Έλληνες επαναστατήστε…

Ο Αλέξανδρος άναψε την Ελληνική δάδα, τον πολιτισμό πήγε στην Ασία και ένωσε την Ελλάδα, ο Βουλγαροκτόνος τους βάρβαρους τύφλωσε αράδα, οι μακεδονομάχοι με αίμα όχι με χάδια τη Μακεδονία λευτέρωσαν και οι σημερινοί προδότες στα Σκόπια τόνομα παραδώσαν, χωρίς πόλεμο με ευκολία στα σκοτεινά τα μαγειρεία: «Τι να κάνουμε αφού μας τη ζήτησαν»; «ΟΧΙ να πούμε στο Σόρος και στους Αμερικανούς;»! Ως την Μελούνα η Ελλάδα μας αρκεί, την Αλεξανδρινή κληρονομιά μας ας εκμεταλλευτούν …..οι Σκοπιανοί, εμείς φως παίρνουμε από την Ιερουσαλήμ! Πολλοί οι τυφλοί και αποβλακωμένοι οι πολιτικοί μας, άλλοι κρετίνοι και στη συνωμοσία οι πιο πολλοί και μυημένοι παρότι γνωρίζουν την τραγωδία που μας περιμένει, με υποχωρήσεις, «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» προχωρούν σαν υπνωτισμένοι από τα μνημόνια τόσα χρόνια μαθημένοι! Εμείς είμαστε συνεπείς διεθνιστές, γνήσιοι αριστεροδεξιοί, αναρχοκομμουνιστές! Το όνομα χαρίζουμε στους σκοπιανούς συναγωνιστές; της Μακεδονίας μας οι κλεπταποδόχοι αυτοί της γης μας οι σφετεριστές και μείς εσαεί προδότες θάμαστε στο διηνεκές, ποιος υπολογίζει τούτο το λαό το σκερβελέ; Πολλές οι οικονομισιές! Το όνομα όχημα σαν βολίδα τρέχει όποιος το πάρει τη Μακεδονία θα κατέχει! Η Ελλάς αν το δώσει θα βρεθεί διαμελισμένη από νατοϊκό σχέδιο αλυσοδεμένη, δες την Κύπρο μας την διχοτομημένη! Ο Νίμιτς ύαινα είναι μεταμορφωμένη! Έλληνες για τη πατρίδα γρηγορείτε! Χωρίς τη Μακεδονία, Ελλάδα μην καρτερείτε! Τα Βαλκάνια θα αποσταθεροποιήσουν και θα το θυμηθείτε! Τα όρνια της Βαλκανικής και η Τουρκία θα ορμήσουν και την Ελλάδα μας σαν μπακλαβά θα τεμαχίσουν! Έλληνες επαναστατήστε!! Αμφικτύων.

Υπέρ του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη η “Ελλήνων Πολιτεία”…

