαρχουσε  ο επεκτατικος αυτοκρατορικος ρωσικος
κομμουνισμός στην τεως Γιουγκοσλαβια και δεν θα υπηρχε αυτην την στιγμη το προβλημα με τους ψευδομακεδονες τους Σλαβους Σκοπιανους. 

Ο Σερβος ; Τίτο ως γνησιος κομμουνιστης και πιονι της ρωσικης αυτοκρατορικης πολιτικης, εξουδετέρωσε τον Σερβο Εθνικιστή Μιχαηλοβιτς, στις 2 Αυγούστου 1944, με εντολη του Στάλιν.

Αμεσως μετα ο κουμμυνιστης Τιτο προχωρησε στην ίδρυση του ψευδοκρατους νε την ονομασια “σοσιαλιστικη δημοκρατίας της Μακεδονιας», υλοποιώντας μια ρωσικη επιθυμια αιωνων.



Στα Πλαισια αναγνωρισεως τηςψευδομαδονικης εθνότητας
δημιουργησαν ενα ξεχωριστο κρατικο μορφωμα με ξεχωριστη υπόσταση, διαφορετικη ως ενα βαθμο γλωσσα ενω εκαναν ανεξάρτητη εκκλησία και νεες ιστορικες και πολιτιστικες παράδοσεις. 

Μεσα απο αυτα τα κατασκευασμενα στοιχεια του ανυπαρκτου-ψετομακεδονικου κρατους οι εωσφοριστες νεοταξιτες και αισχροι πλαστογραφοι της ιστοριας της Μακεδονιας μας εκαναν το τερατουργημα των Σκοπιων. 


Το 1945 εκαναν κυβερνηση και Βουλη “Μακεδονικη”.

Οι νεοταξτες και οι Σλαβοι σκοπιανοι ονομασαν ως “Μακεδονικη” γλωσσα το προφορικο  Κουμανικο- Βουλγαρικο ιδιωμα, που ομιλείτο στα Σκοπια το 1945. 


Κατοπιν το Βουλγαρικο αυτο ιδιωμα το οποιο εγινεγλωσσα
μια απο τις επισημες γλωσσες της Γιουγκοσλαβιας. 


Επισης οι νεοταξιτες εγραψαν και  Γραμματικη για την ψευδομακεδονικη σκοπιανη γλώσσα το 1961.

Ακομη μεταξυ αλλων ο Τίτο, ίδρυσε το 1968 την ανεξαρτητη Εκκλησια της Μακεδονίας», την οποια ομως  δεν την αναγνωριζει καμια Ορθοδοξη Εκκλησια.



 Με τον φαιδρο και αστειο ισχυρισμό, ότι οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες, επινόησαν ότι ως Σλάβοι, ενώθηκαν τον 6ο αιώνα με τους μη Έλληνες Μακεδόνες και έγιναν αυτοί Μακεδόνες.

 Εν συνεχεια οι ψευτομακεδονες συγκέντρωσαν από όλα τα αρχεία του κόσμου, σχετικα με την Μακεδονία και οικειοποιήθηκαν όλα τα ιστορικα γεγονότα.


Ενδεικτικο ειναι οτι το ετος 1969  εθεσαν σε κυκλοφορια την “Ιστορια του ψευδομακεδονικου σλαβικου εθνους”, το οποιο αποτελει παγκοσμιο ιστορικο, πολιτικο, και κοινωνικο εξευτελισμο.

Εκατονταδες εωσφοριστες νεοταξιες “επιστημονες” δούλεψαν επι δεκαετίες και κυκλοφορησαν βιβλία και περιοδικά για να πείσουν ότι υπάρχει “Μακεδονικο εθνος”στα σλαβικα Σκοπια.
Εδώ και αρκετα χρονια κυκλοφορουν στο διαδικτυο διαφορες “ιστορικες μελετες” ,σχετικα με την καταγωγή των αρχαιων Μακεδόνων.


 Μεσα σε αυτές της κατά φαντασιαν ” ιστορικες εργασιες”, εντεχνα αλλα, και με δολο ταυτόχρονα , εβαλαν μεσα σε “αρθρα”, καποιες ιστορικες αληθειες.


Ολα αυτά με σκοπο να εξαπατησουν οσους  δεν γνωριζουν, με αποτέλεσμα να τους περασουν την αισχρη και καταπτυστη θεωρια ότι και οι Μακεδόνες Δωριεις είναι “ινδοευρωπαικης” καταγωγης.


Στην συνεχεια αλλαξαν γνωη οι νεοταξιτες και  παρουσιαζουν τους Μακεδονες ως Σλαβους Σκοπιανους.


