Επίθεση Καλαφάτη σε Μπουτάρη για το Σκοπιανό: Είστε ακατάλληλος για τόσο κρίσιμα θέματα

Πυρά κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή τις δηλώσεις του για το Σκοπιανό εξαπέλυσε κατά τη τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης “Εντάξει” Σταύρος Καλαφάτης.

“Τολμάτε να πετάτε ονόματα στο τραπέζι δημοσίως χωρίς να έχετε καμία εξουσιοδότηση από αυτό το όργανο. Οποιαδήποτε δράση σας θα πρέπει να αντλείτε δύναμη γι αυτή από το σώμα. Ποιος σας έδωσε την έδωσε την εξουσιοδότηση; Καμία εξουσιοδότηση δεν έχετε, ούτε τις διπλωματικές ικανότητες έχετε. Είστε ακατάλληλος για τόσο κρίσιμα ζητήματα. Σας καλώ, σε κρίσιμα εθνικά θέματα, να φερθείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να μη θίγεται ο Θεσσαλονικιός ούτε να πληγώνονται οι εχέφρονες Θεσσαλονικείς κι όλοι οι Έλληνες. Μην ασχολείστε με ζητήματα στα οποία δεν έχετε εξουσιοδότηση”, τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

Πηγή:thestival,gr

loading...

4 thoughts on “Επίθεση Καλαφάτη σε Μπουτάρη για το Σκοπιανό: Είστε ακατάλληλος για τόσο κρίσιμα θέματα

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΝΙΜΙΤΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΟΝΙΣΤΩΝ .ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΕΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ,ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ Σ.ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

  2. πολλα Κ.Ι.Σ στον Δημαρχο Μπουταρη

  3. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?

  4. ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.
    ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ?

Comments are closed.