Ευχόμαστε το συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου να είναι η σπίθα που θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας. Το πεθαμένο πολιτικό σύστημα φοβάται την συσπείρωση του κόσμου γιατί, χρεοκόπησε και στις εθνικές αξίες αυτού του ιερού τόπου. Αφού ξεπούλησε για 99 χρόνια τον πλούτο της χώρας, έπαιξε για 25 ολόκληρα χρόνια με το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας, τώρα αποκαλεί όλους εκείνους που αγαπάνε την Πατρίδα τους “σκοταδιστές”. Οι μεθοδεύσεις τους, δεν θα περάσουν όσο ζει και αναπνέει μια ρανίδα ελληνικού αίματος. Η αξιοπρέπεια δεν μετριέται ούτε σε ομόλογα και ούτε σε πειθήνια όργανα μιας Νέας Τάξης, που έχει στόχο την προσβολή της ανθρώπινης υπόστασης. Το επόμενο βήμα είναι τα μάτια μας να είναι ορθάνοιχτα, γιατί είναι βέβαιο πως θα βρεθούν μνηστήρες που θα κάνουν κήρυγμα πατριωτικού αγώνα, αλλά ταυτόχρονα θα ράβουν κουστούμια για μια θέση στη βουλή των συμφερόντων. Η Θεσσαλονίκη καλείται να γράψει ιστορία και σε αυτήν την ιστορία ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι τελείωσε η ανοχή, ο καναπές, ο ωχαδερφισμός και το βόλεμα. Μετά τη Μακεδονία έρχεται το Αιγαίο, η Θράκη, το δημογραφικό, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας και το μέλλον των παιδιών μας. Η “Ελλήνων Πολιτεία” καλεί εκείνα τα μυαλά (πέρα από κομματικές λογικές) και μαζί με το λαό θα ξεκινήσουμε μια παγκόσμια εκστρατεία για την διεκδίκηση και αποζημίωση του πολιτιστικού και ιστορικού πλούτου της χώρας μας, καθώς επίσης, και την τιμωρία όλων εκείνων των ταγών της Εξουσίας, οι οποίοι χρόνια τώρα λοιδορούν έναν ολόκληρο λαό. Όσον δε αφορά, τον δημοσιογραφικό κόσμο, τους λέμε, ναι είμαστε σκοταδιστές αλλά για τριάντα αργύρια δεν θα πουλήσουμε τις αξίες μας που τόσο εσείς έχετε περιφρονήσει!!

Μητσοτάκης και Σαμαράς για τη “Μακεδονία”…

Είναι γεγονός πως, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε κατά νου το όνομα “Σλαβική Δημοκρατία των Σκοπίων” και αυτή η σκέψη τορπιλίστηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών της κυβερνήσεώς του, Αντώνη Σαμαρά;

Αλλά, όπως ο ίδιος ο Μητσοτάκης χρόνια μετά παραδέχτηκε πως, τα τετελεσμένα γεγονότα με την ονομασία της ΠΓΔΜ τα διαμόρφωσε η Ελλάδα (Αντώνης Σαμαράς) στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΟΚ (σ.σ. ΕΕ) των ΥΠΕΞ των κρατών – μελών στις 19 Δεκεμβρίου 1992, όταν οι ΥΠΕΞ της ΕΟΚ – ανάμεσά τους και ο Σαμαράς – αναγνώρισαν επίσημα τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας!

Ο Μητσοτάκης ξεκάθαρα είχε αναφέρει πως την ημέρα της διαπραγμάτευσης, ο Σαμαράς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του, ως τη στιγμή που βγήκε η απόφαση της Συνόδου!

Ακολούθησε η πτώση της κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή της γερμανικής εταιρείας Siemens!!

Ο φιλόκαλος… κύριος Χατζηδάκης…

Τελικά συνεχίζεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει με το σατανικό γλυπτό του Παλαιού Φαλήρου “Phylax”!

Αφού το βράδυ της Πέμπτης οι “ισχυροί άνεμοι” που έπνεαν στην περιοχή το πήραν και το σήκωσαν!

Ωστόσο, η άποψη του Δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη, όπως διατυπώθηκε στο “ελεύθερο” και “δημοκρατικό” ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου, που “φιλοξενεί” όλες τις απόψεις, ήταν διαφορετική!

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Χατζηδάκη, το βράδυ της Τετάρτης 15 άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες έριξαν το γλυπτό και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν!

Ανέφερε δε, ότι αυτά τα άτομα ήταν της “Χρυσής Αυγής”!

Δήμαρχε από πού προκύπτει αυτό;

Είσαστε προπαγανδιστής των “προοδευτικών”, μεταξύ αυτών και του κόμματός σας της Νέας Δημοκρατίας; Θέλετε παντού να βλέπετε εφιάλτες;

Καλό ξύπνημα κύριε Δήμαρχε!

