“ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ!”: Σκληρή επίθεση Χρυσής Αυγής σε Κοτζιά για την Μακεδονία! Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα ο σκοπιανός αντιπρόεδρος

Δυναμική απάντηση στα εθνοπροδοτικά σχέδια του Σύριζα έδωσε σήμερα ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Με μία μάχιμη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία του Αρχηγού και σύσσωμης της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, στείλαμε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης: “Το όνομα της Μακεδονίας μας δεν εκχωρείται!” Περισσότεροι από εκατό συναγωνιστές κατέλαβαν την κεντρική είσοδο του υπουργείου και ανάρτησαν πανό με το σύνθημα: “Η Μακεδονία είναι Ελληνική!”.

Η ενέργεια αυτή ανάγκασε την αστυνομία να φυγαδεύσει τον σκοπιανό (αλβανικής καταγωγής) αντιπρόεδρο, Οσμάνι, από την πίσω πόρτα με ειδική επιχείρηση για να αποφύγει οποιαδήποτε επαφή με τους Χρυσαυγίτες. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο Κοτζιάς κατευθυνόμενος προς τον χώρο συνάντησης με τον σκοπιανό. Οι συναγωνιστές όμως των αντελήφθησαν και τους έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα. Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες και τη συνοδεία του συνθήματος “Προδότες – Προδότες!”, ο Κοτζιάς και οι ακόλουθοί του κλειδώθηκαν σε άλλο κτίριο του υπουργείου.

Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος προέβη ακολούθως στην παρακάτω δήλωση (που έκοψαν τα ΜΜΕ του εθνομηδενισμού): “Η Χρυσή Αυγή ήταν εδώ για να διαμαρτυρηθεί για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, που για ολόκληρο τον ελληνικό λαό δεν είναι απλά ένα όνομα: είναι η ψυχή του, είναι η Ιστορία του. Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί για να μην περάσει το ξεπούλημα του ονόματος, η εθνική μειοδοσία, η προδοσία!”

loading...

18 thoughts on ““ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ!”: Σκληρή επίθεση Χρυσής Αυγής σε Κοτζιά για την Μακεδονία! Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα ο σκοπιανός αντιπρόεδρος

  1. Νομίζω ότι το τρίτο κόμμα της Βουλής κρατάει την πρέπουσα εθνική θέση στο θέμα αυτό.

  2. Οι πατριώτες δεν προδίδουν ποτέ την πατρίδα και τον λαό.
    Λεωνίδας, Παλαιολόγος, Κολοκοτρώνης, Μεταξάς.

  3. Όλοι τους είναι πουλημένοι και εχθροί της πατρίδας και του Έθνους.Δεν μας κυνηγάει κανένας να κλείσουμε το θέμα της ονομασίας με τα Σκόπια. Όποιος βιάζεται και θέλει να μπει στο νατο και στην εε, ας υποχωρήση από τις ανιστόρητες φιλοδοξίες του η τουλάχιστον να διαβάσει λίγη ιστορία. Όποιος βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης ας ικετέψει να τον βαφτίσουμε με ένα όνομα και ας τον λένε αζορ. Να ξέρουν όμως οι δικοί μας οι εθνοπατέρες ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας θα γίνει φωτιά και κεραυνός που θα πέσει στα κεφάλια τους.Κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν για την προδοσία τους.Η μόνη πολιτική δύναμη με σταθερή πολιτική στο θέμα της Μακεδονίας είναι η Χρυσή Αυγή . Χωρίς να είμαι οπαδός τους τους δίνω τα εύσημα και τους βγάζω το καπέλο.

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

  5. Σε πάμπολλα θέματα, οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά έχει τις πιο ρεαλιστικές θέσεις.

  6. Αν δεν κυβερνάνε πατριώτες, είναι άσ' τα να πάνε.

  7. Καλεντερίδης: Αν δεν βάλουμε μυαλό, το 2050 δεν θα υπάρχει ούτε η Ελλάδα ούτε η Κύπρος
    ——————

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
    ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ
    ΜΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
    ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

    ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ
    ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΘΥΕΛΛΕΣ

    ΟΣΟ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  8. ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
    ραγδαιες

    Το διαβάσαμε στην δεξιά πατριωτική Βραδυνή της Κυριακής!