Αρχικα να περασουμε να δουμε τι μας αναφερει σχετικα με τους Δωριεις ο Ηρόδοτος,ο πατερας της ιστοριας o Ηρόδοτος αναφερει (Κλειω , 56-57), ότι οι Δωριείς αρχικά κατοικούσαν στη Φθιώτιδα. 


Κατά την εποχη του βασιλιά Δώρου, οι Δωριείς διωκόμενοι από τους αλλοδαπούς Καδμειους, πήγαν στις πλαγιές της Όσσας και του Ολύμπου, στην χώρα που ονομάζεται Ιστιαιώτιδα. 


Από εκεί τους κυνηγησαν οι αλλοδαποι βάρβαροι οι Καδμείοι , για αυτό αναγκαστηκαν να πανε στην Πίνδο. Οσοι από τους Δωριεις παρεμειναν στην Μακεδονια , εγιναν γνωστοι με το όνομα έθνος Μακεδνό. 



Οι υπολοιποι Δωριεις αποφασισαν να περασουν στην αντεπιθεση, με τελικο σκοπο να παρουν πισω τα εδάφη τους , από τους αλλοδαπούς σκλαβους Σημιτικης, Αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης .



 Οι Ελληνες Δωριεις(Ηρακλειδεις), καταλαβαν ότι εξαιτιας της υποχωριτικοτητας τους θα ειχαν παρα πολύ ασχημο τελος από τους αλλοδαπούς σκλαβους, 


Αντιληφθηκαν οι Δωριεις ότι η Πινδος , δεν θα ηταν ο τελικος τους προορισμος . Αυτό διοτι οι αλλοδαποι Καδμείοι σκλαβοι, θα τους κατεδίωκαν μεχρι να τους πεταξουν μεσα στον Δουναβη. 


Τοτε οι Ελληνες Δωριεις πηραν την αποφαση να σταματησουν, να πολεμησουν και να κερδισουν πισω την ζωη τους, και την πατριδα τους ( Η κάθοδος των Δωριεων). 


Στην ανυψωση του ηθικου για την αντεπιθεση των Δωριεων συνεβαλε και η νικη των Ελλήνων επι των βαρβαρων Τρωων, Όπως μας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :

«Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις» (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ 
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

Επισης ο Ισοκράτης, σχετικά με τους Ηρακλειδεις (Δωριεις) μας αναφέρει ότι όταν πέθανε ο Ηρακλής, οι γιοί και οι απόγονοί του (οι καλούμενοι Ηρακλείδες), φοβούμενοι μήπως τους δολοφονήσει ο Ευρυσθέας (ο σφετεριστής του Θρόνου των Αργείων), κατέφυγαν στη Στερεά Ελλάδα. 


Αργότερα ήρθε εκεί ο Ευρυσθέας, για να τους βρει και να τους σκοτώσει, φοβούμενος και εκείνος μήπως γυρίσουν εκείνοι και του πάρουν την βασιλεία.



 Ωστόσο οι Αθηναίοι βοήθησαν τους Ηρακλείδες και σκότωσαν τον Ευρυσθέα. Στην συνέχεια οι Ηρακλείδες μαζί με Δωριείς κατέβηκαν από την Β. Ελλάδα στην Πελοπόννησο και κατέλαβαν όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου ( Σπάρτη, Μεσσήνη, Άργος κλπ.), με το αιτιολογικό ότι η περιοχή αυτή ήταν βασιλική κληρονομιά των Ελλήνων Δωριεων γιων του Ηρακλή.



 Ακολούθως και αφού οι Δωριείς εγκατέστησαν τους απόγονους του Ηρακλή στο Θρόνο, Παρεμειναν στην πατριδα τους. (Ισοκράτης, Αρχίδαμος 16 – 19).


 Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι, οι Δωριείς που εισέβαλαν στην Πελοπόννησο ήταν τρεις φυλές, οι Πάμφιλοι, οι Υλλείς και οι Δυνάμεις. 


Μόλις οι Δωριείς κατέλαβαν την Πελοπόννησο, οι Ηρακλείδες την μοίρασαν μεταξύ τους με κλήρο διαιρώντας την σε τρία μέρη:


 Στο Άργος, που δόθηκε στον Τήμενο, στη Μεσσήνη, που έλαβε ο Κρεσφόντης και στη Λακεδαίμονα που πήραν τα δυο αδέλφια Ευρυσθένης και Πρόκλης. 


Στους δυο τελευταίους ανήγαγαν την καταγωγή τους οι βασιλιάδες της Σπάρτης και γι αυτό, άλλωστε, ήσαν δύο στον αριθμό. 


