ΣΚΟΠΙΑΝΟ " Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα.... "

* Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης...

Με τον εχθρό πάντα "εντός των τειχών" και τον επαίσχυντο συμβιβασμό να αποτελεί το εθνικό πρόταγμα του σήμερα, η κλεψύδρα του πολιτικού χρόνου εξανεμίζει πλέον τις ελπίδες του έθνους για θετική επίλυση της επίδικης διαφοράς με το κράτος των Σκοπίων.

Την ώρα λοιπόν που η πολιτική σπέκουλα γίνεται κανόνας πολιτικής συμπεριφοράς και η ανευθυνότητα προσδιορίζει τον δημόσιο λόγο και τη στάση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, στο μυαλό μου κυριαρχούν τα λόγια του διαπρεπούς Έλληνα, νομικού, πολιτικού και Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου, του Πανεπιστημίου Αθηνών, του αείμνηστου Αλέξανδρου ΣΒΩΛΟΥ: "Αν το Έθνος είχε μια ψυχή, θάβλεπε κανείς ότι, μια στιγμή, σταμάτησε η ανάσα της".
Χρέος λοιπόν κάθε εχέφρονα Έλληνα πολίτη, είναι, μεταξύ των άλλων, να θυμάται και να τιμά τους συνεπείς, αυθεντικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας, τους υπερασπιστές των εθνικών μας δικαίων και της ιστορικής αλήθειας. Αυτό επιτάσσει το πατριωτικό καθήκον, το εθνικό συμφέρον και η αδέκαστη αλήθεια, η ανάγκη συντήρησης της εθνικής μνήμης, χθες, σήμερα, αύριο...!!!!!
*** Πολιτικός Επιστήμων - Τεχ.Γεωπόνος - Παιδαγωγός
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]