    2018010813301158

    Σιγά-σιγά, φαίνεται πως ξεκινά να διαφαίνεται ο κύκλος των κρυμμένων προδοτών.
    Αρχής γενομένης, με τον Θόδωρο Καράογλου, ο οποίος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τοποθετήθηκε και τάχθηκε υπέρ της εθνοπροδοτικής γραμμής του Μητσοτακαίικου.

    Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, επεσήμανε πως σε καμία περίπτωση δε θα ήθελε να υπάρχει σαν δεύτερο συνθετικό η λέξη «Μακεδονία», όμως τόνισε πως πρέπει πλέον όλοι οι φορείς να το δουν ρεαλιστικά το θέμα.
    «Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι προφανές ότι μάλλον θα υπάρξει μια ονομασία που θα έχει σαν δεύτερο συνθετικό τη λέξη «Μακεδονία». Προφανώς είναι κάτι, το οποίο με πληγώνει, δεν με ικανοποιεί απόλυτα, αλλά η πολιτική είναι ρεαλισμός, δεν είναι η επίτευξη του ευκταίου, γιατί αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Φυσικά από ΄δω και στο εξής, τον λόγο πλέον έχουν οι βορειοελλαδίτες, οι οποίοι και επιβάλλεται να του δείξουν τις δικές τους κόκκινες γραμμές.

    Εμείς το μόνο στοιχείο που θα προσθέσουμε ως βασική επισήμανση, ώστε να βγουν ακριβή συμπεράσματα είναι την αντισυγκέντρωση που είχε διοργανώσει στις 5 Μαΐου 2017, μετά από εντολή του Μητσοτακαίικου, την ώρα ημέρα και ώρα που γινόταν στο Βελίδειο η παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του Συλλογικού Τόμου: «The Greek Political Economy: 2000-2015».
    Μια εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρών και ο Κώστας Καραμανλής.

    antibaro.gr

  9. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

  10. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.

  11. Εάν τα μέλη της οικογένειας δεν αγαπούν ή δεν στηρίζουν την οικογένεια, αυτή διαλύεται.

    Εάν τα μέλη της Πατρίδας δεν αγαπούν ή δεν στηρίζουν την Πατρίδα, αυτή διαλύεται.

    Εμείς τι θα κάνουμε; Θα διαλύσουμε την Πατρίδα μας;

  12. Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
    οι ποιητές ξυπνούνε,
    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
    Και αυτός στην μέση του ναού,
    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
    Στο βάθρο του βωμού,
    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
    Την ώρα δοξάζει της θυσίας
    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

  13. Εσύ το χαβά σου. Εάν αγαπούσες την αλήθεια, θα κατέθετες εδώ όλες τις ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής υπέρ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Η αλήθεια όμως κάνει τζιζ, σε κάνει να υποφέρεις.
    Σου εύχομαι περαστικά.

  14. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η' ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ…ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ "ΘΕΑΤΡΙΚΟ" ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ Ο "ΣΩΣΤΟΣ", Ο "ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ", Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ", Ο "ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ" ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ…ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ… "ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΝΕ ΜΠΡΙΖΟΛΙΔΙΑ ΣΤΗΝ…ΣΤΟΑ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.
    ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΒΟΥΛΗ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ "ΒΟΥΛΗ" ΚΑΝΕΙ …ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ …ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "Α.Α.Δ.Ε."? ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ "ΑΓΩΝΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΙΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ν.Π.Δ.Δ., ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΚΑΤΕΓΙΔΕΣ? ΚΑΝΕΙ "ΤΖΙΖ" ΤΟ ΘΕΜΑ?
    …ΕΨΑΞΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ…ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΕΑΓΕ…"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ"? ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΣΑΣ ΟΤΙ Η "¨ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΕ Α.Φ.Μ. ΣΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ?
    ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟ "ΚΑΠΝΟΥ" ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 11 ΔΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΕΝΦΙΑ, Φ.Π.Α., ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ…
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ…ΒΛΕΠΕΙ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ…ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΑΛΗΚΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ …ΑΠΟΡΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ…ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ "ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ", ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ "ΦΕΥΓΟΥΝ" ΑΠ' ΤΟΝ 5ο ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ …"ΣΑΚΟΥΛΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ?
    ΦΟΒΑΤΕ ΜΗΝ ΠΑΕΙ…ΦΥΛΑΚΗ? ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ …ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ, ΑΞΙΟΣ Ο …ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ…
    ΔΕΝ ΤΑ "ΒΑΖΩ" ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΜΕ ΤΑ…"ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΑ" ΤΑ ΒΑΖΩ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.