Φραγκούλης Φράγκος: Θα μας βρουν μπροστά τους – Απαιτούμε καθαρό δημοψήφισμα

Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ τόνισε ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα πριν την οποιαδήποτε υπογραφή συμφωνίας – Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το «μισός Μακεδόνας»

«Η Μακεδονία είναι και παραμένει ελληνική. Η Μακεδονία μας βλεπει ήδη είμαστε κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάτω από το μνημείο του», ανέφερε στην ομιλία του στο συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων, ο στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος.

«Καλούμε τους Αθηναίους να στήσουν το άγαλμα ενώπιον του ιερατικού μητροπολιτικού ναού. Αυτό θα είναι μία από τις προτάσεις μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο στρατηγός Φράγκος επεσήμανε ότι δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο ο Μητροπολίτης Μεσογαίας, ενώ διάβασε ένα μήνυμα το οποίο είχε αποστείλει ο αρχιερέας.
Την ώρα της ομιλίας του Φραγκούλη Φράγκου ακουγόταν το σύνθημα από το πλήθος «είναι τρελός ο στρατηγός». Ο κ. Φράγκος απάντησε: «Μιλάω από καρδιάς, ο στρατηγός είναι πίσω σας και είναι ο Μέγας Αλέξανδρος».

Ο κ. Φράγκος έστρεψε τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού για τη δήλωσή του ότι είναι «μισός Μακεδόνας», την οποία ο κ. Τσίπρας συνόδευσε από την εκτίμηση ότι δεν είναι παράλογη μια σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.

«Είναι μισοί Μακεδόνες γιατί θέλουν σύνθετη ονομασία… Γιατί πήγαν κατευθείαν στο μηδέν και δεν είπαν εμείς δεν υποχωρούμε με τίποτα» επεσήμανε ο κ.Φράγκος, προειδοποιώντας ότι «Θα μας βρουν μπροστά τους, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Δεν είμαστε έρμαια, δεν θα μας κάνουν αυτοί ό,τι θέλουν».

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» είπε ο στρατηγός Φράγκος, ενώ έκαν λόγο για «γυφτοσκοπιανούς».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, τόνισε ότι «στα μνημόνια υπέγραψαν για 99 χρόνια να περάσει η δημόσια περιουσία στους ξένους με τα ΤΑΙΠΕΔ κι αυτά. Καλώ όλους εμάς να προστατεύσουμε τη Μακεδονία μας, γιατί τα άλλα θα τα ξεπεράσουμε, δεν μας απασχολούν. Αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να τα ακούσουν και να τα καταλάβουν»

Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική και όπως είπε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης «Ψηλά το κεφάλι ωρέ».  «Η ψυχή αυτού του ονόματος είναι τα ίδια μας τα σωθικά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

«Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση καθαρό δημοψήφισμα, δηλαδή να αποτραπεί να υφίσταται η λέξη Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων και το ερώτημα να είναι μονολεκτικό: ναι ή όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να δώσουν το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, κάτι που αποφεύγουν από το 1975. Να προηγηθεί δημοψήφισμα πριν την υπογραφή της όποιας συμφωνίας στην πΓΔΜ.

O κ.Φράγκος κάλεσε τον κόσμο «να σηκώσει στα χέρια του τη Μακεδονία», ενώ ανέφερε ότι απαίτησή τους  να αποσυρθούν τα αγάλματα από τη Νντίσνεϊλαντ των Σκοπίων, καθώς και να αλλάξει όνομα το αεροδρόμιο».

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν κύριο Νίμιτς να μας κουνά το δάχτυλο και να μας επιβάλει ότι θέλει, εάν δεν σεβαστούν την ιστορία μας και υπογράψουν συμφωνία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία θα μας βρουν μπροστά τους με ό,τι σημαινει αυτό. Σήμερα κινήσατε εσείς ο κυρίαρχος λαός, φωνή λαού οργή θεού», τόνισε.

«Δεν θέλουμε να τους καταστρέψουμε, να τους διαλύσουμε το κράτος, αλλά να μας σεβαστούν επιτέλους. Δεν τους απειλούμε (…). Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», τόνισε ο πρώην αρχηγός.