Μετά την καταστροφή των Μυκηνών και της Τίρυνθας από τους εισβολείς, το Άργος έγινε η βάση των εξορμήσεων του μυθικού Δωρικού ήρωα Τέμενου, απόγονου του Ηρακλή, και ο μεγαλύτερος των τριών αδελφών, του Κρεσφόντη και Αριστόδημου, οι οποίοι κυρίευσαν την Πελοπόννησο. 
Οι γιοι και οι γαμπροί του διαδοχικά (Δειφόντης, Φαλκής, και Κεισός) κατέλαβαν την Τροιζήνη, Επίδαυρο, Αίγινα, Σικυών και Φλιούντα, οι οποίες έγιναν Δωρικές αποικίες. 



Οι Δωριείς μέχρι να καταλάβουν την Πελοπόννησο προκειμένου να επανέλθουν οι Ηρακλείδες στον θρόνο του Άργους, αλλά και για να βρουν οι Δωριείς καλύτερες συνθηκες ζωης σε σχεση με τα μέρη που έμεναν στα βουνά του Ολύμπου, έκαναν αρκετές επιχειρήσεις. 

Αυτες της πολεμικες επιχειρησεις της  εκαναν οι Ηρακλειδεις Κρεσφόντης, Τέμενος και Αριστόδημος. 


Ο Αριστόδημος πέθανε στην Ναύπακτο, χτυπημένος από κεραυνό, αφήνοντας πίσω του τα δίδυμα παιδιά του, Ευρυσθένη και Πρόκλη. 


Τα αδέλφια του, πέρασαν τον κόλπο και αποβιβάστηκαν στην Αχαΐα, όπου και πολέμησαν νικώντας τον άρχοντα της Πελοποννήσου, Τισαμένη . 


Όταν η Δωρική φάλαγγα έφθασε στην περιοχή της Λακωνίας και Μεσσηνίας, επικεφαλής ήταν ο Κρεσφόντης, ο οποίος κατοίκησε την εύφορη πεδιάδα της Πάμεσου.

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Να περασω τωρα στα κατά γενικη ομολογια ανθελληνικα σχολεια. 


Δυστυχως στα ανθελληνικα σχολεια , διδασκουν , αισχρα πραγματα. 


Στο σχολικό βιβλίο της Α’ τάξης Γυμνασίου ,στις σελίδες 8 και 60) διαβαζουμε τα εξής: 

«Τα πρώτα ελληνικά φύλα υπολογίζεται ότι έφτασαν στον ελληνικό χώρο γύρω στις αρχές της 2ης χιλιετίας π.Χ. 



Τα ελληνικά φύλα που έφτασαν στην Ελλάδα ήταν τμήμα της “ινδοευρωπαϊκής” γλωσσικής οικογένειας στην οποία ανήκαν και οι βάρβαροι Κέλτες, οι Γερμανοί Σλάβοι, οι Μήδοι και οι Πέρσες, μαζι με τους Ινδους. 


Οι Μυκηναίοι ανήκουν στα ινδοευρωπαϊκά φύλα που με αφετηρία τα Ουράλια όρη εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη και μέχρι την Ινδία». 



Ακομη οι εωσφοριστες αναφερουν ότι οι Δωριείς ήρθαν στην Ελλάδα από το βορρά, από τις πεδιάδες της σημερινής Ουγγαρίας ή τα Ουράλια όρη, το 1100 “κατασφάζοντας” όσους λαούς βρήκαν στο διάβα τους, καθώς και ότι μετά τη κατάκτηση της Ελλάδας από τους Δωριείς δημιουργήθηκε ο πρώτος ελληνικός πολιτισμός. 


Ακομη ισχυριζονται ότι όταν οι Δωριείς κατέβηκαν στην Kρήτη, οι Kρήτες αντιστάθηκαν, μπροστά όμως στα σιδερένια όπλα των αντιπάλων, αντί των χάλκινων δικών τους,ηττηθηκσαν.

Αμεσως μετα την ηττα οι νικητες Δωριρις επεβαλλαν στην Κρητη
τα πρότυπα της Κοινωνίας της Σπάρτης, χώρισαν τους κατοίκους της σε διάφορες κατηγορίες υποτελών κατά τα Σπαρτιατικά έθιμα, τους περίοικους, μνωίτες, αφαμιώτες ή κλαριώτες κ.λπ. 


Ομως όλα αυτά είναι ψεματα των νεοταξιτων , δεν τα αναφερει κανενας αρχαιος Ελληνας πανεπιστήμονας. 


