ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο: Τη συγκέντρωση καπηλεύτηκαν στοιχεία φανατισμού

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η σημερινή κυβέρνηση επιθυμεί λύση με αίσθημα εθνικής ευθύνης μακριά από μικροκομματικούς υπολογισμούς, φραστικούς εξτρεμισμούς, και εθνικιστικές κορώνες

Για στοιχεία φανατισμού που κυριάρχησαν στο συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν αμφισβητείται από κανέναν το δικαίωμα των πολιτών να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια. Όπως δεν αμφισβητείται και ότι στο σημερινό συλλαλητήριο συμμετείχαν και πολίτες που δεν έχουν καμία σχέση με την ακροδεξιά και την πατριδοκαπηλεία», αναφέρει. 

«Τη σημερινή συγκέντρωση, όμως, καπηλεύτηκαν, και τελικά σε αυτήν κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας, με αισθητή την παρουσία της Χρυσής Αυγής. Αυτό γίνεται αντιληπτό και από  τον προπηλακισμό του βουλευτή, Κ. Ζουράρη, και από τον εμπρησμό της κατάληψης “libertatia”», προσθέτει η ανακοίνωση. 
Και καταλήγει: «Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών επιθυμεί μια λύση που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα της χώρας και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, απέναντι στους αλυτρωτισμούς και τους εθνικισμούς. Και τη λύση αυτή υπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση, με αίσθημα εθνικής ευθύνης, χωρίς να υποκύπτει σε μικροκομματικούς υπολογισμούς, φραστικούς εξτρεμισμούς, και εθνικιστικές κορώνες».

loading...

4 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο: Τη συγκέντρωση καπηλεύτηκαν στοιχεία φανατισμού

  1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΑΝΕΜΕΝΕΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΡΩΙΑΣ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟΦΥΛΕΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΡΝΟΦΥΛΑΔΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 06.00 ΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΣΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΩ ΑΝΕΛ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ!! ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΟΡΑΤΟΙ !! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΔΕ!!! Ε ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΘΑΛΑΣΟΔΑΝΕΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ.

    ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

  2. εγω δεν γνωριζω αν οι βουλευτες της χρυσης αυγης ειναι αορατοι
    ή αν ηταν στο συλλαλητηριο εκεινο που γνωριζω ειναι οτι οι βουλευτες αυτοι μαζι με τον Μιχαλολιακο ειναι παλληκαρια και παροτι δεν τους εχω ψηφισει ποτε ουτε κατ οψιν τους εχω δει
    θα τους ψηφισω αυτη τη φορα και θα κανω αγωνα οπου μπορω να τους ψηφισουν φιλοι γνωστοι και συγγενεις γιατι εχουμε κατι κοινο μεταξυ μας αγαπαμε την Ελλαδα μας

  3. Ρε σκατοφαρες αμφιβολου προελευσεως.ναι ειμαστε πατριωτες,εθνικιστες,ελληνες,χρυση αυγη,ειμαστε οτι δεν ειστε εσεις.Κωλοσιριζαιοι πεθαμενα τομαρια να πατε στο διαολο.

  4. Ο Σκαϊ το βοθροκαναλο του Αλαφουζ εκπεμπει ελεω Πρεσβειας.Εχει μαζεψει ολη την εβραϊλα και τα "αμερικανακια" που καθημερινα παπαγαλιζουν προς το ηλιθιο κοινο το ιδιο τροπαρι.

    Τα βιντεο με την αποθεωτικη εισοδο της Χρυσης Αυγης στο συλλαλητηριο θα τα βρειτε στο YouTube.

Comments are closed.