Αυτός είναι ο χάρτης για τη Μακεδονία που ανέβασε η Άντζυ Σαμίου και προκάλεσε σάλο -Δείτε τι σχόλια της έγραψαν

Η Άντζυ Σαμίου ανάρτησε στο Facebook έναν χάρτη και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

«Αυτή είναι η Μακεδονία για πάνω από 100 χρόνια, μετά τους Βαλκανικούς πολέμους … Δεν είναι όλη δική μας, επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, τι να κάνουμε τώρα;» έγραψε η τραγουδίστρια και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων.

«Κοπέλα μου! Δεν αρχίζεις να τραγουδάς και πάλι για το ευαίσθητο σημείο σου!», της έγραψαν κι εκείνη απάντησε: «Όποιο παρτάλι μιλάει άσχημα θα παίρνει φύλλο πορείας!».

Υπήρξαν, όμως, και πιο… κάθετοι: «Μετά από αυτό το post, αυτοκτόνα»!

Μετά τις αντιδράσεις η Άντζυ Σαμίου έγραψε: «Με ευκαιρία το Μακεδονικό είναι καιρός να ξεσκαρτάρω από τα διάφορα κρυμμένα ούγκανα που βγήκαν απ τις σπηλιές τους κι άρχισαν τις επιθέσεις, με τον χυδαίο τρόπο που ακροδεξιού φασίστα που νομίζει πως είναι ο μόνος πατριώτης και που μισεί όποιον τολμά να μιλάει την αλήθεια χωρίς εθνικιστικές υστερίες! Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο όντως και αν μπορούσα να ψηφίσω σαφώς θα έλεγα ΟΧΙ στον όρο Μακεδονία.Κρίμα που αμαυρώθηκε από τους πατριδοκάπηλους ακροδεξιούς που εκμεταλλεύτηκαν την ευαισθησία του κόσμου και το οργάνωσαν με πολιτικές σκοπιμότητες. Όμως δεν αγνοώ , ούτε προτίθεμαι να κάνω την ανήξερη για να θεωρούμαι «πατριώτισσα» και να μαζεύω λάικ»!

loading...

35 thoughts on “Αυτός είναι ο χάρτης για τη Μακεδονία που ανέβασε η Άντζυ Σαμίου και προκάλεσε σάλο -Δείτε τι σχόλια της έγραψαν

  1. Κυρία Αντζυ Σαμίου σας προτείνω να διαβάσετε ιστορία έστω και τραγουδιστά μήπως και τη εμπεδώσετε.

  2. ΕΓΩ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ

  3. Νσι αυτή είναι η Μακεδονία όπως βλέπουμε στο χάρτη. Αλλα κα Σαμίου, η Μακεδονία ήταν μέχρι και το Δούναβη ελληνική, το ότι κλέβω όνομα, πολιτισμό, ιστορία, δεν μας βρίσκει συμφωνους.
    Η Μακεδονία ήταν μια και είναι ελληνική.Αν δεν γνωρίζεται ιστορία,δηλαδή είσαστε απολίτιστη,ανιστόριτη. Και έχετε δίκιο,που να μάθετε ιστορία στα χαμαιτυπεία που συχνάζατε;

  4. Ας μας δείξει και τον χάρτη, που δείχνει την Μακεδονία μέχρι τα όρια της Ινδίας κι ας μας πει σε πόσα κράτη μοιράστηκε η Μακεδονία.

  5. Η κυρία αυτή προφανώς ψηφίζει. Αναρωτηθείτε, λοιπόν:
    ''Γιατί η χώρα μας βιώνει αυτό το χάλι'';

  6. ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΙΣΧΟΣ !!

  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΤΣΤΑΘΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ???
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???

  8. Όταν ο βόθρος είναι σκεπασμένος δεν βρωμάει ούτε ενοχλεί κανέναν όταν όμως βγάλεις το καπάκι ( ανοίξει το στόμα ) φεύγεις μακρυά

  9. ΣΑΝ ΨΥΡΙΖΑΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΝΙΟ.

  10. αλλη πουταναρα αλλο ξεκωλο που θα την πει και απο πανω,λοιπον δεν παει αλλο απο σημερα θα πεφτει μπουνιδι σε οποιον καριολη η καριολα ξερναει σκατα για την πατριδα μας αμερικαν μπαρ θα γινει σαλουν αλλοιως δεν υπαρχει διεξοδο

  11. ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

  12. Στά σκυλάδικα μεγάλωσε οπότε μή περιμένετε κάτι διαφορετικό, κι'αυτή είδη υγιεινής τρώει όπως ή Άντζελα,στό ίδιο κολέγιο σπούδασε

  13. Ανοητη και αγραμματη Σαμιου μαθε την ιστορια της Μακεδονιας πρωτα.Ναι ηταν μεγαλη η Μακεδονια του ΕΛΛΗΝΑ Φιλιππου και του Μ.Αλεξανδρου.Οι Σλαβοι οι σημερινοι σκοπιανοι ηρθαν στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του ελληνα Φιλιππου και του Μ.Αλεξανδρου [στο ξαναγραφω σαν αγραμματη που εισαι να το εμπεδωσειες],μετα απο 100000 χρονια περιπου,επι βυζαντινης αυτοκρατοριας.Ηταν οι βορειοι βαρβαροι εχθροι του βυζαντιου.Τι δεν καταλαβαινεις φτωχη και ανοητη.

