ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ

Κύριοι ανιστόρητοι Βουλευτές ή κατοχικοί υπηρέτες της νέας τάξης,

Σύμφωνα με χθεσινή είδηση οι Βούλγαροι, πρωθυπουργός και πρόεδρος, συμφωνούν με τη σύνθετη  ονομασία !!!

Και χαρά ο Αλέξιος που τους «παρέσυρε» και αυτούς!!! Αυτό όμως έλειπε να μην συμφωνούν με το «κελεπούρι».

Ως έλεξε όμως, ο «Εαμίτης» κατοχικός και συνεπώς και εθνομηδενιστής Κώστας Ζουράρης, λείχων τον Αλέξιο, ο κ. Τσίπρας τα ξέρει όλα και τα «λύνει» όλα. Και δεν έχει ανάγκη να γνωρίζει ούτε ιστορία, ούτε τίποτα.

Έτσι ο  Αλέξιος ως μη «εθνικιστής» δεν έχει ιδέα περί Μακεδονικού αγώνα και ακούει για την ιστορία μόνον ότι του πει  ο Αντιγόνος του ο  Νάσος Θεοδωρίδης (1ο συνημμένο). Που λέει ότι  η Μακεδονία μας είναι κατακτημένη από μας.

Και πιστεύει επίσης και ότι του λένε και  οι σκοπιανοοικολόγοι του (2ο συνημμένο).

Άστε  την παρέλαση το 2008 στα Σκόπια (17/5/2008) να τους δοθεί το όνομα που την έδειξε τότε το MEGA στην οποία αν δεν κάνω λάθος μετείχε και ο Αλέξιος (3ο συνημμένο).

Μη γνωρίζων  την ιστορία του Μακεδονικού αγώνα, δεν θα έχει διαβάσει ο Αλέξιος,  ούτε τα «εθνικιστικά» βιβλία της Πηνελόπης Δέλτα. Συνεπώς δεν γνωρίζει ότι οι κομιτατζήδες δεν ήταν  ψευτομακεδόνες αλλά Βούλγαροι.

Ούτε γνωρίζει ότι και σήμερα οι ψευτοσκοπιανομακεδόνες είναι, ως είπε και ο ο πρώτος πρόεδρος των Σκοπίων Κύρο Γκλιγκόροφ,  Βούλγαροι απόγονοι των κομιτατζήδων (http://www.youtube.com/watch?hl=el&v=AbwCp9W-uPw&gl=GR) 

Σίγουρα και ο κ. Κοτζιάς, ως μη εθνικιστής «αριστερός» δεν θα ασχολήθηκε με τον Μακεδονικό αγώνα, τους Βούλγαρους κομιτατζήδες και τους Έλληνες Μακεδονομάχους. Εξ άλλου και γι αυτόν,  τον  «we are the world» (https://www.youtube.com/watch?v=HMd74ccSKrM) και του ΙΣΤΑΜΕ, αυτά είναι «εθνικιστικά θέματα.

Αν είχαν ασχοληθεί, ο Αλέξιος και ο κ. Κοτζιάς, θα γνώριζαν, ως περιγράφει και στο συνημμένο ο Καβαλιώτης Βασίλης Βασιλικός (4ο συνημμένο), ότι η τελική σχεδιασθείσα και προωθούμενη, με την πρόσδοση του ονόματος, «Μακεδονία για τους Μακεδόνες» του Ίλιντεν, Βουλγαρική θα είναι. Θα γνώριζαν επίσης τι λένε οι καταπιεσμένοι «βουλγαροσκοπιανά», Έλληνες των Σκοπίων (5ο συνημμένο). Θα γνώριζαν επίσης τόσον αυτοί όσον και ο σύντροφος τους σε όλα Κυριάκος, τι έλεγε ο «εθνικιστής»  Νικόλαος Ι. Μέρτζος πρόεδρος της «Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών» (6ο συνημμένο).

Και όχι ότι τους έλεγε ο Βουλγαρικός ΙΟΣ  τους της Ελευθεροτυπίας (7ο συνημμένο).

Η κατάσταση θυμίζει τον σύντροφο τους εφιάλτη Σημίτη,  που έλεγε ότι τα νησιά μας και για την Ελληνική Κύπρο με το σχέδιο Ανάν του που είναι κοντά στην τουρκία (που  κατά την φασιστική τους νέα τάξη  δεν αναγνωρίζει σύνορα και όλες οι χώρες πρέπει να υποτελείς σε αυτήν) θα πρέπει να «υπάγονται» σε αυτήν (Ιδεολογική προσέγγιση του εκσυγχρονισμού, http://ardin-rixi.gr/archives/16539 , Συγγραφέας: Πικραμένος Πάνος. Άρδην τ. 57)