Το ελληνικό έθνος, όπως μας αναφερουν οι αρχαιοι προγονοι , μετά την Τροια εκτος από τους αυτόχθονες Δωριείς, τους Ίωνες, τους Αχαιούς και τους Αιολείς ), ειχε πλεον στην συνθεση του και μερικά άλλα βάρβαρα φύλα, απο την Αιγυπτο. τους Καδμείους ή Θηβαίους, τους Δαναούς, τους Πέλοπες, τους Χεμιτες κλπ.).


 Οι περισσοτεροι εξ αυτων ήρθαν σκλαβοι από την Αιγυπτο. 



Αλλοι βάρβαροι ηρθαν από την Ασια κλπ. Επομένως αυτά τα περί Ινδοευρωπαϊκής γλωσσικής οικογένειας απο όπου κατάγονται οι Έλληνες είναι αν μη τι άλλο Κατάπτυστες νεοταξικες εωσφορικες προδοσιες. 


Μην ξεχνατε Ελληνες ότι ο Ηρόδοτος (Α 56-58, Ε 17 και Η 43) λέει ότι η κάθοδος των Δωριέων δεν έγινε από τα Ουράλια ή την Ουκρανία, αλλά από τον Ελληνικό βορά ,από την Πίνδο της Μακεδονίας .


 Ολα αυτά ενώ προηγούμενος , οι Ελληνες Δωριεις ,έκαναν άνοδο, δηλαδή πήγαν από τη Δωρίδα της Θεσσαλίας στη Μακεδονία.


 Όλα αυτά γιατι τους κυνηγουσαν οι εωσφοριστες αλλοδαποι σκλαβοι οι Καδμιοι. Επαναλαμβανω όπως μας αναφερει ο Ηρόδοτος μερικοί μετά κατέβηκαν στην Πελοπόννησο, ενω ,καποιοι απεμειναν στην Πινδο οπου δημιουργησαν το Μακεδονικο εθνος. 




Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.





 Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 





Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος.


Πως ηταν δυνατον οι Αρχαιοι προγονοι, οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν όλα αυτά, τα αριστουργήματα, που κανενα εθνος δεν μπορει να δημιουργησει, ταυτόχρονα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 




Πως ηταν δυνατον οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, σε φαγωμα των θυσιασμένων, σε θυσιες ζωων, σε ευνουχισμο νεων αγοριων, σε εκπορνευση κοριτσιων, σε “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και σε απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.




 Την απαντηση μας εδωσε ο ιδιος ο Πλατωνας στο εργο του Μενεξενος. 




Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.

 Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 

Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι.

 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 




Οι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 


Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.

 Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες, ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 



Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 
Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 




Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες. Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.



 Ο Παυσανίας στο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 


Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι, ο σηθ(Τυφωνας).



 Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας. Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 



Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 

Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 



Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.



 Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 

Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 



Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτης.
Ολοι οι γνήσιοι Ελληνες θα πρεπει να διαβασουν το ιερο εργο του Αριστοκλή με την επωνυμια Τιμαιος,ωστε να δουνε μεταξυ αλλων με ποση μεγαλη δεξιοτεχνια αποφευγει τις διωξεις από τους εβραιους δωδεκαθειστες.
Αναφερει λοιπον σε ένα σημειο του εργου ο υπατος των φιλοσοφων τους δαιμονες του δωδεκαθεου ως θεους” κατωτερους, τους οποιους δημιουργησε ο ενας  και μοναδικος θεος δημιουργος.

Το δαιμονικο δωδεκαθεο ηταν λοιπον εντελως αναξιο μπροστα στον κορυφαιο πολιτισμο του κοσμου που ηταν ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος. Αυτό μας το δειχνει πρωτα από όλα, το κορυφαιο εργο του Πλατωνα για την δημιουργια του σύμπαντος. 



Οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 


Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 



Το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα. 


Ο Υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης-Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών. 


Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται , ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν. ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ- ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 



Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.



loading...

44 thoughts on “Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Α

  1. Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:18 μ.μ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ!!!

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:17 μ.μ.
    Giannis Paterakis1 Ιανουαρίου 2018 – 7:03 μ.μ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 10:23 μ.μ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ,

    ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ
    ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ
    ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ :

    Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2018 – 8:36 μ.μ.
    Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ ΓΙΑ 150ριαΘΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΚΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΕΤΕ…??

    ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΕΥΡΩ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ150ρια ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ….

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…!!!

  3. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑ-ΓΕΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ…!!!!

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…!!!

