Αχ βρε Ατάλαντε, αχ βρε Ατάλαντε με τα πολλά τάλαντα!!!

Σου το έλεγα πριν ακόμη καταθέσεις την υποψηφιότητα σου ότι αυτή θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην διατήρηση του ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟΥ εφιάλτη. Σου το έλεγε επίσης και ο Γ. Λιλλήκας και
ο Γ. Περδίκης στην στημένη από μέρους σου πενταμερή σύσκεψη (Νικόλας, Λιλλήκας, Περδίκης, Θεοχάρους, Σιζόπουλος) για εξεύρεση κοινού υποψηφίου. Στημένη υπό την έννοια ότι είχες προαποφασίσει με Σιζόπουλο και Θεοχάρους να σε στηρίξουν και ξεγέλασες Λιλλήκα και Περδίκη για να παριστάνουν απλά τον τέταρτο και πέμπτο της σύναξης. Λιλλήκας και Περδίκης σου πρότειναν διάφορες εναλλακτικές προτάσεις για να προχωρήσει με ενότητα και προοπτική μια προσπάθεια απαλλαγής μας από το ΔΗΣΑΚΕΛ και την καταστροφική για την Κύπρο λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ΔΔΟ. Δεν άκουσες όμως κανένα και έκανες του κεφαλιού σου νομίζοντας ότι με το να εξαγοράζεις τους πάντες μπορείς ν’ αρπάξεις την εξουσία

Η πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα στις Προεδρικές του 2013, αν και στηρίζετο μόνο από την μισή ΕΔΕΚ του 7% ( Ο Γ. Λιλλήκας δεν είχε τότε κόμμα) κατάφερε να πάρει το εκπληκτικό ποσοστό του 25% και για μόλις μια μονάδα ο Σταύρος Μαλάς, που και πάλιν πριμοδοτήθηκε από τον ΔΗΣΥ πέρασε στον 2ο γύρο. Η δική σου υποψηφιότητα στις παρούσες Προεδρικές αν και στηρίζετο από ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγους, Αλληλεγγύη, και από κάποιες κινήσεις τυχοδιωκτών και μη, με εκλογική δύναμη περίπου 35% την περιόρισες στο 25% και έμεινες έξω επιτρέποντας στο ΔΗΣΑΚΕΛ να προχωρήσει στην εξουσία. Ξοδεύοντας τα τάλαντα της μαμάς καλλιέργησες με μαεστρία, μαζί με τους άλλους Διζωνικούς εκπροσώπους του κατεστημένου, την θεωρία της χαμένης ψήφου και όπως ήταν αναμενόμενο ο ανώριμος πολιτικά λαός έπεσε πάλιν στην παγίδα και απο κομματικό πατριωτισμό στράφηκε στις υποψηφιότητες του κομματικού κατεστημένου.

Οι ευθύνες σου είναι τεράστιες γιατί για την μωροφιλοδοξία σου, χάθηκε η τελευταία ευκαιρία που είχε ο ανώριμος πολιτικά κυπριακός λαός να απαλλαγεί από το ελεεινό κομματικό κατεστημένο ΔΗΣΥ,ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ που κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες και μας έριξε στα τάρταρα. Χάθηκε η ευκαιρία να έχει για πρόεδρο τον χαρισματικό και έμπειρο Γιώργο Λιλλήκα που τάσσεται ξεκάθαρα εναντίον της τουρκικών προδιαγραφών και συμφερόντων λύσης της ΔΔΟ και έχει το πιο φιλοκαικό πρόγραμμα για τα κοινωνικοοικονομικά. 

Δεν φταις όμως μόνο εσύ, πιο πολύ φταιει ο στενός οικογενειακός και κομματικός σου περίγυρος που αν και ήξεραν ότι δεν τραβάς, δεν το έχεις που λέμε, σε έκαναν να πιστέψεις ότι με μόνα προσόντα το επώνυμο σου και τα τάλαντα της μαμάς γίνεσαι πολιτικός.

Όμηρος Αλεξάνδρου

loading...