Σκληρή επίθεση Δημήτρη Οικονόμου σε Λάκη Λαζόπουλο: «Θα ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτές τις χυδαιότητες»;

Έχω σκάσει από προχθές που διάβασα τη συνέντευξη του! Έχω σκάσει! Δηλαδή, ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά…”

«Ζω σε ένα σπίτι που είναι 40 τ.μ., εκεί μένω εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Όλα Καλά. «Ό,τι είπα, το πλήρωσα!», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Η συγκεκριμένη δήλωση έφτασε στ’ αφτιά του Δημήτρη Οικονόμου, κατά την ανάγνωση των εφημερίδων στην εκπομπή Σήμερα και ο γνωστός δημοσιογράφος άστραψε και βρόντηξε!

Λάκης Λαζόπουλος: «Ζω σε ένα σπίτι 40 τ.μ., ό,τι είπα το πλήρωσα»

«Εγώ λυπάμαι τον Λάκη Λαζόπουλο ρε συ Μαρία. Έχω σκάσει από προχθές που διάβασα τη συνέντευξη του! Έχω σκάσει! Δηλαδή, ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά, «ό,τι είπα το πλήρωσα»… Γι’ αυτή τη χυδαία προπαγάνδα που έκανε τόσα χρόνια ο Λάκης, θα ζητήσει καμιά φορά συγγνώμη; Γι’ αυτές τις χυδαιότητες που έλεγε χρόνια επί χρόνων και επηρέαζε χιλιάδες πολίτες; Θα ζητήσει μια συγγνώμη; Μάλλον όχι. Προκαλεί…», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου

loading...

3 thoughts on “Σκληρή επίθεση Δημήτρη Οικονόμου σε Λάκη Λαζόπουλο: «Θα ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτές τις χυδαιότητες»;

  1. Ζαμάν φου αν ο τρελοχαρτάκιας ζει σε 40 τ.μ. Εσύ οικονόμου όμως όπως και το φιλαράκι σου ο λυριτζής, πότε θα ζητήσετε συγνώμη, όχι γιατί καταφέρατε και τσακίζατε ένα χιλιαρικάκι ημερησίως έκαστος όταν "δουλεύατε' στο κρατικό κανάλι, αλλά γιατί αναρωτιόσασταν "που πήγαν τα λεφτά;" Γιατί αλήθεια κάτι μας λέει, πως παντού ψάχνατε για τα "χαμένα λαφτά", εκτός απ΄τις φωλιές σας;

  2. Μηπως λεει για τη γκαρσονιερα του? Γιατι αν φερει τα λεφτα του απο το εξωτερικο,αγοραζει και βιλα 10000 τετραγωνικων στην Εκαλη.Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.Φερτα Λαλακη να σε δουμε.

  3. Μιλάει για προπαγάνδα ο Οικονόμου..? και θέλει να ζητήσει συγνώμη ο Λαζόπουλος?
    χαχαχα…αυτός που προσπαθούσε να μας πείσει νύχτα μέρα πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος από τα μνημόνια, πως για όλα σχεδόν φταίνε οι άσωτοι και τεμπέληδες Ελληνες, πως το ΟΧΙ ήταν η καταστροφή της χώρας και πως για την οικονομική κατάσταση που ζούμε υπεύθυνος είναι ο Βαρουφάκης και άλλα τέτοια "σοβαρά και υπεύθυνα".
    Αυτός ο παπαγάλος των τραπεζών σύντομα θα βρίσκεται στα κανάλια και θα κλαίει που χάνει την δουλειά του…γιατί τα ψωμιά του Αφραγκούζου είναι λίγα.
    τότε να σε δω …

Comments are closed.