    1. ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,

    2. ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ,

    3. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ,

    4. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, I. ACTUS REUS ΚΑΙ II. MENS REA

    5. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    6. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

    7. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    8. ΑΠΑΤΗΣ ,

    9. ΑΞΙΑΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,

    10. ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ,

    11. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ,

    12. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,

    13. ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,

    14. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΧΡΕΗ (Α.Φ.Μ. ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΕΡΗΜΗΝ..)

    15. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ,

    16. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    17. ΑΠΑΤΗΣ

    18. ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ,

    19. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ

    20. ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    21. ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    22, ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

    23. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

    24. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ,ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

  4. ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΡΠΕΤΑ ΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ??

    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…!!!

    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΤΟ ΛΕΩ….

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ…

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…!!!!

  5. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΕΔΡΑ,ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ…

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….

  6. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  7. Για κοιταξτε απαντηση του τσιπρα στην σατανοσυμμορια του τουρκογυφτα χαχαχαχσχαχαχσ
    ………………………
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  8. ΖΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΟΠΩΣ Κ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙΟΛΕΡΕΣ!ΟΥΣΤ!

    Ανώνυμος29 Δεκεμβρίου 2017 – 9:52 π.μ.
    ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΑΡΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ. ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΟΥ Η ΝΑΝΣΥ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΩΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΕΙΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΜΕΝΗ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΚΑΝΟΙΝΙΣΕ…ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 9:37 μ.μ.
    Salom Aβρααμ….Salom Σεβαστε Ραββινε Υoshef ποσο μεγαλη ειναι η χαραμα μας που σας βλεπουμε παλι…εμενα ειναι μεγαλυτερη αδελφε Αβρααμ μεγαλυτερη….αυτο το ξερουμε ποιος καλος ανεμος σας εφερε παλι κοντα μας? μην ειναι η γιορτη του γιομ κιπουρ AVENSALOM MELEHEM μην ειναι που επιασε τα 109 ο Αδελφος Ισαακ και πρεπει να υπογραψουμε για εκεινα τα ακινητα προτου παει ταξειδι μακρυνο τι να ειναι?….λιγο απο ολα μα πιο πολυ εφερα οδηγιες απο τα κεντρικα για τον ξερεις τον καταζητουμενο μαζι με τον μπουχεσα που κουβαλαει μαζι του εχουμε καποια σχεδια να εκτελεσουμε θα τα πουμε αναλυτικα στην Συναγωγη βλεπεις απο το κρυψιμο στους υπονοιμους εχει παθει ασθενεια χλουτσου χλουτσου εφερα και ενα εμβολιο μπας και κανει τιποτα για να μην ψωφησει ακομα μεχρι να τελειωσουμε την δουλεια μας πιστευων να καταλαβες….ναι καταλαβα Σεβαστε αδελφε καταλαβα ξερω παρε μια τσαπελα παρε και το εμβολιακι σου και μια τσιμπισια σου μονο φτανει αεροπλανο να σε κανει και φουυυππ!!!! Αααα χα χα χα χαααααα σε καλο σου με εκανσ και ευθυμησα να ανημερα του γιομ κιπουρ ε αφου τα ξερεις εσυ αφησε τις τσαπελες πισω απο τους καδους περναει ο τσαπελογυφτος και τις μαζευει και μετα προχωραμε κανονικα στην φαση Β'οπερ μεθερμηνευομενον θα του φυγει το καφασι!!!!….ααα χα χα χαααααα ξανα γελωτας ναι ναι ετσι θα γονει θα ελθουν και τα γυφτικα κλαρινα να του τραγουδησουν απανω απ'την κασσα του την στολισμενη με τσαπελες και μπρουσαλιο ενω θα ριχνουν πετσινα δολλαρια απο το καταπλασμα του χαα χα χα χααααααααα αντε πολυ χαρηκα που τα ειπαμε Hava nagila Hava καλο κατευωδιο να εχει το Βοδιο χααααααααααα salom….salom..

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 9:44 μ.μ.
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΗΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
    ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΡΙΚΙΩΝ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  9. Hera Baziotopoulou Επειδή ξέρετε περισσότερα από μένα, αληθεύουν τα εξής; Σε κάποιο (μάλλον προσωπικό) δικαστήριο είπε στην έδρα ότι δεν την αναγνωρίζει, έφυγε και πήγε απέναντι σε καφετέρια και φυσικά καταδικαστηκε; Επιπλέον και αυτό αφορά τις Ε.ΣΥ. Δεν πήγε να καταθέσει στον εισαγγελέα ως μάρτυρας όταν τον κάλεσε για την μήνυση προς τους 300, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και μηνύεται για ψευδή καταμήνυση; Αυτός θεωρείται ορκισμένος; Ή προδότης;
    1
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ημέρα
    Δημητρης Καζαμιας
    Δημητρης Καζαμιας ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ

