Βασίλης Λεβέντης: Έτσι θα λέγονται τα Σκόπια...

«Αν μπει το όνομα "Μακεδονία" είναι μεγάλη προδοσία για τη χώρα μας και ο διάλογος με τους Σκοπιανούς πρέπει να συνεχιστεί χωρίς όμως να περιλαμβάνεται το όνομα»

«Η ονομασία το πώς θα λέγονται τα Σκόπια  έχει αποφασιστεί. "Νova Makedonija" θα ονομάζονται» αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο κανάλι «Ε».


Ο κ. Λεβέντης είπε «ότι αν μπει το όνομα "Μακεδονία" είναι μεγάλη προδοσία για τη χώρα μας και ο διάλογος με τους Σκοπιανούς πρέπει να συνεχιστεί χωρίς όμως να περιλαμβάνεται το όνομα».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε «ότι οι Σκοπιανοί δεν θέλουν να μπει ένα όνομα με γεωγραφικούς προσδιορισμούς, ενώ ένα όνομα που θα περιλαμβάνει τη λέξη "Μακεδονία" τους δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρουν τα αγάλματα που είχαν σε κάποια σημεία της χώρας τους».

Τέλος ο κ. Λεβέντης τόνισε «ότι και ο Καμμένος αλλά και η ΝΔ θα ψηφίσουν το όνομα "Νova Makedonija" όποτε έρθει στη Βουλή»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς ομοψυχία αδέλφια;Τίποτε δυστυχώς!Η ιστορία θα καταγράψει την δειλία μας,την αναποφασιστικότητά μας χωρίς κανένα ελαφρυντικό.Καταδικάζουμε τους εαυτούς μας και τις επόμενες γεννιές στον περίγελω της ανυπαρξίας.
    Σήκω απο τον καναπέ φωτοδότη 'Ελληνα και μη ξεκολλήσεις στις 21/01/18 απο τον δρόμο μέχρι να ακουστέι η φωνή σου στο υπερπέραν.
    Σήκω αδελφέ μου,σήκω επιτέλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]