  14. Δηλαδή κα ΣΑΜΙΟΥ, όποιος Τούρκος, γύφτος, Αφρικανός ληστής κλπ, καταλάβει με τη βία το μισό σου σπίτι, από αύριο θα μπορεί να διεκδικεί καί το επώνυμό σου;;;……. Καλύτερα να τραγουδάς…, παρά να μιλάς!…. Άντε τραγούδα μωρή…………. …Ε.

  15. Αντζυ Αντζυ βαλε στο κωλο σου ενα νεραντζι

  16. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ [ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΑ], ΕΧΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ! ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΛΑΒΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ; ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ' ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ;ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΓΙΣΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  17. Η Άντζυ Σαμίου, είναι τραγουδίστρια και έχει γεννηθεί στο Πειραιά με καταγωγή απο τη Πάτρα στις 7 Μαρτίου 1960.
    Από πολύ νεαρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με το χώρο του τραγουδιού, ενώ στα τέλη της δεκαετίας του '80 ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα. Το 1990, ο Δημήτρης Μητροπάνος της έγραψε το τραγούδι "Εσύ λεγε με έρωτα", το οποίο έγινε και το πρώτο της ομόνυμο single. Το 1993 κυκλοφόρησε και ο πρώτος της δίσκος με τίτλο "Το αδύνατο σημείο μου", που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Εκτοτε έχουν ακολουθήσει πολλοί ακόμα δίσκοι και ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

  18. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ?ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ?ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΦΡΟΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ……………………..

  19. I ANTZI SAMIOY INE MOGOLIKIS KATAGOGIS APO PATERA TURKO KE MITERA ELLINIDA DEN KSERI TI SIMENI ELLIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ME AFTA TA OLIGA FTANOYN GIA TIN TURKALA!!! APLOS SAS ENIMERONO!!!!!!!!!!!!!

  20. Και εσυ 7,49 γραφεις το βιογραφικο της?Χεστηκαμε για την φευγατη τραγουδιαρα.Αλλωστε δεν εκανε και καριερα.Μαλλον πολυ ασχοληθηκαμε με αυτη την σαυρα.Κατι επρεπε να πει η φτωχη και ασημη για να βγει στην δημοσιοτητα.

  21. TO ISTORIKO GENISEOS TIS ANTZI SAMIOY INE PLASTO!!! OPIOS KI AN TO EGRAPSE GRAFI PSEMATA!!! TO ETOS 1960-4-7 ONTOS EGENITHI I ANTZI IS TIN POLI KONSTANTINOYPOLI APO TURKO PATERA k ELLINIDA MITERA!!!! TO KALOKERI TOY 1960 IRTHAN STON PIREA OPOY KE EMINAN MONIMOS!!! DEN EXI TIPOTA ME TIN POLI PATRA!!! AFTI INE I ALITHIA!!! INE TURKOELLINIDA AMORFOTI!!!!!!!!!!!!!!

  22. το κραξιμο δικαιολογημενο ανιστοριτη κομπαρσα

  23. Αντζυ καλυτερα να ανοιγεις τα ποδια σου παρα το στομα σου

  24. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ :
    "ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ
    ΔΙΟΔΟ…" ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΕ…

  25. Μην την στενοχωρείτε. Γράψτε, σας παρακαλώ πολύ, κι ένα επαινετικό σχόλιο. Δεν την λυπάστε;;

  26. Τις προσεχείς ημερες θα δούμε κι άλλα τέτοια συριζαίικα νούμερα που θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι η Μακεδονία είναι απλά μια γεωγραφική περιοχή και τίποτε περισσότερο, ενώ όσοι έχουμε αντίθετοι άποψη είμαστε ακροδεξιοί, φασιστες κλπ.

  27. ασ διαβαση λιγο ιστορια η κυρια σαμιου και μετα να ανοιγει το στομα της.αλλα οταν εχεις τετοιους εφιαλτες μεσα στην ελλαδα μας που να δεις καλο.

  28. ασ διαβαση λιγο ιστορια η κυρια σαμιου και μετα να ανοιγει το στομα της.αλλα οταν εχεις τετοιους εφιαλτες μεσα στην ελλαδα μας που να δεις καλο.

  29. ΣΥΡΡΙΖΑΙΑ Ν Α Ζ Ι ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΗΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ?

    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …..

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  30. RE PAIDIA TI TIN VRIZETE ''''''I KOPELA THELI DIMOSIOTITA DEN TIN PERNI KANEIS NA TRAGOYDISI GIA STRIPER DEN KANEI EINE GRIA GOMENO DEN EXEI '''''PIOS NA PAEI ALOSTE''''KAPOU KAI AYTI PREPEI NA EINE STIN EPIKEROTITA;;

  31. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕ ΣΟΥ

Comments are closed.