«Επειδή ο στρατηγός είναι τρελός θα σας παρακαλέσει να επιστρέψουμε όλοι, να είμαστε γεροί, η αγωνία. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Μακεδονία, τα σύνορα είναι απαραβίαστα και ο ελληνικός στρατός είναι ισχυρός, απαιτούμε σεβασμό. Ζήτω η Ελλάς για μία ακόμη φορά», έκλεισε την ομιλία του ο στρατηγός Φράγκος.

loading...

10 thoughts on “Φραγκούλης Φράγκος: Θα μας βρουν μπροστά τους – Απαιτούμε καθαρό δημοψήφισμα

  1. ΦΡΑΓΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΒΓΗΚΕΣ ΠΑΓΑΝΙΑ??

    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΝΗ ΜΠΑΡΜΠΑ ?

    1) ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ …..ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΕΜΟΥΣ 11 ΜΠΟΦΩΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ, Δ Ε Ν ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΝ ……

    2) ΕΠΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΤΑ …. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ( ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΝ), ΤΟΤΕ, ΘΑ ΕΡΡΙΧΝΑΝ Κ Α Π Ν Ο Γ Ο Ν Α , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΑΜΕΣΩΣ !

    ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ……

    3) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ: " ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ?", ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ :

    " ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ…."

    " ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑ?

    ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΜΑΣ !!

    ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ :

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ !

    ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΝΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΤ, ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΡΑΓΚΟ???

    ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΩΖΕΣ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ
    ΤΑ …..ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ??

    ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ …ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ?

    ΦΡΑΓΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ Μ Ο Ν Τ Ρ Ε ??

    ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ε ?? ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ…

    Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Ο Κουτσούμπας φοβάται μην μας επιτεθούν τα Σκόπια;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Μάλλον να τα κατοχυρώσει ως κράτος Μακεδονία θέλει, γιατί για να μας επιτεθούν και να πάρουν την Μακεδονία κομματάκι δύσκολο. Το αντίθετο μπορεί να συμβεί και δεν το θέλει.

    «Πρέπει να προηγηθεί της ονοματολογίας μια συμφωνία για το απαραβίαστο των συνόρων» τόνισε ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφερόμενος στο ζήτημα των Σκοπίων.
    Μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας. υποστήριξε ότι το ΚΚΕ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του από την αρχή της δεκαετίας του '90: Τυχόν χρήση του όρου Μακεδονία ή παραγώγου της είναι αποδεκτή μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός και πρόσθεσε: «Δίνουμε βάρος στα ζητήματα των εγγυήσεων και των προϋποθέσεων, της καταδίκης του αλυτρωτισμού, του εθνικισμού, των αναγκαίων αλλαγών στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας. Να μην υποχωρήσουμε από θέσεις αρχών, κάτω από την πίεση των ΗΠΑ, για άμεση ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ τον Ιούλη».
    Ο Δ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ακόμη ότι η περιοχή των Βαλκανίων «μυρίζει μπαρούτι» την ώρα που «η κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή συνεχώς επιδεινώνεται, η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο κορυφώνεται και το Κυπριακό πρόβλημα οδηγείται στην πράξη σε διχοτομική λύση». Για να επισημάνει: «Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη αλλαγή συνόρων στην Ευρώπη από τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, οι διάφορες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις αλωνίζουν την περιοχή. Το ΚΚΕ διατρανώνει: Καμία αλλαγή και επαναχάραξη συνόρων

  3. φοβασαι μην κοψει ψηφακια του σωρρα; ουστ μαρη κωλου

  4. Θεωρρώ πολύ πονηρή και εις βάρος μας τη πρόταση του Στρατηγού για δημοψήφισμα.
    Το δημοψήφισμα του 2015 ήταν μάθημα-πάθημα για τον Ελληνικό λαό κι όμως ο Στρατηγός μας το προτείνει!Είναι ή δεν είναι…שָׁלוֹם…..@$#$%%%^**&&**?

    Eύγε αφυπνισμένη ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

  5. οτι σκατα και το φτυαρι τα δυο σωρρακια ο ενας μαλιστα το παιζει χριστιανος

  6. ΦΡΑΓΚΟ, ΠΕΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ"…

    https://www.youtube.com/watch?v=vcXGwqhf-l0

  7. Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ

  8. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ .ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΦΤΥΣΕ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΙΟΝΙΣΤΗ

  9. ΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ 8 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  10. ΕΣΥ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΥΡΑΔΑ 7.30, 7.44,
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ…ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΣΟΥ?
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.