Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ κατά πλειστηριασμών και κυβέρνησης- Νέο ραντεβού την Τετάρτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα η Λαϊκή Ενότητα ενάντια στα κυβερνητικά στελέχη που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια, στον Πειραιά.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα «κατά των πλειστηριασμών, κατά του αυταρχισμού της κυβέρνησης και του ιδιώνυμου για την ποινικοποίηση της διαμαρτυρίας και για τη φυλάκιση των αγωνιστών». Διαμαρτυρήθηκαν επίσης για το πολυνομοσχέδιο το οποίο «δεν προστατεύει το δικαίωμα στην απεργία και προβλέπει νέα μέτρα κατά των δικαιωμάτων και περικοπές των μισθών και των συντάξεων».

«Η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας τις γνωστές αυταρχικές μεθόδους, έστειλε τα ΜΑΤ και προσπάθησε να εμποδίσει τους διαδηλωτές να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους, πράγμα που όμως δεν κατάφεραν να επιτύχουν παρά την επίθεση των δυνάμεων καταστολής στο μπλοκ της ΛΑΕ. Τα μέλη και τα στελέχη της ΛΑΕ και οι συλλογικότητες ενάντια στους πλειστηριασμούς, πραγματοποίησαν τη διαμαρτυρία τους και αργότερα συνέχισαν την πορεία τους στους δρόμους του Πειραιά», υποστηρίζει η Λαϊκή Ενότητα.

Καταλήγοντας, η ΛΑΕ διαμηνύει «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και στέλνει μήνυμα πως τα «ιδιώνυμα» δεν θα περάσουν, ενώ καλεί σε συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στα Ειρηνοδικεία και στα συμβολαιογραφεία.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]