  10. ΕΛΑ ΓΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ…ΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΣ ΜΟΥ?….Ε ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ liga htan ΠΡΟΣΠΑuΗΣΑΝ ΝΑ ΜpΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΕΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Ε ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΧΥuΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡvΤΟΥΣΑΝ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΓΙΩΡΓΟ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΛΕΩΩ….ΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?…..ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ? ΝΑ ΚΑΚΟΝΙΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!….ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?….ΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΔΟΙΟΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΥΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΟΧΙΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΖΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 10ρικια ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΑΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ 10ρικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 150ρικα ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΡΕΝΙΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ?.. ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΛΘΑΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!!….ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?…ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΧΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡ0ΤΙΚΟ ΚΑΜΙΑ 20ρια ΚΑΣΣΕΣ ΣΟΔΑ ΚΡΥΑ ΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ''ΧΩΝΕΨΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ!!!…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΛΙΖΑΝΕ?ΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΣΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΠΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΗΓΗΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΑΑΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΘΕΟΣ ΣΥΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ…salom….salom..

  11. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..������

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  12. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https

  13. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https

  14. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2018 – 10:14 μ.μ.
    Για κοιταξτε απαντηση του τσιπρα στην σατανοσυμμορια του τουρκογυφτα χαχαχαχσχαχαχσ
    ………………………
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  15. Στη βακχοιουδαϊκή αίρεση του Γιεσούα οι πιστοί "συμμετέχουν", καταναλώνουν το σώμα του θεού τους.
    Τα ξένα στοιχεία στο Δωδεκάθεο (6 Αρσενικές και 6 θηλύκές ιδιότητες Ουρανού και γής) ήταν ο ιουδαιοβακχισμός ήδη από την εποχή των Ορφικών.
    Εορτάζεται την περιτομή του "Κυρίου" ή δεν την εορτάζεται;
    O Xριστιανισμός δεν είναι μια λατρεία της αιγύπτου που πάνω σε απεικονίσεις αιγυπτιακών θεοτήτων κατέστη θρησκεία επι ρωμαϊκής περιόδου;
    Το δωδεκάθεο δεν μεταλλάχθηκε με τους αποστόλους;

    Ο Χριστιανισμός δεν κατάεκλεψε όλη την Πλατωνική θεολογία, και τα περί Απολλώνιου Τυαννέα για να επενδύσει ιουδαιοβακχικά μυστήρια του Σαβαώθ;

    Oι Χριστιανοί ιερείς δεν είναι ενδεδυμένοι όπως οι μικρασιάτες ιερείς της Παν-ντιάνα -"θηλυκού σατανά" και ερμητιστές με το κηρύκειο;

    Πίστευαν οι Έλληνες σε εξιλεασμό εξομολογήσεις και αμαρτίες, και καταναγκασμούς ταπεινωσης;
    Είναι δυνατόν μια θρησκεία να έχει ως επίκεντρο και δεδομένο πως όλοι είναι αμαρτωλοί και άρρωστοι και πρέπει να εξιλεαστούν;

    Οι περισσότεροι δαιμονισμένοι, άρρωστοι πνευματικά που πηγαίνουν σε μοναστήρια για να εξορκιστούν ήταν "σατανιστές", ή ιδιαίτερα θρησκόληπτα άτομα μεγαλωμένα μέσα σε υπερβολικά θρησκόληπτες πουριτανικές οικογένειες και μερικές φορές κακοποιημένοι.

    Eαν δεν είναι σφάλουσα θρησκεία ο Χριστιανισμός γιατί οι ιερείς έχουν σε μεγάλα ποσοστά τα κουσούρια τα οποί θεωρούν ως αμαρτήματα;
    Δηλαδή στις αρχαίες λατρείες φταίνε Θεοί και άνθρωποι, ενώ στον χριστιανισμό μόνο οι άνθρωποι;

    Mήπως είναι απλώς ένα ψυχοφάρμακο των πτωχών εν τω πνεύματι και μετανοούντων για ομοφιλοφιλία και σοδομιτισμό και δεν αφορά υγειείς πνευματικά ανθρώπους, αλλά και οι Ιερείς του, μπορεί όχι όλοι, δεν πάνε και πίσω σε αυτά τα αμαρτήματα;

    Nομίζεις πως δεν έχουν ανούσιες και ειδωλωλατρικές εμμονές οι Χριστιανοί;
    Η ειδωλωλατρεία είναι η απεικόνιση θεανθρώπων ή Θεών. Δεν έχει σημασία εαν είναι Αγάλματα, γλυπτά ή αγιογραφίες.

