Γεράσιμος Καλογεράκης…

Συνέλληνες.

Στην στρατηγική αξιολόγηση των κινδύνων κατά της Ελλάδος την πρώτη θέση κατέχουν οι σημερινοί δοσίλογοι πολιτικοί και μετά οι Σκοπιανοί. Εάν εμείς πούμε όχι οι Σκοπιανοί θα παραμείνουν ένα ιστορικό απόβλητο, ακίνδυνο και αξιοθρήνητο.

Το ιστορικά μόρφωμα με το όνομα «Μακεδονικό Κράτος», και πρωτεύουσα τα Σκόπια είναι έργο του κομμουνιστικού κόμματος της Ελλάδος, όταν το έτος 1924 στη συνδιάσκεψη των κομουνιστικών κομμάτων στη Μόσχα, αποφασίστηκε η δημιουργία Ανεξάρτητου Μακεδονικού Κράτους, οι εκπρόσωποι του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας, υπερψήφισαν την απόφαση και τότε αναγκάστηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος  να ψηφίσει τον νόμο που προέβλεπε την ποινή του θανάτου για εσχάτη  προδοσία, «για όσους επιχειρούσαν  να αποσπάσουν εδάφη  από τη χώρα μας».

Στις 2 Οκτωβρίου 1992 ο υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, σε επίσημη γραπτή δήλωση με τίτλο: «ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ», γράφει: «Στηρίζω την πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με την οποία η νοτιότερη πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία αναγνωρίζεται ως ανεξάρτητο κράτος υπό τον όρο να μην περιλαμβάνεται στην ονομασία της η λέξη «Μακεδονία».

Τον Νοέμβριο του 1992 ο Μπιλ Κλίντον εκλέχτηκε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και η απόφασή του ανανεώθηκε.

Τον Ιανουάριο του 1993 η Ελλάδα κατέθεσε ενστάσεις κατά της αίτησης των Σκοπιανών για την είσοδό τους στον Ο.Η.Ε. προκειμένου να γίνουν μέλη του.

Την 7η Απριλίου του 1993, για ανεξήγητους λόγους, η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον νέο εφιάλτη Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ανακάλεσε τις αντιρρήσεις της και έγιναν αποδεκτές από τον ΟΗΕ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των ΗΠΑ, Λι Χάμιλτον, στη διάρκεια εκδήλωσης Ελληνοαμερικανών στο Λος Άντζελες δήλωσε έκπληκτος, ότι: «Εγώ ο ίδιος αλλά και στελέχη της κυβέρνησης Κλίντον εξεπλάγημεν από την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην επιμένει στη γνωστή θέση της για την ονομασία των Σκοπίων και αντίθετα να αποδεχθεί τη διαδικασία της διαιτησίας και της όποιας απόφασης των μεσολαβητών».

Δηλαδή ο πρωθυπουργός της Ελλάδας υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των σκοπιανών αφού τον ακούσαμε να λέει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης «Μετά από δέκα χρόνια ποιος θα θυμάται τη Μακεδονία»; Και έτσι οι Σκοπιανοί στο πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού της Ελλάδας βρήκαν τον καλύτερο συνήγορο υπεράσπισης των συμφερόντων τους.

Και ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας σαν κομμουνιστής προσπαθεί να ολοκληρώσει την προδοσία. 

Ο ενδοτισμός των Ελλήνων πολιτικών, έχει αποθρασύνει  τους Σκοπιανούς, οι οποίοι με τη βοήθεια των Αμερικάνων και άλλων εχθρών της Ελλάδας έχουν μεθοδεύσει λύση, που θα αποτελέσει απαρχή για επώδυνες εθνικές περιπέτειες.

Φύλακες γρηγορείτε οι εφιάλτες πολιτικοί καραδοκούν.

loading...