Μπουτάρης: Η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή

Μια μέρα μετά το μεγάλο συλλαλητήριο για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος της πόλης, παίρνει ξανά ξεκάθαρες αποστάσεις και σημειώνει πως δεν βοήθησε καθόλου.

«Η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή. Όταν πας να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει να δεις και τα προβλήματα του άλλου. Οι αλυτρωτικές τάσεις πρέπει να τελειώνουν. Δεν είναι μόνο το όνομα. Εάν οι γείτονες εξακολουθούν να έχουν στο Σύνταγμα τους αλυτρωτικές τάσεις, δεν αλλάζει το θέμα», δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γιάννης Μπουτάρης.

Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο είπε πως «χθεσινή εκδήλωση δεν βοηθάει καθόλου την διαπραγμάτευση και δεν λύνει το πρόβλημα» και πως «ο συμβιβασμός δεν είναι κακή λέξη».

Ο κ. Μπουτάρης απάντησε στον στρατηγό εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκο, ο οποίος τον αποκάλεσε “αντιπρόσωπο του Τζορτζ Σόρος” και σημείωσε: «Στεναχωριέμαι γιατί ο κ. Φράγκος με πρόσβαλε προσωπικά και όλη η ομιλία του ήταν ένας εσωτερικός διχασμός. Ποιος τον ακούει προς τα έξω και τι είναι;».

Όσον αφορά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του, που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους, παρατήρησε: «Δεν είναι η πρώτη φορά. Και για τους Τούρκους και τους Εβραίους με κατηγορούν επειδή έχω συγκεκριμένη γραμμή».

Πρόσθεσε πως θα καταγγείλει στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο τον βανδαλισμό του μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Πλατεία Ελευθερίας, εκεί όπου άγνωστοι με σπρέι έγραψαν Χρυσή Αυγή κάτω από το γλυπτό.

Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε το συλλαλητήριο”ογκώδες κι εντυπωσιακό, χωρίς καμία αμφιβολία, λέγοντας πως το παρακολούθησε από εικόνες στην τηλεόραση, ωστόσο δήλωσε «απογοητευμένος γιατί 25 χρόνια απραξίας δεν μας οδηγούν να σκεφτούμε αλλιώς».

loading...

12 thoughts on “Μπουτάρης: Η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή

  1. Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΘΕ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 1% .ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Ε, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ . ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  2. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ

  3. ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ

  4. Τόσο πολύ μισείτε αυτή την χώρα και θέλετε να την διαμελίσετε ????? κρίμα για τα ελληνόπουλα που θα γεννηθούν σε χρόνια πολέμου που έρχονται, από της προδοσίες σας….

  5. Ο αξιολυπητος αυτος γεροντας ποσο μυαλο μπορει να του εχει απομεινει,,, μετα απο την πολλη χρηση τοσων ετων αλκοολ και ναρκωτικων ,,,θα ηταν ποτε δυνατον να εχει σωο το λογικο του??

    Με αφορμή την πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη προς το δημοτικό συμβούλιο για την αναγραφή στις πινακίδες των κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης και των παλαιών τουρκικών ονομασιών κάτω από τις σημερινές τους, ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν έκανε τις δικές του… αντιπροτάσεις!

    Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο προσωπικό του blog μια σειρά…προτάσεων για τη μετονομασία των οδών της Θεσσαλονίκης:
    @@@@@@@@@@@@@@@@
    Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα
    Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ…
    Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ…
    Η Βασ. Ολγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ…
    Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά…
    Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά…
    Και το γραφείο δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ…

    Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά
    Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ…

    Πηγή: Χάρρυ Κλυνν σε Μπουτάρη: «Να αλλάξετε το όνομά σας σε Σιχτίρ Χαϊβάν Πασσά» | iefimerida.gr

  6. κτηνοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  7. Τύφλα νά΄χει ο Εφιάλτης και ο Νενέκος.Στην ιστορία του μέλλοντος, εάν και εφόσον υπάρξουν Έλληνες, ο σκατόγερος θα βάλει υποψηφιότητα για τον τίτλο του μεγαλύτερου προδότη,δίπλα σε αυτό του Τσίπρα.

  8. Ναί ,άμα είσαι ανθέλληνας είσαι υπέρ όλων των εχθρών που ερίζουν για τα εδάφη σου.Ο εχθρός δυστυχώς είναι εντός των πουλών.Και δεν είναι Έλληνας.Μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες και δεν το κρύβει.Ας τόλμαγε να μιλήσει έτσι στην Τουρκία.Θα τον εκτελούσαν με συνοπτικές διαδικασίες.

  9. Αντε στα τσακιδια μαριονετα του μπουρδελου βρωμομπουταρη,τι σκατα εισαι ζομπυ τουρκοσλαυικης φαρας εισαι?Μηπως να πας στο διαολο να ξεβρωμισει η θεσσαλονικη?

  10. ti tha ginei me auton re? den tha to mazepsei kaneis?

  11. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΗΚΤΗΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΕΡΟΠΑΡΑΛΥΜΕΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 4000 ΧΡΟΝΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ,ΔΑΚΡΥΑ, ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΤΟΣΗ ΟΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ.ΜΕ ΚΑΛΠΑΚΙ ΚΟΜΙΤΑΤΣΗ,ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ ΚΑΙ ΚΙΠΑ ΕΝΑΛΑΞ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΗΔΙΑΖΩ.

Comments are closed.