    Πως λοιπόν ένας τόσο μεγάλος πολιτισμός υιοθέτησε αυτή τη λατρεία; Hταν απλώς μια αναπόφευκτη πορεία πολιτικού καμουφλάζ των ιουδαιοβακχικών λατρειών της Ρώμης για τη συνεκτικότητα της αυτοκρατορίας.

  16. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα

  17. Ανώνυμος18 Οκτωβρίου 2016 – 10:53 μ.μ.
    Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ

    Ο ΡΟΜΑ ΨΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ.

    ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΥΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΚΙΑ….. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ….. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΚΑ ΦΕΥΓΕΙ…… ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .

    ΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΥΧΙ???….ΤΟ ΝΥΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ… ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ….. ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ….ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΕΣΕ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ…. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ …..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΛΑΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΙΩΤΙΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ
    ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ

    1 ) ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΣΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΣΤΡΩΣΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΛΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

    2 ) ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΖΑΡΩΣΕΙ ,ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ

    3) ΒΑΖΕΤΕ Σ΄ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΝΑ ΧΟΧΛΑΖΕΙ ….
    4) ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΣΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ
    5) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ
    6) ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΙΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ
    ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
    7) ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΡΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΡΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΑΠΕΛΑ
    8) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
    9) ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
    10) ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
    ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

    ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ
    ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΚΙΑ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

  18. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ;
    ΕΦΤΑΣΕΣ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ;

  19. Πάνος Μιχαλόπουλος-Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκη
    https://www.youtube.com/watch?v=Hbevhw-TagM

    Ηρακλής Καπετανάκης Ας κανουμε μια σουμα να δουμε σε ποιο αστρονομικο ποσο εχουν φτασει μεχρι σημερα τα τρισεκατομμυρια του παπατζη…

    Εχουμε και λεμε :

    καταπλασμα απο συμφωνια Μπρεττον Γουντς, οπου συμφωνηθηκε οι αλλοι να πουλανε τα εμπορευματα τους, στο χρηματιστηριο εμπορευματων του Λονδινου και να καταθετουν το 60% της αξιας των στα καταπλασματα, 115 τρις μεχρι το ετος 2007. Βαλε τωρα τοκους, βαλε και ποσα εμπορευματα θα εχουν πουληθει απο το 2007 μεχρι σημερα και θα μας τα εχουν ακουμπησει, τα 140 τρις τα εχουμε στο νερο…

    Αρα :

    45 μετοχες της Ανατολης παπατζη Χ 670 δις = 30 τρις
    ομολογα απο διαστημικη τεχνολογια παπατζη = 3 τρις
    καταπλασμα παπατζη = 140 τρις

    ΣΥΝΟΛΟ Τρισεκατομμμυριων παπατζη = 173 τρις

    Παγκοσμιο ΑΕΠ 80 τρις, δηλαδη αγοραζουμε οτι παραγεται στον πλανητη σε διαστημα ενος ετους δυο φορες και μας περισσευουν.

    Συνελληνες πιαστε τους καναπεδες μεχρι δευτερας παρουσιας και μην κουνατε ρουπι
    Εχουμε τρισεκατομμυρια να φανε και οι κοτες…

    Θα φταιω εγω αμα σας πλακωσω στα μπουγελα με το παγωμενο νερο για να συνελθετε;

    https://www.facebook.com/prozimenios?hc_ref=ARQFfP2C-n6JWq7TkWN_Knwt4oe46KdRQrD9Uok55UiM2uzSW-61aeqH2HwnHhQouRk&fref=nf

  20. κοιταξτε απαντηση του τσιπρα στην σατανοσυμμορια του τουρκογυφτα χαχαχαχσχαχαχσ
    ………………………
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  21. κοιταξτε απαντηση του τσιπρα στην σατανοσυμμορια του τουρκογυφτα χαχαχαχσχαχαχσ
    ………………………
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  22. Ε ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ;
    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ 80 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΑΝ ΜΟΥΜΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ 100. ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΣΩ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΑΡΙΣΕΣ

  23. Καλογερόπουλος
    34 λεπτά ·
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ????
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ???
    ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ …… ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ
    ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ????????
    ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ …………ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΟΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ???? .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    .ΡΕ ΣΕΙΣ ….ΝΟΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ??????