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

1 thought on “ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ

  1. Ειναι σωστα και αυτονοητα αυτα που λεει ο αρθρογραφος.Ομως υπαρχει απιστευτα διαστρεβλωμενη και κατευθυνομενη παραπληροφορηση εδω και πολλα χρονια.Το απλο το εκαναν περιπλοκο.Ταξιδευοντας επαγγελματικα και για χρονια στα Βαλκανια διαπιστωσα οτι οι Σκοπιανοι ΑΝΕΤΑ μιλουσαν με τους Βουλγαρους την ιδια γλωσσα χωρις κανενα προβλημα.Οπως εμεις με τους Κυπριους ας πουμε.Δεν ειμαι ιστορικος ουτε γλωσσολογος.Ομως διαπιστωνω διαστρεβλωση ακομα και σε αναλυσεις υπερανω καθε υποψιας!!!Ξαναστελνω το συντομο σχετικα σχολιο που αφορα το Σκοπιανο:………..Η Βουλγαρια κινειται υποστηρικτικα οταν θεωρει οτι κινδυνευουν τα Σκοπια που ουσιαστικα ειναι ενα δευτερο Βουλγαρικο κρατος.Αυτη ειναι η εντεχνως κρυμμενη αληθεια.Οι σλαβογενεις των Σκοπιων ειναι Βουλγαροι κατα βαση, μιλανε Βουλγαρικα(με ιδιωμα) και υποδυονται το ανεξαρτητο κρατος και εθνοτητα.Ειναι ενα κρατικο μορφωμα φτιαγμενο με τις ευλογιες της ΝΤΠ αλλα και την ευαρεσκεια των Βουλγαρων.Το concept του διαχωρισμου αυτου ειναι το διαιρει και βασιλευε απο την πλευρα των νεοταξιτων.Απο την πλευρα των Βουλγαρων ο σχεδιασμος ικανοποιει την απο κοινου συγκροτηση ικανης στρατηγικης μαζας και γεωπολιτικης δυναμης ΟΤΑΝ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ οι συνθηκες.Οι απαιτησεις των Σκοπιων εναντιον μας ειναι ΚΑΙ απαιτησεις της μεγαλης κατ αυτους Βουλγαριας.Παντα ηταν ετσι απορω γιατι οι διαφοροι αναλυτες ακομα και οι υποτιθεμενοι Ελληναραδες το παραβλεπουν.Οταν κινδυνευει ο Σλαβικος (Βουλγαρικος) πληθυσμος των Σκοπιων η Βουλγαρια κινειται πολιτικα αλλα και στρατιωτικα αν χρειαστει(οπως η μανα που βοηθαει το παιδι της).Προπερσι απειλησε τους Αλβανους του Κοσσοβου με στρατιωτικα μεσα οταν εγιναν τα επεισοδια στο Κουμανοβο.Φετος μετα τις εντονα διχοτομικες εξελιξεις και διαφαινομενες περιπετειες ξανα η Βουλγαρια βαζει πλατη.Αυτη την φορα πολιτικα.Κανενα προβλημα δεν εχουν οι Βουλγαροι με την δηθεν διεκδικηση των Σκοπιανων της "Μακεδονιας του Πιριν". Ειναι ξεκαρφωμα και ναχαμε να λεγαμε.Επειδη εξ ονυχος κρινουμε τον λεοντα θα πρεπει να πουμε οτι η αποκρυψη της γεωπολιτικης αυτης πραγματικοτητας εχει στοχο την Ελλαδα και επιδιωκει να αποδομησει τις οποιες πολιτικες ανασχεσης θα μπορουσε να αναπτυξει μια πατριωτικη κυβερνηση.Αυτη ειναι η διαχρονικη στρατηγικη της Βουλγαριας υιοθετημενη και απο ΝΤΠ .Βεβαια λογω του γεωπολιτικου χαους αυτο μπορει και να μη τους βγει η ακομα να γυρισει μπουμεραγκ.Οπως και ναχει αν παρολες ,τις σειρηνες η Ευρωπη ολοκληρωθει πολιτικα και οικονομικα κατα τροπο δημοκρατικο αυτου του ειδους τα προβληματα θα μπορουσαν τροπον τινα να χωνεψουν και να επιλυθουν οριστικα εντος των Ευρωπαικων δομων.Ομως μπορει η Ευρωπη και να διαλυθει.Εμεις πρεπει να γνωριζουμε τα σχεδια τους και να μη τρωμε αμασητες τις αναλυσεις των δηθεν βαρυγδουπων ινστιτουτων και αρθρογραφων.Και πρεπει να εχουμε λυσεις για ολα τα ενδεχομενα.Ειναι οπως και να το δουμε εντελως αξιοπεριεργο το ελλειμμα της εθνοφελους πληροφορησης απο τα media σχετικα με το τι πρεσβευουν στην πραγματικοτητα τα Σκοπια εναντιον μας.

Comments are closed.