Θεοδώρα Βουτσά: «Γέννησα με μαία και τον άντρα μου δίπλα μου! Χωρίς γιατρό»!

Η Θεοδώρα Βουτσά έγινε για πρώτη φορά μητέρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η κόρη του Κώστα Βουτσά απέκτησε πριν περίπου δύο εβδομάδες ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Νίκο Πατινιωτάκη. Το ζευγάρι βιώνει συναισθήματα που δεν μπορεί να περιγράψει με λέξεις και ήδη δηλώνει ερωτευμένο με το μωρό τους. Η ευτυχισμένη μανούλα, η οποία μένει μόνιμα στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια με τον αγαπημένο της, μίλησε στην εφημερίδα Real Life για το χαρμόσυνο γεγονός.

«Έχουμε πάθει έρωτα! Έχει τρελή προσωπικότητα η κόρη μας. Η μικρή μας έχει ταμπεραμέντο!» δήλωσε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα ηθοποιός και πρόσθεσε: «Γέννησα φυσιολογικά, χωρίς νάρκωση και φάρμακα! Ήρθε πολύ γρήγορα στον κόσμο το μωρό! Ο Νίκος ήταν δίπλα μου, όπως και η μαία. Δεν έγινε σε νοσοκομείο, αλλά σε ειδικό κέντρο μόνο με μαίες χωρίς γιατρούς. Έτσι είναι το ολλανδικό σύστημα. Το ίδιο βράδυ γυρίσαμε στο σπίτι και από τότε έχει αλλάξει ο κόσμος μας. Δεν περίμενα να είναι τόσο πρωτόγνωρο, αλλά ταυτόχρονα και τόσο οικείο συναίσθημα. Είναι τρελό να βλέπω την εκδήλωση αγάπης μου για τον Νίκο σε ένα τόσο υπέροχο και μοναδικό πλάσμα!»

Μάλιστα, η Θεοδώρα Βουτσά αποκάλυψε και ποιο όνομα θα πάρει η μικρή, το οποίο θα είναι… Ηλέκτρα – Κωνσταντίνα! Όσον αφορά, τον αγαπημένο της πατέρα, ο Κώστας Βουτσάς εκστασιάστηκε όταν έμαθε ότι έγινε παππούς για ακόμη μια φορά.

loading...

1 thought on “Θεοδώρα Βουτσά: «Γέννησα με μαία και τον άντρα μου δίπλα μου! Χωρίς γιατρό»!

  1. ΜΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?

Comments are closed.