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2062409840645220&set=a.1397717347114476.1073741830.100006286716949&type=3&theater
    επειδη το παγανιστικο ζομπι εγραφε οτι τα γραφεια εσυ δεν εχουν σχεση με το γυφτικο πορδοβουλωμα

  24. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 λεπτά ·

    ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ..
    ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

  25. Giannis gyftarakis Ιανουαρίου 2018 – 7:18 μ.μ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟ.

  26. Γιάννης Καλογερόπουλος κοινοποίησε τη δημοσίευσή του.
    1 ώρα ·

    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ …..ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ …..
    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ….
    ΕΡΕ ΦΩΤΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΜΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ !

  27. Giannis Paterakis2 Ιανουαρίου 2018 – 10:46 μ.μ.
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΣΤΟ Φ/Β ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

  28. Χασου γελοιε σατανολατρη πουστογερε παλιονεκροκεφαλη εσυ και η παγανιστικη συμμορια του μογγολογυφτα

  29. κοιταξτε απαντηση του τσιπρα στην σατανοσυμμορια του τουρκογυφτα χαχαχαχσχαχαχσ
    ………………………
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  30. κοιταξτε απαντηση του τσιπρα στην σατανοσυμμορια του τουρκογυφτα χαχαχαχσχαχαχσ
    ………………………
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  31. κοιταξτε απαντηση του τσιπρα στην σατανοσυμμορια του τουρκογυφτα χαχαχαχσχαχαχσ
    ………………………
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  32. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia…/

  33. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia…/

  34. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia…/

  35. Ηρακλής Καπετανάκης Αχαχα

    Καλημερα Καζαμια

    Μονο για αρχαιοκαπηλια;
    Το ποινικο μητρωο του τρισεκατομμυριουχου εξαφανισμενου καταζητουμενου Εθνοσωτηρα ειναι στολισμενο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο

    7 μηνες για αρχαιοκαπηλεια
    8 μηνες για πλαστογραφια
    12 μηνες για ηθικη αυτουργια σε πλαστογραφια
    28 μηνες για εκβιαση συκοφαντικη δυσφημιση ψευδη καταμηνυση
    96 μηνες για υπεξαιρεση
    φυγοδικει και εχει εκδοθει ενταλμα συλληψης του για απατες εις βαρος του δημοσιου, τραπεζων, ταμειων κλπ
    Οι καταδίκες Σώρρα για αρχαιοκαπηλία, υπεξαίρεση και πλαστογραφία
    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia…/

  36. Θελεις αποδειξεις νεοπαγιστικο πτωμα για τα 4 κακουργηματα?????
    Σε ποιο ζωο νομιζεις οτι μιλας τωρα στον καραγγιανη????
    Νικητας Καραγιαννης
    9 ώρες ·
    …….. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ … ΔΙΑΤΑΓΗ …. ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ( ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ νομισμα, καρτες, κουπονια κλπ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΚΑΤΑ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ) Α Ρ Τ Ε Μ Η Σ Σ Ω Ρ Ρ Α Σ !!!!!

  37. Σε τετοια καθυστερημενα γιδια που τους μαδατε τα 200ευρα και τα 300ευρα καθε μηνα να κανεις τετοιες ερωτησεις σατανολατρη εβραιομασονε

  38. Γιάννης Καλογερόπουλος
    2 ώρες ·

    ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ..
    ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ
    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    6 6
    Σχόλια
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΕΕΙ Ο Α.Σ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΣΤΑΤΙΚΑ …. ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ………. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΑ ΒΑΡΒΗΤΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ …………ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΧΗΤΙΚΟ .

  39. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ>>

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_531.html#more

    Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2017 – 8:10 μ.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

  40. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  41. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  42. Θελεις αποδειξεις νεοπαγιστικο πτωμα για τα 4 κακουργηματα?????
    Σε ποιο ζωο νομιζεις οτι μιλας τωρα στον καραγγιανη????
    Νικητας Καραγιαννης
    9 ώρες ·
    …….. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ … ΔΙΑΤΑΓΗ …. ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ( ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ νομισμα, καρτες, κουπονια κλπ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΚΑΤΑ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ) Α Ρ Τ Ε Μ Η Σ Σ Ω Ρ Ρ Α Σ !!!!!

  43. Θελεις αποδειξεις νεοπαγιστικο πτωμα για τα 4 κακουργηματα?????
    Σε ποιο ζωο νομιζεις οτι μιλας τωρα στον καραγγιανη????
    Νικητας Καραγιαννης
    9 ώρες ·
    …….. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ … ΔΙΑΤΑΓΗ …. ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ( ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ νομισμα, καρτες, κουπονια κλπ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΚΑΤΑ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ) Α Ρ Τ Ε Μ Η Σ Σ Ω Ρ Ρ Α Σ !!!!!

Comments are closed.