Κατσίκης (ΑΝΕΛ): Θα πειθαρχήσουμε εάν η πλειοψηφία μειοδοτήσει για την ονομασία των Σκοπίων

Παράλληλα κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «καπηλεύεται» το εθνικό θέμα για το κομματικό της συμφέρον

Για μειοδοσία στα εθνικά θέματα έκανε λόγο ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης μιλώντας για όσους βουλευτές ταχθούν υπέρ μιας ονομασίας των Σκοπίων που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.

Όσον αφορά, δε, τη στάση του κόμματός του είπε ότι «εμείς θα σεβαστούμε την αρχή της πλειοψηφίας εάν η πλειοψηφία μειοδοτήσει για τα εθνικά συμφέροντα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Παράλληλα κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «καπηλεύεται» το εθνικό θέμα για το κομματικό της συμφέρον.

loading...

3 thoughts on “Κατσίκης (ΑΝΕΛ): Θα πειθαρχήσουμε εάν η πλειοψηφία μειοδοτήσει για την ονομασία των Σκοπίων

  1. ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ή ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Ή ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΠΠΑΣ Ή Η ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΩΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ Ή ΑΠΟ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΏΝΕΤΑΙ Ή ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Ή "ΠΓΔΜ"!!!!
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!

  2. ΤΙ ΧΑΡΒΑΡΤ ΚΑΙ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ! ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΟΛΚΗΣ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΙ'ΕΣΥ? ΝΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ SONY VAIO ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΖΕΙΣ? ΝΑΙΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΕΤΣΙ? ΦΑΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΒΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΛΕΙΟΥ! ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

  3. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.

Comments are closed.