Όμως, μπορείτε να μας πείτε, εσείς που είσαστε φιλόκαλος, αν κάνατε δηλώσεις όταν βεβηλώνονταν το άγαλμα του Κωστή Παλαμά, το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας και όταν “προοδευτικοί” αποκεφάλιζαν την “Βόρειο Ήπειρο” στο Πολυτεχνείο;;

Στη Θεσσαλονίκη ο Ερντογάν;

Έχουμε την πληροφορία πως, ετοιμάζεται νέα επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη, εντός του Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση του τουρκολάγνου Δημάρχου της πόλεως, Γιάννη Μπουτάρη!

Θα συναντηθεί με την αποκληθείσα από τον ίδιο τον Χαριτζή Ερντογάν, Οθωμανική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης και βεβαίως θα επισκεφτεί το Γενί Τζαμί!

Το οποίο χτίστηκε το 1902 και χρησίμευε ως τόπος λατρείας για τους Εβραίους που είχαν εξισλαμιστεί, αυτούς που αποκαλούνται Ντονμέδες!

Αληθεύει αυτή η πληροφορία;;

loading...

2 thoughts on “Έλληνες επαναστατήστε…

  1. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ …. ΑΙΣΧΥΛΟΣ

  2. Η Κραυγή δεν είναι δική σου.

    Δε μιλάς εσύ, μιλούν αρίφνητοι πρόγονοι με το στόμα σου.

    Δεν πεθυμάς εσύ, πεθυμούν αρίφνητες γενεές απόγονοι με την καρδιά σου.

    Οι νεκροί σου δεν κείτουνται στο χώμα.

    Γένηκαν πουλιά, δέντρα, αγέρας.

    Κάθεσαι στον ίσκιο τους, θρέφεσαι με τη σάρκα τους, αναπνές το χνότο τους.

    Γένηκαν Ιδέες και πάθη, κι ορίζουν τη βουλή σου και την πράξη.

    Οι μελλούμενες γενεές δε σαλεύουν μέσα στον αβέβαιο καιρό, μακριά από σένα.

    Ζουν, ενεργούν και θέλουν μέσα στα νεφρά και στην καρδιά σου.

    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη, του εαυτού σου. —

    Μα εσύ να ξεδιαλέγεις.

    Ποιος πρόγονος να γκρεμιστεί πίσω στα τάρταρα του αίματου σου και ποιος ν' ανηφορίσει πάλι στο φως και στο χώμα.

    Μην τους λυπάσαι!

    Κάθου άγρυπνος στην καταβόθρα της καρδιάς σου και ξεδιάλεγε.

    Τούτος ο ίσκιος, να λες, είναι ταπεινός, σκοτεινός, σα ζώο. να φύγει!

    Τούτος είναι σιωπηλός και φλεγόμενος, πιο ζωντανός από μένα.

    Ας πιει το αίμα μου όλο!

    Φώτισε το σκοτεινό αίμα των προγόνων, σύνταξε τις κραυγές τους σε λόγο, καθάρισε τη βούληση τους, πλάτυνε το στενό τους ανήλεο μέτωπο. —

    Κατά που θα κινήσεις;

    Πώς θ' αντικρίσεις τη ζωή και το θάνατο, την αρετή και το φόβο;

    Όλη η γενεά καταφεύγει στο στήθος σου και ρωτάει και προσδοκάει με αγωνία.

    Έχεις ευθύνη.

    Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξη σου.

    Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου.

    Κάθε σου πράξη αντιχτυπάει σε χιλιάδες μοίρες.

    Όπως περπατάς, ανοίγεις, δημιουργός την κοίτη όπου θα μπει και θα όδέψει ο ποταμός των απόγονων.

    Όταν φοβάσαι, ο φόβος διακλαδώνεται σε αναρίθμητες γενεές και εξευτελίζεις αναρίθμητες ψυχές μπροστά και πίσω σου.

    Όταν υψώνεσαι σε μια γενναία πράξη, η ράτσα σου αλάκερη υψώνεται και αντρειεύει. —

    Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους πρόγονους.

    Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.

    Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.

    Ν.Καζαντζάκης ( Ασκητική. Β΄: Ράτσα.)

Comments are closed.